סוארז הובאן אוגו הוא ויטור - מי שכחתי ?דר אדום בנשמה כתב: סוארס עדיין בקבוצה ככה שאנחנו כרגע עם 6 זרים...
החלוץ הברזילאי לוסיו חתם ל 3 שנים.
- The red one
Re: החלוץ הברזילאי לוסיו סיכם את תנאיו ל 3 שנים.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
וואקמה!The red one כתב: סוארז הובאן אוגו הוא ויטור - מי שכחתי ?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
טוניThe red one כתב: סוארז הובאן אוגו הוא ויטור - מי שכחתי ?
בכל מקרה אפשר לשחק עם 6 זרים אני מניח שאם סוארס ישאר הוא יהיה הזר השישי שלא ירשם
- The red one
הא נכון הוא פשוט פח אז שכחתי..(סתם!!)
טוב. לגבי לוסיו - הוא יכול להרשם למשחק מול שריף? אז החוק של ה6 זרים עבר בוודאות או לא?
טוב. לגבי לוסיו - הוא יכול להרשם למשחק מול שריף? אז החוק של ה6 זרים עבר בוודאות או לא?
https://youtu.be/7CBgoRKuopY" onclick="window.open(this.href);return false;
לפי הסרטון ב crb נראה קצת כבד כמו טנק, אבל חלוץ 9 רחבה קלאסי... מעניין עם יתאים לנו שחקן מטרה
לפי הסרטון ב crb נראה קצת כבד כמו טנק, אבל חלוץ 9 רחבה קלאסי... מעניין עם יתאים לנו שחקן מטרה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אי אפשר לרשום שחקן לא משנה אם הוא זר או ישראללי.The red one כתב:הא נכון הוא פשוט פח אז שכחתי..(סתם!!)
אפשר לרשום אותו לשלב הבא במידה ונעלה...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אוגו הוא ויטור? אאלט מדובר בשני שחקנים שוניםThe red one כתב: סוארז הובאן אוגו הוא ויטור - מי שכחתי ?
אנשים שוכחים פה שאוגו בכלל הגיע לפה למבחנים, אחרי שהתייבש שנתיים על הספסל בפורטוגל, והיום הוא אחד הזרים הטובים אם לא הכי טוב בארץ.
פשוט ליצנים, העיקר להתלונן.
ראבק תנו לבן אדם ולמועדון קרדיט.
פשוט ליצנים, העיקר להתלונן.
ראבק תנו לבן אדם ולמועדון קרדיט.
- The red one
הוא = לוסיו הטנק מרכבה 5Noam98 כתב: אוגו הוא ויטור? אאלט מדובר בשני שחקנים שונים

אה חחח אוקייThe red one כתב: הוא = לוסיו הטנק מרכבה 5
החתמה מפתיע. כולנו היינו בטוחים שיחתימו שם מפוצץ.
אולי לוסיו עוד יפתיע אותנו לטובה.
אולי לוסיו עוד יפתיע אותנו לטובה.
לי אישית קצת חורה שאין לנו באמת מערכת סקאוטינג טובה שבמשך תקופות ארוכות תחקור תחפש ותמצא את המועמד האולטימטיבי, והכל בנוי על איזה סוכן מעפן שיבוא לגזור קופון (וסליחה מראש לעזריה אני פשוט חושב שהוא לא מספיק בתור מערך).
קצת לא רלוונטי אבל אחת הקבוצות שמשחקות במוקדמות ליגת האלופות ביחד איתנו זו אלופת סלובקיה AS Trencin, כבר במשך תקופה אני עוקב אחרי הקבוצה הזאת ורואה שהקבוצה פשוט בית גידול לכוכבים!! ואני אומר למה הם כן ואנחנו לא.
עכשיו אני לוקח בחשבון את המגבלה עם השחקנים הצעירים, אבל לחטוף אותם ברגע שהם חוקיים זה לא בושה.
השחקן הכי מוכשר שמשחק היום בכדורגל הבלגי הגיע מהקבוצה הזאת השם שלו leon bailey.
גם עכשיו יש להם מגן שמאלי בן 20 ברמה מטורפת (אפרופו מחליפים פוטנציאלים) שחקן נבחרת ניגריה בשם kingsley madu ועוד קיצוני צעיר בן !!17!! כוכב כדורגל בשם samuel kalu.
אני מצרף פה סרטונים של הזוג שחקנים האלה רק שתבינו את הרמה של השחקנים שמתפספסים פה בגלל טעויות שלנו:
https://www.youtube.com/watch?v=k6lq4MA9aRA" onclick="window.open(this.href);return false; (בן 17 אני מזכיר)!!!
https://www.youtube.com/watch?v=U0Rvr2oQuZ4" onclick="window.open(this.href);return false; (מספר 15 למי שמנסה לזהות).
קצת לא רלוונטי אבל אחת הקבוצות שמשחקות במוקדמות ליגת האלופות ביחד איתנו זו אלופת סלובקיה AS Trencin, כבר במשך תקופה אני עוקב אחרי הקבוצה הזאת ורואה שהקבוצה פשוט בית גידול לכוכבים!! ואני אומר למה הם כן ואנחנו לא.
עכשיו אני לוקח בחשבון את המגבלה עם השחקנים הצעירים, אבל לחטוף אותם ברגע שהם חוקיים זה לא בושה.
גם עכשיו יש להם מגן שמאלי בן 20 ברמה מטורפת (אפרופו מחליפים פוטנציאלים) שחקן נבחרת ניגריה בשם kingsley madu ועוד קיצוני צעיר בן !!17!! כוכב כדורגל בשם samuel kalu.
אני מצרף פה סרטונים של הזוג שחקנים האלה רק שתבינו את הרמה של השחקנים שמתפספסים פה בגלל טעויות שלנו:
https://www.youtube.com/watch?v=k6lq4MA9aRA" onclick="window.open(this.href);return false; (בן 17 אני מזכיר)!!!
https://www.youtube.com/watch?v=U0Rvr2oQuZ4" onclick="window.open(this.href);return false; (מספר 15 למי שמנסה לזהות).
- ForeverRed
תבינו, הביקורת על הקבוצה מגיעה כי הציפיות היו למשהו אחר לגמרי.
אף אחד לא מאשים את השחקן, אני בטוח שהוא יתקבל בחום ואהבה כמו כל רכש אחר שהגיע לפה.
אנשים פשוט צריכים לעכל את ההחתמה הזאת.
אחת הפריבילגיות של קבוצה ברמתנו ועם תקציב כמו שלנו, היא שאין צורך ללכת על הימורים זולים שאין לדעת מה ייצא מהם.
אפשר להביא שחקנים הרבה יותר מוכחים. כאלה שכבר מכירים את הכדורגל באירופה ולא יידרשו חצי שנת הסתגלות.
ויטור והובאן הם דוגמאות מצוינות.
במקום זה המועדון בחר להרים ציפיות, ואז במכה אחת הנחית על הקהל שחקן עם רזומה בעייתי בלשון המעטה.
ומילא אם הסטטיסטיקה והסרטונים היו מוכיחים אחרת, אבל הם רק תומכים בחששות.
אז יסלחו לי כל המרגיעים. מותר לנו להתאכזב, מותר לנו לבקר.
נקווה לאכול את הכובע.
אף אחד לא מאשים את השחקן, אני בטוח שהוא יתקבל בחום ואהבה כמו כל רכש אחר שהגיע לפה.
אנשים פשוט צריכים לעכל את ההחתמה הזאת.
אחת הפריבילגיות של קבוצה ברמתנו ועם תקציב כמו שלנו, היא שאין צורך ללכת על הימורים זולים שאין לדעת מה ייצא מהם.
אפשר להביא שחקנים הרבה יותר מוכחים. כאלה שכבר מכירים את הכדורגל באירופה ולא יידרשו חצי שנת הסתגלות.
ויטור והובאן הם דוגמאות מצוינות.
במקום זה המועדון בחר להרים ציפיות, ואז במכה אחת הנחית על הקהל שחקן עם רזומה בעייתי בלשון המעטה.
ומילא אם הסטטיסטיקה והסרטונים היו מוכיחים אחרת, אבל הם רק תומכים בחששות.
אז יסלחו לי כל המרגיעים. מותר לנו להתאכזב, מותר לנו לבקר.
נקווה לאכול את הכובע.
כן אה כי עד עכשיו נכשלנו עם זרים, חייב לשנות גישה...talb55 כתב:לי אישית קצת חורה שאין לנו באמת מערכת סקאוטינג טובה שבמשך תקופות ארוכות תחקור תחפש ותמצא את המועמד האולטימטיבי, והכל בנוי על איזה סוכן מעפן שיבוא לגזור קופון (וסליחה מראש לעזריה אני פשוט חושב שהוא לא מספיק בתור מערך).
אין שום טעם להקים מערכת סקאוטינג כמו שיש באירופה כל עוד יש מגבלת זרים. בשביל מה? בשביל חצי זר בכל עונה?
אחרי מיגל דודו אמר שהוא עקב לא מעט זמן. מן הסתם שאם מביאים שם טריקי כמו לוסיו אז הוא מוכר מאוד למערכת. שום סוכן לא גזר כאן שום קופון, תוציאו את המחשבות האלו מהראש כי זה לא מתאים ומגוחך בכלל לחשוב בכיוון הזה.
קשה לי להאמין שדודו עזריה לא מעורב בזה ולא עשה סקאוטינג נכון.
אני בטוח שאם בחרו בשחקן ליגה שנייה בברזיל אז כנראה שעקבו אחריו במשך תקופה והוא היה בארסנל החלוצים שרצינו להביא כי הוא כנראה עונה על הציפיות שלנו.
לא מאמין שסוכן דחף לנו קלטות.
אני בטוח שאם בחרו בשחקן ליגה שנייה בברזיל אז כנראה שעקבו אחריו במשך תקופה והוא היה בארסנל החלוצים שרצינו להביא כי הוא כנראה עונה על הציפיות שלנו.
לא מאמין שסוכן דחף לנו קלטות.
נערך לאחרונה על ידי E.H.A ב 15 יולי 2016, 19:53, נערך פעם 1 בסך הכל.