הרע במיעוטו - רדיו דרום
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
הרע במיעוטו - רדיו דרום
מצטער לכתוב על זה שוב. מצטער שוב להעלות את זה לסדר היום הציבורי.
אני יודע, הפועל ב"ש זקוקה לרדיו בדיוק כמו שהרדיו זקוק להפועל ב"ש.
צר לי על האנשים הטובים שם ברדיו. צר לי שמי שמנהל את הרדיו מנהל אותו בגלל קולו הקטיפתי ותו לא.
אל תקחו את דבריי באופן אישי. האנשים שמאיישים עמדות ברדיו מציבים כתב לקבוצת הדגל
של הנגב אחד שלא מעורה בהוויה הספורטיבית של העיר. זה קצת צורם לנו, האוהדים.
ניהול כבר אמרנו.
ההתקפלות של הרדיו בבאר שבע מול הרדיו באשקלון. בגלל שמעון אלקבץ ויוסי פרטוק זהו כשלון מהדהד של הניהול כאן. חברים אתם הקורבן של הניהול הכושל. אתם לא הכישלון אבל ואבל גדול:
ניתנה לכם ההזדמנות. אתם פקששתם אותה אולי בהשראתו של בעל הקול הקטיפתי.
איכה עיר מטרופולין כבאר שבע מתבטלת בפני אשקלון ואשדוד, איכה.
אמנם אשדוד נמצאת בליגת העל, עם עובדות לא מתווכחים. אבל היא לא מעניינת כהוא זה את 300 אלף המאזינים שלכם כאן בבאר שבע והסביבה.
נכון שאתם הקורבן ואין בידכם לשנות את רוע הגזירה, נכון שאנו תושבי העיר והסביבה צריכים להלין בפני הרשות השנייה על זה שתוכנית הספורט של העיר נגזלה.
והשאלה היא על מה נלין? שנלין על זה שאינכם מקבלים את טענתינו על רדיו? שבמקום שיזין
את אוהדי הספורט בעיר בצורה אובייקטיבית מייצר לו פוזיציה שלילית בטענה שאם הקבוצה לא תשתף פעולה איתנו זו התוצאה?
על האוהדים שמתראיינים בתוכניתכם ודבריהם לו לרוחכם לא ארחיב.
הרי אנו "נשרפנו". אתם מרגישים שירקו לכם בפנים לצערי. מה לעשות שאנו אומרים את אשר על ליבנו ולא מה שאתם מבקשים. סליחה.
יכול להיות לצערי שאתם הרע במיעוטו. זו עובדה חברים, ההיסטוריה לרעתכם. ואני איני פוליטיקלי קורקט אלא אומר את הדברים כמו שהם.
אולי נגיש עצומה\בקשכל דבר אחר כי לעיר באר שבע ולספורט מגיע בשנות האלפיים רדיו ראוי.
אז לכם הגולשים יש הזדמנות לתקן את המעוות ולהחזיר את הרדיו לעיר.
חג שמח.
אני יודע, הפועל ב"ש זקוקה לרדיו בדיוק כמו שהרדיו זקוק להפועל ב"ש.
צר לי על האנשים הטובים שם ברדיו. צר לי שמי שמנהל את הרדיו מנהל אותו בגלל קולו הקטיפתי ותו לא.
אל תקחו את דבריי באופן אישי. האנשים שמאיישים עמדות ברדיו מציבים כתב לקבוצת הדגל
של הנגב אחד שלא מעורה בהוויה הספורטיבית של העיר. זה קצת צורם לנו, האוהדים.
ניהול כבר אמרנו.
ההתקפלות של הרדיו בבאר שבע מול הרדיו באשקלון. בגלל שמעון אלקבץ ויוסי פרטוק זהו כשלון מהדהד של הניהול כאן. חברים אתם הקורבן של הניהול הכושל. אתם לא הכישלון אבל ואבל גדול:
ניתנה לכם ההזדמנות. אתם פקששתם אותה אולי בהשראתו של בעל הקול הקטיפתי.
איכה עיר מטרופולין כבאר שבע מתבטלת בפני אשקלון ואשדוד, איכה.
אמנם אשדוד נמצאת בליגת העל, עם עובדות לא מתווכחים. אבל היא לא מעניינת כהוא זה את 300 אלף המאזינים שלכם כאן בבאר שבע והסביבה.
נכון שאתם הקורבן ואין בידכם לשנות את רוע הגזירה, נכון שאנו תושבי העיר והסביבה צריכים להלין בפני הרשות השנייה על זה שתוכנית הספורט של העיר נגזלה.
והשאלה היא על מה נלין? שנלין על זה שאינכם מקבלים את טענתינו על רדיו? שבמקום שיזין
את אוהדי הספורט בעיר בצורה אובייקטיבית מייצר לו פוזיציה שלילית בטענה שאם הקבוצה לא תשתף פעולה איתנו זו התוצאה?
על האוהדים שמתראיינים בתוכניתכם ודבריהם לו לרוחכם לא ארחיב.
הרי אנו "נשרפנו". אתם מרגישים שירקו לכם בפנים לצערי. מה לעשות שאנו אומרים את אשר על ליבנו ולא מה שאתם מבקשים. סליחה.
יכול להיות לצערי שאתם הרע במיעוטו. זו עובדה חברים, ההיסטוריה לרעתכם. ואני איני פוליטיקלי קורקט אלא אומר את הדברים כמו שהם.
אולי נגיש עצומה\בקשכל דבר אחר כי לעיר באר שבע ולספורט מגיע בשנות האלפיים רדיו ראוי.
אז לכם הגולשים יש הזדמנות לתקן את המעוות ולהחזיר את הרדיו לעיר.
חג שמח.
Re: הרע במיעוטו רדיו דרום
כמה סימלי שהרדיו שבתקופת ז'ינו ליקק כל הזמן לחבורת החורנים שעמדו בראשות המועדון ולא יודע ביקורת מהי, מנהלים את שיא הביקורת והאנטי כלפי התנהלות המועדון, העומדים בראשו וכל מי שלוקח בו חלק.
הסיבה היחידה שבו לרדיו הזה אולי כן יש עדיין רייטינג זה בגלל העדר תחרות, זו היא תוכנית הרדיו היחידה שיש בדרום והם מרשים לעצמם להיות ברמה כלכך נמוכה. פרשנים סוג ז', קריינים ומנחים שאף פעם לא יודעים לשאול השאלות הנכונות, פשוט נורא.
לשמוע את הרדיו הזה כל פעם עושה לי בחילה מחדש, הן מבחינת הרמה שלו והן מבחינת המסר הכללי שאותו הוא מנסה להעביר.
לא אשכח להם את הקמפיין שניהלו נגד אלונה והמועדון בעונת המלפפונים בטרם הגעתו של קדוסי , לפניי שהחתימו שחקנים. לא אשכח איך הקדישו תוכנית ומיוחדת ונתנו במה לכל מי שרק ביקש לצאת נגד המועדון בעוד אלה שדיברו להגנתו נחתכו מהר ככל האפשר מהשידור.
ואחריי זה קיבלו בבמורנג ישר לפרצוף עם החתמתם של קדוסי מליקסון כבדה ושאר חבריהם המצויינים.
הסיבה היחידה שבו לרדיו הזה אולי כן יש עדיין רייטינג זה בגלל העדר תחרות, זו היא תוכנית הרדיו היחידה שיש בדרום והם מרשים לעצמם להיות ברמה כלכך נמוכה. פרשנים סוג ז', קריינים ומנחים שאף פעם לא יודעים לשאול השאלות הנכונות, פשוט נורא.
לשמוע את הרדיו הזה כל פעם עושה לי בחילה מחדש, הן מבחינת הרמה שלו והן מבחינת המסר הכללי שאותו הוא מנסה להעביר.
לא אשכח להם את הקמפיין שניהלו נגד אלונה והמועדון בעונת המלפפונים בטרם הגעתו של קדוסי , לפניי שהחתימו שחקנים. לא אשכח איך הקדישו תוכנית ומיוחדת ונתנו במה לכל מי שרק ביקש לצאת נגד המועדון בעוד אלה שדיברו להגנתו נחתכו מהר ככל האפשר מהשידור.
ואחריי זה קיבלו בבמורנג ישר לפרצוף עם החתמתם של קדוסי מליקסון כבדה ושאר חבריהם המצויינים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
Re: הרע במיעוטו - רדיו דרום
ראשית אתייחס לאיש שמונה להיות הכתב של קבוצת הדגל בדרום, הלוא הוא ז.א.
הפועל באר-שבע נטולת ערך בעיני רדיו דרום אם המשכורת שהרדיו מקצה לכתב הקבוצה היא
עלובה (לא אזכיר אותה ע"מ לא להעליב את ז.א) ובספק אם מכסה את שכר הדירה שלו. אני
באופן אישי הייתי נוכח בשיחה בה מירן שפילברג מציע לאחד מחבריי הטובים להיות כתב הקבוצה וכששמע
את התנאים העלובים סירב בנימוס לג'וב הנחשק. אותו ז.א היה האופציה הרביעית או חמישית לאחר שכולם
סירבו לעבוד בתנאים כאלו. רדיו דרום שכח שהפועל ב"ש בנתה אותו ותקופת הפריחה שלו היתה בימים בהם
משה ניר היה במחלקת הספורט והטריף את הדרום על הקבוצה ועל הרדיו. משום מה הם מעדיפים
להישען על תוכניות אסטרולוגיה, על חיה גולן, ירון אילן, יורם סויסה ושאר הידועים לשמצה.
אין ספק שהדג מסריח מהראש (יוסוב) ,התנהלות הרדיו היא חובבנית ביותר והמקצועיות היא מהם והלאה.
השריד האחרון והאיכותי ליאן וילדאו (מזל"ט על החתונה ועל ההצטרפות לצ'רלטון) עזב לטובת הוט וצ'רלטון
וכעת הם נותרו עם הקולקציה העלובה שאינם ראויים שננקוב בשמם. בניגוד אליך מישל אני מקווה
שהם גם יעברו את אשדוד ויתחילו לסקר גם קבוצות מהצפון כי כל הבל שטות שיוצאת מפיהם גורמת
לתסיסה של אלפי אוהדים לא אינטליגנטיים במיוחד, שהם גם ציבור המאזינים שנותר להם אחרי שהנתח
האיכותי כבר פרש מזמן.
באופן אישי הייתי נוכח בשיחה בה מירן שפילברג מציע לאחד מחבריי הטובים להיות כתב הקבוצה וכששמע
את התנאים העלובים סירב בנימוס לג'וב הנחשק. אותו ז.א היה האופציה הרביעית או חמישית לאחר שכולם
סירבו לעבוד בתנאים כאלו. רדיו דרום שכח שהפועל ב"ש בנתה אותו ותקופת הפריחה שלו היתה בימים בהם
משה ניר היה במחלקת הספורט והטריף את הדרום על הקבוצה ועל הרדיו. משום מה הם מעדיפים
להישען על תוכניות אסטרולוגיה, על חיה גולן, ירון אילן, יורם סויסה ושאר הידועים לשמצה.
אין ספק שהדג מסריח מהראש (יוסוב) ,התנהלות הרדיו היא חובבנית ביותר והמקצועיות היא מהם והלאה.
השריד האחרון והאיכותי ליאן וילדאו (מזל"ט על החתונה ועל ההצטרפות לצ'רלטון) עזב לטובת הוט וצ'רלטון
וכעת הם נותרו עם הקולקציה העלובה שאינם ראויים שננקוב בשמם. בניגוד אליך מישל אני מקווה
שהם גם יעברו את אשדוד ויתחילו לסקר גם קבוצות מהצפון כי כל הבל שטות שיוצאת מפיהם גורמת
לתסיסה של אלפי אוהדים לא אינטליגנטיים במיוחד, שהם גם ציבור המאזינים שנותר להם אחרי שהנתח
האיכותי כבר פרש מזמן.
לא הייתי מעודכן לגביי וילדאו (ככה זה שאתה מעונה שעברה לא שומע את הרדיו הזה) אבל זה ככה הם באמת איבדו את השריד האיכותי האחרון, עצוב עצוב מה שהולך ברדיו היחיד שמסקר את הקבוצה.אריק כתב:ראשית אתייחס לאיש שמונה להיות הכתב של קבוצת הדגל בדרום, הלוא הוא ז.א.
האיכותי כבר פרש מזמן.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
כל אימת שמעללי הרדיו הביזיוני הזה שוב עולים על סדר היום שלנו, האוהדים, הסנטה מריה נוסקת אצלי לשמיים.
כבר אין לי כח להתעצבן יותר..
כבר אין לי כח להתעצבן יותר..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
היום שמעתי אחרי כמעט חודש וחשבתי שפתחתי בטעות רדיו 101.5 אבל אז שמעתי את האדון רפי אליהו מדבר על כמה אלונה לא מנהלת את הקבוצה נכון ואז הבנתי שהחליטו כנראה לחפש רייטינג משותף.
אדון יוסוף והחבורה סופכם מגיע תוכנית הספורט על הפועל ב"ש הייתה ספינת הגדל וכאשר אוהדי ב"ש יבינו את הבלוף ויעלמו הכל יקרוס (מקווה שכמה שיותר מהר) וכל הרדיו ההזוי הזה יקרוס, מגיע לנו רדיו יותר איכותי!
אדון יוסוף והחבורה סופכם מגיע תוכנית הספורט על הפועל ב"ש הייתה ספינת הגדל וכאשר אוהדי ב"ש יבינו את הבלוף ויעלמו הכל יקרוס (מקווה שכמה שיותר מהר) וכל הרדיו ההזוי הזה יקרוס, מגיע לנו רדיו יותר איכותי!
לא צריך להיצטער יותר מדיי כי חוץ מנזק הם לא עשו שום דבר (ידיעות שיקריות .מניפולציות וכ' )
לא נורא כל זה לטובה סוף סוף יהיה לקבוצה שקט
לא נורא כל זה לטובה סוף סוף יהיה לקבוצה שקט

[glow=red]גם אם לפעמים קשה אותך נשבע לנצח לאהוב !![/glow]
מישל,בניגוד אליך אני לא חושב, שהם התחילו לדווח על קבוצות אחרות, מפני שהם התקפלו, אלא מהסיבה היחידה שכמעט כל אוהדי הפועל ב"ש שיש להם גישה נוחה לאינטרנט מתעדכנים דרכו, והפסיקו לשמוע תכנית רדודה.
כשהרייטינג יורד מנסים להעלות אותו.
בניגוד אליך אני לא מצטער על זה. יצא לי אתמול לשמוע בדיוק כמו ליאור 2 דקות מהשידור עם אבא שלי והבנתי, ששום דבר לא ישתנה בקרוב אז פשוט קמתי והלכתי כי העדפתי לא להתעצבן.
ברגע שהנהלת רדיו דרום תחליט לשים את המקצוענות והמקצועיות במקום הראשון ולא את הצהוב והתככנות נחזור כולנו לשמוע את תכנית הספורט.
כשהרייטינג יורד מנסים להעלות אותו.
בניגוד אליך אני לא מצטער על זה. יצא לי אתמול לשמוע בדיוק כמו ליאור 2 דקות מהשידור עם אבא שלי והבנתי, ששום דבר לא ישתנה בקרוב אז פשוט קמתי והלכתי כי העדפתי לא להתעצבן.
ברגע שהנהלת רדיו דרום תחליט לשים את המקצוענות והמקצועיות במקום הראשון ולא את הצהוב והתככנות נחזור כולנו לשמוע את תכנית הספורט.
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
לא טעית באמת פתחת 101.5 אחרי האיחוד כביכול שידורי 97.00fmג'וני כתב:היום שמעתי אחרי כמעט חודש וחשבתי שפתחתי בטעות רדיו 101.5 אבל אז שמעתי את האדון רפי אליהו מדבר על כמה אלונה לא מנהלת את הקבוצה נכון ואז הבנתי שהחליטו כנראה לחפש רייטינג משותף.
מתאחדים עם 101.5fm.
זה קורה כול יום בין 18.00 ל19.00
זהו שהרדיו ההזוי לא יקרוס מקסימום יתנגן לו פלייליסט הזוי.
ואני עדיין חושב שמגיע לנו רדיו.
מי שמע אתמול רדיו דרום?
רייאנו את אסי רחמים ורפי אליהו
מישהו יודע מה הם אמרו אני בקושי שמעתי
אסי אמר שאם רוצים לחזור להביא 15 אלף צריך לעשות את זה לאט לאט
מישהו יודע מה הם אמרו אני בקושי שמעתי
אסי אמר שאם רוצים לחזור להביא 15 אלף צריך לעשות את זה לאט לאט
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא מכיר רדיו כזה, מצטער.
תמשיכו לא להאזין, תמשיכו להוריד את הרייטינג לרצפה - כשהמאזינים היחידים יהיו יוסוב והסוכן לשעבר של אילוז, הם יבינו שניצחנו.
דווקא ההסבה שלהם לרדיו אשדוד\אשקלון מורידה לאלה שעדיין מאזינים את מפלס העצבים לכמעט אפס, אז מה רע?
תמשיכו לא להאזין, תמשיכו להוריד את הרייטינג לרצפה - כשהמאזינים היחידים יהיו יוסוב והסוכן לשעבר של אילוז, הם יבינו שניצחנו.
דווקא ההסבה שלהם לרדיו אשדוד\אשקלון מורידה לאלה שעדיין מאזינים את מפלס העצבים לכמעט אפס, אז מה רע?
רדיו מי?
לא הבנתי למה מישל מתעצבן על רדיו קיקיוני ועל מחלקת ספורט שלא קיימת....
אגב מה קורה עם רדיו אוהדים מישל?
לא הבנתי למה מישל מתעצבן על רדיו קיקיוני ועל מחלקת ספורט שלא קיימת....
אגב מה קורה עם רדיו אוהדים מישל?
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אריק כתב:ראשית אתייחס לאיש שמונה להיות הכתב של קבוצת הדגל בדרום, הלוא הוא ז.א.
האיכותי כבר פרש מזמן.
אז כעת הכל מתבהר בעניין אדון ז.א... האמת? מלכתחילה זה נראה תולדה של תסכול של אדם שמעצם טיבו לא חיובי במיוחד.
ליאן וילדאו היה באמת מעין צדיק בסדום שם, ואני מאחל לו המון בהצלחה, היכן שלא יהיה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר