oranu כתב:
הם לא באמת עוזרים בנושא הזה, הם רק מזיקים לנו.
מהיכרות אישית הדבר שהכי ירחיק אותנו מהתוצאה המבוקשת היא הפעלת לחצים של גורמים בעלי אינטרסים כאלה ואחרים בייחוד כאלה כמו אופירה וברקו שאנחנו בעצמינו קראנו להחרים אותם לפני כמה שבועות.
עדכון -
נעשתה פנייה בדרכים המקובלות כמו שאמרנו, הסברנו והבהרנו את הדברים ביקשנו שיתחשבו במה שאפשר, שמעו אותנו באמת הקשיבו לכל מילה ואני מקווה שזה יביא לתוצאות ההחלטה בידיים של המועדון.
דבר ראשון שנעשה זה להאריך את המכירה עד ל 11 לחודש כדי שאנשים שקשה להם עם המסגרת אשראי יוכלו לחייב אחרי ה 10, זה כבר בוצע מחר בבוקר נעדכן לגבי השאר.
דבר ראשון כל הכבוד על העשייה.
מספר הערות אליך ולכל הנושא:
1. התפקיד אותו לקחת על עצמך, הוא בעל חשיבות גדולה מאוד. לא מזלזל בשיקול דעת שלך וכמו כן בהחלטות אותן אתה מקבל, אבל אני מציע שתנסה למצוא מספר אנשים בודדים שתוכל להתייעץ איתם בנושאים קריטיים. לפעמים דברים יכולים להתפספס כמו במקרה הזה ותמיד טוב שיש דעה נוספת. אני מניח שאתה יכול למצוא אנשים איכותיים ושקולים דרך הפורום/רשתות חברתיות/הכרות אישית.
2. נראה שהמועדון מותח את החבל עוד קצת ועוד קצת. במקרה הנ"ל אנחנו רואים לראשונה, לאחר דיי הרבה זמן, שאותו חבל מתחיל להיקרע. אני בטוח שאף אחד ממקבלי ההחלטות לא עשה שיעורי בית כמו שצריך לפני שקבע את מחירי המנויים. אני לא רואה שעומדת חשיבה כלשהי. לדוגמה, לא יכול להיות שהמחיר לבעלי מנויים יהיה זהה למי שהוא לא בעל מנוי. בנוסף, לא יכול להיות שאנחנו קובעים מחירים גבוהים יותר מאשר קבוצות גדולות אחרות באירופה. דרך אגב יהיה מעניין לעשות השוואה בין מחירי המנויים בכל הקבוצות במפעל
3. אני דווקא בעד המחיר האחיד באירופה וזה משהו שנהוג בכל הקבוצות. אני חושב שהתיקון (בהנחה שהוא יתקבל על ידי המועדון) צריך להיות בהורדת אותו מחיר אחיד בכל היציעים. אוהדי הקבוצה הראו לא מספר פעמים שאין להם בעיה לשלם עבור מוצר איכותי אבל הפעם אני חושב שמדובר בהגזמה, גם במחירי המנוי למבוגר
4. אנחנו לא יכולים לקבוע לאלונה כמה אנשים להעסיק ובאילו תפקידים וזה לא מענייננו. אבל, אנחנו בהחלט יכולים לדרוש להשתפר בכל הנושאים שאנשים הזכירו כאן או בדיונים אחרים. צריך לשים את הדברים החשובים באמת על השולחן ולצור דיון ענייני שבתקווה יביא לתוצאות חיוביות