האם יש אור בקצה המנהרה הזאת שנקראית הפועל ב"ש?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

Re: האם יש אור בקצה המנהרה הזאת שנקראית הפועל ב"ש?

שליחה על ידי UncleAD »

RedHell כתב:אם אני אלונה היום אני מחתים את ברק לעוד 2 עונות קדימה.

אולי כשהם יבינו שהמקום שלו פה מובטח הם יתחילו לרוץ קצת יותר.
עם זה אני מסכים.
נמאס כבר שהפוקוס תמיד הולך על כולם חוץ מעל השחקנים.

האוהדים אשמים כי לא עודדו מספיק, בכר אשם כי לא מלטף לברדה את הפטריה מספיק, אלונה אשמה כי 55 מיליון זה לא 56 מיליון, אסי רחמים אשם כי יש לנו רק 4 זרים.
רק השחקנים אשמים, אך ורק הם, וכל מי שמנסה להגן עליהם בגופו או להפיל על אחרים - הזוי.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

RedRock כתב:
כנראה, מתישהו, לפני כמה חודשים, היית ממש מתוסכל מרועין זריהן ברמה שטרחת לכתוב שנחנקת ממנו בכותרת של שם המשתמש שלך, כדי שנראה את זה בכל הודעה שאתה כותב...

אז למה אתה ושותפיך מנסים להרעיד את האדמה תחתינו ולתת לתקשורת בדיוק את מה שהיא מחפשת?
אני מבין את הביקורת (בחלקה), אני מבין את התסכול (ברובו) אבל ראבק -
תתנו צ'אנס, אל תשפכו את התינוק עם המים!
העונה הזאת יותר מדי חשובה ואם אנחנו לא נהיה חזקים מול כל אלה שמחפשים את רעתנו זה ייגמר רע, מאוד רע.

אריק, תיאוריות הקונספירציה שלך לא היו מביישות את מרבית תעשיית הוליווד...בעיני, אין סיכוי שיש בסגל מישהו שעולה לשחק ולא רוצה לנצח.
אם היה לי כוח להיגרר לטופיק של 300 תגובות הייתי כותב את משנתי כולל התסריט ההוליוודי.
לך אני רק יכול לומר שימים יגידו.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

RedHell כתב:אם אני אלונה היום אני מחתים את ברק לעוד 2 עונות קדימה.

אולי כשהם יבינו שהמקום שלו פה מובטח הם יתחילו לרוץ קצת יותר.
לגמרי

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

אסור לעשות מיליון שינויים לפני כל משחק
גורש
דודזאדה-סוארז-צדק-ביטון
הוגו ראדי
הובאן
מליקסון בוזגלו
שהר

זה ההרכב שנראינו איתו טוב, רוצה לעשות שינוי, תעשה שינוי אחד, גג 2 אם אין ברירה... בטח שנראים ככה שכל משחק יש 4 שינויים לפחות... צריך לתת להרכב לרוץ ולהתחבר ביחד

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

niv1 כתב:אסור לעשות מיליון שינויים לפני כל משחק
גורש
דודזאדה-סוארז-צדק-ביטון
הוגו ראדי
הובאן
מליקסון בוזגלו
שהר

זה ההרכב שנראינו איתו טוב, רוצה לעשות שינוי, תעשה שינוי אחד, גג 2 אם אין ברירה... בטח שנראים ככה שכל משחק יש 4 שינויים לפחות... צריך לתת להרכב לרוץ ולהתחבר ביחד
שהר פצוע

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

niv1 כתב:אסור לעשות מיליון שינויים לפני כל משחק
גורש
דודזאדה-סוארז-צדק-ביטון
הוגו ראדי
הובאן
מליקסון בוזגלו
שהר

מעניין ששהר פצוע בכלל מליקסון לא הרגיש טוב והשינוי היחידי שנעשה זה גורדנה במקום ראדי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

דר אדום בנשמה כתב: מעניין ששהר פצוע בכלל מליקסון לא הרגיש טוב והשינוי היחידי שנעשה זה גורדנה במקום ראדי.
אם מליקסון היה כשיר לעלות תחילת מחצית שניה אז הוא גם כשיר לפתוח, ואם אתה יודע שכבר 2 שחקנים שלך לא משחקים אל תעשה עוד שינוי, 3/6 שינויים בקישור ומעלה זה יותר מדי
אותו דבר היה גם נגד רעננה שבנס נגמר עם 3 נק

לא יעזור כלום, צריך לרוץ עם הרכב מסוים, אי אפשר כל שבוע לעשות שינויים סתם ככה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אני לא מבין מה לא בסדר כאן שאנשים מעבירים ביקורת.
בטח בי אף אחד לא יכול לחשוד שאני מהמחממים.
אבל לעצום עין זה בטח לא הפתרון.
עם אלישע לא היינו טובים,אבל לפחות דאגו לפתוחמאת העונה בצורה טובה מבחינת תוצאות אז ככה שהאש לא הייתה גדולה.
כאן,אין תוצאות וזאת הבעיה.
וכן,הפסד לעכו שהיא לדעתי הקבוצה החלשה בליגה צריכה להדליק מליון אורות אדומים.
לקלל אני לא אקלל,אבל אני מבין את אילו שכן.
בבש כמו בכל קבוצה עם הרבה קהל,יש חשיבות לאיך שאתה פותח את הליגה מבחינת השקט במערכת.
הבום הזה שקיבלנו אתמול צריך להעיר את כולם.
אתמול אילו היו 2500 שהביעו את מורת רוחם.
שבוע הבא זה יהיה 12000, לכן חייבים לנצח ולפתוח מאוד חזק את המשחק.
ומסכים לגבי בכר,הוא מאמן שחייב להחתים אותו מהר לעוד כמה שנים,לטעמי אחד הגדולים שצומחים כאן וידענו כולנו טרום העונה שבגלל שהוא עדיין טירון יהיו טעויות בדרך.
זה הזמן לתקן,לפני שיתחיל כאן כדור שלג.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: קשה שלא להסכים.
אך יחד עם זאת אני לא רואה את ברק מפוטר ויהי מה.
על אחת כמה שזה לא יהיה נכון לפטר אותו.
כמו שאמרת,הוא צריך להפסיק עם השטויות,לייצב הרכב,להיות חד,לבצע חילופים גם אם זה לא דקה 60,זה ברק בכר שאני זוכר מקש.
עם כל הכבוד לעובדה שהוא מעלה שחקנים מהנוער טובים ככל שיהיו,זה לא הזמן.
צריך לתת ביטחון לכוכבים שלך,למה הם אילו שייתנו לך את האקס פקטור העונה.
הוא חייב להתעורר,אני מאוד מאמין בו.
ב3 המשחקים האחרונים נעשו חילופים לפני דקה 60. בכר, בניגוד לקודמו בתפקיד, עושה שינויים כשצריך ולא מחכה לדקה 60 כדי להכניס/להוציא את נאסר.

לגופו של אשכול - זר שיקרא את זה יחשוב שחטפנו מעכו 0-4. חבר'ה, השחקנים שלטו במגרש וניסו לפרוץ את הבונקר הזה. מדברים פה כאילו נראינו כמו במשחקים עם אלישע שעכו הייתה שולטת לנו במרכז השדה בוסרמיל ובנוסף חטפנו מאליאור "זורו" סיידר רביעייה.

מישהו כאן העלה נקודה מעניינת - יש ירידה דרסטית ביכולת של הקבוצה מהמשחק של ת'ון עד היום. אפשר להגיד (אם נוציא את גביע הטוטו) שבכל משחק הם נהיים פחות ופחות טובים. זה בהחלט מדליק נורה אדומה, כאילו משהו קורה ומתרחש מאחורי הקלעים.

סמל אישי של משתמש
LaRed

שליחה על ידי LaRed »

טוב מאוד שהדברים קורים עכשיו ולא בשליש האחרון של העונה הטעיות כבר נעשו אבל לא מאוחר וזה רק מחזור 5
במשחק הבית הקרוב נגד פתח תקווה ברק זה הזמן לעלות עם הרכב הכי חזק שלך והשחקנים הכי כשרים שיש ולנצח את המשחק
ברק אתה לא צריך להילחץ כי ברגע שבאר שבע תתחבר היא תיקח את הליגה בהליכה
תמונה

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

לא חטפנו 4 אבל זה משחק ראשון מזה שנתיים בערך שלא היה מצב אחד לכיבוש, כאילו כלום, אפילו לא חצי סיכון, הכל הוביל לכלום.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום בלב בנשמהההה כתב: ב3 המשחקים האחרונים נעשו חילופים לפני דקה 60. בכר, בניגוד לקודמו בתפקיד, עושה שינויים כשצריך ולא מחכה לדקה 60 כדי להכניס/להוציא את נאסר.

לגופו של אשכול - זר שיקרא את זה יחשוב שחטפנו מעכו 0-4. חבר'ה, השחקנים שלטו במגרש וניסו לפרוץ את הבונקר הזה. מדברים פה כאילו נראינו כמו במשחקים עם אלישע שעכו הייתה שולטת לנו במרכז השדה בוסרמיל ובנוסף חטפנו מאליאור "זורו" סיידר רביעייה.

מישהו כאן העלה נקודה מעניינת - יש ירידה דרסטית ביכולת של הקבוצה מהמשחק של ת'ון עד היום. אפשר להגיד (אם נוציא את גביע הטוטו) שבכל משחק הם נהיים פחות ופחות טובים. זה בהחלט מדליק נורה אדומה, כאילו משהו קורה ומתרחש מאחורי הקלעים.
אתה מסתכל על התוצאה ואנשים אחרים על הדרך.
עכו לא גנבה רק שער אחד, אלא הייתה קרובה מאוד להשיג עוד כמה.
כלום לא עבד אתמול, כלום.

מדברים על משהו רע שעובר על הקבוצה, על המשמעת שהתרופפה.
אז אתן דוגמה. למה ששחקן כמו נוואקמה (שאני לא מחסידיו) שהיה טוב נגד חיפה וטבעי שיקבל הזדמנות נגד עכו כשמליקסון פותח על הספסל, ייתן את התחת בשביל הקבוצה והמאמן כשהוא רואה ילד בן 20 מקצה הרוטציה שעולה לשחק לפניו?
אחר כך מתפלאים למה הוא רודף אחרי שחקן יריב ועוצר באמצע.
אני אמרתי כבר בהתחלה, המסר של המאמן אתמול היה בעייתי. אני בטוח שהוא מתחרט על זה.

סמל אישי של משתמש
UncleAD

שליחה על ידי UncleAD »

ForeverRed כתב: אתה מסתכל על התוצאה ואנשים אחרים על הדרך.
כלום לא עבד אתמול, כלום.

אז אתן דוגמה. למה ששחקן כמו נוואקמה (שאני לא מחסידיו) שהיה טוב נגד חיפה וטבעי שיקבל הזדמנות נגד עכו כשמליקסון פותח על הספסל, ייתן את התחת בשביל הקבוצה והמאמן כשהוא רואה ילד בן 20 מקצה הרוטציה שעולה לשחק לפניו?
אני אמרתי כבר בהתחלה, המסר של המאמן אתמול היה בעייתי. אני בטוח שהוא מתחרט על זה.

מילה במילה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

כלום לא עבד אתמול, כלום.

נכון, כלום לא עבד אתמול ויש גם ימים כאלה. ועכו בעיקר הייתה קרובה להבקיע בדקות הסיום שסוארז כבר שיחק חלוץ. לפני כן הם אולי היו קרובים אבל הכדורים שלהם טסו לשמיים, כמו הכדורים שלנו, כך שאם אתה אומר שלא היינו קרובים אז גם הם לא (שוב - עד דקה 89 שמשם הם כבר לא ירדו להגנה)

אני מסתכל על הדרך, בנתיים, כי וואלה, הדרך חשובה. הם לא היו כאלה מפוזרים וכאלה סטטיים כמו שמנסים לצייר פה. זו לפחות דעתי. חשוב לי שהקבוצה תעשה לחץ על המגרש, חשוב לי שהקבוצה תשלוט במרכז השדה, חשוב לי ששחקני היריבה לא יכוליםם להוציא חוץ כי 3 שחקנים שלנו שומרים עלייהם. רק מפה מתקדמים הלאה. 3 שנים סבלנו את אלישע שמולו כל קבוצה הייתה שולטת לנו במרכז השדה בוסרמיל, אז סבבה, בחלק מהמשחקים שיטת "בוזגלו פלט מצבים נייחים" עבדה לו ובסוף כל עונה זה התפוצץ.

אז נכון - ברור לי שלא אסכים לקבל את אותה שיטת משחק ולהמשיך לאגור נקודות בקצב הזה. אבל נכון לעכשיו לפחות בזה אני מוצא נקודת אור. נגד מכבי חיפה היינו קרובים, גם זעזענו את המשקוף, שחקנים עמדו ב1 על 1 מול סטויקו. אז זה לא הלך נגד עכו, זה קורה.

אבל לא צריך לשכוח כל כך מהר שמול ק"ש זה עבד יופי ומול רעננה זה עבד יופי. בנתיים בהרבה מדיי משחקים אנחנו נראים טוב אבל בפחות מדיי משחקים גם יוצאים עם נקודות, וזו בעיה, שעלייה צריך לעבוד. אבל מקריאה של האשכול אפשר לחשוב שהנתונים הם 80-20% לטובת עכו בשליטה בכדור ושבעטנו פעם אחת למסגרת בניגוד ל8 של עכו.

יכולות להיות הופעות גרועות מאלה. הזיכרון פה דיי קצר.

מסכים שזה לא יכול להימשך ככה. בוא נקווה שהדברים האלה יסתדרו ושאנחנו לא צופים בתחילתה של מפולת. מאוד מקווה לניצחון בשבת בטרנר, כי אם לא, אכלנו אותה.

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

כלום לא עבד אתמול, כלום.

מה הבעיה שילד יפתח? במכבי שדור פרץ התחיל לשחק אז השחקני ספסל הפסיקו לרוץ?
די לתת להם תירוצים. דן ביטון היה מהטובים אתמול ובטח לא היה הבעיה.
אין כזה דבר קצה הרוטציה. בטח שהשחקנים ה"יקרים" לא בשיא כושרם

שלח תגובה