דור דוידי, זה הזמן שלך להוכיח מה אתה שווה
דור דוידי, זה הזמן שלך להוכיח מה אתה שווה
דור דוידי, אתה עתיד לקבל את אפודת השוער הראשון לשמונת המחזורים האחרונים של העונה.
720 דקות בליגה הלאומית זו הזדמנות פנטסטית בשבילך להוכיח אם אתה ראוי לעלות עם הקבוצה
לליגת העל ולשמש שוער ראשון/שני. לא כל שוער צעיר מקבל הזדמנות פז שכזו וזה הזמן שלך
להוכיח לנו האוהדים, לצוות המקצועי ובעיקר לעצמך שאתה ראוי לשחק בליגת העל.
שיהיה לך המון בהצלחה!
720 דקות בליגה הלאומית זו הזדמנות פנטסטית בשבילך להוכיח אם אתה ראוי לעלות עם הקבוצה
לליגת העל ולשמש שוער ראשון/שני. לא כל שוער צעיר מקבל הזדמנות פז שכזו וזה הזמן שלך
להוכיח לנו האוהדים, לצוות המקצועי ובעיקר לעצמך שאתה ראוי לשחק בליגת העל.
שיהיה לך המון בהצלחה!
Re: דור דוידי, זה הזמן שלך להוכיח מה אתה שווה
הכל נכון.
אבל עדיין יש הבדל בין גרבאג' טיים בליגה הלאומית למשחקים עם 10,000 אוהדים ביציע בליגת העל.
אבל עדיין יש הבדל בין גרבאג' טיים בליגה הלאומית למשחקים עם 10,000 אוהדים ביציע בליגת העל.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
בכל זאת לשחק בבית מול 5000-7000 צופים, לשחק בלוד מול קבוצה שנלחמת על ירידה, לשחק בקריתניב כתב:הכל נכון.
אליעזר במשחק על אליפות, כל אלה לא משחקי גארבג' טיים אלא משחקים שיכולים לתת לו המון נסיון ובטחון.
מעבר לכך, אין דבר יותר טוב מלהריץ שחקן צעיר שהקבוצה מצליחה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שיהיה המון בהצלחה.
קח ההזדמנות בשתי ידיים, דור, ותוכיח מה אתה שווה.
קח ההזדמנות בשתי ידיים, דור, ותוכיח מה אתה שווה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
דור חייב לקחת את ההזדמנות בשתי ידיים.
לא לשכוח שעכשיו מצפים לנו 2 משחקים קשים מול כפ"ס (בבית) וי-ם (בחוץ) - קבוצות שלא ליקקנו מהן דבש העונה ובטח שלא יעשו לנו חיים קלים עכשיו, כשהן רואות פתאום שהמקום השישי והחמישי נמצאים בהישג יד.
כמובן גם לא לשכוח שמטרת המשנה שלנו היא לעלות ליגה מהמקום הראשון, ככה שלדור (אם וכאשר) יהיה הרבה מה להוכיח ואנחנו נוכל לקבל תשובות לגבי יכולתו והאם הוא האיש המתאים לאייש את עמדת השוער הראשון בעונה הבאה.
לא לשכוח שעכשיו מצפים לנו 2 משחקים קשים מול כפ"ס (בבית) וי-ם (בחוץ) - קבוצות שלא ליקקנו מהן דבש העונה ובטח שלא יעשו לנו חיים קלים עכשיו, כשהן רואות פתאום שהמקום השישי והחמישי נמצאים בהישג יד.
כמובן גם לא לשכוח שמטרת המשנה שלנו היא לעלות ליגה מהמקום הראשון, ככה שלדור (אם וכאשר) יהיה הרבה מה להוכיח ואנחנו נוכל לקבל תשובות לגבי יכולתו והאם הוא האיש המתאים לאייש את עמדת השוער הראשון בעונה הבאה.
הפועל אני כבר משתגע
שיהיה לו המון בהצלחה.
נקווה שגיא יפתח איתו את המשחק ונראה מה יש לו להציע לנו.
8 משחקים זה מספיק זמן לבדוק עם הוא שוער מספיק טוב, שיקח את זה בשתי הידיים.
נקווה שגיא יפתח איתו את המשחק ונראה מה יש לו להציע לנו.
8 משחקים זה מספיק זמן לבדוק עם הוא שוער מספיק טוב, שיקח את זה בשתי הידיים.
Youll never walk alone, Hapoel beer sheva
רק הפועל !
רק הפועל !
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אם מעכשיו עד לסיום העונה דור יפתח אז הוא יקבל כמעט שליש מהמשחקים העונה(שיחק גם בגביע הטוטו 3-4 משחקים והציג יכולת לא רעה בכלל)
אני חושב ש 11 משחקים זה מדד מספיק טוב לבדוק אם אתה מתאים לשחק בקבוצה כל כך גדולה כמו הפועל ב"ש.
רק שיהיה לו בהצלחה!
אני חושב ש 11 משחקים זה מדד מספיק טוב לבדוק אם אתה מתאים לשחק בקבוצה כל כך גדולה כמו הפועל ב"ש.
רק שיהיה לו בהצלחה!
רעיון טוב ושהצוות המקצועי,יחשוב על זה...צעד מתבקש לנוכח מצב מצוקת השוערים....
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הזדמנות גדולה לדור. נקווה שבנוסף לדור גם יוסי אלקיים יעלה בהרכב במחזורים הקרובים...
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
למען האמת מה שמעניין אותי עד סוף העונה זה חעבור את הפועל חיפה ולהיות מקום ראשון. אם זה אומר שאסי ישארשוער ראשון (ובואו נחשוב על זה קצת מגיע לו לסיים את הקריירה בשער ולא בספסל, גם לא בגארבג' טיים).
זה גם לא מעניין אותי אם יוסי ישחק או רפי עמוס או מאור מליקסון.... מה שחשוב לי הוא שננצח!! ככה מנחילים דרך חדשה אין הפסדים מובנים אין וויתורים למשך עונה שלמה מי שהכי טוב מקבל את החולצה. תוכיח שאתה טוב באימונים-תשחק. לא טוב באימונים? אין שום סיבה שתקבל שניה במשחקים
זה גם לא מעניין אותי אם יוסי ישחק או רפי עמוס או מאור מליקסון.... מה שחשוב לי הוא שננצח!! ככה מנחילים דרך חדשה אין הפסדים מובנים אין וויתורים למשך עונה שלמה מי שהכי טוב מקבל את החולצה. תוכיח שאתה טוב באימונים-תשחק. לא טוב באימונים? אין שום סיבה שתקבל שניה במשחקים
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;
בתקווה שיתנו לדור לשחק ואני מקווה מאוד שכן כי זאת ההזדמנות לבדוק מה מתחבא לנו על הספסל.....
מסכים עם אריק. האתגר לתפוס את המקום הראשון, גם אם הוא משני, יהווה מבחן לא רע עבור דור. אגב, אשמח גם שמשה אסולין, וכמובן יוסי אלקיים יקבלו צ'אנס בהרכב הפותח, ומי יודע מדי פעם לשלב גם את אלירן אמזלג כבלם.
חג שמייח לכולם,
ארז.
חג שמייח לכולם,
ארז.
ארז אתה מגזים מקסימום 4 ב"שים בהרכב מעבר לזה אין לך שום צ'אנס
מנוי כבר יש לך?
תעלו גם אותי בהרכב, בבקשה גם אני נולדתי בסורוקה! מה לא מגיע לי??
--------------------------------------------------------------------------------
הדיון לדעתי לא ראוי, אפשר לחשוב מהנושא, שגיא לוי לא נתן דקת משחק לצעירים העונה, להזכירכם דור דוידי, אסולין ובטח אלקיים קיבלו דקות יפות ומשמעותיות ובמשחקים קובעים, לומר לכם שמלבד אלקיים מישהו הרשים?
טוב נו הרי מי שבאג'נדה שלו יותר חשוב מקום לידתו של שחקן מאיכויותיו, לא יסתפק במה שגיא נתן להם עד כה, ולא יסתפק גם אם הם ישחקו עד סוף העונה ויהיו גרועים עדיין הם 'זכאים' לאשראי.
בנוגע לשוער, אם אתם באמת מכבדים את אסי כמו שאתם טוענים, תנו לו להנות ולקבל במה עד תום העונה כמו בכל מועדון ראוי, פה רוצים להפוך את היוצרות, להודות ולסלק.
עם כל הכבוד והערכה, מלבד אלקיים כל השאר בינוניים להחריד במקרה הטוב, אף אחד מהם לא 'עילוי' ולכן קבוצה הישגית בשונה מקבוצת מתנ"ס צריכה להתנהל לפי איכות ולא לפי מרשם האוכלוסין.
ועכשי ברצינות, אתם מדברים על השחקנים המקומיים כאילו הם מסי ואטו או מינימום שמייכל
תרגעו, אף אחד מהם לא יהיה שחקן משמעותי בקבוצה הזו, ומי שצריך להוכיח משהו ניסה להוכיח באימונים ולא ממש הצליח
אסולין שיחק עוד אצל בלבול, שקע בבינוניות ונעלם, היחידי שיש לו סיכוי הוא אלקיים, כל השאר מיותר אפילו לנסות אותם, דוגמה טובה היא זוהר חוגג, שיצא לשנת התחשלות בראשון לציון, וחזר משם עם עוד פחות דקות משחק, כנראה שאלו שאנחנו מחזיקים מהם לא ממש מרשימים אחרים,
אז תנו למאמן לאמן, והאמינו לי הוא כל דבר מלבד פחדן, ועובדה שאצלו שיחקו הכי הרבה צעירים עד כה, מלבד אלקיים, עם כל הכבוד אף אחד מהם לא ראוי להיות בטח לא בהרכב, ולו רק בגלל שקיבלו יסודות רקובים במחלקת נוער חולנית,
וכמה כוסות יין צריך לשתות בשביל לקבל אומץ לתת לדור דוידי להיות השוער בליגת העל? התשובה- המווווווווווווווווווווווווון
כל בר דעת יאמר לך שכל קבוצה נבנית קודם כל על שוער רציני ומנוסה ואחר כך כל היתר,
מי שמחפש להחתך בגילוח שיעשה את זה על זקן של מישהו אחר-תודה, לא תודה.
נ.ב- שאלה שתיישר קו, מי מהשחקנים לוקח העונה את הקבוצה קדימה? יש לדעתכם בקבוצה שחקן מקומי שיש לו חלק גדול בעליה של הקבוצה?? כן, כבדה, מליקסון, קדוסי כולם נולדו בסורוקה לא?
--------------------------------------------------------------------------------
הדיון לדעתי לא ראוי, אפשר לחשוב מהנושא, שגיא לוי לא נתן דקת משחק לצעירים העונה, להזכירכם דור דוידי, אסולין ובטח אלקיים קיבלו דקות יפות ומשמעותיות ובמשחקים קובעים, לומר לכם שמלבד אלקיים מישהו הרשים?
טוב נו הרי מי שבאג'נדה שלו יותר חשוב מקום לידתו של שחקן מאיכויותיו, לא יסתפק במה שגיא נתן להם עד כה, ולא יסתפק גם אם הם ישחקו עד סוף העונה ויהיו גרועים עדיין הם 'זכאים' לאשראי.
בנוגע לשוער, אם אתם באמת מכבדים את אסי כמו שאתם טוענים, תנו לו להנות ולקבל במה עד תום העונה כמו בכל מועדון ראוי, פה רוצים להפוך את היוצרות, להודות ולסלק.
עם כל הכבוד והערכה, מלבד אלקיים כל השאר בינוניים להחריד במקרה הטוב, אף אחד מהם לא 'עילוי' ולכן קבוצה הישגית בשונה מקבוצת מתנ"ס צריכה להתנהל לפי איכות ולא לפי מרשם האוכלוסין.
ועכשי ברצינות, אתם מדברים על השחקנים המקומיים כאילו הם מסי ואטו או מינימום שמייכל
תרגעו, אף אחד מהם לא יהיה שחקן משמעותי בקבוצה הזו, ומי שצריך להוכיח משהו ניסה להוכיח באימונים ולא ממש הצליח
אסולין שיחק עוד אצל בלבול, שקע בבינוניות ונעלם, היחידי שיש לו סיכוי הוא אלקיים, כל השאר מיותר אפילו לנסות אותם, דוגמה טובה היא זוהר חוגג, שיצא לשנת התחשלות בראשון לציון, וחזר משם עם עוד פחות דקות משחק, כנראה שאלו שאנחנו מחזיקים מהם לא ממש מרשימים אחרים,
אז תנו למאמן לאמן, והאמינו לי הוא כל דבר מלבד פחדן, ועובדה שאצלו שיחקו הכי הרבה צעירים עד כה, מלבד אלקיים, עם כל הכבוד אף אחד מהם לא ראוי להיות בטח לא בהרכב, ולו רק בגלל שקיבלו יסודות רקובים במחלקת נוער חולנית,
וכמה כוסות יין צריך לשתות בשביל לקבל אומץ לתת לדור דוידי להיות השוער בליגת העל? התשובה- המווווווווווווווווווווווווון
כל בר דעת יאמר לך שכל קבוצה נבנית קודם כל על שוער רציני ומנוסה ואחר כך כל היתר,
מי שמחפש להחתך בגילוח שיעשה את זה על זקן של מישהו אחר-תודה, לא תודה.
נ.ב- שאלה שתיישר קו, מי מהשחקנים לוקח העונה את הקבוצה קדימה? יש לדעתכם בקבוצה שחקן מקומי שיש לו חלק גדול בעליה של הקבוצה?? כן, כבדה, מליקסון, קדוסי כולם נולדו בסורוקה לא?
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
אדון שמשום יקירי.
מי שחושב על שיתוף סרוקאים חושב רק על טובתה של הקבוצה ולא לשחקן זה או אחר.
ולא בגלל הרישום בתעודת הזהות על הולדתו בסרוקה.
ההיסטוריה לימדה אותנו שלכאן מגעים רק שחקנים בנוניים שהקריירה שלהם בדעיכה.
ישנם הבלחות כול כמה עונות שמגיע לכאן שחקן שרמתו מעל הסטנדרט לעונה אחת.
נכון שהמחלקה עדיין רקובה ונכון שהשנתונים של הנוער ונערים א לא מבשרים על שינוי.
לא ברמת היכולת ולא ברמת המנטליות.אבל בכול זאת האין ברירה שעומדת לפנינו בגלל
המיקום הגאוגרפי ובגלל ההיסטוריה של העשור האחרון.
אנחנו מחוייבים לתת להם להתגלח על זקננו. ולא על שחקן רכש בנוני שיגיע לכאן ויתגלח
על זקננו בגלל שהוא לא "סרוקאי".
דרך אגב המתגלח התורן העונה היה ג'סטין זולו ויקום זה ויספר שזו השקעה עתידית.
באותה מידה אני חושב שאלירן אמזלג היה יכול באותה מידה להתגלח.אבל הוא לא קיבל את
ההזדמנות בגלל טעות אחת שהוא עשה ואיפילו הוא לא ידע עליה. אלא לאחר חודשיים ובמקרה
לאחר שיחה מיקרית עם גיא.אני לא מאמין שזה היה קורה עם זולו וחבל לי.
מי שחושב על שיתוף סרוקאים חושב רק על טובתה של הקבוצה ולא לשחקן זה או אחר.
ולא בגלל הרישום בתעודת הזהות על הולדתו בסרוקה.
ההיסטוריה לימדה אותנו שלכאן מגעים רק שחקנים בנוניים שהקריירה שלהם בדעיכה.
ישנם הבלחות כול כמה עונות שמגיע לכאן שחקן שרמתו מעל הסטנדרט לעונה אחת.
נכון שהמחלקה עדיין רקובה ונכון שהשנתונים של הנוער ונערים א לא מבשרים על שינוי.
לא ברמת היכולת ולא ברמת המנטליות.אבל בכול זאת האין ברירה שעומדת לפנינו בגלל
המיקום הגאוגרפי ובגלל ההיסטוריה של העשור האחרון.
אנחנו מחוייבים לתת להם להתגלח על זקננו. ולא על שחקן רכש בנוני שיגיע לכאן ויתגלח
על זקננו בגלל שהוא לא "סרוקאי".
דרך אגב המתגלח התורן העונה היה ג'סטין זולו ויקום זה ויספר שזו השקעה עתידית.
באותה מידה אני חושב שאלירן אמזלג היה יכול באותה מידה להתגלח.אבל הוא לא קיבל את
ההזדמנות בגלל טעות אחת שהוא עשה ואיפילו הוא לא ידע עליה. אלא לאחר חודשיים ובמקרה
לאחר שיחה מיקרית עם גיא.אני לא מאמין שזה היה קורה עם זולו וחבל לי.