וסרמילה UltraSouth VS?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ns75

Re: וסרמילה UltraSouth VS?

שליחה על ידי ns75 »

RedHell כתב:
מזמין אותך להצטרף ליום אחד של הכנת תפאורה, אחריי זה אתה לבד תחליט אם זבי חוטם או לא.

אוקיי אז אולי לא זבי חוטם אבל כמה רעש והמולה,מי ישמע חורצים גורלות ודנים נפשות

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

ns75 כתב:
רק בהודעה הזאת:

וסרמיליה, קאמלס, סאוטסייד, אולטאסאוט

כל איזה 20 זבי חוטם מתאגדים ומקימים ארגון, מי שישמע ארגון האומות המאוחדות

ואז מתעסקים בכל מיני פוליטיקות פנימיות של פיפי קקי, ולמי מגיע קרדיט שהוא צייר איזה דגל או חילק בלונים לפני המשחק

את מי זה מעניין בכלל?

מה קרה ללבוא פשוט עם חולצה אדומה ולעודד, באמת שאני לא מבין
מעדיף 20 זבי חוטם על 1 כמוך שנותנים 24/7 בשביל אוהדים כמוך שלא יודעים להעריך כלום ושום דבר,

קהל מסריח.
תמונה

סמל אישי של משתמש
daneden
Title: אהבה אדומה מילדות

שליחה על ידי daneden »

פששששששש

כמה אנרגיה על ויכוחי אגו.......
יושב ביציעים מזה 31 שנים, עברתי משער 6 לשער 2 עד שער 5
ובימים קשים אפילו בשער 3 ו-7 שנמצא מחוץ לאיצטדיון.

להגיד את האמת:
תצוגות העידוד של הקהל שלנו הן מטורפות ואם מי שאחראי עליהן הוא ה US אז שאפו ענק כי תצוגות עידוד כמו שיש לנו אין להרבה קבוצות (אם בכלל יש כאלה)
אבל כנראה שפיספסתי משהו ב 31 השנים האחרונות......

מדובר על על עידוד קבוצת כדורגל שאנחנו מכורים אליה ולא על מו"מ קואליציוני.
אז אם מישהו רוצה להגדיר תחומי אחריות של אני אחראי על הסעה ואתה אחראי על המדיה
אז קודם כל צריך להיפגש ולסגור את נושאי האחריות.
צריך להגדיר מה עושים עם הכספים שנכנסים ממכירת הסעות, חולצות וכו ומה עושים עם הכנסות של
פרסומות במדיה.
אם וסרמיליה החליט שהוא לוקח נתח מה US אז כנראה שהוא מרגיש שהוא צריך את זה וצריך לבדוק למה... אולי יש לו תוכניות לעתיד (ואולי לא)

מגיבים כאן אנשים שכמוני עדיין לא הצליחו להבין את מהות ועומק הריב שיש בין הארגונים / אגודות / אנשים ותוקפים אותם בלי הפסקה (מאמין שאני הבא בתור).

אז קדימה לקראת העונה החדשה והאיצטדיון החדש זה הזמן ששתי הצדדים יישבו ויחליטו לא רק מי אחראי על מה אלא גם איך מתנהלים כספית.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

daneden כתב:פששששששש

כמה אנרגיה על ויכוחי אגו.......
יושב ביציעים מזה 31 שנים, עברתי משער 6 לשער 2 עד שער 5
ובימים קשים אפילו בשער 3 ו-7 שנמצא מחוץ לאיצטדיון.

להגיד את האמת:
תצוגות העידוד של הקהל שלנו הן מטורפות ואם מי שאחראי עליהן הוא ה US אז שאפו ענק כי תצוגות עידוד כמו שיש לנו אין להרבה קבוצות (אם בכלל יש כאלה)
אבל כנראה שפיספסתי משהו ב 31 השנים האחרונות......

מדובר על על עידוד קבוצת כדורגל שאנחנו מכורים אליה ולא על מו"מ קואליציוני.
אז אם מישהו רוצה להגדיר תחומי אחריות של אני אחראי על הסעה ואתה אחראי על המדיה
אז קודם כל צריך להיפגש ולסגור את נושאי האחריות.
צריך להגדיר מה עושים עם הכספים שנכנסים ממכירת הסעות, חולצות וכו ומה עושים עם הכנסות של
פרסומות במדיה.
אם וסרמיליה החליט שהוא לוקח נתח מה US אז כנראה שהוא מרגיש שהוא צריך את זה וצריך לבדוק למה... אולי יש לו תוכניות לעתיד (ואולי לא)

מגיבים כאן אנשים שכמוני עדיין לא הצליחו להבין את מהות ועומק הריב שיש בין הארגונים / אגודות / אנשים ותוקפים אותם בלי הפסקה (מאמין שאני הבא בתור).

אז קדימה לקראת העונה החדשה והאיצטדיון החדש זה הזמן ששתי הצדדים יישבו ויחליטו לא רק מי אחראי על מה אלא גם איך מתנהלים כספית.
רוב אלו שמדברים יודעים דבר או שניים מראש. ומידיעה, נעשו כמה ניסיונות מצד הארגון להגדיר גבולות גזרה ברורים ובוסרמיליה התנערו

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

maor20094 כתב:
מעדיף 20 זבי חוטם על 1 כמוך שנותנים 24/7 בשביל אוהדים כמוך שלא יודעים להעריך כלום ושום דבר,

קהל מסריח.
אני מבין שאתה חלק מהארגון וקצת לוקח עיניינים באופן אישי,אבל אתה צריך להבין שזה שאנחנו לא חברים בארגון כזה או אחר,לא אומר שאנחנו לא שופכים כסף וזמן יקר שבא על חשבון המשפחות שלו בעיקר בסופ"ש.
העניין הוא כאנשים שמתבוננים מהצד זה נראה רע ומזכיר תקופות לא טובות שהיו בעבר.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום זקן כתב: אני מבין שאתה חלק מהארגון וקצת לוקח עיניינים באופן אישי,אבל אתה צריך להבין שזה שאנחנו לא חברים בארגון כזה או אחר,לא אומר שאנחנו לא שופכים כסף וזמן יקר שבא על חשבון המשפחות שלו בעיקר בסופ"ש.
מסכים לגמריי, נכון הארגון עושים עבודה מדהימה וככה גם וסרמיליה, אבל הריב המטופש הזה לא מוביל אותנו כקהל לשום מקום...
וזה לא משנה מי אשם, במקרה הזה אין אשמים וצריך להגיע לעמק השווה.
העמק השווה זה לא מה שהארגון רוצה או מה וסרמיליה רוצה אלא מה שכל הקהל של באר שבע צריך...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
maor20094

שליחה על ידי maor20094 »

אדום זקן כתב: אני מבין שאתה חלק מהארגון וקצת לוקח עיניינים באופן אישי,אבל אתה צריך להבין שזה שאנחנו לא חברים בארגון כזה או אחר,לא אומר שאנחנו לא שופכים כסף וזמן יקר שבא על חשבון המשפחות שלו בעיקר בסופ"ש.
לא חלק מהארגון וגם לא רוצה להיות ( לתת חצי מהחיים בשביל קהל שאחרי זה קורה לך "זבי חוטם" ? לא תודה )
ככה שאי אפשר להגיד שאני לא אובייקטיבי, אבל רבאק, איך אפשר לתמוך בוסרמיליה במקרה הזה, כולה 2 ילדים שפתחו דף פייסבוק
ועצם זה שהארגון בכלל מתווכח איתם זה עצוב, איך אפשר לעשות השוואה על 2 ילדים מול ארגון כזה דומיננטי בארץ ?
למה במכבי חיפה או מכבי תל אביב אין תשטויות האלה ? כי דפי פייסבוק יודעים שאין להם סיכוי מול ארגון, ורק פה מנצלים את
זה שהקהל פחות מבין מי נגד מי ורק רוצה בהצלחת הקבוצה ( ובצדק ) אבל יש דברים מעבר.

מקווה שמהריב הזה יצא טוב ווסרמיליה הבינו איך כל דבר עובד פה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

מאור, אתה בא ויוצא על זלזול נגד הארגון אבל מזלזל מאוד בצד השני מאידך.

קודם כל, כמו שחורה לי בעין שקוראים לוסרמיליה ארגון ככה חורה לי שקוראים להם ילדים. הם לא ילדים, הם בטווח של 22, ואולי חלק כאן יגידו "פ'חח הם ילדים", אבל זה בסדר, כי בארגון יש גם "ילדים" בגיל שלהם או אף קטנים מהם.
דבר שני, אתה לא יכול לזלזל ולהגיד "כולה פתחו דף פייסבוק".

הם עשו מעבר.
נכון, לא כמו הארגון, אבל עשו ועוד יעשו. חוץ מזה, שאחד מהראשים של וסרמיליה היה חבר הרבה מאוד שנים בקאמלס, ככה שהוא כן יודע 'איך דברים עובדים' - הם לא צריכים ללמוד את זה מאף אחד.

ואני לא בא וטוען כאן בעד וסרמיליה או משהו, כי ממש לא אכפת לי מהריב מהמטופש הזה, פשוט עיצבן אותי לקרוא את זה ...

סמל אישי של משתמש
maor20094

שליחה על ידי maor20094 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:מאור, אתה בא ויוצא על זלזול נגד הארגון אבל מזלזל מאוד בצד השני מאידך.

קודם כל, כמו שחורה לי בעין שקוראים לוסרמיליה ארגון ככה חורה לי שקוראים להם ילדים. הם לא ילדים, הם בטווח של 22, ואולי חלק כאן יגידו "פ'חח הם ילדים", אבל זה בסדר, כי בארגון יש גם "ילדים" בגיל שלהם או אף קטנים מהם.
דבר שני, אתה לא יכול לזלזל ולהגיד "כולה פתחו דף פייסבוק".

הם עשו מעבר.
נכון, לא כמו הארגון, אבל עשו ועוד יעשו. חוץ מזה, שאחד מהראשים של וסרמיליה היה חבר הרבה מאוד שנים בקאמלס, ככה שהוא כן יודע 'איך דברים עובדים' - הם לא צריכים ללמוד את זה מאף אחד.

ואני לא בא וטוען כאן בעד וסרמיליה או משהו, כי ממש לא אכפת לי מהריב מהמטופש הזה, פשוט עיצבן אותי לקרוא את זה ...
יודע בידיוק מי נמצא שם וזה לא העיקרון אם זה ילדים או בן אדם אחד בן 30.

איפה ראית זילזול? בזה שהם דף פייסבוק ? הם דף פייסבוק נו מה לעשות.
בוא תראה לי איפה רשמתי שהם לא תרמו להחזרת האוהדים למגרשים,
או שלא אמרתי שהם נתנו מעצמם הרבה בשביל האוהדים ( לפעמים גם הכעיסו אבל זה גם בסדר ), יודע טוב מאוד מה הם עשו בשביל הקהל,
אבל צריך להיות קו ברור שלא עוברים את הפייסבוק כי יש ארגון מסודר וגדול שהוביל את הקהל הזה,
שאולי שכחתם אבל לפני כמה שנים היה עליו סטיגמה של זורק מאמנים וקהל אלים.
בזכות האולטרס המדהים הזה היום אנחנו חלק מרשימה מכובדת באולטרס הטוב בארץ,
ולא זה לא בגלל וסרמיליה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

עצם זה שכתבת "בסך הכל דף פייסבוק" זה כבר ביטל את כל מה שטענת בהודעה האחרונה. מ"סך הכל דף פייסבוק" משתמע שאתה מזלזל בהם ולא מכיר בזה שהם נתנו מעצמם ויודע מה עשם בשביל הקהל.

אז בהודעה הזו אמרת את זה, וזה קצת סתר. כי להגיד על מישהו שהוא "בסך הכל דף פייסבוק" או "רק דיבורים" משמע שהוא לא שום דבר מעבר לזה.

ועוד פעם, לא נכנס לאולטרס לא אולטרס, רק המינוח הזה הפריע לי, אבל הבהרת את עצמך כאן, וזה הכי חשוב.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

אף אחד לא מזלזל בוסרמיליה, כבודם במקומם מונח כל עוד הם נשארים בתחום שלהם.

חלקכם רואים את זה ריב ילדותי/אגו/או סתם לא מבינים מה רוצים מהם אך משה(סר אלכס) הסביר את זה בצורה הפשוטה ביותר.

מעבר לכסף שבשביל הארגון הוא אוויר לנשימה או יותר נכון לתפאורות וצבע ביציע יש פה גם עיניין של קרדיט וכן אין בזה שום דבר רע.

כל אולטראס בעולם נהנה שמדברים על התצוגות שלו, ככה גם הארגון שלנו, מישהו פה לא נהנה לקבל פידבק מהבוס שלו כשהוא עושה משהו טוב בעבודה?
כשוסרמיליה במודע מצלמים תצוגות של הארגון ושמים לוגו שלהם כאילו הם אחראיים לזה הם גם מטעים המון מקהל הפייסבוק שאין להם מושג וגם לוקחים קרדיט על דבר שהם לא השקיעו שנייה עליו מלבד ללחוץ על כפתור המצלמה.

סמל אישי של משתמש
DoR
Title: עוד נחזור והאדמה תרעד

שליחה על ידי DoR »

יש לי כ"כ הרבה מה לומר ולענות לגבי כל נקודה ונקודה שנרשמה כאן.
אתם לא יודעים מה באמת קורה מאחורי הקלעים, גם אותם אנשים שנמצאים באולטראס בימים אלו ומגיבים כאן בכובע שלהם.
אתם לא מספיק מעורבים.

מישל בשני - המילים שבחרת: הכוח שגרם לנו לעיוורון.
לא מעט מילים אני יכול לומר על פועלך במשך השנים ועל החיכוכים שחווית לפני מס' שנים עם הקאמלס.
על הסטיגמות שקיבלת, ובאמצעות מילים שהוכפשת. לא משנה מה - תמיד קיבלת את הכבוד הראוי ממני לפחות.

אנחנו לא ילדים בני 20, ועמותת וסרמיליה היא לא רק דף בפייסבוק.
אין כל כוונה לפתוח ארגון, ולא לשם כך שניים מאיתנו פרשו מארגוני אוהדים.
אנחנו אנשים של מדיה, והמטרה היחידה שעומדת לנו כנגד העיניים זה לקרב את האוהדים למועדון.

אבל כשזה מגיע לשם הפרטי שלי, המשפחה שלי ואלפי אוהדים צריכים לקרוא שקוראים לי גנב,
ומוציאים עליי רפש ודיבה שלעולם לא הייתי מוציא בחזרה - זה גבול אדום.

עדיין לא נגעתי באחוז אחד ממה שכתבתם פה, כי זה פשוט מעליב להתייחס לכל מילה.
בקשה קטנה לי אליכם -
אם אתם לא מספיק מעורבים וחלק מיודעי הדבר - אל תסיקו מסקנות. אל תזלזלו באנשים ובפועלם.
כל מילה שאתם רושמים - משפיעה על עשרה אנשים נוספים שקוראים את אותה ההודעה, למרות שנכתבה בלי טיפה של ידע, אלא השערות.
תכבדו, כי היינו כאן בשבילכם בשנתיים האחרונות ונמשיך להיות.
תכבדו, כי שקל לא נכנס לנו לכיס הפרטי ואפילו יצא לא מעט, מלווה בהרבה זמן שנשרף.
תכבדו, כי לא מעט מאנשי וסרמיליה הם אנשי ארגון לשעבר ולקחו חלק פעיל בכל פעילות שהארגון עוסק בה היום.
תכבדו, כי לכתוב זה קל. יש כאן יותר מדי דיבה שיכולה להגיע למקומות לא נעימים בכלל, ואני בכלל מדלג על הפן המשפטי, אלא לקבל איומים ואולי גם מעשים.
ואלו לא חייבים להיות אנשי אולטראס או ארגון האוהדים, אלא אנשים זרים שפשוט הושפעו מהסיטואציה ומהמילים שאתם, בחרתם להוציא מבלי לחשוב עליהם.

תחשבו לפני. יש כאן אנשים לפני הכל.
ערב טוב
תמונה

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

אז על מה הולכים הכספים מהתרומות?והאם על הפרסומות והחסויות אתם לא מקבלים כסף?
ואחרי כל זה אתה אומר שכסף יצא מכיסכם הפרטי. על מה?עמותה אמורה להיות שקופה לא?בינתיים לא חשפתם שום דבר

אם אתם אנשים של מדיה למה נכנסתם לעניין ההסעות והמרצ'נדייז?

למה אתם חוסמים אנשים מארגון האוהדים?כאלה שלא קיללו וכאלה שלא כתבו בכלל בדף שלכם?

בקיצור, הרבה שאלות ו0 תשובות..

בקשה קטנה ממך -
אתם מקבלים הרבה כוח מהקהל ואם אתם תשתמשו בו לרעה אז מגיעה לכם הביקורת. אם אתה מסוגל להתמודד רק עם הצלחה ולא מסוגל להתמודד עם ביקורת, אתה מוזמן לסגור את הדף שלך.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 03 יוני 2015, 18:38, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
maor20094

שליחה על ידי maor20094 »

דפקת פה נאום של שעתיים בלי לענות על שאלה אחת שהארגון הציג,
גם בדף שלכם לא כתבתם תשובה אחת נורמלית לשאלות.
לא בא להציג אתכם כגנבים כי רק זה שלמעלה יודע אם גנבתם או לא, הוא שופט אתכם על זה שלקחתם כסף מילדים, מבוגרים ונשים לא אנחנו צריכים לשפוט.

הגיע הזמן שתקחו הפסקה קצת מלצאת מהמחשב והפייסבוק, אתם עושים מספיק עבודה מעולה בלחבר את האוהדים למועדון בדף שלכם,
אל תהרסו את זה, כי אתם תפסידו בקרב עם הארגון.
תמונה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

DoR כתב:יש לי כ"כ הרבה מה לומר ולענות לגבי כל נקודה ונקודה שנרשמה כאן.
אתם לא יודעים מה באמת קורה מאחורי הקלעים, גם אותם אנשים שנמצאים באולטראס בימים אלו ומגיבים כאן בכובע שלהם.
אתם לא מספיק מעורבים.

מישל בשני - המילים שבחרת: הכוח שגרם לנו לעיוורון.
לא מעט מילים אני יכול לומר על פועלך במשך השנים ועל החיכוכים שחווית לפני מס' שנים עם הקאמלס.
על הסטיגמות שקיבלת, ובאמצעות מילים שהוכפשת. לא משנה מה - תמיד קיבלת את הכבוד הראוי ממני לפחות.

אנחנו לא ילדים בני 20, ועמותת וסרמיליה היא לא רק דף בפייסבוק.
אין כל כוונה לפתוח ארגון, ולא לשם כך שניים מאיתנו פרשו מארגוני אוהדים.
אנחנו אנשים של מדיה, והמטרה היחידה שעומדת לנו כנגד העיניים זה לקרב את האוהדים למועדון.

אבל כשזה מגיע לשם הפרטי שלי, המשפחה שלי ואלפי אוהדים צריכים לקרוא שקוראים לי גנב,
ומוציאים עליי רפש ודיבה שלעולם לא הייתי מוציא בחזרה - זה גבול אדום.

עדיין לא נגעתי באחוז אחד ממה שכתבתם פה, כי זה פשוט מעליב להתייחס לכל מילה.
בקשה קטנה לי אליכם -
אם אתם לא מספיק מעורבים וחלק מיודעי הדבר - אל תסיקו מסקנות. אל תזלזלו באנשים ובפועלם.
כל מילה שאתם רושמים - משפיעה על עשרה אנשים נוספים שקוראים את אותה ההודעה, למרות שנכתבה בלי טיפה של ידע, אלא השערות.
תכבדו, כי היינו כאן בשבילכם בשנתיים האחרונות ונמשיך להיות.
תכבדו, כי שקל לא נכנס לנו לכיס הפרטי ואפילו יצא לא מעט, מלווה בהרבה זמן שנשרף.
תכבדו, כי לא מעט מאנשי וסרמיליה הם אנשי ארגון לשעבר ולקחו חלק פעיל בכל פעילות שהארגון עוסק בה היום.
תכבדו, כי לכתוב זה קל. יש כאן יותר מדי דיבה שיכולה להגיע למקומות לא נעימים בכלל, ואני בכלל מדלג על הפן המשפטי, אלא לקבל איומים ואולי גם מעשים.
ואלו לא חייבים להיות אנשי אולטראס או ארגון האוהדים, אלא אנשים זרים שפשוט הושפעו מהסיטואציה ומהמילים שאתם, בחרתם להוציא מבלי לחשוב עליהם.

תחשבו לפני. יש כאן אנשים לפני הכל.
ערב טוב
קודם כל, לא הייתה כל כוונה לפגוע אז קבל לפחות את סליחתי אם כתבתי משהו שפגע בך או באחרים. אני אכן מכבד אתכם בתור אנשים שאוהבים את הפועל באר שבע.
דבר שני, הוצגו המון שאלות שלא נענו. הנה כמה מהן:
1. למה וסרמיליה נכנסה לתחום המוצרים (כמו חולצות בוזגלו) אם ידוע שזה נתח משמעותי מהכנסות הארגון? (והרי אין לכם כל כוונת רווח או מטרה שהצהרתם שאתם שואפים אליה שמצדיקה זאת)
2. למה וסרמיליה פוגעת בחופש הביטוי של אנשים? זה בא לידי ביטוי במחיקת תגובות שמעבירות ביקורת לגיטימית (לא מדבר על קללות), חסימת אנשי ארגון, דפים אחרים או סתם מבקרים למיניהם מהדף ומקבוצת ״אוהדי הפועל באר שבע״ בפייסבוק.
3. למה יש פגיעה שנראית מכוונת לכאורה בארגון בנושאים:
*אי מתן קרדיט לארגון על תפאורות (מי כמוכם שהיו פעילים יודעים שקרדיט זה הדבר היחידי שאתה מקבל על תפאורה שהזעת עליה שעות)
*אי פרסום דברים של הארגון אצלכם בדף או בקבוצת ״אוהדי הפועל באר שבע״- הסעות, מוצרים, אימונים פתוחים וכו׳
4. למה וסרמיליה הוציאה הסעה מטעמה ובכך לקחה חלק מהאוהדים שיכלו לנסוע עם האולטרא? את העובדה שזה יותר זול כבר אמרתם אך זה לא מסביר למה עשיתם זאת רק למשחק אחד גדול ולא לשאר משחקי הליגה.
5. למה הצנעתם את מאבק הכיסאות לטענת אנשי דף האוהדים של האיצטדיון ונכנסתם רק כשראיתם שזה בלתי נמנע?

כמובן שאלו לא האשמות אלא שאלות שעל סדר היום בסוגייה הזו. אתם יודעים שמכבדים אתכם כאנשים מאוד וכפעילים למען הקהל אבל חייבים להודות שזה נראה גי רע

שלח תגובה