* הבן של חיים בן שאנןYallaHapoel כתב: "עשו טעות ברכש, הבן של שמעון ביטון טוב מכל שחקן רכש"

* הבן של חיים בן שאנןYallaHapoel כתב: "עשו טעות ברכש, הבן של שמעון ביטון טוב מכל שחקן רכש"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחYallaHapoel כתב:בן אדם מטומטם ודוחה.
השיאים:
"בן שהר לא שם חמישה שערים"
"בן שהר שם 2 גולים ב10 שנים"
"עשו טעות ברכש, הבן של שמעון ביטון טוב מכל שחקן רכש"
"באר שבע לא מגיעה למקום רביעי"
"בבאר שבע לא מבינים מה הם עושים"
אופירה דיברה יפה לפני...zelik כתב:גם אם זה מה שהוא חושב הוא לא היה צריך להגיד את זה ככה ברדיו.
עד שכבר שמעתי פירגון ממגישי התוכנית זה עשה לי טוב.
עד שעלה אביטן והתנהג כמו לא יודע מה
חחחח זה שלום אביטן למה ציפית?zelik כתב:גם אם זה מה שהוא חושב הוא לא היה צריך להגיד את זה ככה ברדיו.
עד שכבר שמעתי פירגון ממגישי התוכנית זה עשה לי טוב.
עד שעלה אביטן והתנהג כמו לא יודע מה
שלום אביטן בושה של בנאדם...argamanza כתב:מישהו שומע את השטויות ששלום אביטן מדבר עכשיו בתכנית רדיו של ONE?
אופירה ברקוביץ' ואביטן יושבים צוחקים על אלונה, ומלכלכים על בן שהר...
כל מיני דברים כמו "תרשמו מה שאני אומר, באר-שבע גג מקום 4, בן שהר עם 5 שערים", ועוד דברים שחבל על הדקות שהפסדתי מהחיים שלי להקשיב להם...
במקום אלונה לא מתבייש, אין לאביטן שום הזמנה לשום תא כבוד, שישב במזרחי וגם בשביל זה שייקנה כרטיס במחיר מלא...
גועל נפש..
רעיון מעולה!dardasmiley כתב:תביעת דיבה! לא פחות ולא יותר!
להושיב את עורך דין המועדון להקשיב להקלטה, למצוא בדיוק את המילים הבעיתיות ולהרים תביעה אישית נגד כל אחד מהפאקרס האלה. עם הצהרה ברורה, כל שקל מהתביעה ילך לתרומה למקלט לנשים מוכות. כן כן נשים מוכות, לייצר אסוציאציה חד משמעית ובלתי מתפשרת לדברים שלהם עם שובינזם מטונף ורדוד. בלי להתפשר. בלי לרחם.