אז מסתבר שאנחנו בכלל לא מכוונים לתואר..

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

Re: אז מסתבר שאנחנו בכלל לא מכוונים לתואר..

שליחה על ידי maor20094 »

לראות תקהל הצלחות של מכבי עשה לי כך טוב,
להבין שהקהל פה הוא קהל ביזיון ולא רק אצלנו :)
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

maor20094 כתב:לראות תקהל הצלחות של מכבי עשה לי כך טוב,
להבין שהקהל פה הוא קהל ביזיון ולא רק אצלנו :)
תאכלס,אם יש קהל שצריך להיות ממורמר זה הם.
120 מיליון,ומה הם רואים? 2 נקודות מהשנייה בטבלה,הדחה מוקדמת מאירופה ומאמן שחושב שהמציא את הכדורגל.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום בלב בנשמהההה כתב: ואגב, מבחינתי לגיטמי מאוד להבקיע דקה 10 ולשחק בונקר 80 דקות בבלומפילד מול מכבי ת"א. במשחקים כאלה כל האמצעים כשרים.
תתפלא, אבל קרית שמונה עשתה העונה בונקר מארץ הבונקרים נגד לא מעט קבוצות שהן לא מכבי ת"א. פשוט אין לה
קהל ותקשורת לוחצת שישפיעו לרעה על השחקנים. זה כל ההבדל.

וכן, זה היה בונקר של יותר מ-70 דקות. את אלישע לא מעט אוהדים היו שוחטים על זה.

שורה תחתונה, תוצאה טובה לנו. הפנים לנתניה.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

המשחק של מכבי השבוע ובשבוע שעבר רק מוכיח שמכבי לא גדולה ומפחידה כמו שהייתה שנה שעברה ואם עולים לשחק מולה במשחק לחץ אז גם כובשים, קריית שמונה עשתה טעות שהלכה אחורה כי ברגע שהלכה אחורה אז מכבי הניעו את הכדור סתם בלי תאכלס כלמעט כל המחצית השנייה, לא הופתעתי כמובן שהיגע הגול של מכבי למרות שלא היה להם תכלס אבל ברגע שקריית שמונה חטפו את הגול ושוב יצאו קדימה ב 10 דקות האלו הם היו בהרבה יותר מסוכנים ממכבי וגם הגיע להם פנדל שלא נשרק, למכבי יש השנה קישור אחורי מאוד בעייתי והגנה שעושה המון טעויות, ולצערנו רוב קבוצות הליגה לא מנצלות ומעיזות נדגם בעיקר לפי דעתי בגלל השם והפחד של וואי זאת מכבי, מכבי קבוצה שיחסית יודעת לפצח בונקרים ולכן רוב הפעמים זה לא מצליח לכל קבוצות הליגה, אבל ברגע שקבוצה משחקת נגדה כדורגל הם פגיעים, יכול להיות שהם יכניסו יותר כי יהיה להם יותר קל ללא הבונקר של הקבוצה היריבה אבל הם גם יחטפו יותר גולים.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

ראיתי עכשיו את התקציר.
אצלנו, על פחות מזה ועם 3 נקודות ביד, אנשים רצו לשחוט בכיכר העיר.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

אדום זקן כתב: תאכלס,אם יש קהל שצריך להיות ממורמר זה הם.
120 מיליון,ומה הם רואים? 2 נקודות מהשנייה בטבלה,הדחה מוקדמת מאירופה ומאמן שחושב שהמציא את הכדורגל.
הם רואים 2 אליפויות ברצף כנראה גם שלישית, לוקחים את הליגה בהליכה ורק השנה פחות הולך.
מדקה 20 הפסיקו לעודד ושומעים שריקות בוז על כל איבוד כדור.

קהל מגעיל אבל ככה זה אוהדי הצלחות, פעם הם אצל חיפה פעם אצל ביתר ופעם אצל מכבי.
תמונה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

סניור כתב:ראיתי עכשיו את התקציר.
אצלנו, על פחות מזה ועם 3 נקודות ביד, אנשים רצו לשחוט בכיכר העיר.
אוי באמת..אני לא זוכר אף אחד שרצה לשחוט אחרי ה0-0 בבלומפילד . ואם אני לא טועה לא בעטנו למסגרת אפילו פעם אחת.

די לדבר סתם לאוויר ..

סמל אישי של משתמש
aniyodea

שליחה על ידי aniyodea »

70% החזקה בכדור של מכבי
אז מה זה בונקר???

האמא של הבונקרים

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

שיחקנו ככה פעמיים נגד מכבי השנה ונתנו לקבוצה מחמאות! כששיחקנו ככה נגד חיפה שלא ניצחו 5 משחקים שחטנו

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אדום בלב בנשמהההה כתב: אוי באמת..אני לא זוכר אף אחד שרצה לשחוט אחרי ה0-0 בבלומפילד . ואם אני לא טועה לא בעטנו למסגרת אפילו פעם אחת.

די לדבר סתם לאוויר ..
דיברתי על משחקי הבית. ולכן הדגשתי את שלוש הנקודות ביד.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

לא בושה להצהיר שאנחנו מכוונים לזכייה באליפות, פה זה לא אינטל ופרנסת אלפי עובדים לא מונחת על הכף. קבוצה גדולה תמיד תשאף לזה, וקבוצה גדולה לא מפחדת לדבר על זה, כאילו זה לא ברור מאליו אחרי שאלונה העמידה סגל מדהים. יש בזה גם גורם הרתעה לא קטן - זה מכניס אותנו לליגה של הגדולות, הקבוצות שאנחנו נוטים לאבד להן נקודות מראש ימתגו אותנו כקבוצה שממנה סיכוי לא סביר לקחת נקודות.
ברמה הזאת לחץ זה שם המשחק, כי כששואפים גבוה יש יותר סיכוי לא לעמוד בציפיות, אבל אם נחליט להנמיך ציפיות כדי לא לאכזב, נשאר עם עונה נחמדה שאף אחד מאיתנו לא יזכור.
צריכים כבר לקפוץ מדרגה, תהליך איטי מדי בבניית הקבוצה יגרום לאפקט הפוך.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

Guevara כתב:לא בושה להצהיר שאנחנו מכוונים לזכייה באליפות, פה זה לא אינטל ופרנסת אלפי עובדים לא מונחת על הכף. קבוצה גדולה תמיד תשאף לזה, וקבוצה גדולה לא מפחדת לדבר על זה, כאילו זה לא ברור מאליו אחרי שאלונה העמידה סגל מדהים. יש בזה גם גורם הרתעה לא קטן - זה מכניס אותנו לליגה של הגדולות, הקבוצות שאנחנו נוטים לאבד להן נקודות מראש ימתגו אותנו כקבוצה שממנה סיכוי לא סביר לקחת נקודות.
ברמה הזאת לחץ זה שם המשחק, כי כששואפים גבוה יש יותר סיכוי לא לעמוד בציפיות, אבל אם נחליט להנמיך ציפיות כדי לא לאכזב, נשאר עם עונה נחמדה שאף אחד מאיתנו לא יזכור.

מסכים איתך מאוד, הצהרות כאלו יכולות לייצר מציאות ומחויבות

רק שזה היה נכון לתחילת העונה, להצהיר עכשיו שאנחנו רצים לאליפות זה לא פחות מהזוי.

אנחנו משחקים ברמה של קבוצת מרכז טבלה במקרה הטוב, הקשר שלנו לאליפות דומה לקשר של רן בו שמעון לבישול ללא פחמימות.

גביע + מקום שני יהיה הישג בלתי רגיל לעונה הזאת, בתקווה שעונה הבאה באמת נוכל לעשות את הקפיצה

סמל אישי של משתמש
LaRed

שליחה על ידי LaRed »

אם אני לא טועה בתחילת העונה שאלישע נשאל מה המטרות העונה הוא אמר לקפוץ עוד מקום אחד יחסית לשנה שעברה אומנם לא אמר את המילה הקדושה אבל זה מספיק מספק למרות שבשטח עדין מקרטע
תמונה

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

Guevara כתב:לא בושה להצהיר שאנחנו מכוונים לזכייה באליפות, פה זה לא אינטל ופרנסת אלפי עובדים לא מונחת על הכף. קבוצה גדולה תמיד תשאף לזה, וקבוצה גדולה לא מפחדת לדבר על זה, כאילו זה לא ברור מאליו אחרי שאלונה העמידה סגל מדהים. יש בזה גם גורם הרתעה לא קטן - זה מכניס אותנו לליגה של הגדולות, הקבוצות שאנחנו נוטים לאבד להן נקודות מראש ימתגו אותנו כקבוצה שממנה סיכוי לא סביר לקחת נקודות.
לא מסוגלים לעמוד בלחץ של הצהרה שרצים לאליפות.
העונה הזאת לא אמרו אליפות אבל כיוונו לשם, ועכשיו מנסים להנמיך את הלהבות בכך שאומרים שהמטרה הייתה להגיע לאירופה.
לדעתי עד שלא נצהיר שאנחנו רצים לאליפות לא נוכל להתמודד עם הלחץ של הצהרה כזאת.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

Re: אז מסתבר שאנחנו בכלל לא מכוונים לתואר.

שליחה על ידי Guevara »

מסכים שלהצהיר עכשיו על אליפות זה לא רציני. אבל בהחלט בתחילת העונה היה חייב להגיד את הדברים בפה מלא ולהסתכל למכבי בלבן של העיניים.
מי שלא מסוגל לעמוד בלחצים ומפחד להצהיר הצהרות שיגרמו לו לעבוד יותר קשה, מקומו לא בקבוצה גדולה / חברה גדולה / החלק המנצח של החיים.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

שלח תגובה