קודם כל שיתנו בראש לאשדוד, ואז שיהיה להם הרבה בהצלחה בכחול לבן

אני מאמין שבשום סיטואציה לא יהיו לנו יותר מ-3-4 נציגים, הטאבו התל אביבי חייב להישמר.הפועלעולה כתב:אני מאמין שבפעם הבאה גם ביטון ומליקסון יקבלו זימון.
גוטמן מאוד מעריך ואוהב את מליקסון, אז אין מצב שהוא לא יזומן.Totti כתב: אני מאמין שבשום סיטואציה לא יהיו לנו יותר מ-3-4 נציגים, הטאבו התל אביבי חייב להישמר.
וברדה שם על תקן המעודדת הלאומית...זה יתאזןהפועלעולה כתב: גוטמן מאוד מעריך ואוהב את מליקסון, אז אין מצב שהוא לא יזומן.
כמו שאפשר לראות, גוטמן "מנסה" מגנים בצד ימין מקבוצות קטנות/מגנים שהם צעירים וחסרי ניסיון בנבחרת הבוגרת. אני בטוח שאלקיים ינופה כמו אלחמיד, ועוד יותר בטוח שהניסיון הבא של גוטמן יהיה דסה/ביטון.
הגזמת אחינו, אין היום מישהו בנבחרת שמגיע להתחלת הגרב של ברקוביץ, ולהזכירך היו איתו רביבו,נימני,איציק זוהר,ראובן עטר ואלון חזן, שכל אחד מהם אגדה בפני עצמו.אדום זקן כתב:כל עוד גוטמן מאמן את הנבחרת הזאת, שום דבר טוב לא יקרה וחבל.לדעתי כמות הכשרונות הקיימים היום לא נופלים מתקופת שרף, למעט אולי המגנים.
כמות הכשרונות של היום בהחלט לא נופלת.ns75 כתב:
הגזמת אחינו, אין היום מישהו בנבחרת שמגיע להתחלת הגרב של ברקוביץ, ולהזכירך היו איתו רביבו,נימני,איציק זוהר,ראובן עטר ואלון חזן, שכל אחד מהם אגדה בפני עצמו.
שטויות במיץ, אל תשווה את הכדורגל של אז לזה של היום. אמנם לא כל כך צימצמנו פערים מאירופה (כי גם הם מתקדמים ומתפתחים מן הסתם) אבל בהחלט התקדמנוns75 כתב:
הגזמת אחינו, אין היום מישהו בנבחרת שמגיע להתחלת הגרב של ברקוביץ, ולהזכירך היו איתו רביבו,נימני,איציק זוהר,ראובן עטר ואלון חזן, שכל אחד מהם אגדה בפני עצמו.
העניין הוא שמאז כל אירופה התקדמה ואתה דרכת במקום, שום ביצים ושום נעליים.אדום זקן כתב: כמות הכשרונות של היום בהחלט לא נופלת.
העניין הוא שלסגל שהזכרת היו ביצים, בתקופתם נבחרת ישראל למעט הקמפיין הראשון לא הפסידה בבית.
אמנם לא עלינו לשום מקום, אבל הנבחרת הייתה מחוברת מאוד לעם והכדורגל היה יופי.