לפני שבועיים הייתי ברעננה שניצחנו 4-0 קניתי כרטיס להסעה נסעתי בהסעה בסוף המשחק אני לא מוצא תהסעה
אני מחפש לא מוצא.
פיתאום אני שועל אחד האוהדים אתה יודע איפה הסעה של הואהדים? הוא אומר לי שהיא נסעה כבר
ולי קפץ הלב טוב פיתאום אני והאיש הזה פוגשים את אסי רחמים הוא מספר לו על המיקרה ואסי אומר לי בוא תעלה איתנו בהסעה של השחקנים ואני קפצתי מאושר שתי סיבות: 1. אני חוזר הביתה חח
2. והסיבה הכי טובה אני חוזר באוטובוס של השחקנים.
באוטובוס היו תשחקנים: כבדה.דור דוידי.אסי.בונפלד.קוסרוב.יוסי אלקיים.זולו.משה אסולין.נדב קידר.גיא לוי וכול המנהלים שכטר ואלו.
חבל שלא היה שמה את מליקסון אופיר חיים קדוסי אביתר אליוז ועוד כמה בסדר.
אני כול הזמו עובר מקומות מצטלם לוקח חתימות.
אני הולך לדבר אם גיא לוי כודם כול הבנאדם בחור מדהים סבבה צוחק הכול שאלתי אותו כמה שאלות:
1.איך אתה מסתדר פה אם אוהדים?
2.כיף לך בעיר באר שבע?
3.האם אתה מקשיב לקללות של אוהדים הוא לא מתיחס?
הוא עונה לי לשאלה מספר אחת:הוא אומר שהוא מסתדר אם אוהדים מעריך אותם מאוד וכיף לו איתם חוץ מכמה שאתם מכירים כבר יושבי שער 2.
הוא עונה לי לשאלה מספר2: הוא אומר לי שזה עיר יפה נעימה מסעדות טעימות וכול מיני.
הוא עונה לי לשאלה מספר שלוש: הוא אומר שהוא מתיחס לכול מה שהאוהדים אומרים יש כאלה שהוא לא יכול איתם יותר אבל הוא עדיו מתיחס אליהם בכבוד.
וישבתי ליד כבדה בחור מקסים מדבר והכול ודור דוידי גם חמוד לאללה צוחק מדבר קוסרוב יוסי אלקיים משה אסולין ובונפלד מתקשר לחברה שלו יוצאים היום למועדון המניאק הזה מול שוער מוסר לי במקום ליבעוט נדב חמוד וכולם בקיצור סיפרתי לכם תגיבו מה אתם חושבים
סיפור על שחקני הפועל באר שבע
Re: סיפור על שחקני הפועל באר שבע
ממש חלום עליכם עם עוזי חיטמן 

אני זוכר שפעם לקחו ילד לאימון של מכבי חיפה והוא דיבר עם השחקנים ונתנו לו חולצות וחתמו לו, ממש קינאתי בילד הזה.אריק כתב:ממש חלום עליכם עם עוזי חיטמן
(אגב, הילד עם השיער הארוך מוכר לכם? הוא בלם היום במוליכת הטבלה

בקשר למה שכתבת, שמח לשמוע שנהנת והייתה לך חוויה טובה

"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
שמואל כתב:ובונפלד מתקשר לחברה שלו יוצאים היום למועדון ה***** הזה מול שוער מוסר לי במקום ליבעוט
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אתם יודעים שהקיבוצניק הזה עם השיער הארוך....כן זה שמשחק במוליכת הטבלה..
אהד בילדות הפועל ב"ש..
אני לא הקיבוצניק הצפוני היחיד
אהד בילדות הפועל ב"ש..

- האדום מהדרום
- Title: CrazyRed
מה זאת אומרת בילדות? זה עבר לו עם השנים?עדי פרץ כתב:אתם יודעים שהקיבוצניק הזה עם השיער הארוך....כן זה שמשחק במוליכת הטבלה..
אהד בילדות הפועל ב"ש..
לא עבר לו בכלל , עדיין הוא אוהד.
אחלה בן אדם הוא , עשה איתי טירונות .
אחלה בן אדם הוא , עשה איתי טירונות .