"ניצחו אותנו באגרסיביות"
"ניצחו אותנו באגרסיביות"
נאמר על ידי אלישע בסיום המשחק מול נתניה ובעוד כמה פעמים.
מצד אחד - לא מדובר בגניבת דעת, זה בהחלט היה.
מצד שני - למה זה קורה שוב ושוב???
מצד אחד - לא מדובר בגניבת דעת, זה בהחלט היה.
מצד שני - למה זה קורה שוב ושוב???
Re: "ניצחו אותנו באגרסיביות"
תשאל אותו, רציני אם הוא אומר שצריך לשפר ולהיראות טוב יותר אבל זה לא קורה, וגם הוא הפסיק ללדבר על ההתקדמות ממשחק למשחק זה אומר הכל
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
זו תגובה שיש לה 2 מטרות:
1. להגיד אני לא אשם, זה השחקנים שלא נתנו ת'תחת
2. לשדר מסר לשחקנים שבלי לתת ת'תחת הם לא יקחו משחקים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
וזה שהמאמן לא דוחף שהם יתנו את התחת זה בסדר לדעתו של אלישע לפי דעתך?ns75 כתב:זו תגובה שיש לה 2 מטרות:
כי אלישע נראה הרבה יותר מכובה מהשחקנים והייתי מעדיף שיובל נעים יאמן אותנו עד סוף העונה, אלישע נראה כאילו הכל בסדר גם שהקבוצה נראית כמו חבורה של בלרינות במופע מחול...
שהמאמן לא נוכח על הקווים מה אפשר לצפות מהשחקנים בדיוק?
נכון השחקנים גם אשמים אבל המאמן במקרה הזה שהוא רגוע והכל עובר לידו אי אפשר באמת לצפות שהשחקנים יחשבו שהכל בסדר שהם רואים שהמאמן שלהם רגוע ונינוח...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
במקום להגיד לתקשורת ״הם ניצחו אותנו באגרסיביות״ שיעשה משהו עם זה! שיגיד לשחקנים ״חבר'ה הבנאדם שלא ייתן תתחת שלו לא ישחק ואני רוצה לראות מי הגבר שיעשה לי שביתה איטלקית״. אבל על מי אני עובד?ns75 כתב:זו תגובה שיש לה 2 מטרות:
- דר אדום בנשמה
אולי אנחנו צריכים בכלל למנות גנרל מהצבא בתור מאמן? חחח הוא יקרע להם את הצורה ואלישע יקבע מערכים וכו' חחחחחחחחחחחחחחחח
כן,אין ספק שלפעמים יש לו הבלחות מטומטמות.
כמו למשל אתמול "בוזגלו עייף",מעניין באמת למה,כי אולי גמרת עליו???
לא מבין למה אנחנו שומעים בכלל תירוצים כמו "בוזגלו עייף". אפשר לחשוב שכל שבוע הם משחקים 2-3 משחקים. משחקים אחת לשבוע, למעט מספר משחקי גביע באמצע השבוע.אדום זקן כתב:כן,אין ספק שלפעמים יש לו הבלחות מטומטמות.
למה לא שמענו אף פעם ששלמה אילוז עייף, אפרים דוידי עייף, סתיו אלימלך עייף... (הבנתם את הרעיון)?
עייף? שישן טוב בלילה.
ספורטאי צמרת צריך לשמור על כושר גופני גבוה ולא צריכה להיות לו שום בעיה לשחק 90 דקות פעם בשבוע (וכן, מידי פעם 180 דקות בשבוע).
- דר אדום בנשמה
אני קראתי שהקבוצה שזכתה באליפויות היו מתאמנים בקיץ 3 פעמים ביום וככה הכושר הגופני שלהם היה טוב משאר הליגה, למה פה לא מתאמנים 3 פעמים ביום?delta7 כתב:
לא מבין למה אנחנו שומעים בכלל תירוצים כמו "בוזגלו עייף". אפשר לחשוב שכל שבוע הם משחקים 2-3 משחקים. משחקים אחת לשבוע, למעט מספר משחקי גביע באמצע השבוע.
למה לא שמענו אף פעם ששלמה אילוז עייף, אפרים דוידי עייף, סתיו אלימלך עייף... (הבנתם את הרעיון)?
עייף? שישן טוב בלילה.
ספורטאי צמרת צריך לשמור על כושר גופני גבוה ולא צריכה להיות לו שום בעיה לשחק 90 דקות פעם בשבוע (וכן, מידי פעם 180 דקות בשבוע).
לפעמים זה נראה שמתאמנים שעתיים ביום וכל השאר מנוחה, פלא ששחקנים עייפים?
- ForeverRed
אפשר להבין את בוזגלו, בכל זאת קשה לרוץ באמוק להגנה ולעזור למגן בסגירות פעם אחר פעם.
אלישע בלחץ, נקודה. אחרי המשחק בנתניה הוא רמז שהכין את הקבוצה להתמודד עם ערן לוי וקאיודה אבל השחקנים לא ביצעו.
אמירה כזאת, גם אם היא נכונה, מטרתה להרחיק ממנו את האש ולהסיר אחריות. לא אוהב את זה.
ולנושא הדיון, אם אתם זוכרים בתחילת העונה הייתי רושם כאן בכל סיום משחק את סטטיסטיקת העבירות. בשלב מסוים התייאשתי, אבל הנתונים ממש לא השתנו. היינו ונשארנו קבוצה רכה. לא זכור לי משחק אחד שביצענו בו יותר עבירות מהיריבה שלנו. ככה אי אפשר לנצח משחקים.
אלישע בלחץ, נקודה. אחרי המשחק בנתניה הוא רמז שהכין את הקבוצה להתמודד עם ערן לוי וקאיודה אבל השחקנים לא ביצעו.
אמירה כזאת, גם אם היא נכונה, מטרתה להרחיק ממנו את האש ולהסיר אחריות. לא אוהב את זה.
ולנושא הדיון, אם אתם זוכרים בתחילת העונה הייתי רושם כאן בכל סיום משחק את סטטיסטיקת העבירות. בשלב מסוים התייאשתי, אבל הנתונים ממש לא השתנו. היינו ונשארנו קבוצה רכה. לא זכור לי משחק אחד שביצענו בו יותר עבירות מהיריבה שלנו. ככה אי אפשר לנצח משחקים.
ForeverRed כתב:אפשר להבין את בוזגלו, בכל זאת קשה לרוץ באמוק להגנה ולעזור למגן בסגירות פעם אחר פעם.
גם לא פשוט ללכת לספר פעמיים בשבוע, כולל כל הלחץ של בחירת עיצוב מתאים וכו'
- OMERREMO33
חחחחns75 כתב:
ולכתוב סטטוס זהה גם בפייסבוק/אינסטגרם/טויטר/מובלי...
אתה יודע אתה המצב של השחקן עושה טעות ומשתמש בזה כתירוץ להפסד?! שחקן עייף אל תציב אותו בהרכב!אדום זקן כתב:כן,אין ספק שלפעמים יש לו הבלחות מטומטמות.
אנחנו נתחבר ובהמשך נראה יותר טוב מתי זה בהמשך? חביבי עוד 13 מחזורים נגמרת העונה עם יש לנו מאמן שהוא קוסם אני מחכה כבר לראות את הטריק כדי שלא רק אני שכולם יגידו וואו!!!

או לבחור איזה כובע מטופש.ns75 כתב:
בכלל לא הבנתי מה הקטע שלהם עם הכובעים?
נראים כמו חבורה של ראפרים מגודלים.
בוזגלו עייף? שילך לדבר עם הובאן שסוחב עוד משחקים מהקבוצה הקודמת שלו....