הפינה הפסימית למחזור 15

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: הפינה הפסימית למחזור 15

שליחה על ידי The red one »

RedHell כתב:
בוא נגיד ככה, כמו שהקבוצה הופכת לקבוצת צמרת ואחת מהגדולות הארגון שואף להיות אחד מהגדולים והטובים שיש, במקום לתמוך רק מתלוננים.
נסיים את הדיון איתך בזה שאני מסכים איתך לגמריי ואני תומך בארגון ותורם כל משחק ומוקיר את העבודה שלהם, והם כבר בטופ של ארוגני האולטרס בארץ, ואת הדברים האלה עושים גם בלי הדגל הנודניק ההוא בשער 5. זה לא מה שעושה את הבדל. דגלים לא היו בוסרמיל וזה לא שינה לאף אחד, ואם לא יהיה דגל ב10 משחקים הקרובים זה גם לא ישנה לאף אחד.

עונה הבאה מצידי שיהיו גם עם דגל פריסה 90 דקות על כל היציע, שיעשו מה בראש, כי תהיה להם את הפינה שלהם וכולם ידעו ויקחו בחשבון לפני שיקנו מנויים.

מקווה שהעניינים יסתדרו ושזה לא יגלוש לפסים לא נעימים יותר ממה שהיה היום. שבוע אדום :צעיף:

סמל אישי של משתמש
efi

שליחה על ידי efi »

פסימי: גל אראל מחזיק את מרכז המגרש בבלומפילד נגד מכבי... נגד הפועל בבלומפילד זה לא נגמר טוב.. נזדקק לנס..

סמל אישי של משתמש
zahipan

שליחה על ידי zahipan »

ואם מליקסון כשיר לא הגיוני לשים את ברדה קשר אחורי ואת נאסר לשים בכנף?

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אישית - הייתי פותח ככה:

אג'ידה
אופיר - פאיו - סוארס - ביטון
מלול - הובאן - ברדה
מליקסון - בוזגלו
ארבייטמן

משחק על מתפרצות והתקפות מהירות נטו. מלול משחק כמגן טיפה אחרי דוידאזדה, גם בשביל לעזור לאופיר הגנתית וגם בשביל להוציא את הקבוצה במהירות. ברדה משחק באותו תפקיד ששיחק נגד בית"ר. עוזר הרבה להגנה, תוקף במידת הצורך במינון. הובאן שחקן חופשי בקישור. מליקסון ובוזגלו עושים טרור באגפים ומספקים כדורים לארבייטמן.
לא יודע, לא בא לי על גל אראל, לא רואה איך הוא מוסיף לקבוצה לא מבחינת הגנה ולא מבחינה התקפית. מעדיף מאוד שלא ישחק.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הפועלעולה כתב:אישית - הייתי פותח ככה:

אג'ידה
מלול - הובאן - ברדה
מליקסון - בוזגלו
ארבייטמן

משחק על מתפרצות והתקפות מהירות נטו. מלול משחק כמגן טיפה אחרי דוידאזדה, גם בשביל לעזור לאופיר הגנתית וגם בשביל להוציא את הקבוצה במהירות. ברדה משחק באותו תפקיד ששיחק נגד בית"ר. עוזר הרבה להגנה, תוקף במידת הצורך במינון. הובאן שחקן חופשי בקישור. מליקסון ובוזגלו עושים טרור באגפים ומספקים כדורים לארבייטמן.
לא יודע, לא בא לי על גל אראל, לא רואה איך הוא מוסיף לקבוצה לא מבחינת הגנה ולא מבחינה התקפית. מעדיף מאוד שלא ישחק.
חיבבתי. הרכב טוב
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הפועלעולה כתב:אישית - הייתי פותח ככה:

אג'ידה
מלול - הובאן - ברדה
מליקסון - בוזגלו
ארבייטמן

מלול לא מספיק אגרסיבי וברדה יותר מדי אופנסיבי ואז אם אתה שולח את הובאן להוציא אותנו קדימה המשמעות היא שאין קשר אחורי.
אני הייתי עולה ככה:
אג׳ידה
אופיר, סוארס, פאיו, ביטון
אראל, הובאן
מליקסון
ברדה, בוזגלו
ארבייטמן

לדעתי בכל רגע נתון צריכים להיות לפחות ארבעה שחקנים מאחורי הכדור (בנייחים שלושה), לא להשתגע, לשחק פשוט ואחראי מאחור וקטלני בהתקפה. אמצע של שלושה מאפשר למליקסון לעזור בהגנה מחד ולהוציא קדימה מנגד ומאפשר בנוסף עזרה של אחד מהשלושה בסגירות על הקו של בוזגלו.
הדקות הראשונות קריטיות, צריכים לזכור שזה משחק שכל התקפה טובה יכולה להיות שער וכל טעות בהגנה יכולה להיות שער חובה, 100% פוקוס כל הזמן!
במידה ועושים הכל נכון אנחנו מנצחים שם. הכי פשוט להבנה, הכי קשה ליישום.
שיהיה לנו בהצלחה!!!!

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

הבעיה בהרכב של הפועלעולה היא הרכות באמצע.
זה הרכב בלי אף גרזן ומכבי בטח ישחקו על זה. מצד שני זאת עזרה גדולה למגינים.
הכל תלוי במליקסון. אם גם הוא יעדר המצב לא טוב וזה לפני שדיברנו על הספסל.

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

הפסימי שלי: שכל משחק תמיד הפסימי יותר מהאופטימי. מה קורה לכם חברים אתם מגזימים.
שיחקנו הרבה יותר מהפועל פ"ת, קצת ניצול הזדמנויות וכולם פה זחוחים כמו אחרי נתניה\הפועל חיפה.
די לרעוד כבר ממכבי, זה לא משחק שיביא אליפות ולא משחק שיגמור את העונה, משחק חשוב שצריך לחשוב איך מנצחים אותו גם עם כל החיסורים. קבוצה שרוצה להיות אלופה צריכה לעשות גם את זה. לא תעשה את זה כנראה שאתה לא ראוי, זה הכל.
:יאללה הפועל:

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

zahipan כתב:אוגו עשה דבר מאוד מטומטם, חבל מאוד!

כפי שהזב-לים מתל אביב מאחלים לנו: תיקו רב פצועים מחר בנתניה!
ואם לא מחר אז שחיפה תפנק אותנו ביום רביעי עם משחק "גברי". חבל שבוקלי עם אדום
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב:מקללים אותי בעוד 1,2,3 אבל סוארס ובוזגלו בפינה הפסימית שלי ורק בגלל שאני מצפה מהם לדברים אחרים לגמרי.

אני מדגיש, הם לא היו חלשים, אבל היו רחוקים מלהרשים ולדחוף קדימה.

סוארס- מבולבל, מרחיק לא טוב ובדרך כלל לשחקני הקו הראשון. הניע היום כדור מתחת לכל ביקורת וגם ללחץ גדול אצל מקבל המסירה כתוצאה מהתמהמהות יתר עם הכדור.

בוזגלו- נטול תכלס. לא איים על השער מספיק, העדיף עוד ועוד דריבלים במקום לגמור עניין. מנסה מאוד לשתף את החברים, לפעמים בכוח.

אל תתהו, שניהם מקבלים אצלי 6, אבל הם יכולים הרבה הרבה יותר
אתה צודק. מאוד מדאיג העניין עם סוארס. שחקן ענק אבל גם נגד ביתר וגם נגד סכנין עשה טעויות קשות כשהוא אחרון. גם אתמול חלק מהחורים שלו היו שלו. אפשר להגיד לזכותו שכסות את מה שאופיר עשה אתמול הייתה משימה קשה מאוד.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

באמת שניסיתי. אופיר אחלה בן אדם ומתחילת השנה אני מגן עליו בכל ויכוח בעבודה. אומר שצריך לתת לו זמן, מחפש בנרות איזו עצירה ושואל אנשים איך זה שאלישע וגוטמן מחזיקים ממנו אם הוא כזה גרוע אבל אתמול התייאשתי.
ביתר ירושלים בשני המשחקים נגדנו פעם לידור כהן ופעם דסה עשו מה שהם רוצים.
עכו חגגו עלינו מהצד שלו והשער היה שלו.
גם הפועל תל אביב עבדו מהצד שלו.
הפועל פתח תקוה פשוט שיחקו עם שני שחקנים באגם שמאל שלו - אלטמן ואופיר. כן הוא גם מוסר להם.

אני לא אתפלא אם פאקו יעביר את טב"ח לצד ימין אבל גם דור מיכה יעשה חגיגה.
יש לנו מגן שמאלי בסגל כמו טוויטו - איון מצב שהוא יותר גרוע (לא שאני אומר שצריך לפתוח איתו,יש גם את מלול)

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

שי - אתה לא לבד.

ראיתי את התקציר עכשיו.

רפעת טורק (!!) אומר אחרי השער של אוגו:
"אוגו וסוארס זה בעצם אותו דבר..."

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

גדי כתב:באמת שניסיתי. אופיר אחלה בן אדם ומתחילת השנה אני מגן עליו בכל ויכוח בעבודה. אומר שצריך לתת לו זמן, מחפש בנרות איזו עצירה ושואל אנשים איך זה שאלישע וגוטמן מחזיקים ממנו אם הוא כזה גרוע אבל אתמול התייאשתי.
ביתר ירושלים בשני המשחקים נגדנו פעם לידור כהן ופעם דסה עשו מה שהם רוצים.
עכו חגגו עלינו מהצד שלו והשער היה שלו.
גם הפועל תל אביב עבדו מהצד שלו.
הפועל פתח תקוה פשוט שיחקו עם שני שחקנים באגם שמאל שלו - אלטמן ואופיר. כן הוא גם מוסר להם.

אני לא אתפלא אם פאקו יעביר את טב"ח לצד ימין אבל גם דור מיכה יעשה חגיגה.
יש לנו מגן שמאלי בסגל כמו טוויטו - איון מצב שהוא יותר גרוע (לא שאני אומר שצריך לפתוח איתו,יש גם את מלול)
גדי, בחורים האלה אשם מאור בוזגלו. מה נעשה שהילד לא עושה הגנה? בטדי מהרגע שברדה שיחק באגף שמאל ועזר בהגנה נפסקה החגיגה. הפיתרון היחיד פה הוא לשחק דווקא עם בוזגלו באמצע ועם ברגה ומליקסון בצדדים או שתעבה את הקישור המרכזי ותשלח שחקן לתגבר בצד שלו

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

גדי כתב:שי - אתה לא לבד.

ראיתי את התקציר עכשיו.

רפעת טורק (!!) אומר אחרי השער של אוגו:
"אוגו וסוארס זה בעצם אותו דבר..."
ואחרי הגול של נאסר - "אני דיברתי איתו לפני המשחק והסברתי לו איך לבעוט, שמח בשבילו!"
נעזוב את זה שהוא גועל נפש של פרשן עם אפס הבנה, אם מישהו היה אומר "עבאס סואן וחאלד חלאיילה הם אותו דבר" והיה צוחק הוא היה משתגע. כמה צביעות.

סמל אישי של משתמש
efi

שליחה על ידי efi »

אני בראש של הפועל עולה.. גל אראל בהרכב עם משחק הלחץ של מכבי... מחשבה שמעבירה צמרמורות..

שלח תגובה