נושא קהל
Re: נושא קהל
מכבי הקהל הכי פח בארץ ביחס לפוטנציאל ולהצלחות שלהם. בפער ניכר מהשאר.
לא מבין איך אפשר להיות כל כך שקטים במשחק כל כך חשוב.
ככה זה כשבמועדון אין נשמה ואין ערכים.bs war כתב:מכבי הקהל הכי פח בארץ ביחס לפוטנציאל ולהצלחות שלהם. בפער ניכר מהשאר.
מדובר על מועדון שלא מכיר מה זה ליגה לאומית וקרבות תחתית והקהל שלהם תובעני שרוצה שהקבוצה שלו תהיה מטחנת תארים כל שנה.
קהל כזה מן הסתם לא יכול להיות טוב כשהוא לא מכיר את הרע וניזון רק מתארים ובלי זה+יכולת טובה הם לא ידחפו את הקבוצה.
ובניגוד למכבי חיפה, בית"ר ירושלים והפועל ת"א, הקהל הזה הוא החלש ביותר
יש כאן הרבה הצעות שהלכו רחוק מדי. השאיפה לטווח קרוב היא להכפיל את הכמות של הגוש שמעודד בקביעות. אם לוקחים לדוגמא קהלי חוץ שמגיעים לטרנר, הכי בולט בהם זה של חיפה. נניח שמתוך ה 1600 שקיבלו בערך 700-1000 מעודדים בקביעות(אל תתפסו בקטנות על המספר בפועל רואים שחלק נכבד מהיציע מעודד כל המשחק). אם בדרומי נגיע למצב של 1000 איש או יותר שמעודדים כל המשחק זה יהיה מדהים ובהכרח יסחוף את שאר היציעים יותר פעמים במשחק.
דבר ראשון באמת אין לצפות שכל טרנר יהיה על הרגליים 90 דקות אבל מצד שני גם לא כל היציע הדרומי על הרגליים 90 דקות.סניור כתב:עד מתי נשמע הצעות לפיזור הארגון ביציעים שהם לא יציעי עידוד. מעניין אם יש עוד קהל בעולם שחושב שצריך לשים אנשי גדר ביציע כבוד ולא חושב על האופציה פשוט להצטרף.
אנשי הגדר צריכים להבין שבכל נושא בחירת שירי העידוד הם ממש כמו DJ באירועים, אם הקהל לא מכיר את השיר הוא לא יבוא לרקוד וביציע הוא לא ישיר.
שימו לב שכשיש שיר עידוד מרובה מילים ובתים הקהל שלא יושב ביציע הדרומי מצטרף רק בפזמון.
אין שום מניעה שאנשי הארגון יתפזרו בין היציעים היותר שקטים וכך יסחפו וילהיטו גם אותם.
אין היגיון לרשום אז שכל מי שרוצה לעודד שיבוא לשבת בדרומי
1. היציע לא יכול להכיל את כולם.
2. אופי היציע לא מתאים לכל אלה שגם רוצים לעודד.
חברים הארגון מרים הפקות תפאורה כמו שרואים רק ברמות הגבוהות של אירופה
עכשיו עולים שלב
הארגון צריך להתחיל לסחוף אחריו את כל טרנר, יציע אחר יציע להכניס חברים מהארגון ורק כך גם המזרחי, מערבי וצפוני ילמדו את השירים וידעו להצטרף.
מת שתמצא לי דוגמא לדבר כזה.
בכל מקום יש יציע עידוד, שאר האיצטדיון מצטרף כשאפשר.
אתה צודקסניור כתב:מת שתמצא לי דוגמא לדבר כזה.
אבל בגלל שאין דוגמא לקהל כמו שיש לנו
אז הקהל שיש להפועל באר שבע הוא קהל פורץ דרך!!!!!
רק קהל כמו שיש לקבוצה שלנו יכול לעשות את מה שאין במקומות אחרים.
ובלי שום קשר להצטרפות הקהל לשירת העידוד.
מציע שחברי הארגון שאוספים כספים לטובת הארגון יגיעו לאסוף בלובי של היציעים גם בהפסקות המחצית.
בהפסקות המחצית אנשים רוכשים מזון ושתיה בקפיטריות ואז יש להם עודף.
אני משתדל להגיע בכל משחק עם עודף בכיס לטובת הכסף לארגון אבל כבר קרה לי מספר פעמים שהיה עליי רק שטר (לצערי לא של 200)
ואז לא יכולתי לתת לארגון עוד מספר שקלים.
כמות אוהדים פסיכית.
הגעתי שעה וחצי לפני תחילת המשחק והיו כבר אלפים באיצטדיון.
מבחינת תרבות עידוד יש עוד הרבה עבודה.
צריכים עדיין ללמוד לנתב את האנרגיה של הלחץ לדחיפה של הקבוצה ולא לגזיזת ציפורניים.
הגעתי שעה וחצי לפני תחילת המשחק והיו כבר אלפים באיצטדיון.
מבחינת תרבות עידוד יש עוד הרבה עבודה.
צריכים עדיין ללמוד לנתב את האנרגיה של הלחץ לדחיפה של הקבוצה ולא לגזיזת ציפורניים.
היה עידוד חלש יחסית לכמות
בסדר.hb7 כתב:היה עידוד חלש יחסית לכמות
תמיד יהיה לכם מה להגיד כאילו המצאתם את הכדורגל ותרבות העידוד העולמית.
8000 איש זה מפגן עוצמה אדיר ומי שלא מבין את זה ומתעסק בקטנות שיעשה חמוצים.
האקוסטיקה במושבה מזעזעת.
גם אני הגעתי מוקדם ועדיין נאלצתי לשבת די רחוק מהארגון וכמעט לא שמעתי את השירים עד שכולם הצטרפו.
גם אני הגעתי מוקדם ועדיין נאלצתי לשבת די רחוק מהארגון וכמעט לא שמעתי את השירים עד שכולם הצטרפו.
היה עידוד הרבה יותר טוב מאשר ב1-1.
שאפו על הכמות, היה תענוג לראות את זה.
שאפו על הכמות, היה תענוג לראות את זה.
זה מזכיר לי סיפור מצחיק, במשחק הראשון שלנו אי פעם במושבה מול הפועל פתח תקווה (1-1 שכמעט נגמר בניצחון עם משקוף אדיר של דיא סבע דקה 90) הושיבו אותנו במערבי איפה שמכבי פתח תקווה ישבו אתמול ואת אוהדי הפועל פתח תקווה במזרחי, אני תמיד מגיע מוקדם כדי לתפוס מקום בגוש אז לא היו הרבה אוהדים במגרש, פתאום איזה מישהו מעליי צועק "פתח תקווה יא בני זונות!", אחרי שניה כולנו שומעים מישהו מהיציע שממול צועק "אמא שלך זונה!" כאילו הוא יושב שורה מתחתינו, ואז מתחיל דו שיח שלם כשכל אחד מהם יושב ביציע אחר ואנחנו מתים מצחוק שהוא בכלל שמע את זה.הפועלעולה כתב:האקוסטיקה במושבה מזעזעת.
האקוסטיקה במושבה מעולה, זה העידוד שהיה חלש אתמול, ולדעתי זה יותר חשוב מהמספרים שאנחנו מביאים למגרשים.
לא פעם ראשונה ולא פעם שנייה שיש בעיה עם העידוד והארגון משנה מיקום תו"כ משחק.
אולי יש חלקים יותר טובים ופחות טובים ואני ספציפית אתמול ישבתי במקום לא משהו בגלל העומס.
אולי יש חלקים יותר טובים ופחות טובים ואני ספציפית אתמול ישבתי במקום לא משהו בגלל העומס.
- The red one
בגדול,
תמיד במושבה יש את הבעיה הזאת של קושי להשתלט על כל הקהל, מכמה סיבות - מפלס אחד זה אומר ש"עידן" אחד צריך להשתלט על 3000-4000-8000 איש. סיבה נוספת היא שלא כמו בטרנר, אין כאן "חוקיות" לגבי איפה יושבים אלה שמעודדים ואלה שרוצים לשבת. אמנם הארגון פירסם איפה הוא מתמקם, אבל לא כל האוהדים מסתכלים בעמוד פייסבוק של הארגון. יתרה מכך, רוב האוהדים שלא רוצים לעודד -לא- מסתכלים בעמוד של הארגון.
לגבי אתמול,
היה דווקא סבבה. תמיד במושבה אני נתקל בקטע הזה של "לשבת לשבת" אבל לפחות אצלי אתמול באיזור זה לא היה . במחצית הראשונה היה פחות עידוד כי הקבוצה לא סחפה אבל בשנייה בסדר. אהבתי שעידן התמקם יותר באמצע של היציע ולא למטה. חייב לציין שמתחתיי הייתה משפחה שלמה עם המון ילדים קטנים שנסחפו בעידוד. בקטע שעשו את מחיאות הכפיים ("כמו האיסלנדים") ילדה ממש קטנה הייתה על הכתפיים של האמא ומחאה כפיים יחד עם כולם. אחד הדברים החמודים שראיתי במגרשי כדורגל, חבל שלא צילמתי.
והיה קטע מצחיק שפעמיים הגיעו לשורה שלי ו"רצו לשבת לפי הכרטיס". אלה תופעות הלוואי של 8,000 איש
תמיד במושבה יש את הבעיה הזאת של קושי להשתלט על כל הקהל, מכמה סיבות - מפלס אחד זה אומר ש"עידן" אחד צריך להשתלט על 3000-4000-8000 איש. סיבה נוספת היא שלא כמו בטרנר, אין כאן "חוקיות" לגבי איפה יושבים אלה שמעודדים ואלה שרוצים לשבת. אמנם הארגון פירסם איפה הוא מתמקם, אבל לא כל האוהדים מסתכלים בעמוד פייסבוק של הארגון. יתרה מכך, רוב האוהדים שלא רוצים לעודד -לא- מסתכלים בעמוד של הארגון.
לגבי אתמול,
היה דווקא סבבה. תמיד במושבה אני נתקל בקטע הזה של "לשבת לשבת" אבל לפחות אצלי אתמול באיזור זה לא היה . במחצית הראשונה היה פחות עידוד כי הקבוצה לא סחפה אבל בשנייה בסדר. אהבתי שעידן התמקם יותר באמצע של היציע ולא למטה. חייב לציין שמתחתיי הייתה משפחה שלמה עם המון ילדים קטנים שנסחפו בעידוד. בקטע שעשו את מחיאות הכפיים ("כמו האיסלנדים") ילדה ממש קטנה הייתה על הכתפיים של האמא ומחאה כפיים יחד עם כולם. אחד הדברים החמודים שראיתי במגרשי כדורגל, חבל שלא צילמתי.
והיה קטע מצחיק שפעמיים הגיעו לשורה שלי ו"רצו לשבת לפי הכרטיס". אלה תופעות הלוואי של 8,000 איש