מליקסון תתקרב!
מליקסון תתקרב!
כולנו עדים בשבועיים האחרונים לחזרתו ההדרגתית של מאור שאנחנו מכירים ואוהבים.
מול מכבי הוא רקד במגרש... מה שלא עזר לנו לייצר יותר מדי מצבים.
הייתי רוצה לראות אותו הרבה יותר קרוב לשער. נראה לי שאפשר לספור על יד אחת את כמות הפעמים שהוא נכנס לרחבה בשני המשחקים האחרונים.
כדורים ארוכים ודריבלים במרכז זה יפה, אבל לא בטוח כמה תכל'ס זה ייתן לנו במשחקים.
מול מכבי הוא רקד במגרש... מה שלא עזר לנו לייצר יותר מדי מצבים.
הייתי רוצה לראות אותו הרבה יותר קרוב לשער. נראה לי שאפשר לספור על יד אחת את כמות הפעמים שהוא נכנס לרחבה בשני המשחקים האחרונים.
כדורים ארוכים ודריבלים במרכז זה יפה, אבל לא בטוח כמה תכל'ס זה ייתן לנו במשחקים.
- OMERREMO33
Re: מליקסון תתקרב!
מסכים עם הבקשה, הבעיה שלא סתם הוא רחוק יחסית, הוא פשוט בא אחורה (מימין,משמאל,מהאמצע) כדי להתחיל להניע את המשחק,כשהאמצע תופס יום חלש יחסית כמו נגד מכבי (הובאן וראדי) ואוגו עסוק הגנתית, לא נשאר לו אלא לבוא כמעט עד ה 16 שלנו...
נוטה להסכים.
אם כי שנה שעברה היה חסר לנו מישהו שיבוא לקחת את הכדור מהבלמים והקישור האחורי וינהל את המשחק. בינתיים מאור עושה את זה מעולה.
אם כי שנה שעברה היה חסר לנו מישהו שיבוא לקחת את הכדור מהבלמים והקישור האחורי וינהל את המשחק. בינתיים מאור עושה את זה מעולה.
OMERREMO33 כתב:מסכים עם הבקשה, הבעיה שלא סתם הוא רחוק יחסית, הוא פשוט בא אחורה (מימין,משמאל,מהאמצע) כדי להתחיל להניע את המשחק,כשהאמצע תופס יום חלש יחסית כמו נגד מכבי (הובאן וראדי) ואוגו עסוק הגנתית, לא נשאר לו אלא לבוא כמעט עד ה 16 שלנו...
מסכים.
בעונה של גיא עזורי מליקסון כבש מעל 10 שערים.
אי אפשר להשוואת. בעונה הזו מליקסון היה הפועל באר שבע.שמעון א כתב:מסכים.
הוא לקח את הפנדלים, הבעיטות החופשיות, הקרנות, כל המשחק היה מבוסס עליו והוא גם שיחק כשחקן חופשי.
לא מסכים.
המיקום של מליקסון גורם למשחק שלנו להיות הרבה יותר שוטף , מה גם שמליקסון גם מהמיקום הנוכחי מצליח לייצר מצבים טובים.
אני מצפה מבוזגלו לקבל עת הכדורים בעמדות מסוכנות , ולהיות תכלס כמו שהוא יודע.
המיקום של מליקסון גורם למשחק שלנו להיות הרבה יותר שוטף , מה גם שמליקסון גם מהמיקום הנוכחי מצליח לייצר מצבים טובים.
אני מצפה מבוזגלו לקבל עת הכדורים בעמדות מסוכנות , ולהיות תכלס כמו שהוא יודע.
חופשיות וקרנות לקח דוד רביבו.CrazyRed7 כתב: אי אפשר להשוואת. בעונה הזו מליקסון היה הפועל באר שבע.
הוא לקח את הפנדלים, הבעיטות החופשיות, הקרנות, כל המשחק היה מבוסס עליו והוא גם שיחק כשחקן חופשי.
מליקסון הבקיע 2 פנדלים סה"כ.
וגם מליקסון היה פצוע חודש וחצי במהלך העונה.
אני לא רואה סיבה שבהרכב שכולל את אוגו, הובאן וראדי/גורדנה, מליקסון יצטרך לבלות כל כך הרבה זמן בלהתחיל התקפות באמצע.
כרגע מה שחסר לנו בעיקר זה מליקסון בועט לשער ומליקסון מוסר קרוב לרחבה.
כרגע מה שחסר לנו בעיקר זה מליקסון בועט לשער ומליקסון מוסר קרוב לרחבה.
הבקיע חופשית מול נתיבות בגביע ופנדלים מול חיפה חוץ, מכבי בית, ביתר בית, ונתניה ביתשמעון א כתב: חופשיות וקרנות לקח דוד רביבו.
מליקסון הבקיע 2 פנדלים סה"כ.
וגם מליקסון היה פצוע חודש וחצי במהלך העונה.
זה מהזיכרון
יכול להיות שאני טועה בספירה.dor69 כתב: הבקיע חופשית מול נתיבות בגביע ופנדלים מול חיפה חוץ, מכבי בית, ביתר בית, ונתניה בית
זה מהזיכרון
בכל מקרה, פנדל זה גול. גם לתת גול בפנדל צריך לדעת לעמוד בלחץ.
נ.ב.
מול נתניה זה לא היה בדש עם צמד?
ניצחנו אותם פעמיים בבית 2-0 ו 4-0 ובדש כבש פעמיים צמדים אם אני לא טועה.
לא לא. ב2-0 היה פנדל של מליקסון וגול של בדש. הצמד השני של בדש היה ב5-2 באשדודשמעון א כתב: יכול להיות שאני טועה בספירה.
בכל מקרה, פנדל זה גול. גם לתת גול בפנדל צריך לדעת לעמוד בלחץ.
נ.ב.
מול נתניה זה לא היה בדש עם צמד?
ניצחנו אותם פעמיים בבית 2-0 ו 4-0 ובדש כבש פעמיים צמדים אם אני לא טועה.
לגבי פנדלים, אכן גולים אבל לא מדד ליכולת לתת גול ממשחק רץ
היה לבדש גם צמד ב 4-0 בפלייאוף האמצעיdor69 כתב:לא לא. ב2-0 היה פנדל של מליקסון וגול של בדש. הצמד השני של בדש היה ב5-2 באשדוד
לגבי פנדלים, אכן גולים אבל לא מדד ליכולת לתת גול ממשחק רץ
אפילו שמעון הרוש כבש באותו משחק אחרי פציעה ארוכה
- ForeverRed
מליקסון צריך להמשיך באותו תפקוד, רק להעלות קצת את התדירות שבה הוא מגיע לאזור הרחבה.
אחלה מאור.
אחלה מאור.