כרטיסים לסמי
Re: כרטיסים לסמי
תקנו אותי אם אני טועה, אבל ב1-1 בינואר ישבנו בשער k?
הדרומי שבפינה של הקרן.
כלומר שהסמוך הוא j. מי שרוצה להיות בטוח, כדאי לקנות לשם.
הדרומי שבפינה של הקרן.
לא מוכרים לשםyossi כתב:תקנו אותי אם אני טועה, אבל ב1-1 בינואר ישבנו בשער k?
הדרומי שבפינה של הקרן.
יש להם מנויים בהכל חוץ מהפס האחרון לפני היציע אורחים (J) שבדרך כלל הם נותנים לנו אותו כאקסטרה
- The red one
אז כמה במקסימום הם יכולים לתת לנו ?dor69 כתב:יש להם מנויים בהכל חוץ מהפס האחרון לפני היציע אורחים (J) שבדרך כלל הם נותנים לנו אותו כאקסטרה
בניון פירסם לכאורה שהוא עושה משחק פרידה, הם טוענים שהם ימלאו את האצטדיון
שישחררו איזה 6000 כרטיסים, מה כואב להם?
מכרו 17,000 מנויים... שישחררו לנו 10,000ReDo כתב:שישחררו איזה 6000 כרטיסים, מה כואב להם?
יש מספיק מקום לכולם

לא מבין למה לא עשו את ההגרלה לפני עכשו מי שיזכה ולא יקח את הכרטיס אין אפשרות לקנות במקומו
יש פה מישהו שקנה ליציע של חיפה דרך האתר ובחר בהדפסה ביתית וקיבל את הכרטיס במייל?
- The red one
רק ביום ראשון הודיעו על תאריך למשחק. וגם ככה זה לא היה משמה הרבה. במקרה הכי אופטימי, היו חושפים אתמול את הזוכים (למרות שלך תתעסק בזה אתמול) והיום היה ניתן לרכוש, ובחמישי בערב ושישי.hb7 כתב:לא מבין למה לא עשו את ההגרלה לפני עכשו מי שיזכה ולא יקח את הכרטיס אין אפשרות לקנות במקומו
עדיין היו לך מעט מאוד ימים ולא היה מקום להגרלה חוזרת.
גם אליי עוד לא שלחומשתמש חדש כתב:יש פה מישהו שקנה ליציע של חיפה דרך האתר ובחר בהדפסה ביתית וקיבל את הכרטיס במייל?
אני בדיוק ממתין שיענו לי מהמשרד כרטיסים שם
אגב, שימו לב שבפרסום של המעודון מעודכנות שעות עבודה מאוד חריגות של שפע- מוצאי החג עד חצות, ובשישי עד חמש בערב. ככה שיש מענה בסה"כ.
עדיין ממתיןTal_Hbs כתב:
גם אליי עוד לא שלחו
אני בדיוק ממתין שיענו לי מהמשרד כרטיסים שם

- The red one
זה כי אין להם הרבה ברירה.סניור כתב:אגב, שימו לב שבפרסום של המעודון מעודכנות שעות עבודה מאוד חריגות של שפע- מוצאי החג עד חצות, ובשישי עד חמש בערב. ככה שיש מענה בסה"כ.
בסה"כ מדובר ב12 שעות לחלק 3600 כרטיסים, או לפחות במקסימום 3600 כרטיסים, והכל במקום אחד. הם רציכים לרווח את זה ולפתוח עוד עמדה או בקופות נגיד של הדרומי בטרנר או בקופות של וסרמיל, או במקום אחר בעיר שלא עלה לי לראש כרגע, ולהכפיל את שעות פעילות חלוקת הכרטיסים.