שוב מתייחסים לאוהדים כאל בבונים
Re: שוב מתייחסים לאוהדים כאל בבונים
שלקהל אין בעיה שיתייחסו אליו כמו בבון, אז גם למועדון לא יהיה אכפת.
כולכם חכמים גדולים אבל לא מסוגלים לצאת רגע מהקיבעון ומההתמכרות לקבוצה ולחשוב
אל רוב הקהל שלא כותב כאן בפורום ולא הולך עם הקבוצה לכל מקום, אלא בא לראות כדורגל
ולקבל חוויה. שתתחילו לחשוב ככה אולי תבינו. גם אף אחד ממי שכותב פה לא עמד אתמול בתור
וסבל כמו אלו שכן, לכן קל לכם לקשקש ולבלבל את המוח על אוהדים אמיתיים ושטויות כדומה.
נמשיך להתלונן עד שיתייחסו אלינו כבני אדם. אם הייתם צריכים לחכות שעה בשביל מנוי לבאולינג
לא הייתם מתקרבים לשם בחיים.
אל רוב הקהל שלא כותב כאן בפורום ולא הולך עם הקבוצה לכל מקום, אלא בא לראות כדורגל
ולקבל חוויה. שתתחילו לחשוב ככה אולי תבינו. גם אף אחד ממי שכותב פה לא עמד אתמול בתור
וסבל כמו אלו שכן, לכן קל לכם לקשקש ולבלבל את המוח על אוהדים אמיתיים ושטויות כדומה.
נמשיך להתלונן עד שיתייחסו אלינו כבני אדם. אם הייתם צריכים לחכות שעה בשביל מנוי לבאולינג
- The red one
אבל אליי לא התייחסו כמו בבון חבר. אני קיבלתי מנוי תוך 5 דקות, הלכתי וחזרתי תוך רבע שעה ושוב קיבלתי מנוי נוסף תוך 5 דקות.אריק כתב:שלקהל אין בעיה שיתייחסו אליו כמו בבון, אז גם למועדון לא יהיה אכפת.
יכול מאוד להיות שיש קצת עומס כרגע, וזה הגיוני משום שמדובר ביציע הכי גדול, וצריך להפיק לקחים ולתקן לפעם הבאה.
אבל בוא נעשה ברשותך השוואה בין שני מקרים שקרו ממש לא מזמן:
חלוקת כרטיסים לגמר גביע המדינה: 3-4 ימים, מול שפע הפקות, ללא תור מסודר, מאות אנשים בבת אחת כל רגע נתון. 98% מהאנשים חיכו בתור יותר מ4 שעות.
חלוקת המנויים לעונת 2015/2016: רץ בנתיים 4.5 ימים, היום זה היום ה5.5 - 2 יציעים עברו בשלום ללא תלונה אחת ששמעתי. היציע הגדול יותר, עם כמות האנשים הגדולה יותר, נתקל בקצת תקלות אתמול והבנתי שאתמול זה היה נורא יותר אנשים חיכו 4 שעותובסוף לא קיבלו את המנוי כי שפע סגרו ב20:00. אז אפשר להגיד בערך 90% מהאנשים שלקחו עד עכשיו את המנוי לא חיכו יותר מרבע שעה.
תסכים איתי שהתקדמות יש? תסכים איתי שיש אפילו התקדמות מאוד ניכרת אם אתה מסתכל על כל החלוקה?
ברור שהאחריות הבלעדית להעסקתו של אסי של אלונה ואין לי בעיה להגיד את זה. יש תמימות דעים בנוגעגדי כתב:
ביקורת לגיטימית גם אם היא בסגנון מתלהם.
לא ברור לי למה אתה מפחד לכוון את החיצים שלך ישר על אלונה?
אם היא מתעקשת להעסיק את אסי הבינוני כדברייך 5 שנים אז לדעתי זו האחריות הבלעדית שלה, לא?
ליכולותיו של המנכ"ל המופלא, אבל כמה אלונה יכולה לבדוק אותו? כבר יש גבול.
אתה מצפה מאדם שעבר לפחות 5 פעמים בלאגנים כאלה של חלוקה ולא מצליח להפיק לקחים.
כבר דיברנו פעם בשיחת בריכה שאחת החולשות של אלונה שהיא לא רוצה לידה דעתנים.
שיהיה ברור. אני מאוד מקווה שגם אסי לא מתעסק עם החלוקה כרגע באופן ישיר. יש איש שיווק ויש את שפע.אריק כתב:
ברור שהאחריות הבלעדית להעסקתו של אסי של אלונה ואין לי בעיה להגיד את זה. יש תמימות דעים בנוגע
יש כמות אדירה של משימות. אירוח בטדי בסטנדרט ארופאי זה לא דבר פשוט. נסיעה שבוע הבא למשחק גומלין זו משימה בפני עצמה. רק אתמול דיברתי עם אסי ותאמין לי שיש המון דברים סביב המשחקים. יש ויזות לשחקנים מאפריקה ועוד.
חס וחלילה שיקרה לנו פעם נוספת מיקרה תומר חליבה שנשלח בשם תומר אליה לפני 10 שנים וקיבלנו טכני באינטרטוטו. אני מקווה שבמשימות האלו הוא טרוד עכשיו.
לגבי אלונה. זה מה שהיא רוצה. צריך לכבד את זה. זה גם סגנון ניהול.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- dardasmiley
אחי, מה בדיוק צריך להביא כדי לקחת מנוי עבור חבר?אדום בלב בנשמהההה כתב: אז בוודאותי יהיה לך בלאגן, ממליץ לך להגיע מוקדם.
בהקשר לפוסט - הכותרת דרמטית מדיי.
עם כל הכבוד למה שקורה כרגע בוסרמיל, זה לא מצדיק את הכותרת. עובדה שכ90% מהחבר'ה כאן באו לקחת את המנוי הם יצאו גג תוך רבע שעה. אפילו אתמול!!
זה ברור שליציע המלא יקח קצת זמן ואולי אף יהיו תקלות. הבנתי שאתמול הייתה להם בעיה עם הדפים שעלייהם מחתימים. אלה דברים שקורים.
צורם לי מאוד לראות את הכותרת הזו, אחרי שאני ביום חמישי הלכתי פעמיים(!) ופעמיים לא חיכיתי בתור עם אף אחד ובנוסף הסבירו לי במדויק מה אני צריך להביא כדי לאסוף מנוי לחבר וזה התבצע ללא שום תקלות, כי אחרי פירסום מכירת המוניים הם טענו שאי אפשר לאסוף לחבר/אח/אחות/כלב שלא נמצא.
עכשיו אתה מתלונן על זה שחילקו לשמות משפחה? לא, כי מה העדפת? שכולם שם היו מתנפלים על הקופות בלי סדר מסויים? מה התלונה הבאה - שהצייליה לא מספיק גדולה והיא לא מכסה את כל התור?
צילום ת.ז מודפס + ייפוי כוח חתום בכתב יד יספיקו?
שואל בשיא הרצינות. אוסף מנוי לחבר מטדי וממש מקווה שלא יטרטרו אותי שם בגלל בירוקרטיה.
- red and white
- Title: Almog
כן זה יספיקdardasmiley כתב:
אחי, מה בדיוק צריך להביא כדי לקחת מנוי עבור חבר?
שואל בשיא הרצינות. אוסף מנוי לחבר מטדי וממש מקווה שלא יטרטרו אותי שם בגלל בירוקרטיה.
- The red one
כן, כמובן שעדיף ת.ז פיזי אם יש אפשרות. אני הבאתי צילום וייפוי כוח וזה הספיק.dardasmiley כתב:
אחי, מה בדיוק צריך להביא כדי לקחת מנוי עבור חבר?
מה שכן - אם החבר הזה לא הולך להגיע לטדי, למה שהוא לא יאסוף את המנוי בעצמו משפע כשהוא יוכל? כל המנויים שלא נאספו אחרי טדי מועברים לשפע שם החלוקה תמשיך חופשי ואני בטוח שלא יהיו שם בלאגנים משום שרוב המנויים כבר נאספו/יאספו עד המשחק .
צר לי גבר,זו התבכיינות לשמה.אריק כתב:
ברור שהאחריות הבלעדית להעסקתו של אסי של אלונה ואין לי בעיה להגיד את זה. יש תמימות דעים בנוגע
את המנוי שלי אספו בדיוק בדקה וחצי.
המועדון נותן יומיים שלמים לבוא ולקחת,לא חייב לבוא בבוקר,באת בבוקר,עמדת בתור אז אל תתלונן,יכולת לבוא גם ב19:00 פחות חם.
דבר שני,שאתה הולך לסופרלנד עם הילדים,אתה לא עומד בתור למתקנים? לשפיים? למימדיון? וזה אחרי שילמת כן?
בתור לסלקום,פאלפון וכו אתה לא מחכה בתור?
אז מה שונה? איפה שיש ביקוש גדול יהיו גם תורים.
באופן אישי לקח לי מהר מאוד האיסוך של המנוי וזה מבלי שהייתי בכלל.
אני לא מצליח להבין למה במקום להנות מהשינוי המטורף שעובר המועדון אנחנו עדיין מתעקשים להסתכל על חצי הכוס הריקה..
- ForeverRed
אני לא יודע אם המועדון אשם.
יש משרד כרטיסים שמקבל כסף מעמלות והוא אחראי לדאוג לדברים האלה.
תבואו בטענות אליו.
רק לצורך העניין, אני חיכיתי אתמול שעה בתור.
יש משרד כרטיסים שמקבל כסף מעמלות והוא אחראי לדאוג לדברים האלה.
תבואו בטענות אליו.
רק לצורך העניין, אני חיכיתי אתמול שעה בתור.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
יום הולדת שמח אריק!
- crazyred30
- Title: קרייזי-רד
אני באות ו' חיכיתי היום 40 דקות מ9 בבוקר.
לדעתי באמת היו צריכים לפתוח את הקופות גם בצד השני לחלק לעוד אותיות, כולה עוד 4 צעירים לשלם להם 25 שקל לשעה והקלת על כל הסיפור.
לדעתי באמת היו צריכים לפתוח את הקופות גם בצד השני לחלק לעוד אותיות, כולה עוד 4 צעירים לשלם להם 25 שקל לשעה והקלת על כל הסיפור.
למה תמיד לאותם האנשים יש את אותן הבעיות? יכול להיות (חלילה) שזה קשור בהתנהגות שלהם ובאופן שבו הם "עומדים" בתור?
למה בחו"ל אפשר לעמוד בתור למתקנים/ רכבות / אתרים וכו', אבל בארץ כל דלת של אוטובוס נראית כאילו נשפכו עליה אנשים ממטוס שעבר מעל?
מה לעשות, שכשיש חלוקה של דברים או מכירה של דברים עומדים בשבילם בתור. כשעומדים כמו בני אדם התור זז מהר, כשכול רגע מישהו נדחף מהצד, צועק, טוען ששמרו לו כו' אז התור נתקע, מתעכב ומתבלגן.
אנשים (לא בהכרח אריק) צריכים ללמוד להתנהג כמו בני אדם ואז גם יתייחסו אליהם בהתאם.
למה בחו"ל אפשר לעמוד בתור למתקנים/ רכבות / אתרים וכו', אבל בארץ כל דלת של אוטובוס נראית כאילו נשפכו עליה אנשים ממטוס שעבר מעל?
מה לעשות, שכשיש חלוקה של דברים או מכירה של דברים עומדים בשבילם בתור. כשעומדים כמו בני אדם התור זז מהר, כשכול רגע מישהו נדחף מהצד, צועק, טוען ששמרו לו כו' אז התור נתקע, מתעכב ומתבלגן.
אנשים (לא בהכרח אריק) צריכים ללמוד להתנהג כמו בני אדם ואז גם יתייחסו אליהם בהתאם.
תודה אחי!!אביאל כתב:יום הולדת שמח אריק!
אתה יודע מה ההבדל?crazyred30 כתב:אני באות ו' חיכיתי היום 40 דקות מ9 בבוקר.
שאף אחד מהקשקשנים פה לא עמד כמוך באחת האותיות עם התור הגדול, אז מוכרים סיסמאות על סופרלנד.