כרטיסים לסמי עופר !
Re: כרטיסים לסמי עופר !
כל. קום שאני מסמן זה מראה לי תפוס , איך אני עושה שיראה לי איפה יש מקומות ריקים?
מתי אומרה להיות ההגרלה ?
אני מסכים שהמצב יותר טוב פי כמה וכמה משנה שעברה.גדי כתב:
רינונים יהיו תמיד - לא חסר כאלו שחיים מרעל.
הקבוצה פרסמה בשקיפות מלאה את החלוקה. עלינו 4 כיתות משנה שעברה.
מעדיף טלפון משפע היום מאשר אראלה.
עדיין לא ברור לי למה קיבלנו הקצאה ראשונית שנמוכה מ-10% מסך הכרטיסים באצטדיון (בלי קשר לחלוקה הפנימית של המועדון).
בלי קשר, התגובה ("בשל שמועות וגם כתבה של עיתונאי אחד המנסה כל העת לעסוק בשטויות ולחבל במאמצינו") בפייסבוק הרשמי של המועדון שיוצאת באופן אישי נגד אחד הכתבים שמסקרים את הקבוצה , (אני מניח שמדובר בשי מוגילבסקי מYNET שפרסם כתבה על נושא הכרטיסים https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 14,00.html" onclick="window.open(this.href);return false; ) לא מכבדת את המועדון ולא תורמת לדיון.
לא צריך לרדת לגופם של דוברים.
העונש של חיפה הומתק.
רק היציע הצפוני התחתון יסגר ולא העליון.
זה הרי אומר יותר כרטיסיםצלא ?
אין קשר, העונש שלהם לא חל במשחק נגדנו.הראל כתב:העונש של חיפה הומתק.
עדכון נוסף לעונש של חיפה: כיסאות 57, 324, ו-545 יישארו ריקים, בשאר כרגיל.
אין גבול לביזיון.
לא שאני בעד רדיוסים, אבל החוסר אחידות הזו זה פשוט להשתין מהמקפצה.
אין גבול לביזיון.
לא שאני בעד רדיוסים, אבל החוסר אחידות הזו זה פשוט להשתין מהמקפצה.
להערכתי יהיו משהו כמו 3500 אוהדים שלנו באצטדיון.
וזה כולל מאות כרטיסים שאוהדים שלנו קנו בימים האחרונים בעיקר ביציע הדרומי.
וזה כולל מאות כרטיסים שאוהדים שלנו קנו בימים האחרונים בעיקר ביציע הדרומי.
לאחר מחדל הכרטיסים בעונה הקודמת הנהלת המועדון הצהירה שהמדיניות של המועדון תהיה שהקצאת הכרטיסים לטובת המועדון תעמוד על 10%.
אם אני לא טועה החישוב הנכון במקרה הזה הוא 270 כרטיסים למועדון ו- 2,430 לאוהדים.
כנראה שמישהו במועדון לא יודע לעשות חשבון או שפשוט הם לא יודעים לעמוד מאחורי ההצהרות שלהם.

כנראה שמישהו במועדון לא יודע לעשות חשבון או שפשוט הם לא יודעים לעמוד מאחורי ההצהרות שלהם.

30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
המועדון כבר הסביר את החלוקה בשקיפות מלאה. יש גם חלוקה לארגון האוהדים ולמנויי תא הכבוד. יחד זה מגיע ל87%.ערן כתב:לאחר מחדל הכרטיסים בעונה הקודמת הנהלת המועדון הצהירה שהמדיניות של המועדון תהיה שהקצאת הכרטיסים לטובת המועדון תעמוד על 10%.
כנראה שמישהו במועדון לא יודע לעשות חשבון או שפשוט הם לא יודעים לעמוד מאחורי ההצהרות שלהם.![]()
![]()
זו בחירה שלך אם להיות ממורמר ולהמשיך להתאבל על הנאכבה של 30.1.2014 שאכן היה יום שחור למועדון. אני גאה במועדון שהפיק לקחים, מבצע הגרלה הוגנת ומייצר שקיפות מלאה לאן כל כרטיס הולך.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לא יודע אבל מניח שיש אילוצים של הפרדת יציעים.אריאל2 כתב: אני מסכים שהמצב יותר טוב פי כמה וכמה משנה שעברה.
עדיין לא ברור לי למה קיבלנו הקצאה ראשונית שנמוכה מ-10% מסך הכרטיסים באצטדיון (בלי קשר לחלוקה הפנימית של המועדון).
בלי קשר, התגובה ("בשל שמועות וגם כתבה של עיתונאי אחד המנסה כל העת לעסוק בשטויות ולחבל במאמצינו") בפייסבוק הרשמי של המועדון שיוצאת באופן אישי נגד אחד הכתבים שמסקרים את הקבוצה , (אני מניח שמדובר בשי מוגילבסקי מYNET שפרסם כתבה על נושא הכרטיסים https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 14,00.html" onclick="window.open(this.href);return false; ) לא מכבדת את המועדון ולא תורמת לדיון.
לגבי תגובת המועדון - גם אני לא מת על זה והרבה יותר מכובד זה להתעלם ממי שמזריק רעל אבל כמו שאתה רואה יש כאלו שרק מחפשים קצה חוט וישר מתחילים במסע פייסבוק שמנסה להחזיר אותנו לימים אפלים.
מבחן התוצאה - התנהלות הוגנת של הקבוצה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
די די כבר עם הנבי נעלבי שלכם כל פעם.ערן כתב:לאחר מחדל הכרטיסים בעונה הקודמת הנהלת המועדון הצהירה שהמדיניות של המועדון תהיה שהקצאת הכרטיסים לטובת המועדון תעמוד על 10%.
כנראה שמישהו במועדון לא יודע לעשות חשבון או שפשוט הם לא יודעים לעמוד מאחורי ההצהרות שלהם.![]()
![]()
כל איזה כתב מטומטם,או איזה מקורב שלא קיבל עוד כרטיס מתמרמר כמו איזה אהבל ניזקק,ועושה רק נזק.
ואצלנו הרי מתים על הקיפוח,ישר מבלבלים תשכל.
יש מספיק כרטיסים גם בלי הגרלה,לך תקנה כמו שכולנו עשינו.
לא ייגמר לכם הקיפוח אה?? ואתם גם לא שוכחים כלום.
- The red one
ב14:00Tal_Hbs כתב:מתי אומרה להיות ההגרלה ?
ההגרלה היום?
בשעה 14:00 התחילה אם אני לא טועה.שמעון א כתב:ההגרלה היום?
מחכים לתשובות
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
- ForeverRed
הדם הרע בין שי מוגילבסקי למועדון התחיל הרבה לפני הכתבה הזאת..אריאל2 כתב: אני מסכים שהמצב יותר טוב פי כמה וכמה משנה שעברה.