להבין שהקהל פה הוא קהל ביזיון ולא רק אצלנו

תאכלס,אם יש קהל שצריך להיות ממורמר זה הם.maor20094 כתב:לראות תקהל הצלחות של מכבי עשה לי כך טוב,
להבין שהקהל פה הוא קהל ביזיון ולא רק אצלנו
תתפלא, אבל קרית שמונה עשתה העונה בונקר מארץ הבונקרים נגד לא מעט קבוצות שהן לא מכבי ת"א. פשוט אין להאדום בלב בנשמהההה כתב: ואגב, מבחינתי לגיטמי מאוד להבקיע דקה 10 ולשחק בונקר 80 דקות בבלומפילד מול מכבי ת"א. במשחקים כאלה כל האמצעים כשרים.
הם רואים 2 אליפויות ברצף כנראה גם שלישית, לוקחים את הליגה בהליכה ורק השנה פחות הולך.אדום זקן כתב: תאכלס,אם יש קהל שצריך להיות ממורמר זה הם.
120 מיליון,ומה הם רואים? 2 נקודות מהשנייה בטבלה,הדחה מוקדמת מאירופה ומאמן שחושב שהמציא את הכדורגל.
אוי באמת..אני לא זוכר אף אחד שרצה לשחוט אחרי ה0-0 בבלומפילד . ואם אני לא טועה לא בעטנו למסגרת אפילו פעם אחת.סניור כתב:ראיתי עכשיו את התקציר.
אצלנו, על פחות מזה ועם 3 נקודות ביד, אנשים רצו לשחוט בכיכר העיר.
דיברתי על משחקי הבית. ולכן הדגשתי את שלוש הנקודות ביד.אדום בלב בנשמהההה כתב: אוי באמת..אני לא זוכר אף אחד שרצה לשחוט אחרי ה0-0 בבלומפילד . ואם אני לא טועה לא בעטנו למסגרת אפילו פעם אחת.
די לדבר סתם לאוויר ..
Guevara כתב:לא בושה להצהיר שאנחנו מכוונים לזכייה באליפות, פה זה לא אינטל ופרנסת אלפי עובדים לא מונחת על הכף. קבוצה גדולה תמיד תשאף לזה, וקבוצה גדולה לא מפחדת לדבר על זה, כאילו זה לא ברור מאליו אחרי שאלונה העמידה סגל מדהים. יש בזה גם גורם הרתעה לא קטן - זה מכניס אותנו לליגה של הגדולות, הקבוצות שאנחנו נוטים לאבד להן נקודות מראש ימתגו אותנו כקבוצה שממנה סיכוי לא סביר לקחת נקודות.
ברמה הזאת לחץ זה שם המשחק, כי כששואפים גבוה יש יותר סיכוי לא לעמוד בציפיות, אבל אם נחליט להנמיך ציפיות כדי לא לאכזב, נשאר עם עונה נחמדה שאף אחד מאיתנו לא יזכור.
צריכים כבר לקפוץ מדרגה, תהליך איטי מדי בבניית הקבוצה יגרום לאפקט הפוך.
לא מסוגלים לעמוד בלחץ של הצהרה שרצים לאליפות.Guevara כתב:לא בושה להצהיר שאנחנו מכוונים לזכייה באליפות, פה זה לא אינטל ופרנסת אלפי עובדים לא מונחת על הכף. קבוצה גדולה תמיד תשאף לזה, וקבוצה גדולה לא מפחדת לדבר על זה, כאילו זה לא ברור מאליו אחרי שאלונה העמידה סגל מדהים. יש בזה גם גורם הרתעה לא קטן - זה מכניס אותנו לליגה של הגדולות, הקבוצות שאנחנו נוטים לאבד להן נקודות מראש ימתגו אותנו כקבוצה שממנה סיכוי לא סביר לקחת נקודות.
ברמה הזאת לחץ זה שם המשחק, כי כששואפים גבוה יש יותר סיכוי לא לעמוד בציפיות, אבל אם נחליט להנמיך ציפיות כדי לא לאכזב, נשאר עם עונה נחמדה שאף אחד מאיתנו לא יזכור.
צריכים כבר לקפוץ מדרגה, תהליך איטי מדי בבניית הקבוצה יגרום לאפקט הפוך.