גולים של זהבי.clark kent כתב:נקודה מאוד חשובה ששמתי לב אליה.
שני השערים של מכבי ת"א היו העתק הדבק, תרגיל זהה לחלוטין שבו החלוץ עושה תנועה קדימה ואז שובר אחורה לכיוון נקודת הפנדל, השחקן שמוסר את הכדור מוציא כדור מאיזור הקו אחורנית בצורה עיוורת לכיוון ה11 ישר לרגל של החלוץ.
2 שערים במשחק על אותו התרגיל, והכי בלט הגול השני שמיכה רץ לנקודת ההגבהה ובלי להרים ראש מסר ל11 שטוח, שימו לב לתנועה של החלוץ פנימה והחוצה למצב חופשי לבעיטה.
בכר לטיפולך!!!
מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, שבת, 21:00, נתניה
Re: מכבי תל אביב- הפועל באר שבע, שבת, 21:00, נתניה
היה שם יותר מזל משכל במחצית הזו. המשחק בטרנר הוא דוגמא מצוינת ללמה צריך שלישייה חזקה בקישור.red ultras כתב:באופן אישי קצת קשה לי לבנות עליו שיתעלה במשחק כזה. מדובר פה במקצוען אמיתי, לא נראה לי שבמשחק נגד פ"ת הוא לא רצה להתעלות. כרגע הוא לא מספיק טוב.
אני סומך על מליקסון שישחק באמצע ואגיד יותר מזה, במשחק בטרנר עד הגול הראשון מכבי די ישבה עלינו ומה ששינה את מאזן הכוחות היה הברקה של אוחנה שהשתחרר מאלברמן ויצא טוב קדימה. זה מהלך ששחקן מהסוג של הובאן לא יכול לעשות גם בגיל 24.
כשראדי נכנס וחזרנו לשלישייה אגרסיבית ולוחצת כמו שצריך המשחק היה נראה הרבה יותר טוב.
בטח עכשיו שיש סיכוי טוב שתורג'מן ואוחיון עולים כמגנים ויצטרכו יותר עזרה מהרגיל.
לאוחנה ומליקסון אין מקום במשחק כזה כקשרי אמצע.
רק אם אנחנו בפיגור וצריך ללכת All-In.
נערך לאחרונה על ידי yossi ב 30 ינואר 2017, 23:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- ForeverRed
לא צריך להראות לאף אחד מי הבוס.
צריך לעלות ולשחק טקטי וחכם.
מכבי תעלה כדי לנצח. היא תתאבד על ניצחון וככל שיעברו הדקות נקבל יותר שטחים כדי להרוג אותם.
לכן חשוב לעלות עם אמצע חזק שגם יחפה על הגנה חסרה וגם לא ייתן לקישור של מכבי לנשום.
מי שראה מה זנטי עשה באגף הימני של מכבי היום מבין שבוזגלו חייב אבל חייב להיות על הדשא. מקווה שגם ברק מבין את זה.
הכי חשוב לא לספוג. כל השאר כבר יקרה לבד.
מכבי תעלה כדי לנצח. היא תתאבד על ניצחון וככל שיעברו הדקות נקבל יותר שטחים כדי להרוג אותם.
לכן חשוב לעלות עם אמצע חזק שגם יחפה על הגנה חסרה וגם לא ייתן לקישור של מכבי לנשום.
מי שראה מה זנטי עשה באגף הימני של מכבי היום מבין שבוזגלו חייב אבל חייב להיות על הדשא. מקווה שגם ברק מבין את זה.
הרג אותי שגיא כהן "הבעיה של מכבי,וןאקמה חזר מפגרה" חחחחחחח
אם בוזגלו לא פותח נגד הגנה כזאת זה מחדל, ואני לא מתומכיו .
חייב.Marin כתב:אם בוזגלו לא פותח נגד הגנה כזאת זה מחדל, ואני לא מתומכיו .
משחק ההגנה של מכבי מבקש את זה.
אבל בוא נראה מה יעשה בכר.
אני לא אפול מהרגליים אם הוא פותח איתו ועם מליקסון.
השנה בניגוד לשנה שעברה אנחנו משחקים טוב יותר עם רבעייה התקפית.
- red ultras
בדרך כלל אני נוטה להסכים אתך אבל הפעם קצת פחות. לא קשה לשים לב להתאמות שגורדי עשה במכבי. הוא מנסה להחזיר אותם למקורות וכרגע ה די עובד לו, הם עולים למשחק (גם היום, גם נגד סכנין וגם נגד רעננה בליגה) בבליץ כדי להשיג שער מהיר שיתן להם שקט ובטחון. דווקא בשנה שעברה ב0-0 בכר ידע את זה והתחלנו את המשחק עם לחץ גבוהה שהוציא אותם מאיזון. אם נבוא לשחק טקטי וסגור נשחק ליידים שלהם. אנחנו האלופים, אנחנו מובילים את הטבלה בפער 8 נקודות משחקים מולם במגרש שהוא כמו רדיוס והכי חשוב - אנחנו קבוצה טובה מהם עם הרבה יותר כלים. אין שום סיבה שלא נבוא לשחק את המשחק הרגיל שלנו ולהגדיל את הפער בפסגה.ForeverRed כתב:לא צריך להראות לאף אחד מי הבוס.
מכבי לדעתי יפתחו כמו היום-אלברמן וגולסה רק באמצע.אדום זקן כתב: חייב.
משחק ההגנה של מכבי מבקש את זה.
אבל בוא נראה מה יעשה בכר.
אני לא אפול מהרגליים אם הוא פותח איתו ועם מליקסון.
השנה בניגוד לשנה שעברה אנחנו משחקים טוב יותר עם רבעייה התקפית.
מעניין אותי אם הוא ידבוק בשלישייה שלו-אוגו,ראדי והובאן או שיחליט ללכת התקפי ולהרכיב את בוזגלו עם מליקסון ו-וואקמה.
לא פשוט בכלל.
מת על היום שבו נגיע לשם ניתן להם 3 חתיכות ושלא יעברו את החצי מת.red ultras כתב: בדרך כלל אני נוטה להסכים אתך אבל הפעם קצת פחות. לא קשה לשים לב להתאמות שגורדי עשה במכבי. הוא מנסה להחזיר אותם למקורות וכרגע ה די עובד לו, הם עולים למשחק (גם היום, גם נגד סכנין וגם נגד רעננה בליגה) בבליץ כדי להשיג שער מהיר שיתן להם שקט ובטחון. דווקא בשנה שעברה ב0-0 בכר ידע את זה והתחלנו את המשחק עם לחץ גבוהה שהוציא אותם מאיזון. אם נבוא לשחק טקטי וסגור נשחק ליידים שלהם. אנחנו האלופים, אנחנו מובילים את הטבלה בפער 8 נקודות משחקים מולם במגרש שהוא כמו רדיוס והכי חשוב - אנחנו קבוצה טובה מהם עם הרבה יותר כלים. אין שום סיבה שלא נבוא לשחק את המשחק הרגיל שלנו ולהגדיל את הפער בפסגה.
אבל לא השבת.
אין לנו מה להוכיח כלום,כמו שאמרת אנחנו האלופה,אנחנו מובילים ב8 הפרש,אנחנו שמים עליכם ז** אין לנו מה להשתולל.
אם נשחק באמת את המשחק הרגיל שלנו תקבל גם וגם.
אבל בלי ויטור בלי קורהוט ואולי בלי ביטון אין מה לנסות להוכיח.
- red ultras
עוד דבר - אני חותם לכם שאחרי היום ג'ורדי עולה בהגנה עם ראמון, שיספיק לערוך רק 3 אימונים עם הקבוצה. יכול להיות שמדובר בכשרון גדול אבל בלם בן 21 שלא מתואם עם הקבוצה ולא דובר את השפה זה משהו שאפשר וצריך לנצל.
אם בוזגלו סגור במכבי כמו שחלק כבר טענו פה, אין כל כך למה לצפות ממנו במשחק הזה 

שטויות.bs war כתב:אם בוזגלו סגור במכבי כמו שחלק כבר טענו פה, אין כל כך למה לצפות ממנו במשחק הזה
אם יש משהו שבוזכלו הוכיח זה שבמגרש הוא שם הכל בצד.
אם אתה רואה את טל בן חיים עושה שביתה איטלקית על המגרש שהוא קיבל חוזה של החיים במכבי אתה יכול רק להעריך אותו יותר.
גם אני לא מאמין בזה.אדום זקן כתב: שטויות.
אם יש משהו שבוזכלו הוכיח זה שבמגרש הוא שם הכל בצד.
אם אתה רואה את טל בן חיים עושה שביתה איטלקית על המגרש שהוא קיבל חוזה של החיים במכבי אתה יכול רק להעריך אותו יותר.
סתם רציתי להדליק את כל מנפיצי הקונספירציות
נשאר לנו רק לשים את הפלומבה, לא תיקו ולא נעליים.
עם הגנת המסננת של מכבי וכוח האש שיש לנו בהתקפה אפשר וצריך לנצח ושים את הפלומבה
אבל:
אנחנו בהרכב חסר תיקו שישאיר את ה 8 נקודות פער יספק בהחלט
אחרינו יש למכבי תא עוד 2 משחקים לא קלים
לוזון
קרית שמונה
בקיצור
רוצה נצחון
לא נבכה על תיקו
אבל:
אנחנו בהרכב חסר תיקו שישאיר את ה 8 נקודות פער יספק בהחלט