נראה לי שאני יכול להסביר.
גם אני ראיתי משהו ביום שישי שאמרתי לעצמי, מי שרק עכשיו רואה, יכול לפרש את הדברים לא נכון.
בלי להכנס לשמות.
היה בחור אחד מהמארגנים של התרומות.
הוא היה בתוך תחומי המגרש.
הגיע לדוכן המזון(סוג של מזון) בשער 5, שלף את ארנקו והוציא מתוכם שטר של 20 שקלים.
ניסה להסב את תשומת ליבו של המוכרן אבל אז קיבל שיחת טלפון.
לקח את ענייניו והלך... לאחר 3-4 דקות, חזר עם הקופה של ההתרמות ביד אחת וביד השניה אותו שטר של 20 שקלים.
חזר שוב לדוכן וקנה שתיה.
ואז אמרתי לעצמי, מיש שרואה רק את האקט האחרון, יחשוב שהוא לקח את הכסף מהתרומות.
אז אני מקווה שזה עונה על השאלות והתהיות. האנשים מונעים מאהבה וגם אלו המתרימים, תורמים בעצמם מכיסם, זמנם ומרצם...
זוכרים את התרומה של השקל בכניסה?
Re: זוכרים את התרומה של השקל בכניסה?
שוב ופעם האחרונה... אני לא מאשים אף אחד, אני מאוד מעריך את כל העוסקים במלאכה ויותר מזה אני חושב שכן מגיע להם את הארטיק או קולה הזאת כסוג של "שכר" על זיעתם.
יחד עם זאת אנשים שקצת פחות מתייחסים לדברים ככה רואים את זה ומדברים ומשם זה הופך לגל של שמועות לא נעימות שיחד איתו יפחתו התרומות (המאוד משמעותיוית) וחבל.
על כן- לא כאקט של חוסר אמון, אלא רק כצעד בונה אמון מול "עוברי אורח" מומלץ לנקוט בצעדים יותר כביכול שמרניים של הכסף. אך ורק למראית עין. בינינו אני אומר לכם מבחינתי שייקחו בכל משחק 20 ש"ח מהתרומות וייקנו להם מה שבא להם, אבל שישימו לב שאף אחד לא רואה את זה.
אגב כנראה שאת המקרה שתיאר למעלה אביאל זה המקרה שגרם לאנשים לומר לי "אל תתרום".
אני בטוח שאף אחד לא לקח כלום ושוב אני אומר אני לא מאשים.
יחד עם זאת אנשים שקצת פחות מתייחסים לדברים ככה רואים את זה ומדברים ומשם זה הופך לגל של שמועות לא נעימות שיחד איתו יפחתו התרומות (המאוד משמעותיוית) וחבל.
על כן- לא כאקט של חוסר אמון, אלא רק כצעד בונה אמון מול "עוברי אורח" מומלץ לנקוט בצעדים יותר כביכול שמרניים של הכסף. אך ורק למראית עין. בינינו אני אומר לכם מבחינתי שייקחו בכל משחק 20 ש"ח מהתרומות וייקנו להם מה שבא להם, אבל שישימו לב שאף אחד לא רואה את זה.
אגב כנראה שאת המקרה שתיאר למעלה אביאל זה המקרה שגרם לאנשים לומר לי "אל תתרום".
אני בטוח שאף אחד לא לקח כלום ושוב אני אומר אני לא מאשים.
רק אהבה תנצח...
- סקסי באדום
כמי שמרכז את נושא התרומות ומרכז את איסוף הכסף כול הכבוד לקהל שמצלייח למצוא תירוצים בימקום לבוא וליתרום שקל אחד.. תבינו אף אחד מהמתרימים לא צרייך תכסף הזה ולא יתעשר ממנו במקום להאשים אנשים בגניבה כזאת או אחרת פשוט תהיו שגרירים ותסבירו לאנשים כמה הכסף הזה עוזר ונחוץ להמון דברים להפגנה לאביזרי עידוד ולכול דבר שמצרייך כסף לרוב גם הכסף הזה לא מספיק והמון אנשים טובים שאתם חושבים שלוקחים את זה לארטיק או שתייה מוסיפים מכספם האישי אז כול אחד פה מוזמן לעזור לנו ולא ליפגוע בנו.. מישהו ממכם עמד שם בשמש ורץ משער לשער? אביאל ועוד כמה מפה יכולים לספר לכם כמה זה קשה.. אני ממליץ לימחוק תשירשור המטופש הזה.. דיי להיתעסק בשטויות שרק פוגעות בנו ולא עוזרות לנו.. שבוע טוב
- ליאור עזרא
- Title: CrazyRed
מה שכן, רוב האנשים שאמרו והטיפו נגד, סביר להניח גם לא נכנסים לפה, אז זה לא כ"כ משנה.
יום טוב
יום טוב
רוצים אצטדיון חדש!
מי שהעלה את הטופיק הזה הוא איש מסכן שלא מכיר אף מתרים ואף אחד מאותם אנשים שנותנים את החיים שלהם בשביל הצבע ביציע וכל מה שמסביב.
הכסף הזה חשוב להם יותר מכל דבר,והמטרה העיקרית שלהם היא לשפר את הקהל הזה.
The Camels 05' Never Gives Up
ניראלי שלא הבנתם אותו ואתם סתם תוקפים.
כלפי חוץ היו מקרים שניראו כאילו לקחו כסף מהקופה, גם אני שמעתי את זה מכצה אנשים שמעורבים בעיניין.
וישר פסלתי את העיניין והייתי בטוחה שגם אם זה קרה אותם אנשים יחזירו, הם בחיים לא יעשו דבר כזה .
אבל יש אנשים שלא רואים את זה ככה,
וואללה , בתור בנאדם נטרלי בלי שום מעורבות כזו או אחרת בעיניין, לא יעצבן אותך לדעת שה5 שקל ששמת בשביל צבע ביציע כביכול הלכו לארטיק ?
אני יודעת שזה לא ככה, אבל תנסו להבין איך זה מצטייר בעיני מאות אחרים .
כלפי חוץ היו מקרים שניראו כאילו לקחו כסף מהקופה, גם אני שמעתי את זה מכצה אנשים שמעורבים בעיניין.
וישר פסלתי את העיניין והייתי בטוחה שגם אם זה קרה אותם אנשים יחזירו, הם בחיים לא יעשו דבר כזה .
אבל יש אנשים שלא רואים את זה ככה,
וואללה , בתור בנאדם נטרלי בלי שום מעורבות כזו או אחרת בעיניין, לא יעצבן אותך לדעת שה5 שקל ששמת בשביל צבע ביציע כביכול הלכו לארטיק ?
אני יודעת שזה לא ככה, אבל תנסו להבין איך זה מצטייר בעיני מאות אחרים .
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
מה אתם יוצאים עליו כמו לא יודע מה ? ת'דברו עם הבן אדם יפה כמו שהוא מדבר יפה.
הוא אמר משהו שאמרו לו הסבירו לא שזה לא נכון וזהו, אני בטוח שהוא הבין שהוא טעה שהוא פתח את הדיון.
לגבי עם מישהו לקח מהתרומות כסף וקנה קולה\ארטיק זה בטוח לא נכון אחד אחד שם בן אדם הכי ישר שיש, וגם עם כן ? (וזה בטוח לא) זה לא שהם קנו בזה מכונית כולה ארטיק\קולה אחרי כל העבודה הקשה שלהם, הם באים 2-3 שעות לפני כל משחק ונשארים 2-3 שעות אחרי כל משחק אז עם הם לוקחים 5 ש"ח ממך לקולה זה לא ביג דיל, תעריכו אותם טיפה יותר.
הוא אמר משהו שאמרו לו הסבירו לא שזה לא נכון וזהו, אני בטוח שהוא הבין שהוא טעה שהוא פתח את הדיון.
לגבי עם מישהו לקח מהתרומות כסף וקנה קולה\ארטיק זה בטוח לא נכון אחד אחד שם בן אדם הכי ישר שיש, וגם עם כן ? (וזה בטוח לא) זה לא שהם קנו בזה מכונית כולה ארטיק\קולה אחרי כל העבודה הקשה שלהם, הם באים 2-3 שעות לפני כל משחק ונשארים 2-3 שעות אחרי כל משחק אז עם הם לוקחים 5 ש"ח ממך לקולה זה לא ביג דיל, תעריכו אותם טיפה יותר.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
תירגע גיא לא צריך להיסחף ולהגיד איש מסכן.גיא שחר כתב:מי שהעלה את הטופיק הזה הוא איש מסכן שלא מכיר אף מתרים ואף אחד מאותם אנשים שנותנים את החיים שלהם בשביל הצבע ביציע וכל מה שמסביב.
כנראה שמבחוץ זה באמת היה נראה לא טוב וצריך להבין את זה.
זה שפתח את הטופיק אני חושב הבין מה שקרה והכל בסדר עכשיו.
לא צריך להיות בעצבים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
חברים, בסה"כ ניצן העלה נקודה מסוימת שלטעמו למראית עין לא נראית טוב, אין זה אומר שהוא
לא מעריך, מוקיר ומכבד את האנשים שעומלים קשה בשביל המטרה.
אין צורך לעליהום, כדאי להתייחס לתוכן הדברים.
לא מעריך, מוקיר ומכבד את האנשים שעומלים קשה בשביל המטרה.
אין צורך לעליהום, כדאי להתייחס לתוכן הדברים.
בשביל זה יש הודעות פרטיות.
בשביל מה לפתוח טופיק? זה סתם גורם לקהל הרחב להכניס למוח דברים בכלל לא נכונים...ואני ממש לא רוצה לקבל תגובה בפעם הבאה שאני יתרים כמו "בשביל מה? בשביל שתקנו ארטיק?" תעשו לי טובה...זה אפילו פוגע.
בשביל מה לפתוח טופיק? זה סתם גורם לקהל הרחב להכניס למוח דברים בכלל לא נכונים...ואני ממש לא רוצה לקבל תגובה בפעם הבאה שאני יתרים כמו "בשביל מה? בשביל שתקנו ארטיק?" תעשו לי טובה...זה אפילו פוגע.
The Camels 05' Never Gives Up