אני מבין את הכוונה שלך, אתה צודק אני אחפש מישהי עשירה להתחתן איתהyedidel כתב:
איקאה זה יתרון? אתה לא נשוי אה?

אני מבין את הכוונה שלך, אתה צודק אני אחפש מישהי עשירה להתחתן איתהyedidel כתב:
איקאה זה יתרון? אתה לא נשוי אה?
לא בא לבאס אבל איקאה הולך לקום במקום הסינמה סיטי ולא בנוסף, הם עצרו את הבנייה שם ומכרו לאיקאה את המבנה.zahipan כתב:בשנה הבאה ייפתח מתחם סינמה סיטי בעיר, בעוד שנה וחצי יהיה גם איקאה וגם אגם מלאכותי לא רחוקים אחד מהשני.
יש גם גלגל ענק בתכנון..
שווה להישאר!
מאיפה המידע?oranu כתב:
לא בא לבאס אבל איקאה הולך לקום במקום הסינמה סיטי ולא בנוסף, הם עצרו את הבנייה שם ומכרו לאיקאה את המבנה.
אני עובד בדוכן ביס פלאנט והמנהל שלי אמר לי אותו דבר לפני חודש חודשיים.CrazyRed7 כתב: מאיפה המידע?
אתה בטוח במה שאתה אומר? לא קראתי את זה בשום מקום וזה נשמע דרמטי מדיי בכדי להישמר בכזה סודoranu כתב:
לא בא לבאס אבל איקאה הולך לקום במקום הסינמה סיטי ולא בנוסף, הם עצרו את הבנייה שם ומכרו לאיקאה את המבנה.
לא כזה דרמטי כשיש את היס פלאנט והגלובוס מקס, לא?The red one כתב: אתה בטוח במה שאתה אומר? לא קראתי את זה בשום מקום וזה נשמע דרמטי מדיי בכדי להישמר בכזה סוד
מחברים שאין להם שום סיבה לחרטט.CrazyRed7 כתב: מאיפה המידע?
וואלה? איפה אתה עובד במתחם?דולב פרץ כתב:על פי הסרטון הזה : https://www.youtube.com/watch?v=lWSydrk3QoM" onclick="window.open(this.href);return false;
איקאה לא אמורה לשבת על השטח של הסינמה סיטי.
אני גם עובד ביס פלאנט ואכן יש שמועות שהסינמה סיטי לא יפתח בסופו של דבר..
בקולנוע, ב-vip.Noam98 כתב: וואלה? איפה אתה עובד במתחם?
ןoranu כתב:
דרמטי בקטע שפירסמו את דבר הקמת איקאה בכל חור, אבל בשום מקום לא פירסמו שזה אמור להחליף את הסינמה סיטי.crazyred כתב: לא כזה דרמטי כשיש את היס פלאנט והגלובוס מקס, לא?
באמת שואלת, אני כבר לא ככ גרה כאן.
ואגב, לא הייתי דואגת מסוף האטרקיות בארץ. עבור נוצרי מאמין, רק בירושלים יש מה לעשות לשבועיים רצופים...
פארק מיםzahipan כתב:ן
איקאה רכשו מגרש של 70 דונם ליד מה שהיה פעם "חוצות להב", צמוד למחלף שרה.
יכול להיות שסינמה סיטי בסופו של דבר לא ייפתח (למען האמת כשהלכתי ליס פלאנט הוא לא היה מלא במיוחד) אבל אם זה יקרה, ייפתח במקומו מתחם אחר ולא איקאה.
בכל מקרה, אם אני הייתי יזם והייתי רוצה להשקיע את הכסף שלי בעיר באר שבע, הייתי בונה מתחם סקי שלג ענק כמו בדובאי, הייתי בונה בריכת ענק כאשר מסביבה הייתי מקים בתי מלון כמו שבנו בצ'ילה או שהייתי בונה לונה פארק ענק שמזכיר יותר את הדיסנילנד מאשר את לונה פארק ת"א והסופרלנד הפצפונים.
וגם גלגל ענק כמו הסינגפור פלייר בא בחשבון..