הפינה האופטימית על שם הצמדים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

Re: הפינה האופטימית על שם הצמדים

שליחה על ידי OMERREMO33 »

מליקסון-קוסם
ברדה-צמד
וואקמה-צמד
גורש-עצירה כפולה בפנדל

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

Totti כתב:אני מקווה שכמה מחברי הפורום, דווקא אלו היותר איכותיים(שמעון, גיא...) למדו היום ששחקן זר צריך זמן.

נאווקמה היה היום בדיוק מה שהיה חסר לנו בשנים האחרונות ואם זה ימשך, אנחנו בכיוון הנכון.
מה היה חסר לנו? כוח בחלק ההתקפי, הרבה כוח ותכלס.
המשחק שלנו בנוי ברובו על טכניקה גבוהה ודריבל, אבל בעמדות היצירתיות שלנו משחקים בחורים עדינים (בלשון המעטה), מליקסון ובוזגלו.
נאווקמה מוסיף מימד אחר, פיזיות מטורפת שמושכת אליו עוד ועוד שחקנים ומפנה שטחים.

יש לו פס נקי, בעיטה טובה, הוצאת כדור חדה(הוציא רוחב במחצית הראשונה בדיוק לפי הספר, חד, מבלבל, רק לדחוף ת'רגל וגול)

שרק ימשיך כך, שרק יתנו לו את הבמה.
הוא גם נהנה היום על המגרש, נהנה מהעידוד שקיבל ואני אומר כאן על סמך הופעה אחת ובבטחון גמור, אם קיבלנו הערב את נאווקמה לקבוצה, אפשר באמת ללכת עד הסוף, כשמדברים על שובר שיוויון מדברים על שחקנים כמוהו.

ולא נסחפתי
אכן משחק ענק של וואקמה. שיחק אותה בגדול. שימשיך לסתום לי את הפה כל משחק אני אהיה מאושר.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

Totti כתב:אני מקווה שכמה מחברי הפורום, דווקא אלו היותר איכותיים(שמעון, גיא...) למדו היום ששחקן זר צריך זמן.

נאווקמה היה היום בדיוק מה שהיה חסר לנו בשנים האחרונות ואם זה ימשך, אנחנו בכיוון הנכון.
מה היה חסר לנו? כוח בחלק ההתקפי, הרבה כוח ותכלס.
המשחק שלנו בנוי ברובו על טכניקה גבוהה ודריבל, אבל בעמדות היצירתיות שלנו משחקים בחורים עדינים (בלשון המעטה), מליקסון ובוזגלו.
נאווקמה מוסיף מימד אחר, פיזיות מטורפת שמושכת אליו עוד ועוד שחקנים ומפנה שטחים.

יש לו פס נקי, בעיטה טובה, הוצאת כדור חדה(הוציא רוחב במחצית הראשונה בדיוק לפי הספר, חד, מבלבל, רק לדחוף ת'רגל וגול)

שרק ימשיך כך, שרק יתנו לו את הבמה.
הוא גם נהנה היום על המגרש, נהנה מהעידוד שקיבל ואני אומר כאן על סמך הופעה אחת ובבטחון גמור, אם קיבלנו הערב את נאווקמה לקבוצה, אפשר באמת ללכת עד הסוף, כשמדברים על שובר שיוויון מדברים על שחקנים כמוהו.

ולא נסחפתי
נסחפת אחי.. נסחפת...

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אפילו שגרם לפנדל (שלדעתי בכלל לא היה ) אופיר נתן משחק טוב היום נלחם היה הראשון עלה להתקפה חוזר לעצמו ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אוהד בגולה
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי אוהד בגולה »

חברים - באתי היום פעם ראשונה לטרנר (מכפר סבא). הייתי בעיקר במשחקי חוץ (וב"בית" בטדי).
מקנא בכם מאד, האצטדיון מדהים. העידוד היה לא רע בכלל (הייתי במערבי בפינה ליד הדרומי). קצת הגזמה עם בחירת שירים מתוחכמים במקום לשלב גם עידוד פשוט של "באר-שבע מלחמה/הי-יו-יה" וכאלה, שהקהל יוכל להצטרף לפחות לדעתי, אבל בסך הכל הקהל מרשים מאד. בעיני לקהל גם היה חלק בעצירת הפנדל.
שלושה המצטיינים -
1. מליקסון - פליימייקר. היה אדיר בעיקר בחצי הראשון אבל היו לו דקות טובות גם בשני כשניהל את המשחק מהאמצע. חבל שאני לא זוכר משחק שהוא היה טוב כשבוזגלו משחק או דומיננטי, וההיפך.
2. ברדה. עם כל הכבוד לרוטציות ולשחקני הרכש - כשהוא טוב, והיום הוא היה טוב, אין שום תחליף לאיכות שלו, לסיבוב שלו, למסירות הקטנות ברחבה. שחקן אדיר. האושר הכי גדול היה בגולים שלו.
3. ראדי. אין מה להתלבט יותר עם גורדנה. אלא אם אחד מהם עובר תאונת אופנוע, שלישית הקשרים חייבת להיות הובאן-אוגו-ראדי.

סוארס חייב לחזור להרכב, ולחזור לעצמו, כי הוא ההגנה שלנו. אין לו תחליף.
תעשו חיים חברים, תהיה עונה טובה.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אוהד בגולה כתב:חברים - באתי היום פעם ראשונה לטרנר (מכפר סבא). הייתי בעיקר במשחקי חוץ (וב"בית" בטדי).
מקנא בכם מאד, האצטדיון מדהים.העידוד היה לא רע בכלל (הייתי במערבי בפינה ליד הדרומי).
יש לוח טרמפים לאוהדים בפייסבוק..
תוכל תמיד לתפוס טרמפ עם אוהדים שמרוחקים מהעיר
ותוכל גם להקל על המעמסה הכלכלית להגיע למשחקי הבית ולצרף אליך אנשים או להצטרף... (השתתפות בדלק)

https://m.facebook.com/groups/1479590202364132/" onclick="window.open(this.href);return false;

https://m.facebook.com/groups/TSStremp/" onclick="window.open(this.href);return false;
נערך לאחרונה על ידי אלדר ב 04 אוקטובר 2015, 13:28, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

שליחה על ידי shovalb9 »

טוני נאווקמה- 2 גולים, איבוד כדור אחד! מזל שסטיב גורי עזב ממזמן את מכבי, כי אני באמת לא רואה מגן שיכול עליו. אגב המהלך בגול ה4 זה מהלך של שחקן שובר שוויון מהרמה הגבוהה.

אוגו- מוננגה מי? בשמירה צמודה הוציא אותו מהמשחק ושיבש לבן שמעון את התכניות. חילק מסירות יפה,הוסיף איום שבמזל לא נכנס ובישל? לבן ארצו.

מליקסון-קוסם. כל נגיעה כשאתה מרוכז היא זהב. לקראת סוף המחצית נפצעת ואחכ גם התעייפת, לגיטימי, רצת כמו מטורף.

ראדי-עזבו את הגול, צריך לבדוק כמה הוא רץ במשחק הזה כי הבלמים של פת זוכרים.

ברדה- אל קפיטנו, מהצמד, למלחמה, לספירנטים ולגליצ'ים,מחנך את דן ביטון ומלהיט אותו ומעביר את הסרט לאופיר ומטריף אותו גם, מהספסל מדבר עם גורדנה, שלומי ומעודד אותם לקראת הכניסה. אין קפטן כמוך, גבר שבגברים.

בכר- יודע את העבודה. לטעמי החילוף הראשון יכל לבוא מוקדם יותר.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

ניצחון ראשון העונה בבית

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

חמישייה ראשונה מאז שאנחנו בצמרת

סמל אישי של משתמש
RED DOWNUNDER

שליחה על ידי RED DOWNUNDER »

ואיך שכחתם.......

זו היתה התשובה הכי טובה לצ'רלטון.....תארו לכם שזה לא היה משודר...

:יאללה הפועל:

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

בסדר יורד:
1. מליקסון
2. נאווקמה/אופיר
3. אוגו(הרס עם האיבוד כדור שהוביל לגול הראשון)/ברדה
4. ראדי
5. גורש(לא בטוח שהוא אשם בגול הראשון זה נגע בשחקן בדרך ובלבל אותו)

סה"כ היתה מלחמה ומשחק חיובי וחבל שחלק מהמחצית השניה העיב על התחושה והוסיף לחץ

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

בן שהר ובוזגלו ,שניים מהשחקנים הכי מובילים שלנו , לא משחקים ועדיין הצלחנו להרשית חמישייה לאחת הקבוצות החזקות בליגה.
אסור למעוד יותר, מכבי יהיו שם כל הזמן ואנחנו צריכים לדעת את זה!!!
תמונה

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

RED DOWNUNDER כתב:ואיך שכחתם.......

זו היתה התשובה הכי טובה לצ'רלטון.....תארו לכם שזה לא היה משודר...

:יאללה הפועל:
אני מסכים איתך שהמשחק שלנו היה אטרקטיבי, אבל אני חושב שהיה רייטינג נמוך יחסית למשחק שלנו כי באותה שעה היה משחק של מכבי ת"א.. ואין מה לעשות יש להם עשרות אלפי אוהדים בכל חור בארץ.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

1. ההרכב של בכר היה מושלם.
ראדי חזר במקום גורדנה והשלים את שלישית הקישור הטוב בליגה.
ברדה פתח במקום ארבייטמן והראה את הבדלי הרמות בין השניים.
נואקמה פתח במקום ביטון והראה מה הוא יכול לתת אם נותנים לו ביטחון.
טאהה ואוחיון קיבלו את ההזדמנות שהיו צריכים לקבל במקום סוארס וביטון שפתחו את העונה פחות טוב (ולא לקחו אותה לטעמי, אבל על זה כבר כתבתי בטופיק הפסימי).

2. אופיר דוידזאדה ענק מתחילת העונה.

3. מליקסון חוזר לעצמו וכל רגע שלו עם הכדור זה קסם. וזה עוד כשהוא לא כשיר ב - 100%.

4. הבישול של הילד דן ביטון בסוף היה משהו מיוחד. לא מכיר הרבה שחקנים צעירים שיש להם הזדמנות לכבוש שער בכורה בקבוצה הבוגרת ומחליטים לפרגן לשחקן אחר לקבוצה. שאפו.

5. אליניב ברדה חוזר לעצמו ומראה כמה הוא חשוב לקבוצה וכמה יש לו עוד לתרום לקבוצה.

יש!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

RedHell כתב:
נסחפת אחי.. נסחפת...
נחיה ונראה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה