רוב הוועדים הקצו לעובדים בין 5 ל- 7 ימים לבצע הזמנה של מנויdelta7 כתב: מאיפה הועד יכול לדעת את זה כבר עכשיו???
הוועד מקבל הקצאה, מפרסם לעובדים אפשרות לקניה עד לתאריך נתון..., תוך פחות משבוע הם כבר יודעים שהוקצה להם יותר מידי? אני בספק.
מנויים לאיצטרנר
Re: כרטיסים לגמר ומנויים
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
עודכן...maor20094 כתב:אביאל מה עם עדכון ?
קצב ירד משמעותית - על גבול העצירה
לגיטימי שאחרי הטירוף של 8500 מנויים זה ירד,
עכשיו ימכרו לוועדים ואחרי הגביע ( אין מנחוס 555 ) זה יצמח לדעתי.
עכשיו ימכרו לוועדים ואחרי הגביע ( אין מנחוס 555 ) זה יצמח לדעתי.

- dardasmiley
כמה עכשיו?
מזל שכבר מכרנו 8000 מנויים. אם היינו מחכים עוד שבועיים למכירה של מנויים לעונה הבאה יש מצב שהיינו מוכרים 30% פחות.
- The red one
אחלה שמעון 2 !!שמעון א כתב:מזל שכבר מכרנו 8000 מנויים. אם היינו מחכים עוד שבועיים למכירה של מנויים לעונה הבאה יש מצב שהיינו מוכרים 30% פחות.
לגמריי צודק. כבר יש כמה כאלה שמוכרים את הכרטיסים לגמר, אמנם בודדים מאוד, כי בכל זאת זה גמר, אבל אין ספק שאם נפסיד בגמר והמכירה הייתה מתחילה עוד שבוע .. הרבה הרבה פחות מנויים.
אתה יודע שמכרו כרטיסים לגמר גם לפני כן?אדום בלב בנשמהההה כתב: אחלה שמעון 2 !!
לגמריי צודק. כבר יש כמה כאלה שמוכרים את הכרטיסים לגמר, אמנם בודדים מאוד, כי בכל זאת זה גמר, אבל אין ספק שאם נפסיד בגמר והמכירה הייתה מתחילה עוד שבוע .. הרבה הרבה פחות מנויים.
ספסרים יש בלי שום קשר.
ואגב אם יש אוהדים שיבואו או לא בגלל משחק כזה או אחר בגארבג' טיים עדיף שלא יבואו,
מקומם לא איתנו
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
הגעת היום?avivgolan כתב:
אתה יודע שמכרו כרטיסים לגמר גם לפני כן?
ספסרים יש בלי שום קשר.
ואגב אם יש אוהדים שיבואו או לא בגלל משחק כזה או אחר בגארבג' טיים עדיף שלא יבואו,
מקומם לא איתנו
נראה לי שאתה חותר לזה שאם הוא לא הגיע היום אז אין לו מה לדבר, אבל הכוונה היא לאלו שבגלל המשחק היום מוותרים על הגמר.YallaHapoel כתב: הגעת היום?
גם אני לא יכולתי להגיע היום מסיבות אישיות, זה לא יגרום לי בשום צורה לוותר על יום רביעי!
- YallaHapoel
אין לי ביקורת על מי שלא בא היום אבל יש לי ביקורת על מי שלא בא וחושב שהוא יכול לחלק ציונים...סניור כתב:
נראה לי שאתה חותר לזה שאם הוא לא הגיע היום אז אין לו מה לדבר, אבל הכוונה היא לאלו שבגלל המשחק היום מוותרים על הגמר.
גם אני לא יכולתי להגיע היום מסיבות אישיות, זה לא יגרום לי בשום צורה לוותר על יום רביעי!
- The red one
אבל אף אחד בכלל לא התכוון לכאלה שבאו היום,YallaHapoel כתב: אין לי ביקורת על מי שלא בא היום אבל יש לי ביקורת על מי שלא בא וחושב שהוא יכול לחלק ציונים...
אלא לאנשים שעם כרטיס בגמר ומוכרים אותו רק בגלל ה0-4 הזה. אם יש מישהו כזה (ונראה שיש מעטים) הוא ראוי לכל הביקורת שיש.
- YallaHapoel
אני מצטער אבל אם מישהו הגיע היום למשחק נסע 400 קמ, בזבז את כל השבת שלו, שילם על כרטיס ועל דלק ואז קיבל השפלה ולא מהיריבה, לא מהשופט אלה מהשחקנים שלו שעשו שביתה איטלקית יש לו כל זכות לא להגיע בגמר ולאף אחד פה אין זכות לבקר אותו!אדום בלב בנשמהההה כתב: אבל אף אחד בכלל לא התכוון לכאלה שבאו היום,
אלא לאנשים שעם כרטיס בגמר ומוכרים אותו רק בגלל ה0-4 הזה. אם יש מישהו כזה (ונראה שיש מעטים) הוא ראוי לכל הביקורת שיש.
אז שלא יקרא לעצמו אוהדYallaHapoel כתב: אני מצטער אבל אם מישהו הגיע היום למשחק נסע 400 קמ, בזבז את כל השבת שלו, שילם על כרטיס ועל דלק ואז קיבל השפלה ולא מהיריבה, לא מהשופט אלה מהשחקנים שלו שעשו שביתה איטלקית יש לו כל זכות לא להגיע בגמר ולאף אחד פה אין זכות לבקר אותו!
אם ה׳ היה נותן לי שקל על כל שבת כזאת הייתי מביא את רונאלדו מהכסף שהיה מצטבר
- The red one
אחי, תהיה אמיתי, אין מצב שמישהו שעשה את הדרך הזאת יוותר על הגמר.YallaHapoel כתב: אני מצטער אבל אם מישהו הגיע היום למשחק נסע 400 קמ, בזבז את כל השבת שלו, שילם על כרטיס ועל דלק ואז קיבל השפלה ולא מהיריבה, לא מהשופט אלה מהשחקנים שלו שעשו שביתה איטלקית יש לו כל זכות לא להגיע בגמר ולאף אחד פה אין זכות לבקר אותו!