מאמצע עונה שעברה הוא מרים כמו בתקופה שלו במכבי, לא עובר את השחקן הראשון, מהמרים והבועט הטוב בליגה הוא כל קרן מאבד לנו.
אם צריך שמישהו יישב ויוריד ממנו לחץ זה הזמן.
זה מה שהפריע לי כ"כ בשטף הראיונות המביך שלהם לפני תחילת הליגה.
בגביע השוקו עוד לא זכו, שלא לדבר בכלל על ההבכה בגביע המדינה, אבל להם בער ללכת לראיונות צבע בכל כלי תקשורת במדינה בזמן שלמשחק הכי חשוב הם לא מגיעים.
נתן 2 גולים בשנה שעברה נגד מכבי.
אתמול אומנם היה לא בשיא הכושר, אבל 2-3 כדורים שלו בסוף היו צריכים להיגמר בשער.
את המספרים שלו הוא יתן. תמצאו שעיר לעזאזל אחר.
הדבר הכי מדאיג לגביו (ולא שאני מחדש משהו)- כשמליקסון טוב, הוא לא וההיפך. מקווה שברק ימצא דרך לנצל את היכולות הנפלאות של שניהם במקביל.
אחרי כל משחק אתם שולחים איזו תרנגולת לשוחט.
אתם שוכחים שמאור סחב אותנו על הגב 2 עונות, לי אין בעיה שלא יופיע מול מכבי אבל יופיע מול שאר הליגה, אליפות לא לוקחים במשחקים נגד מכבי.
משקיע יותר מדי בלחפש כל הזמן ליפול בשביל לסחוט את המצב הנייח או את הבעיטה הווירטואוזית וכולנו ראינו את הבעיטה אחרי הריאבונד מהבעיטה של ברדה פס פשוט לפינה הרחוקה ואנחנו בשוויון אבל מאור היה חייב לבעוט בוורטואוזיות לעבר השער
אם בוזי ישתמש יותר בשכל שלו ולא יבוא מקובע מהבית ויחשוב יותר על הפן הקבוצתי ולא על האישי אני בטוח שהמספרים שלו רק יעלו
מאמצע עונה שעברה הוא מרים כמו בתקופה שלו במכבי, לא עובר את השחקן הראשון, מהמרים והבועט הטוב בליגה הוא כל קרן מאבד לנו.
ירידה משמעותית באיכות ההרמות שלו, נראה כאילו הוא בועט בכדור מאבן.
כשיפטרו אתכם מהעבודה על יומיים שלא היתם כאלה גרועים אבל לא עמדתם ביעדים רק אז תהיה לכם הזכות לחרוץ גורלות.
כל כך קל לשפוט שחקן כדורגל
במקום שתעודדו, ותרימו אותו אתם שוחטים ופתאום יש אלטרנטיבות.
עם כל הכבוד, יש לנו שחקן על הספסל של 15 בישולים ושערים בעונה???? אם כן, עכשיו להרכב.
זה כבר נהיה פתטי ופשוט מגעיל.
שבוע הבא תהפכו אותו למלך אז זה כבר מעיד עליכם ולא עליו.
אלדר כתב:כשיפטרו אתכם מהעבודה על יומיים שלא היתם כאלה גרועים אבל לא עמדתם ביעדים רק אז תהיה לכם הזכות לחרוץ גורלות.
כל כך קל לשפוט שחקן כדורגל
במקום שתעודדו, ותרימו אותו אתם שוחטים ופתאום יש אלטרנטיבות.
עם כל הכבוד, יש לנו שחקן על הספסל של 15 בישולים ושערים בעונה???? אם כן, עכשיו להרכב.
זה כבר נהיה פתטי ופשוט מגעיל.
שבוע הבא תהפכו אותו למלך אז זה כבר מעיד עליכם ולא עליו.
לא תמיד הפטיש 5 קילו הוא הפתרון!!!!
מישהו אמר לפטר אותו?
איזו עזות מצח להשוות ירידה לספסל שזה בעצם כמו יום חופש מעבודה לבין פיטורין, עוד מעט תגיד שאנחנו לא רוצים אותו.
בסך הכל אני אישית חושב שיש מקום לפתוח מול רעננה עם וואקמה ומליקסון.
וכן יש לנו את וואקמה שהוא שחקן טוב, בשביל מה הביאו אותו אם לא בשביל להוות תחרות לעמדת הקישור ההתקפי?
אם אתם רציתם לפתוח כל משחק עם אותו הרכב היה עדיף כבר להשאיר את נאסר וזהו.
התכוונת מתחילת העונה שעברה חוץ מהשער מול בית"ר במשחק הראשון בעונה שעברה הוא לא מצליח לא בקרנות ולא בבעיטות חופשיות אלא אם מדובר בבעיטה ישירה לשער כמו אתמול שכמעט הפתיע את ראיקוביץ' או בעיטה מסובבת שקרובה לרחבה.
מאור בוזגלו בכושר לא טוב כבר 8 חודשים.
הביקורת הזו הייתה צריכה לבוא מאמצע העונה שעברה .
זה עובדה וזה מוכח , מאור בוזגלו לא מגיע למשחקים הגדולים , לא מגיע למתי שצריך אותו !! ומול ת'ון היינו צריכים אותו והיה ישב באגף שלו ונעלם (למרות הבישול במשחק הראשון) לא עשה הרבה בצמד המשחקים.
הביקורת על הדיבורים שלו והסטטוסים והתמונות זה עלוב , כשאנחנו מנצחים אז אנחנו מתלהבים מזה ומשתפים ומתגאים , אבל שמפסידים אז יורדים עליו שיפסיק לעשות את זה.
זה הבן אדם לטוב או לרע הוא ימשיך עם זה ואנחנו נמשיך לאהוב את זה ואין קשר ליכולת במגרש
בוזגלו חלש, בוזגלו אפס, בוזגלו עושה במכנסיים במשחקים גדולים ועדיין נתן 25 דקות מעולות ושם 2 כדורים על הראש של אוגו ואחד לוולה מושלם של ברדה. אבל למה שאפריע לכם להנציח את הסטיגמה הדבילית שאף פעם לא הייתה רלוונטית לגביו. יותר גרועים מפרימו ושרף אתם.