בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 21:00, טדי
Re: בית"ר ירושלים- הפועל ב"ש, שני, 21:00, טדי
מנסה לפשפש בזיכרון ממשחקי הליגה העונה, ולא מצליח להיזכר במשחק יותר מרשים שלנו ממה ששוחק אתמול (גם כשהיינו 11 מול 11). משחק פשוט אדיר שלנו.
יחד עם זאת, אתמול זה היה המשחק חוץ הכי גרוע מבחינת קהל חוץ שאני לפחות הייתי.
שאפו על הכמויות והכל, אבל איזה אימפוטנציה מתסכלת. גם בחצי השני שירדנו להצטופף באיזור הגוש, המון רגעים של מוות ביציע, המון אנשים שאין לי מושג איזו סיבה הייתה להם לצאת לקור הירושלמי.
בסיום, בדרך לשאטלים נחילים נחילים של שיחות פרלמנט שאני שומע, שבכולם המוטיב החוזר היה פסימיות לא מובנת בעליל. השיא הוא שמי שהיה על המוקד הוא לא אחר מאשר ברק, כמה נבערות וכמה טיפשות יש בחלקים מהקהל הזה. מדהים ומתסכל בעת ובעונה אחת.
שאפו על הכמויות והכל, אבל איזה אימפוטנציה מתסכלת. גם בחצי השני שירדנו להצטופף באיזור הגוש, המון רגעים של מוות ביציע, המון אנשים שאין לי מושג איזו סיבה הייתה להם לצאת לקור הירושלמי.
בסיום, בדרך לשאטלים נחילים נחילים של שיחות פרלמנט שאני שומע, שבכולם המוטיב החוזר היה פסימיות לא מובנת בעליל. השיא הוא שמי שהיה על המוקד הוא לא אחר מאשר ברק, כמה נבערות וכמה טיפשות יש בחלקים מהקהל הזה. מדהים ומתסכל בעת ובעונה אחת.
בוא רגע נצא מדמות המבקר המתנשא וניגע בעובדות.RedBend כתב: יחד עם זאת, אתמול זה היה המשחק חוץ הכי גרוע מבחינת קהל חוץ שאני לפחות הייתי.
קודם כל,כל אוהד שהגיע לירושלים לאיצטדיון טדי שכל הגעה אליו כרוכה בחצי יום חופש ועמידה אינסופית בפקקים וחיפוש אחרי חניה שאין, ראוי למחמאות ולא צריך ציונים ממך.
כל בר דעת ובטח אנשים שכבר היו בעבר בדרומי מבינים משהמקרה שם הוא אבוד.
לא רק שאתה לא שומע את הגוש שלך ואפילו את הקהל של ביתר אתה מתאמץ לשמוע,האקוסטיקה כל כך רעה שלא משנה כמה קהל יהיה ומה איכותו.
הנבערים והטיפשים מודה שגם אני בינהם,כנראה שלא כל כך מבינים כדורגל כמוך,אבל אני חושב שגם הטיפש ביותר מבין שהדבר הכי מטומטם לעשות סמשחק כמו אתמול ובתוצאה השברירה זה להוציא את טוני,שיכול היה לבדו להעביר את ה3 דקות שנותרו בטח בזון שהוא היה בו.
ברק מאמן ענק וגם הוא טועה לפעמים ואתמול גם הוא יודע שטעה.
יום טוב.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
דווקא אוהדי בית"ר טוענים שהעידוד שלנו הוא מהטובים שהיו בדרומי.RedBend כתב:מנסה לפשפש בזיכרון ממשחקי הליגה העונה, ולא מצליח להיזכר במשחק יותר מרשים שלנו ממה ששוחק אתמול (גם כשהיינו 11 מול 11). משחק פשוט אדיר שלנו.
מדובר באיצטדיון איום ונורא מבחינת אקוסטיקה, החלק למעלה לא שומע את התופים ובקושי שומע את הקהל למטה, אם היינו בצפוני או בכל יציע סגור אחר היינו נשמעים אחרת לגמרי וסוחפים אחרינו את כל הקהל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שוב פעם באתת לריב? דווקא שהתחלתי לחבב אותך.אדום זקן כתב: בוא רגע נצא מדמות המבקר המתנשא וניגע בעובדות.
קודם כל,כל אוהד שהגיע לירושלים לאיצטדיון טדי שכל הגעה אליו כרוכה בחצי יום חופש ועמידה אינסופית בפקקים וחיפוש אחרי חניה שאין, ראוי למחמאות ולא צריך ציונים ממך.
כל בר דעת ובטח אנשים שכבר היו בעבר בדרומי מבינים משהמקרה שם הוא אבוד.
לא רק שאתה לא שומע את הגוש שלך ואפילו את הקהל של ביתר אתה מתאמץ לשמוע,האקוסטיקה כל כך רעה שלא משנה כמה קהל יהיה ומה איכותו.
הנבערים והטיפשים מודה שגם אני בינהם,כנראה שלא כל כך מבינים כדורגל כמוך,אבל אני חושב שגם הטיפש ביותר מבין שהדבר הכי מטומטם לעשות סמשחק כמו אתמול ובתוצאה השברירה זה להוציא את טוני,שיכול היה לבדו להעביר את ה3 דקות שנותרו בטח בזון שהוא היה בו.
ברק מאמן ענק וגם הוא טועה לפעמים ואתמול גם הוא יודע שטעה.
יום טוב.
אז אתה חושב שאני מתנשא ולא בפעם הראשונה סבבה, לא נעלב. אבל לא מקבל את זה שברק אשם. כי זה בדיוק מה שאתה אומר. האבאבא של החוכמה בדיעבד. ואם המשחק מסתיים ב2-1? גם אז יקשקשו על זה שהאיבוד נק' הזה הוא על ברק? בחייאת.
הכין את הקבוצה מדהים, הלוואי שכל משחק יעשה את ה"טעויות" האלה. הקלות שבה זורקים שטויות לאוויר מעצבנת אותי גם אם זה מתנשא בעיניך.
לא מחפש אשמים על אתמול, ומי שכן מתעקש, עושה את זה בכוח. זה הכדורגל וזה למה הוא כל כך מרגש, גם אם הפעם הצד שלנו "נדפק".
לגבי ענייני האקוסטיקה. מרגיש לי כמו לחזור לימי ווסרמיל והתירוצים. חאלס לגנוב דעת, 70% ממי שפוקד את האצטדיון עם האקוסטיקה הכי טובה בארץ (טרנר) לא יודע מה זה לשפוך גרון.
אז אולי הדרומי בטדי זה *** אקוסטיקה אבל בעיני לוותר מראש זה מביש, זו דעתי ולא חייב להסכים. כמו שאמרו בעבר, לא באים לחלק ציונים (למרות שאני באופן אישי חושב שחלק גדול מהקהל הוא פח. אני רוצה להיות הקהל הכי טוב בארץ ) ולא מבין למה כל פעם מחדש יש מי שזה לא נוח לו לשמוע ומנסה לתרץ. זה עובדתי, מה יש להתווכח.
ומה תגיד ל-200 איש שניסו בכל דרך לצרוח 90 דק', רק כי יש כמה שלא בא להם בטוב בגלל האקוסטיקה? תנסה להבין כמה מתסכל זה שמתוך 6000 איש, אפקטיבית זה הרגיש כמו 500 במקרה הטוב.
מי שלא רוצה לעודד לא מעודד, היינו בשיחה הזו מיליון פעם ובכל פעם יש מי שמצטדק מחדש.
אם אתה בין מי שטוען ש3 דק' שטוני על הספסל הן מה שגרמו לשיוויון ושזה על ברק אז יופי לך, זכותי להגיד שזו בורות ואם זה גורם לך לעקם את האף אז תלך עם אף עקום .
- נתחזק בינואר
- Title: קרייזי-רד
חוזר לכתוב על הקבוצה:
https://www.facebook.com/LehaviBlog/vid ... 806416768/" onclick="window.open(this.href);return false;
מה דעתכם? יוצאים מאוכזבים או דווקא מעודדים מכך שאין תחרות בליגה?
https://www.facebook.com/LehaviBlog/vid ... 806416768/" onclick="window.open(this.href);return false;
כותב את בלוג הכדורגל העצמאי "נתחזק בינואר". טקטיקה הארדקור
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;
כאחד המסנגרים הגדולים של ברק גם אני חושב שאתמול הוא שגה בחילופיםRedBend כתב: שוב פעם באתת לריב? דווקא שהתחלתי לחבב אותך.
אז אתה חושב שאני מתנשא ולא בפעם הראשונה סבבה, לא נעלב. אבל לא מקבל את זה שברק אשם. כי זה בדיוק מה שאתה אומר. האבאבא של החוכמה בדיעבד. ואם המשחק מסתיים ב2-1? גם אז יקשקשו על זה שהאיבוד נק' הזה הוא על ברק? בחייאת.
הכין את הקבוצה מדהים, הלוואי שכל משחק יעשה את ה"טעויות" האלה. הקלות שבה זורקים שטויות לאוויר מעצבנת אותי גם אם זה מתנשא בעיניך.
לא מחפש אשמים על אתמול, ומי שכן מתעקש, עושה את זה בכוח. זה הכדורגל וזה למה הוא כל כך מרגש, גם אם הפעם הצד שלנו "נדפק".
לגבי ענייני האקוסטיקה. מרגיש לי כמו לחזור לימי ווסרמיל והתירוצים. חאלס לגנוב דעת, 70% ממי שפוקד את האצטדיון עם האקוסטיקה הכי טובה בארץ (טרנר) לא יודע מה זה לשפוך גרון.
אז אולי הדרומי בטדי זה *** אקוסטיקה אבל בעיני לוותר מראש זה מביש, זו דעתי ולא חייב להסכים. כמו שאמרו בעבר, לא באים לחלק ציונים (למרות שאני באופן אישי חושב שחלק גדול מהקהל הוא פח. אני רוצה להיות הקהל הכי טוב בארץ ) ולא מבין למה כל פעם מחדש יש מי שזה לא נוח לו לשמוע ומנסה לתרץ. זה עובדתי, מה יש להתווכח.
ומה תגיד ל-200 איש שניסו בכל דרך לצרוח 90 דק', רק כי יש כמה שלא בא להם בטוב בגלל האקוסטיקה? תנסה להבין כמה מתסכל זה שמתוך 6000 איש, אפקטיבית זה הרגיש כמו 500 במקרה הטוב.
מי שלא רוצה לעודד לא מעודד, היינו בשיחה הזו מיליון פעם ובכל פעם יש מי שמצטדק מחדש.
אם אתה בין מי שטוען ש3 דק' שטוני על הספסל הן מה שגרמו לשיוויון ושזה על ברק אז יופי לך, זכותי להגיד שזו בורות ואם זה גורם לך לעקם את האף אז תלך עם אף עקום .
אתה לא מכניס את פקהרט וקוואנקה במצב כזה, השניים לא התחברו עדיין לקבוצה, למה להתעקש להכניס אותם במשחק כזה ובזמן כזה?
אלו היו חילופים שמתאימים למצב של 3:1 לא של 2:1
קראתי כתבה שלכם אתמול ואתם כרגיל מעולים.נתחזק בינואר כתב:חוזר לכתוב על הקבוצה:
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
טוני לקראת דקה 75 כבר היה בלי אוויר, אחרי 90 דק' בחמישי. יש לך מדדים פיזיולוגים שמגבים את זה שלא היה צריך להחליף אותו?ns75 כתב:
כאחד המסנגרים הגדולים של ברק גם אני חושב שאתמול הוא שגה בחילופים
אתה לא מכניס את פקהרט וקוואנקה במצב כזה, השניים לא התחברו עדיין לקבוצה, למה להתעקש להכניס אותם במשחק כזה ובזמן כזה?
אלו היו חילופים שמתאימים למצב של 3:1 לא של 2:1
ואני אשאל שוב, אם השער המקרי הזה של סאבו לא נכנס (תן לו עוד עשר בעיטות כאלה כולן עפות לצפוני בטדי) מה הייתם אומרים היום? מישהו מדבר על זה שברק הוציא את וואקמה? שונא את המילה הזו אבל הפעם זה באמת מביך.
כדי לטעון שהחלטה היא שגויה צריך לבסס אותה על משהו, חוץ מחוכמת הבדיעבד ומבחן התוצאה אין שום דבר שניתן לבסס עליו את הקביעה שהוא שגה.
14 בעיטות למסגרת וים החמצותת הם מה שגרמו לך לסיים בתיקו ולהיענש, כל שאר ההאשמות מרגישות לי כמו דרך לשפוך תסכול.
קודם כל אין לי שום דבר אישי נגדך דווקא מאוד אוהב את הפוסטים שלך.RedBend כתב: שוב פעם באתת לריב? דווקא שהתחלתי לחבב אותך.
שנית,אתה ועוד מחלק ציונים,זה בדיוק מה שעשית עכשיו.
קיטלגת מי אוהד ומי לא.
אני אישית לא אוהב שעושים את זה.
אנחנו ויש מאות כמונו שכל משחק של הפועל בש הוא משחק חוץ כולל בב"ש.
משאירים אחרינו בית,אשה ילדים ועסק,עוזבים הכל ומגיעים,מנסים לתת מה שיכולים.
בטדי זה בלתי אפשרי בדרומי.
היו ימים שהיינו 700 בצפוני ושמעת רעש של 5000.
אתה לא יכול לבטל את ההקרבה שעושים לא מעט אנשים בשביל להגיע למשחקים.
אני באמת מאחל לך מכל הלב שתגיע לגיל שלנו תמצא את הכח,הזמן,האשה הנכונה והתשוקה להמשיך ולהגיע כל משחק ולתת אץ הגרון אבל אתה לא יכול לשפוט.
זאת ההקרבה שלנו ששוה לא פחות ממך שנותן את הגרון.
כי הרי אתה בחור צעיר,מקסימום השארת אחריך שנסעת למשחק כלב בגינה ופוסטר של סמנטה פוקס בחדר.
ולגבי ברק,כן אוהב אותו,לא היה צריך להוציא את טוני.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
אקוסטיקה נוראית. ישבנו בהתחלה משמאל לגוש, קרוב לפינת הקרן ופשוט לא הצלחנו לזהות אף שיר.Sir Alex Ferguson כתב: דווקא אוהדי בית"ר טוענים שהעידוד שלנו הוא מהטובים שהיו בדרומי.
מדובר באיצטדיון איום ונורא מבחינת אקוסטיקה, החלק למעלה לא שומע את התופים ובקושי שומע את הקהל למטה, אם היינו בצפוני או בכל יציע סגור אחר היינו נשמעים אחרת לגמרי וסוחפים אחרינו את כל הקהל.
במחצית עברנו לצד השני, קרוב ליציע המזרחי וגם שם בקושי שומעים, 15 מטר מהגוש !!
אז אם אנחנו יושבים באותו יציע ולא שומעים, כמה מהעידוד מגיע בכלל לשחקנים?
מה שנכון, נראה שרבים מהבאר שבעים שהגיעו הם מיושבי המערבי בטרנר, או כאלה שהם נטולי מנוי: באו לצפות, כנראה לא מכירים הרבה מהשירים. אבל כמו שנאמר מעליי, צריך לתת קרדיט לכל מי שעבר אתמול את כל התלאות כדי להיות עם הקבוצה.
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- נתחזק בינואר
- Title: קרייזי-רד
תודה רבה!גדי כתב:
קראתי כתבה שלכם אתמול ואתם כרגיל מעולים.
כותב את בלוג הכדורגל העצמאי "נתחזק בינואר". טקטיקה הארדקור
אדום זקן כתב: כי הרי אתה בחור צעיר,מקסימום השארת אחריך שנסעת למשחק כלב בגינה ופוסטר של סמנטה פוקס בחדר.

- ForeverRed
לא יודע כמה וואקמה היה מצליח להשפיע על התוצאה בדקות האחרונות. איבוד טפשי של קואנקה, עבירה עוד יותר טפשית של איינבינדר, והתקפה שהסתיימה בטעות של טאהה. כל זה קרה בכלל באגף הנגדי.
יכול להיות שהיה מקום להכניס את אוחנה במקום איינבינדר וזה משהו שדובר עליו גם תוך כדי משחק. אבל גם במקרה הזה, כשכבר היינו ביתרון על לוח התוצאות ובמספר השחקנים על הדשא, שיחקנו מצוין, כתשנו את ביתר והגענו בקלות למצבים, אני יכול להבין למה ברק העדיף להמשיך עם אותם שחקנים ולא לדלל את האמצע ולהסתכן במתפרצות מסוכנות. זה הרי כל מה שהיה לביתר להציע.
יכול להיות שהיה מקום להכניס את אוחנה במקום איינבינדר וזה משהו שדובר עליו גם תוך כדי משחק. אבל גם במקרה הזה, כשכבר היינו ביתרון על לוח התוצאות ובמספר השחקנים על הדשא, שיחקנו מצוין, כתשנו את ביתר והגענו בקלות למצבים, אני יכול להבין למה ברק העדיף להמשיך עם אותם שחקנים ולא לדלל את האמצע ולהסתכן במתפרצות מסוכנות. זה הרי כל מה שהיה לביתר להציע.
מה שפספסת זה שלא בהכרח התכוונתי אלייך.אדום זקן כתב: קודם כל אין לי שום דבר אישי נגדך דווקא מאוד אוהב את הפוסטים שלך.
שנית,אתה ועוד מחלק ציונים,זה בדיוק מה שעשית עכשיו.
קיטלגת מי אוהד ומי לא.
אני אישית לא אוהב שעושים את זה.
אנחנו ויש מאות כמונו שכל משחק של הפועל בש הוא משחק חוץ כולל בב"ש.
משאירים אחרינו בית,אשה ילדים ועסק,עוזבים הכל ומגיעים,מנסים לתת מה שיכולים.
בטדי זה בלתי אפשרי בדרומי.
היו ימים שהיינו 700 בצפוני ושמעת רעש של 5000.
אתה לא יכול לבטל את ההקרבה שעושים לא מעט אנשים בשביל להגיע למשחקים.
אני באמת מאחל לך מכל הלב שתגיע לגיל שלנו תמצא את הכח,הזמן,האשה הנכונה והתשוקה להמשיך ולהגיע כל משחק ולתת אץ הגרון אבל אתה לא יכול לשפוט.
זאת ההקרבה שלנו ששוה לא פחות ממך שנותן את הגרון.
כי הרי אתה בחור צעיר,מקסימום השארת אחריך שנסעת למשחק כלב בגינה ופוסטר של סמנטה פוקס בחדר.
ולגבי ברק,כן אוהב אותו,לא היה צריך להוציא את טוני.
ולא אמרתי מילה על ההקרבה הראויה לציון, זה מןבן מאליו, גם אני עמדתי בפקקים והגעתי ב2 בלילה וקמתי בשבע וחצי. עזוב, אתה יודע היו 6000 איש, נשבע שלא יותר מ500 מעודדים ואני הלכתי למקס'. כש90% שותקים רוב המשחק אני פחות מבין למה הם צריכים להטריח את עצמם להגיע, ועוד למשחק חוץ.
מחמיא לי מאוד התיאור של המשוחרר הטרי מהצבא, אבל ורק לשם גילוי נאות- אני בן 31 מחר מתחתן, (זמן גרוע לצרידות וצינון, כל הזין), בלי פוסטר של סמנתה פוקס, ועו"ש וסדר יום ששייך לעולם של המבוגרים.
פשוט מבין שבלי דחיפה מסיבית שלנו הקהל אני לא יכול לצפות לכלום. ככה זה היה וככה זה יהיה.
פקהארט ומלמד גם לחצו טוב. מאמין שברק חיפש את זה.
בית"ר כבר היו עצבניים (פירקו את ביטון פעמיים) וגישה פחות ישירה כנראה שהייתה טובה יותר.
אנחנו נניע לרוחב, הם יתקלו, קצת נשכב וככה נעביר 4 דקות.
הייתי מעדיף לראות את טוני מבזבז את המשחק ליד הקרן, בפועל לא חושב שבכר ראוי על זה לביקורת. יותר מדי דברים הסתדרו שם לבית"ר.
היחיד שבאמת ראוי שם לביקורת הוא קוואנקה שעלה בגישה מבישה ואיבד כל כדור שהגיע אליו.
בית"ר כבר היו עצבניים (פירקו את ביטון פעמיים) וגישה פחות ישירה כנראה שהייתה טובה יותר.
אנחנו נניע לרוחב, הם יתקלו, קצת נשכב וככה נעביר 4 דקות.
הייתי מעדיף לראות את טוני מבזבז את המשחק ליד הקרן, בפועל לא חושב שבכר ראוי על זה לביקורת. יותר מדי דברים הסתדרו שם לבית"ר.
היחיד שבאמת ראוי שם לביקורת הוא קוואנקה שעלה בגישה מבישה ואיבד כל כדור שהגיע אליו.