גם נגד נתניה והפועל חיפה קיבלו פנדלים מפוקפקים. הפועל חיפה הייתה יותר טובה והתפרקה אחרי הראשון ונתניה פשוט החמיצה כשהיא כל המשחק טובה ומסוכנת בהרבה ממכביeitam כתב:מכבי פ"ת- ניצחו בעזרת השופט
הפועל ת"א- בתוספת הזמן
נתניה- ניצחו במשחק היחידי שנתניה הייתה עדיפה על היריבה שלה
הפועל חיפה- צודק
מסירה למכבי
Re: מסירה למכבי
סטטיסטית אין קשר בין התוצאות, גם ששלחנו להם קבוצות אחרי תיקו או הפסד התוצאות זהות. ככה שהכול מקרי חברים
שוב ארשום, על מכבי אין כלל השפעה וגם לא אמורה להיות כקבוצה מקצוענית.
מה שכן, ואת זה חידדו לי האנשים כאן, שזה אכן משפיע על היריבות שלנו..זאת אומרת קבוצה שחילצה מאיתנו נקודות למעשה ״עשתה את שלה״ בצמד המפגשים הקשה ביותר בליגה.
לעומת זאת קבוצה שהפסידה מולנו, תתאבד על המגרש מול מכבי בשביל לא להיכנס לסחרורת.
יכול להיות שזה זניח ויש יגידו מקרי אבל כשחושבים על זה ורואים את הצירוף של המקרים זה נראה פתאום הגיוני.
מה שכן, ואת זה חידדו לי האנשים כאן, שזה אכן משפיע על היריבות שלנו..זאת אומרת קבוצה שחילצה מאיתנו נקודות למעשה ״עשתה את שלה״ בצמד המפגשים הקשה ביותר בליגה.
לעומת זאת קבוצה שהפסידה מולנו, תתאבד על המגרש מול מכבי בשביל לא להיכנס לסחרורת.
יכול להיות שזה זניח ויש יגידו מקרי אבל כשחושבים על זה ורואים את הצירוף של המקרים זה נראה פתאום הגיוני.

- OMERREMO33
זה פשוט לא נכון. הם איבדו נקודות רק לכאלו שניצחנוSAMAIX כתב:סטטיסטית אין קשר בין התוצאות, גם ששלחנו להם קבוצות אחרי תיקו או הפסד התוצאות זהות. ככה שהכול מקרי חברים
הנתונים מדברים בעד עצמם.
תנצח תשלח את מכבי למשימה הרבה יותר קשה בשבוע שלאחר מכן.
אז נכון לפעמים הם ינצחו כי הם מכבי והם קבוצה מצויינת אבל לפעמים הם גם יאבדו נקודות.
לא הייתה קבוצה שהצליחה לא להפסיד גם לנו וגם למכבי.
משמע כל איבוד נקודות שלנו העונה מכבי ניצלה וניצחה בשבוע לאחר מכן את אותה הקבוצה.
ולהיפך - לא כל מי שניצחנו מכבי איבדו מולם נקודות אבל 4 מ 9 זה כן קרה, וזה די נדיר בליגה חלשה כמו שלנו ובהתחשבות בגודל התקציב ופערי האיכות בין מכבי לשאר הליגה.
בקיצור- אם נמשיך לנצח את הקטנות גם ניקח אליפות בסוף בעונה.
במפגשים הישירים מולם לדעתי המצב יהיה מאוזן מעכשיו והלאה (מחקנו את הנצחון שלהם בטדי בעזרת סיבוב ראשון מוצלח) לנצח אותם בבית ובשני משחקים בבלומפילד להפסיד פעם אחת ותיקו פעם אחת ואנחנו שוב בשוויון נקודות.
המבחנים שלנו יהיו הסיבוב הזה בסמי עופר פעמיים ובבלומפילד פעמיים.
אם נצליח לא להפסיד ולנצח לפחות 2 משחקים מתוכם אנחנו במצב טוב.
למכבי יש ביתר בטדי סכנין בדוחא רעננה חוץ ובני יהודה חוץ, רק שם אני רואה אותם מאבדים נקודות וגם זה לא בטוח.
צריכים להגיע לפלייאוף מהמקום הראשון לצאת למשחק ראשון בבלומפילד ולהוציא תיקו ולחזור לטרנר לקראת הסיום לזיין אותם בתחת ולהיות תלויים בעצמינו, כרגע זה נראה וזה מרגיש אפשרי, מקווה שלא נתבדה.
אז נכון לפעמים הם ינצחו כי הם מכבי והם קבוצה מצויינת אבל לפעמים הם גם יאבדו נקודות.
משמע כל איבוד נקודות שלנו העונה מכבי ניצלה וניצחה בשבוע לאחר מכן את אותה הקבוצה.
ולהיפך - לא כל מי שניצחנו מכבי איבדו מולם נקודות אבל 4 מ 9 זה כן קרה, וזה די נדיר בליגה חלשה כמו שלנו ובהתחשבות בגודל התקציב ופערי האיכות בין מכבי לשאר הליגה.
במפגשים הישירים מולם לדעתי המצב יהיה מאוזן מעכשיו והלאה (מחקנו את הנצחון שלהם בטדי בעזרת סיבוב ראשון מוצלח) לנצח אותם בבית ובשני משחקים בבלומפילד להפסיד פעם אחת ותיקו פעם אחת ואנחנו שוב בשוויון נקודות.
למכבי יש ביתר בטדי סכנין בדוחא רעננה חוץ ובני יהודה חוץ, רק שם אני רואה אותם מאבדים נקודות וגם זה לא בטוח.
צריכים להגיע לפלייאוף מהמקום הראשון לצאת למשחק ראשון בבלומפילד ולהוציא תיקו ולחזור לטרנר לקראת הסיום לזיין אותם בתחת ולהיות תלויים בעצמינו, כרגע זה נראה וזה מרגיש אפשרי, מקווה שלא נתבדה.
מסכים ומתקן פרט קטןoranu כתב:הנתונים מדברים בעד עצמם.
הגעה לפלייאוף מהמקום הראשון אומר שאתה מארח אותם בטרנר מחזור 28 ומתארח בבלומפילד ארבעה מחזורים לסיום
מההה??dor69 כתב: מסכים ומתקן פרט קטן
הגעה לפלייאוף מהמקום הראשון אומר שאתה מארח אותם בטרנר מחזור 28 ומתארח בבלומפילד ארבעה מחזורים לסיום
חחח הייתי בטוח שזה הפוך.
שהראשונה מארחת את השנייה בגומלין.
אתה סגור על הנתון הזה?
טוב אין לי כח למחוק אז אני אמשיך.
אתה צודק.
בשתי העונות האחרונות הם עלו לפלייאוף מהמקום הראשון ובאחת חגגו לנו בוסרמיל על המוח ובשנייה כמעט חגגו לנו בוסרמיל על המוח, צודק.
כן, כל הקטע זה לתת ״יתרון״ למקום ראשון בפליאוף ע״י הענקת הביתיותoranu כתב:
מההה??
חחח הייתי בטוח שזה הפוך.
שהראשונה מארחת את השנייה בגומלין.
אתה סגור על הנתון הזה?
טוב אין לי כח למחוק אז אני אמשיך.
אתה צודק.
בשתי העונות האחרונות הם עלו לפלייאוף מהמקום הראשון ובאחת חגגו לנו בוסרמיל על המוח ובשנייה כמעט חגגו לנו בוסרמיל על המוח, צודק.
מכבי תתארח אחרינו בדוחא.
סכנין יכולה בסיטואציה מסויימת גם להגיע עם מאמן חדש(שם הכל יכול לקרות).
אם ניקח 3 נגד קש בבית, אפשר להגיע עם פור לבלומפילד
סכנין יכולה בסיטואציה מסויימת גם להגיע עם מאמן חדש(שם הכל יכול לקרות).
אם ניקח 3 נגד קש בבית, אפשר להגיע עם פור לבלומפילד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בשבוע הבא עומד להיות אפקט הפוך, יש גם משקל למכבי פתח תקווה ולא הכל תלוי במכבי כמו תמיד.
לא פשוט לקבוצה עם שאיפות לפליאוף עליון ואולי גם אירופה להפסיד פעם שלישית ברצף
אני חושש שמכבי פ"ת תחשוב על הגביע נגדנו...ממכבי הם לא ממש מצפים להוציא נקודותTotti כתב:בשבוע הבא עומד להיות אפקט הפוך, יש גם משקל למכבי פתח תקווה ולא הכל תלוי במכבי כמו תמיד.
טוב חברים,
קשקשנו, דיברנו, הערכנו...והשבוע הטענה עוברת משלב התיאוריה לניסוי אמפירי.
צלחנו צמד משחקים מול קבוצות שעל הנייר(והרבה מכך מתבסס על שמות המועדונים ותו לא) יכולות ביום נתון להוציא נק' מהמכונה הצהובה שמעולם לא מפסידה.
אנחנו עם 6/6 מול ביתר והפועל ומכבי עוד לא שיחקה מולן. הראשון שלה מחר בטדי, משחק קשה לכל הדעות והשני בדרבי התלאביבי, "חוקים משלו"...
איןלי מושג איפה מכבי מאבדת נקודות אחרי שני המחזורים האלו...
קשקשנו, דיברנו, הערכנו...והשבוע הטענה עוברת משלב התיאוריה לניסוי אמפירי.
צלחנו צמד משחקים מול קבוצות שעל הנייר(והרבה מכך מתבסס על שמות המועדונים ותו לא) יכולות ביום נתון להוציא נק' מהמכונה הצהובה שמעולם לא מפסידה.
אנחנו עם 6/6 מול ביתר והפועל ומכבי עוד לא שיחקה מולן. הראשון שלה מחר בטדי, משחק קשה לכל הדעות והשני בדרבי התלאביבי, "חוקים משלו"...
איןלי מושג איפה מכבי מאבדת נקודות אחרי שני המחזורים האלו...
רק בטרנר. ונקווה שעוד פעם אחת בבלומפילד.
אם מכבי תוציא 6 נק' מול בית"ר והפועל
הכל יוכרע מול הצהובים בפלייאוף.
אני "במום" כבר כמה ימים שהם יאבדו נק'
מול בית"ר או בדרבי בע"ה !
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
או גם וגםred bend כתב:אם מכבי תוציא 6 נק' מול בית"ר והפועל

למרות שעם הפיטר בוס הזה לדעתי הם ישיגו 6 מ6...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!