סיכום המשחק מול ת'ון בשבע בום
סיכום המשחק מול ת'ון בשבע בום
שבת שלום,
מוזמנים לקרוא את סיכום המשחק: https://bit.ly/1M9wSz2" onclick="window.open(this.href);return false;
מוזמנים לקרוא את סיכום המשחק: https://bit.ly/1M9wSz2" onclick="window.open(this.href);return false;
- The red one
Re: סיכום המשחק מול ת'ון בשבע בום
תודה. סחטיין על ההשקעה.
הפיסקה בסוף מעניינת. עם הנתונים לגבי כל שחקן. מאיפה הבאתם אותם? ספרתםם לבד? ראיתי שבאתר אופ"א יש סטיסטקות מפורטות לכל שחקן, אבל זה מסתבם בשערים, נבדלים, בישולים, פאולים שעשה, פאולים שנעשו עליו וזהו בערך. לא דריבלים, חילוציםם וכל מהש אתם כתבתם.
הפיסקה בסוף מעניינת. עם הנתונים לגבי כל שחקן. מאיפה הבאתם אותם? ספרתםם לבד? ראיתי שבאתר אופ"א יש סטיסטקות מפורטות לכל שחקן, אבל זה מסתבם בשערים, נבדלים, בישולים, פאולים שעשה, פאולים שנעשו עליו וזהו בערך. לא דריבלים, חילוציםם וכל מהש אתם כתבתם.
מעניין מתי בפעם האחרונה מליקסון עשה כמות כזאת של דריבלים באיזור המסוכן אם לא מחשיבים את המשחק מול הפועל עפולה.
רק מדגיש, כמה השחקן הזה צריך לעמוד במקום מסויים, בזמן מסויים ולא לזרוק אותו למגרש ולחכות שיעשה קסמים.
רק מדגיש, כמה השחקן הזה צריך לעמוד במקום מסויים, בזמן מסויים ולא לזרוק אותו למגרש ולחכות שיעשה קסמים.
היי, תודה.אדום בלב בנשמהההה כתב:תודה. סחטיין על ההשקעה.
הנתונים נאספו על ידנו.
- The red one
סחטיין עלייכםשבע בום כתב: היי, תודה.
הנתונים נאספו על ידנו.
שאלה קטנה..
כמה ק"מ כל שחקן רץ ניתן להשיג את הנתון הזה?
נתון מאוד מעניין.
נתון מאוד מעניין.
- red and white
- Title: Almog
רשמתם שבמהלך כל המחצית הראשונה לא נבעטה בעיטה לשערה של תון והגול היה במחצית הראשונה..
אין דרך להשיג נתונים כאלה, רק למועדון עם הציוד החדש שהוא רכש.efi כתב:שאלה קטנה..
נתון מאוד מעניין.
את הגול לא ספרנו כבעיטה לשער.red and white כתב:רשמתם שבמהלך כל המחצית הראשונה לא נבעטה בעיטה לשערה של תון והגול היה במחצית הראשונה..
גם לבוזגלו היה מצב של גול במחצית הראשונהשבע בום כתב:את הגול לא ספרנו כבעיטה לשער.
- ForeverRed
הנתונים שלכם לא מדויקים.
מי כותב בדיוק את הטורים האלו?
אני רוצה להבין...
אני רוצה להבין...
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
תסביר למה. אני משער שהשקיעו הרבה - אז לפחות תפרט ואל תזרוק סתם כותרות.ForeverRed כתב:הנתונים שלכם לא מדויקים.

- ForeverRed
אין הרבה מה לפרט.אביאל כתב: תסביר למה. אני משער שהשקיעו הרבה - אז לפחות תפרט ואל תזרוק סתם כותרות.
בסיום הכתבה מצוינים נתונים יבשים שחלקם לא נכונים.
בהתחלה חשבתי לא להגיב, אבל אני מניח שהחבר'ה שבסך הכל עושים עבודה מבורכת ישמחו לקבל ביקורת בונה.
ספרנו בעיטות לשער כאשר שחקן בעט לשער. במקרה של חובאן, החלטנו לא להחשיב את הגול שלו כבעיטה לשער.bs war כתב:
גם לבוזגלו היה מצב של גול במחצית הראשונה
בוזגלו בעט כל המשחק פעמיים, כולל המהלך שהחלטנו להתעכב עליו במחצית הראשונה.
מדוע אתה חושב ככה? אנחנו צפינו בשידור החוזר פעמיים וספרנו נתונים שהחלטנו מראש לספור.ForeverRed כתב:הנתונים שלכם לא מדויקים.
אנחנו כותבים את הטורים הללו.E.H.A כתב:מי כותב בדיוק את הטורים האלו?
אני רוצה להבין...
אנחנו יודעים שאנחנו לא מושלמים אבל עם הזמן אנו בטוחים שנלך ונשתפר וננסה להיות מקצועיים כמה שיותר.
מעבר לטורים, יש לנו עוד הרבה נתונים שאנחנו מעדכנים באתר, אתם מוזמנים לגלוש ולגלות אותם.
- red and white
- Title: Almog
רשמתם שבוזגלו וביטון רשמו ביחד 4 הרמות לרחבה, אתם יכולים להגיד כמה עשה ביטון לבד בבקשה?