רעננה - באר שבע | עדכונים חיים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
blueman

Re: רעננה - באר שבע | עדכונים חיים

שליחה על ידי blueman »

למישהו יש במקרה לינק למשחק המלא?

סמל אישי של משתמש
ginger
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי ginger »

כולם מסתכלים על מכבי ת״א, צריך לראות את מכבי פ״ת נמצאים בכל מקום במגרש, נלחמים על כל כדור ולכול כדור כתובת.
הלחץ של מכבי ת״א לא עוזר מפני שלכל שחקן פ״ת יש כמה אופציות מסירה, לסיכום ככה מצפה לראות את ב״ש משחקת

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

ginger כתב:כולם מסתכלים על מכבי ת״א, צריך לראות את מכבי פ״ת נמצאים בכל מקום במגרש, נלחמים על כל כדור ולכול כדור כתובת.
הלחץ של מכבי ת״א לא עוזר מפני שלכל שחקן פ״ת יש כמה אופציות מסירה, לסיכום ככה מצפה לראות את ב״ש משחקת
אל תשכח שלרב״ש לקח כמעט חצי עונה להנחיל את השיטה שלו לפ״ת.
מחזיר אותך לחודש נובמבר שזה אומר כמעט חודשיים אחרי שנפתחה הליגה לפיצוץ עם אבי לוזון
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 18,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

בכל מקרה מה שאני מנסה להגיד, שלהגיע למשמעת שאנחנו רואים היום ממכבי פ״ת לוקח זמן, עבודה קשה תיאום והסרת חלודה.
בקיצור לתת לבכר זמן וסבלנות!!!

סמל אישי של משתמש
adomi

שליחה על ידי adomi »

שימו לב לכותרת בוואן: "לא כואב ,לא נורא"

ספורט 5 מתרצים :"הרכב משני"

בלבולי מוח, מכבי היתה בשלב מסוים עם זיו מיכה מיטרוביץ טיבי וגם שלחה את זהבי איגייבור יצחקי בדש ועוד

האם אני חושב שמכבי צריכה להיות מודאגת? לא אני לא

אבל אני בטח לא מודאג אחרי התיקו שלנו ברעננה למרות הכותרות המפוצצות שלהם לעומת אלה.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

adomi כתב:שימו לב לכותרת בוואן: "לא כואב ,לא נורא"

בלבולי מוח, מכבי היתה בשלב מסוים עם זיו מיכה מיטרוביץ טיבי וגם שלחה את זהבי איגייבור יצחקי בדש ועוד

אבל אני בטח לא מודאג אחרי התיקו שלנו ברעננה למרות הכותרות המפוצצות שלהם לעומת אלה.
ההבדל הוא שרעננה לא הגיעה לכמות המצבים של מכבי פ״ת וספק אם הייתה מבקיעה גול ללא הבישול של אילוז. מכבי פ״ת הייתה יכולה לנצח 6-0 את מכבי.

בשתי מילים: תקשורת צהובה.

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

ואגב רז רחמים היה בסדר גמור במשחק, לא ראיתי אותו עושה טעויות יוצאות דופן.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

zahipan כתב: ההבדל הוא שרעננה לא הגיעה לכמות המצבים של מכבי פ״ת וספק אם הייתה מבקיעה גול ללא הבישול של אילוז. מכבי פ״ת הייתה יכולה לנצח 6-0 את מכבי.

בשתי מילים: תקשורת צהובה.
תמיד זה היה ככה. גם בשנים היפות של מכבי חיפה התקשורת הייתה ירוקה.
אנחנו צריכים להתמודד עם זה. חייבים. אין מה לעשות. להביא תואר על הפרצוף של התקשורת.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

״צריכים להתמודד״. בסך הכל כותרות באינטרנט. זה לא משהו באמת רציני כמו שעושים מזה!

חוץ מזה שכולם נתפסו על הכותרת של וואן . בספורט 5 ובוואלה כן נכנסו במכבי.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

adomi כתב:שימו לב לכותרת בוואן: "לא כואב ,לא נורא"

שלושה חודשים ללא וואן ברדיו ובאינטרנט ברמה של אפס נקודה אפס חשיפה - מרגיש כמו אחרי סדנת ניקוי רעלים בהרי הכרמל + חוקן מפנק.
הנפש רגועה יותר במיוחד בין 18:00-20:00.
הדברים היחידים שהחמצתי זה מגמתיות, רישעות, עילגות, אינטרסנטיות, הטפת מוסר של גדול שחקני העבר בגיזענות ואלימות, שקרים, זנות של מקצוע העיתונות, סגידה לקוסם בעיני עצמו,פרצי צחוק וולגארים, נקמנות ואת הקול הסקסי של גידי ליפקין ובליחה על מה ששחכתי.
ממליץ בחום.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

zahipan כתב:ואגב רז רחמים היה בסדר גמור במשחק, לא ראיתי אותו עושה טעויות יוצאות דופן.
תאמת היה לו משחק סביר אבל הייתה לו טעות מאוד קשה באיזה כדור קרן שהוא השמיט ממש על קו השער ובנס היה שם שחקן שלנו שהצליח להרחיק לפני ששחקן של רעננה דוחק לרשת .

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

pirlo21 כתב:
תאמת היה לו משחק סביר אבל הייתה לו טעות מאוד קשה באיזה כדור קרן שהוא השמיט ממש על קו השער ובנס היה שם שחקן שלנו שהצליח להרחיק לפני ששחקן של רעננה דוחק לרשת .
אכן טעות קשה מבעיטה חופשית באגף שמאל.
בצפייה חוזרת רואים שדווקא רז התעשת מהאוויר שהוא תפס והצליח להרחיק את הכדור במו ידיו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

גדי כתב:
אכן טעות קשה מבעיטה חופשית באגף שמאל.
בצפייה חוזרת רואים שדווקא רז התעשת מהאוויר שהוא תפס והצליח להרחיק את הכדור במו ידיו.
מאיפה שהייתי במגרש היה נראה כאילו מישהו מההגנה הרחיק .

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

כך גם בטלוויזיה אבל בשידורים החוזרים רואים שהוא הושיט יד אחורה והעיר את הכדור.
אבל מלכתחילה זו הייתה טעות קשה מאוד שבנס לא הסתיימה בשער.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

אלה ששואלים למה את מכבי לא קטלו.. אם היינו עוברים את תון והיינו עדיין באירופה גם לנו היו כותבים אותו דבר. מה לעשות שבראש שלהם באמת בבאזל.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yakar כתב:אלה ששואלים למה את מכבי לא קטלו.. אם היינו עוברים את תון והיינו עדיין באירופה גם לנו היו כותבים אותו דבר. מה לעשות שבראש שלהם באמת בבאזל.
לפני באזל יש להם סופרקאפ על הראש. תואר שנחמד לקחת אבל בהתחשב בסיטואציה שהם נמצאים בה זה כמו עצם בגרון

שלח תגובה