נתניה - באר שבע, שבת, 17:00.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: נתניה - באר שבע, שבת, 17:00.

שליחה על ידי שיש »

אדום בלב בנשמהההה כתב:פשוט לא בא לי ללכת למשחק הזה.

בשביל מה? בשביל לשמוע את הקללות על אלישע שוב ולהתעצבן שלא עוברים את החצי במחצית הראשונה? בשביל לשמוח מאיזה גול מיקרי? בשביל משחק שגם כך ניצחון או הפסד לא כאלה חשובים?

אין חשק. נשבע שככה גם הרגשתי בשבת לפני המשחק, ולמען האמת גם במהלכו. רוב הזמן בכלל הייתי עסוק בטלפון להתפלל שאלירן עטר יכבוש בשביל ליגת החלומות. הכל היה חסר חשק, חסר אווירה (במחצית הראשונה עוד לפחות עשו משהו..השנייה..עזבו לא נזכיר) עונה שעברה הנפילה עוד הייתה בסוף העונה, אז על כל שאר המשחקים הייתה התלהבות. שמתמודדים נגד ירידה חס ושלום יש תחושה שבאים כאנדרדוג כל משחק וזה מדרבן אותך. ב4 משחקים שנותרו עד סוף הפלייאוף? הכל דיי פרווה כזה...חוץ מהמשחק נגד ק"ש.

העונה כל המשחקים מרגישים אותו דבר. את החילופים של אלישע צפיתי מתחילת המשחק בוסרמיל (למרות שוואלה הוא הפתיע, הוציא חלוץ הכניס קשר ואז הוציא קשר הכניס חלוץ, מטורף שכמוהו!). גם את הקללות צפיתי, ספויילר: יהיו גם בנתניה.

ולא אני ממש לא מהאלה שבדר"כ נשארים בבית, ולרוב המשחקים במרכז מגיע ובשמחה רבה, אבל באמת שאין לי שום חשק הפעם. מעדיף לחסוך את הדלק ולא לעשות את הטיול הזה, גם ככה יש לי סופ"ש קצר במיוחד ...

הייתי חייב לפרוק. מעניין אותי אם יש אנשים ששותפים לי בתחושה. פה אני מחזיק מהרוב הקומץ הנורמלי. בפייסבוק לא מעז לכתוב, לא בא לי להתקל בתגובות של ילדים בני 13 או אנשים בני 41 שמתנסחים ומתנהגם כמו ילדים בני 13 ..
לא משנה מה התוצאה של המשחק אני תמיד אצפה למשחק הבא,
במיוחד בעונה שאנחנו בצמרת. זה משהו לא מוסבר

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

לצפות אני תמיד מצפה. אבל יש לי תחושה מאוד שלילית בקשר למשחק, בקשר להגעה עצמה. זה כמובן מצטרף גם לכל מיני עניינים אישיים (סופ"ש קצר, דלק וכו'), כן? ובכל זאת - לי אישית יש תחושה של חוסר חשק משווע בקהל במשחקים האחרונים, מעיין תחושה כזו שהכל נגמר, שיותר טוב מזה לא נקבל, ויאללה צריך מזל בגביע כדי להוציא תואר מהעונה הזאת..

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בדר״כ כשאנחנו סופגים גול בדקה האחרונה אני על סף הלשבור משהו. כשזה פנדל מומצא אז בכלל.
כשנסוגים לאחור בדקה 80 ביתרון 1-0 זה לחץ לא נורמלי.
את הדברים הללו לא הרגשתי. לא מול אשדוד, לא מול הפועל ת״א. הרגשה שמה זה בכלל משנה, חבל על העצבים והבריאות. ובאמת שזו הרגשה מסריחה.
אז כן, הסיכוי שבאמת נאבק שוב על התואר שווה לסיכוי שישרקו לטובתנו פנדל במצב של 0-0 מול מכבי בדקה 90 בגמר גביע.
אבל השבת אם לא ננצח הבאסה הכ״כ מוכרת תחזור שוב. כשהמרחק הוא רק 6 נקודות.
אולי זה מזוכיסטי משהו, אבל אני ממש מבסוט מזה. אין שום טעם בספורט ללא הרגשות הללו.
זה הזמן לצאת מהבכי ולנסות לתפוס סוף סוף מומנטום. יש לנו חבורת שחקנים מספיק מוכשרת בשביל זה גם אם אלישע מנסה לחבל בכוח.
בשביל הספורט. בשביל הטעם.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

בא למשחק בכל הכוח, לא ניתן לקהל השלוחי להרוס לי תקבוצה, לא ישמעו תצעקות אם תתחילו לעודד,
יאללה ב"ש.
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב:בדר״כ כשאנחנו סופגים גול בדקה האחרונה אני על סף הלשבור משהו. כשזה פנדל מומצא אז בכלל.
כשנסוגים לאחור בדקה 80 ביתרון 1-0 זה לחץ לא נורמלי.
את הדברים הללו לא הרגשתי. לא מול אשדוד, לא מול הפועל ת״א. הרגשה שמה זה בכלל משנה, חבל על העצבים והבריאות. ובאמת שזו הרגשה מסריחה.
אז כן, הסיכוי שבאמת נאבק שוב על התואר שווה לסיכוי שישרקו לטובתנו פנדל במצב של 0-0 מול מכבי בדקה 90 בגמר גביע.
אבל השבת אם לא ננצח הבאסה הכ״כ מוכרת תחזור שוב. כשהמרחק הוא רק 6 נקודות.
אולי זה מזוכיסטי משהו, אבל אני ממש מבסוט מזה. אין שום טעם בספורט ללא הרגשות הללו.
זה הזמן לצאת מהבכי ולנסות לתפוס סוף סוף מומנטום. יש לנו חבורת שחקנים מספיק מוכשרת בשביל זה גם אם אלישע מנסה לחבל בכוח.
בשביל הספורט. בשביל הטעם.
1+

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אדום בלב בנשמהההה כתב:לצפות אני תמיד מצפה. אבל יש לי תחושה מאוד שלילית בקשר למשחק, בקשר להגעה עצמה. זה כמובן מצטרף גם לכל מיני עניינים אישיים (סופ"ש קצר, דלק וכו'), כן? ובכל זאת - לי אישית יש תחושה של חוסר חשק משווע בקהל במשחקים האחרונים, מעיין תחושה כזו שהכל נגמר, שיותר טוב מזה לא נקבל, ויאללה צריך מזל בגביע כדי להוציא תואר מהעונה הזאת..
אם זה יעזור אז דלק עלי - אתה מוזמן לבוא איתי. יש לי אוטו 7 מקומות והבנות שלי טסות לתאילנד אז עוד מקום.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

אדום בלב בנשמהההה כתב:לצפות אני תמיד מצפה. אבל יש לי תחושה מאוד שלילית בקשר למשחק, בקשר להגעה עצמה. זה כמובן מצטרף גם לכל מיני עניינים אישיים (סופ"ש קצר, דלק וכו'), כן? ובכל זאת - לי אישית יש תחושה של חוסר חשק משווע בקהל במשחקים האחרונים, מעיין תחושה כזו שהכל נגמר, שיותר טוב מזה לא נקבל, ויאללה צריך מזל בגביע כדי להוציא תואר מהעונה הזאת..
אם נוח לך להגיע ללהבים, אז בעיקרון יכול להצטרף גם אלינו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

delta7 כתב:
אם נוח לך להגיע ללהבים, אז בעיקרון יכול להצטרף גם אלינו.
יש מצב שאצטרך אלייך רוני
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

מדהימים אתם, תודה, אצור קשר אם יהיה רלוונטי ;)

סמל אישי של משתמש
LaRed

שליחה על ידי LaRed »

המצב של הקבוצה מרגיש לי כמו זוגיות ארוכה שנכנסת למצב של שיגרה משעממת בלי תשוקה להט שלא לדבר על אהבה שדועכת צריך ריענון או גיוון כי אם לא הזוגיות הזאת תמשיך להשאר במצב של שגרה משעממת.

״כשמעלים את רמת הציפיות למקומות לא הגיוניים״ אלישע לאחר שריקות הבוז בשבת
אנחנו לא ברצלונה, אבל כן הקהל של הקבוצה לא פראיר רוב הגדול של האוהדים שלנו מבינים כדורגל וגם אלה שלא יגידו את זה בצורה הכי פשוטה שאפשר להוציא מהסגל הזה הרבה יותר!!!

כמה כבר אפשר עם חילופים קבועים הגנה נסוגה מתפרצות הברקות של שחקן כזה או אחר וכדורים ארוכים?!?!

שורה תחתונה צריך לנצח את נתניה!
תמונה

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב: יש מצב שאצטרך אלייך רוני
אין בעיה, אח יקר, תעדכן בבקשה בכל מקרה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

LaRed כתב: אנחנו לא ברצלונה, אבל כן הקהל של הקבוצה לא פראיר רוב הגדול של האוהדים שלנו מבינים כדורגל
יש לי חדשות בשבילך.
רוב הקהל שלנו טיפש וממש לא מבין כדורגל.
לגבי השאר אני מסכים.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ForeverRed כתב: יש לי חדשות בשבילך.
רוב הקהל שלנו טיפש וממש לא מבין כדורגל.
לגבי השאר אני מסכים.
טיפש זה לא מילה

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אני לא חושב שחסרונם של שני שחקני ההגנה של נתניה יהיה מורגש באופן מיוחד.
רוני לוי כבר העמיד את הקבוצה מבחינה הגנתית בצורה מצויינת, וההגנה לא נשנעת רק על ארבעת השחקנים מאחורה והשוער.
יהיה משחק מאוד אגריסיבי וקשה, נתניה ילחצו כמה שרק אפשר ממש כמו רעננה ומכבי פ"ת לדוגמא. אם לא נעלה את רמת האינטנסיביות ונלחץ לפחות בחצי שלנו, לא נגיע לכל מקום.
אם נתחיל את המשחק כמו בסמי עופר, וכמו בסופש האחרון עם 10 שחקנים שמדדים ורצים ריצה קלה מאחורה, נתניה תבין שאנחנו עושים להם חיים קלים ותנסה לסיים את המשחק כמה שיותר מהר ועם הרבה טירוף.
קיצר, הגיע הזמן לשחק כמו קבוצת צמרת ששווה הרבה מאוד כסף.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

zivmay כתב:אני לא חושב שחסרונם של שני שחקני ההגנה של נתניה יהיה מורגש באופן מיוחד.
רוני לוי כבר העמיד את הקבוצה מבחינה הגנתית בצורה מצויינת, וההגנה לא נשנעת רק על ארבעת השחקנים מאחורה והשוער.
יהיה משחק מאוד אגריסיבי וקשה, נתניה ילחצו כמה שרק אפשר ממש כמו רעננה ומכבי פ"ת לדוגמא. אם לא נעלה את רמת האינטנסיביות ונלחץ לפחות בחצי שלנו, לא נגיע לכל מקום.
אם נתחיל את המשחק כמו בסמי עופר, וכמו בסופש האחרון עם 10 שחקנים שמדדים ורצים ריצה קלה מאחורה, נתניה תבין שאנחנו עושים להם חיים קלים ותנסה לסיים את המשחק כמה שיותר מהר ועם הרבה טירוף.
קיצר, הגיע הזמן לשחק כמו קבוצת צמרת ששווה הרבה מאוד כסף.
חחחחח למזלנו, סוארז יעצור כל מה שהם לא ינסו לעשות, ובוזגלו ירים קרן לראש של ארבייטמן ואנחנו ננצח.
אז בקטנה.

שלח תגובה