Totti כתב:
שמע, הפתעה זו לא תהיה....אפשר לחשוב כמה אפשרויות יש
ההפתעה תהיה עם יחתימו איזה חלוץ ישראלי בכיר ושוער זר מהליגה הספרדית באותו היום כמו מה שהיה אתמול.
פתאום ירשמו:
"בן שהר וX סיכמו בהפועל באר שבע"
או "טוטו תמוז וY"
או "ברק בדש וN"
משהו בסגנון
דר אדום בנשמה כתב:
ההפתעה תהיה עם יחתימו איזה חלוץ ישראלי בכיר ושוער זר מהליגה הספרדית באותו היום כמו מה שהיה אתמול.
פתאום ירשמו:
או "טוטו תמוז וY"
או "ברק בדש וN"
משהו בסגנון
דר אדום בנשמה כתב:
פתאום ירשמו:
או "טוטו תמוז וY"
או "ברק בדש וN"
משהו בסגנון
נכון. הפתעה גם יכולה להיות אם פתאום יחתימו את גיא חיימוב או אתמר ניצן (לדוגמא).
תכלס, אם להוציא הרבה כסף על שוער ישראלי, הייתי מעדיך שהכסף לא יגיע לבן זקן (אם לנתק אותו רגע ממרציאנו).
dardasmiley כתב:
נכון. הפתעה גם יכולה להיות אם פתאום יחתימו את גיא חיימוב או אתמר ניצן (לדוגמא).
תכלס, אם להוציא הרבה כסף על שוער ישראלי, הייתי מעדיך שהכסף לא יגיע לבן זקן (אם לנתק אותו רגע ממרציאנו).
חיימוב וניצן לא רעים בכלל,באמת שלא מבין איך מרציאנו נחשב רמה אחת מעליהם. בגלל שהוא בנבחרת?
אבל זה עדיין ייצור הפתעה במיוחד אצל איציק יצחקי שכבר כמה עונות צודק לגביי הידיעות שלו.
נראה לי אם יבוא השוער של חיחון הכתבים בספורט 1 ובONE יכנסו לאקסטזה וירקדו בגלל שהם סוף כל סוף ירשמו סקופ לפניי כולם
דר אדום בנשמה כתב:
פתאום ירשמו:
או "טוטו תמוז וY"
או "ברק בדש וN"
משהו בסגנון
אני עדיין לא מבין איך ברק בדש נכנס אצל חלקכם לקטגוריה של "חלוץ ישראלי בכיר"
המתכון להצלחה בליגת העל זה הישראלים הכי טובים... מבחינת חלוצים, ואין הרבה כאלה פנויים.... אז בדש נחשב חלוץ לגיטימי...
מבחינת קשרים אחוריים, אין הרבה, לכן גם ראדי מספסל מכבי נחשב לחיזוק מעולה למשל
yossi34 כתב:המתכון להצלחה בליגת העל זה הישראלים הכי טובים... מבחינת חלוצים, ואין הרבה כאלה פנויים.... אז בדש נחשב חלוץ לגיטימי...
מבחינת קשרים אחוריים, אין הרבה, לכן גם ראדי מספסל מכבי נחשב לחיזוק מעולה למשל
בוזגלו, ברדה, מליקסון, אפילו ארבייטמן בזמנו זה החתמות של 'הישראלים הכי טובים'.