אחרי המשחק המצויין של דור דוידי נגד רעננה בטוטו..
מה אתם אומרים יש לו תיכולות להיות שוער ראשון אחרי שאסי יפרוש..?
אני חושב שכן הוא שוער אתלטי גבוה ובעל אינסטינקטים טובים..
מוקדם לדעת.
כבר מגיל צעיר ידעו שלדוידי יש כישרון רב ואכן לאחרונה הוא מראה חלק מהפוטנציאל שלו.
יש לו נתונים פיזיים טובים, ולפי המשחק אתמול מעבר להדיפת הפנדל הוא הראה גם יכולות בסיסיות טובות כגון: מיקום, יציאות לכדורי גובה, טיפול בכדורים הנמסרים אליו אחורה משחקני ההגנה.
אולם... אצל שוער, המרכיבים החשובים ביותר הם הניסיון והביטחון ורק לאחר שיקבל הזדמנות רציפה להראות את יכולתו באופן קבוע, נוכל לראות האם מדובר בשוער הבא של הפועל ב"ש.
לאור מקרי העבר (מורדי שוורץ למשל), עדיף להמתין לפני שנצא בהצהרות.
קשה להתעלם מהעובדה שאסי לא יהיה כאן לנצח וצריך כבר לחשוב על העתיד. השאלה היא
האם להביא שוער מנוסה וטוב ישראלי (אין כמעט כאלה), להביא שוער זר (הימור) או לתת לדור דוידי
לצבור ניסיון ולהתגלח על חשבון הפועל באר-שבע. בריאל מדריד וברצלונה (קסיאס וואלדז) זה
הוכיח את עצמו לטווח הארוך וזו סוגייה חשובה מאוד. אני מניח שכשאסי יפרוש הוא ישתלב בצוות
המקצועי כמאמן שוערים וכשזה יגיע הוא יוכל לתת את חוות דעתו האם דוידי מתאים להיות שוער
ראשון ואם הוא בשל לכך. אני חושב שלא משנה יהיה מאמן, הוא יהיה חייב להתייעץ עם אסי בנושא.
אתם מגדירים "עתיד" - 10-20 שנה. אני מגדיר "עתיד" - עונה הבאה.
אני חושב שיש לנו נכס לשנתיים הקרובות לפחות - הלא הוא אסי. השוער מס' 1 בארץ באחד-על-אחד.
מלבד היותו אחלה בנאדם שבעולם, הוא גם שוער מצוין.
אסי שוער מצויין, בטח ובטח לליגה הלאומית שבה הוא בין הטובים.
אך עם כל האהבה הבאמת ענקית שיש לנו אליו אני בספק עד כמה הוא יכול להמשיך בליגת העל.
אני חושב שכבר עכשיו צריכים לחשוב על פתרונות לעמדת השוער, אם זה אומר להתחיל לתת לדור לצבור ניסיון, אז שיהיה זה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."