היו לו מספיק מצבים לעשות שער.הפועלעולה כתב:איזה החמצות מטורפות היו לברדה? בנגיחה הוא דווקא שם את הראש נהדר, זה נטו חוסר מזל כי כשראיתי את הכדור הולך לשער כבר הייתי מוכן לצעוק את היש.
יצא לוזר כמו יתר החברים שלו.
אין יותר הנחות!
היו לו מספיק מצבים לעשות שער.הפועלעולה כתב:איזה החמצות מטורפות היו לברדה? בנגיחה הוא דווקא שם את הראש נהדר, זה נטו חוסר מזל כי כשראיתי את הכדור הולך לשער כבר הייתי מוכן לצעוק את היש.
עדיין לא ענית לי על השאלה, כי אני באמת שואל, לא בקטע של להגן בכוח..ForeverRed כתב: היו לו מספיק מצבים לעשות שער.
יצא לוזר כמו יתר החברים שלו.
אין יותר הנחות!
היו לו 4-5 מצבים, עם הראש ועם הרגל.הפועלעולה כתב: עדיין לא ענית לי על השאלה, כי אני באמת שואל, לא בקטע של להגן בכוח..
דוקטור האמת היא שסיקרנת מי אלה אותם האנשים (אני שואל באמת ובתמים)? חחחח ויקו חדד (סתם צוחק)?doctorslayer כתב:פסימי חדש בשבילי , אלונה ברקת
כל עוד היא לא תתחיל להיות "רעה" ותבעט אנשים שלא קשורים לכדורגל ורק מזיקים למערכת , היא החוליה החלשה.
יאללה תתחילו לצאת עליי שהיא שמה כסף שאף אחד לא ישים , ואם יש לי תלונות שאני אוציא מהכיס ובלה בלה
אתה לא אותו אחד שטען רוב העונה שזה בעיה של השחקנים? אדום זקן אני מופתע לטובה.אדום זקן כתב:אין כאן עניין של שחקן כזה או אחר.
יש כאן בעיה של חוסר בשיטה,פשוט כלום ושום דבר.
מרחקים בין שחקנים,חוסר תנועה,ניסיון לעשות מהלכים בצורה עצמאית בלי שום קשר למה שקורה במגרש.
ושדברים כאילו קורים במחזור ה25 זה אך ורק מאמן,צר לי.
רביעיה קדמית כל כך כשרונית שלא מסוגלת לייצר מהלך חיובי אחד,זה אימון.
מה רוצים בדיוק מברדה?,אם את כל הכדורים הוא מקבל עם הגב לשער במקום להכניס לו כדורי עומק ולנצל את המהירות שלו?
אין תנועה, וגם אין לי טענות לבוזגלו ומליקסון כי גם שהם מקבלים את הכדור,אף אחד לא עושה תנועה לקבל מסירה,מה שמחייב אותם להתחיל לעשות דריבלים ולאבד.
מחפש כאלה שימלאו לך חצי עונה?talb55 כתב:
דוקטור האמת היא שסיקרנת מי אלה אותם האנשים (אני שואל באמת ובתמים)? חחחח ויקו חדד (סתם צוחק)?
אני לא מקובע בדעותיי כמוך.דר אדום בנשמה כתב: אתה לא אותו אחד שטען רוב העונה שזה בעיה של השחקנים? אדום זקן אני מופתע לטובה.
אבל גם השחקנים לא נקיים מהמשחק הגרוע היום...
תשמע , לזכותך יאמר שאתה לפחות מבין.אדום זקן כתב: אני לא מקובע בדעותיי כמוך.
אני בוחן דברים עפי תוצאות וזמן.
היום אין כבר מה לבוא לשחקנים בטענות,כי פשוט לא מפיקים מהם את מה שהם יכולים לתת.
מהיום הראשון של העונה הזאת טענתי שאלישי ייבחן עפי מבחן התוצאה.
ואתה מחכה ומחכה ומחכה... וכלום לא קורה ואנחנו כבר במחזור ה25.
לבוא מול קש ומכבי מוכנים זה לא חכמה.
היום נפל האסימון באופן רשמי וזהו.
פשוט חבל על עונה כזאת מפוספסת שתיזכר כאן כמפוספסת בהיסטוריה.