הפועל באר-שבע - מכבי הרצליה עדכונים+כרטיסים
Re: הפועל באר-שבע - מכבי הרצליה עדכונים+כרטיסים
אני מסכים עם אריק ואליק, אין שום סיבה להוריד שוב מחירים .
עשו את זה פעם אחת רק אבל כמו כל אזרחי ישראל כבר אחרי הפעם הזו אנשים התרגלו וכבר רוצים שוב מחירים נמוכים.
אם לא היו מורידים מול רמת השרון אף אחד לא היה מבקש להוריד גם ביום שישי הזה.
אנשים קנו מנוי ואם הם יראו שמורידים מחירים בסוף עונה אותו אוהד שקנה מנוי יחשוב פעמיים אם לקנות מנוי בשנה הבאה.
המחיר לכרטיס במשחקיםשל ב"ש יחסית לתקציב הקבוצה הוא לדעתי היחס שבא לקראת האוהד הכי הרבה בארץ,
אז אני מציע לכל האנשים להעריך ולהוקיר במקום לשוב ולבקר כשאין צורך.
עשו את זה פעם אחת רק אבל כמו כל אזרחי ישראל כבר אחרי הפעם הזו אנשים התרגלו וכבר רוצים שוב מחירים נמוכים.
אנשים קנו מנוי ואם הם יראו שמורידים מחירים בסוף עונה אותו אוהד שקנה מנוי יחשוב פעמיים אם לקנות מנוי בשנה הבאה.
המחיר לכרטיס במשחקיםשל ב"ש יחסית לתקציב הקבוצה הוא לדעתי היחס שבא לקראת האוהד הכי הרבה בארץ,
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
מספיק אריק..Eran1 כתב:אני מסכים עם אריק ואליק, אין שום סיבה להוריד שוב מחירים .
אליק כתב:
דודי,
המחירים עכשיו הם 50\25. אתה רוצה אולי שהמועדון ייתן לכולם להיכנס שנה הבאה חינם אבל יגדיל את התקציב פי 5 לפחות? כי מה...כולה הפועל באר שבע.
עבור איכות - משלמים. אתה רוצה מועדון מסודר, אתה רוצה מועדון גדול, אתה רוצה תקציב גדול ושחקנים טובים - תן את המינימום שנדרש ממך.
אתה לא רוצה? אפשר לחזור לימי זינו (שאגב לא היו הרבה יותר זולים...70\40 אם זכרוני אינו מטעה אותי).
80\40 זה מחיר סטנדרטי בליגת העל.
אם לא המתקן העלוב שלנו גם 100\50 היה מאוד הגיוני (אם היה לנו מגרש סטייל בלומפילד).
אליק,
באופן עקרוני אני לא אומר שאתה לא צודק.
אני רוצה איכות, אני רוצה מועדון גדול, אני רוצה ניהול מסודר כמו זה של אלונה, אני לא רוצה תקופת זינו וחבר מרעיו. אבל אתה יודע מה עוד אני רוצה? אני רוצה שחקנים שיכבדו אותי ואת האוהדים שבאים לראות אותם כל שבוע מחדש והם מאכזבים.
תגיד לי אתה, לא היית מתרעם אם היית משלם 80 ש"ח על תצוגות נפל של הקבוצה כמו: הפסד 2-0 לאחי נצרת בסיבוב הראשון בווסרמיל, הפסד 2-0 להפועל י-ם בסיבוב הראשון בווסרמיל, הפסד 3-2 לרמה"ש בסיבוב השני בווסרמיל? לא היית כועס וממורמר אם היית משלם על המשחקים האלו 80 ש"ח ואלו התוצאות שהקבוצה שלך היתה משיגה? לא היית כועס אם 12,000 חבריך באים לעודד את קבוצתך במשחק העלייה ובמקום לעלות בסטייל מגרדים תיקו בשיניים מקבוצה עם 2.4 אוהדים בממוצע למשחק?
היית מתרעם ועוד איך.
אתה יודע מה? לעזאזל הכסף. מי הבטיח לי שבעונה הבאה השחקנים לא יפשלו פעם אחר פעם כמו העונה? עוד לא הסרנו את תוית הלוזריות הדבוקה בנו. אני משלם ממיטב כספי בשביל לראות שחקנים שמכבדים אותי. נכון, מדי פעם מפשלים אבל העונה הם לא היו שווים יותר מ-25 ש"ח למשחק.

מה יגידו בבלומפילד אוהדי מכבי שקנו מנוי ב-1200 ש"ח או משלמים 90 ש"ח ורואים קבוצה של
70 מיליון ש"ח שלא מצליחה לתת 2 פסים. כל אחד וההשקפה שלו. אתה מחפש תמורה לכסף
שאתה משלם וזה בסדר, אנחנו באים בכל מקרה וזה גם בסדר.
ד"א, מי שמחפש תמורה לכסף שהוא משלם לא ימצא אותה בכדורגל הישראלי.
70 מיליון ש"ח שלא מצליחה לתת 2 פסים. כל אחד וההשקפה שלו. אתה מחפש תמורה לכסף
שאתה משלם וזה בסדר, אנחנו באים בכל מקרה וזה גם בסדר.
ד"א, מי שמחפש תמורה לכסף שהוא משלם לא ימצא אותה בכדורגל הישראלי.
אריק כתב:ד"א, מי שמחפש תמורה לכסף שהוא משלם לא ימצא אותה בכדורגל הישראלי.
אמרת הכל.
כל כך נכון. כל כך פשוט.
אתה יודע, אתמול ראיתי את המשחק של חיפה - סכנין. אני רואה עכשיו מנצ'סטר - ארסנל ואתה יודע מה? לפעמים נדמה שלא מדובר באותו ענף.
הליגה בישראל לא שווה גם לא 30 שקל !!
צאו מהסרט שלכם
גם מגרש מגעיל גם אין מקום חניה גם להידחק בקופות ובכניסות וגם בקושי לראות תכדור וגם להפסיד ..ב 80 שקל זאת גניבה !!!
זה שי !
צאו מהסרט שלכם
גם מגרש מגעיל גם אין מקום חניה גם להידחק בקופות ובכניסות וגם בקושי לראות תכדור וגם להפסיד ..ב 80 שקל זאת גניבה !!!
זה שי !

בשביל זה יש מנויים, ובמיוחד אלו שאפשר להשיג אותם בהנחה דרך כל מיני ועדי עובדים.
מי שרוצה לבוא פעם בכמה חודשים \ במשחקים גדולים - שישלם את המחיר המלא.
מי שרוצה לבוא פעם בכמה חודשים \ במשחקים גדולים - שישלם את המחיר המלא.
הפועל אני כבר משתגע
dudi2002 כתב:
מה?? מחירים נורמלים? 80 ש"ח? אתה יכול לקרוא את מה שאתה כותב לפני שאתה לוחץ על "שלח"?
הלו, למה את מי באתי לראות? את ברצלונה נותנת שישייה בקאמפ נואו? כולה הפועל ב"ש. לא שאני מזלזל אבל 80 ש"ח הוא מחיר יקר, מופקע ולא שווה כניסה.
חוץ מזה,
גם ב-35 ש"ח הם פישלו ועשו 3-3, אז לשלם 80 ש"ח ולקבל את אותו תסריט (במקרה הטוב) אני לא מוכן.
קראתי כתבה באתר one לפני כמה שבועות שאבי לוזון רוצה שיהיה מחיר החיד,של מכירת כרטיסי כניסה למשחקים בליגת העל
הנה הקישור לכתבה שהייתה
https://www.one.co.il/Article/136266.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
שאלה:יש משהו מיוחד מחר וכמה כרטיסים עד כה נימכרו
האם הכנתם משהו מיוחד מחר למשחק נגד הרצליה?
קונפטי/דגל פריסה/סרטים על כול היציעים/תופים בשער 2/עידוד 90 דקות??
יהיה משהו מיוחד מיחוץ למשחק עצמו ביציעים היה משהו מיוחד ?
ואני זוכר שנגד רמת השרון הבאתם לשער 2 תותח קונפטי וזה היה קטלני נקווה שתביאו אותו שוב
ושוב הבובות האלו שהיתחפשו ועשו במחצית גלגלון שוב היו שם יחד עם מתופפי המדבר......
וכמה כרטיסים נימכרו עד כה בערך?
מנהלים ברגע שאני יקבל תשובה אני ימחוק את הדיון הזה תודה מראש....

קונפטי/דגל פריסה/סרטים על כול היציעים/תופים בשער 2/עידוד 90 דקות??
יהיה משהו מיוחד מיחוץ למשחק עצמו ביציעים היה משהו מיוחד ?
ואני זוכר שנגד רמת השרון הבאתם לשער 2 תותח קונפטי וזה היה קטלני נקווה שתביאו אותו שוב
ושוב הבובות האלו שהיתחפשו ועשו במחצית גלגלון שוב היו שם יחד עם מתופפי המדבר......
וכמה כרטיסים נימכרו עד כה בערך?
מנהלים ברגע שאני יקבל תשובה אני ימחוק את הדיון הזה תודה מראש....

[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]
Re: שאלה:יש משהו מיוחד מחר וכמה כרטיסים עד כה נימכרו
אין משהו יוצא דופן לעומת רמת השרון.
ונמכרו כ- ארבע מאות כרטיסים.
ונמכרו כ- ארבע מאות כרטיסים.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
Re: שאלה:יש משהו מיוחד מחר וכמה כרטיסים עד כה נימכרו
זאת אומרת שלא היה משהו מיוחד?
כאילו זה סתם משחק
אי אי עלינו ליגה אין שימחה בעיר אין כלום!!!
כמו ליגה א !!
הלו אנחנו הפועל באר שבע
כאילו זה סתם משחק
אי אי עלינו ליגה אין שימחה בעיר אין כלום!!!
כמו ליגה א !!
הלו אנחנו הפועל באר שבע
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]