הליגה תפתח בשבת(?)
הליגה תפתח בשבת(?)
במידה ואכן תכנס ההפסקת אש , ויהיה שקט מחר ככל הנראה בשבת תצא לדרך ליגת העל ונארח את בית"ר ירושלים במחזור הראשון בוסרמיל.
(הכל תלוי באישור של פיקוד העורף ובהנחיות שלהם).
(הכל תלוי באישור של פיקוד העורף ובהנחיות שלהם).
- The red one
Re: הליגה תפתח בשבת(?)
יש סיכוי שהמחזור שישוחק הוא המחזור השני ולא הראשון.
בכל מקרה יצטרכו לראות שההפסקה באמת מתרחשת. ההחלטה, אם תגיע, תהיה מינימום מחר בצהריים.
בכל מקרה יצטרכו לראות שההפסקה באמת מתרחשת. ההחלטה, אם תגיע, תהיה מינימום מחר בצהריים.
מה הסיכוי שהשבת יהיה משחק?
- The red one
הערכה אישית שלי היא שאם עד מחר בערב יהיה שקט לגמריי יכריזו שישוחק המחזור בשבת.שלומי12 כתב:מה הסיכוי שהשבת יהיה משחק?
מקווה מאוד שלא יהיה.
להשלים את שני מחזורי גביע הטוטו שנערכים היום\מחר ובשבת, ולתת לכל הקבוצות לעשות הכנה מלאה בשבוע שלם ובראש שקט לליגה.
להשלים את שני מחזורי גביע הטוטו שנערכים היום\מחר ובשבת, ולתת לכל הקבוצות לעשות הכנה מלאה בשבוע שלם ובראש שקט לליגה.
- ForeverRed
לא מבין את הלחץ לפתוח את הליגה. חיכינו עד עכשיו, נחכה עוד שבוע.
היתרון הקטן מבחינתנו הוא ההימנעות ממפגש כפול נגד בית"ר.
היתרון הקטן מבחינתנו הוא ההימנעות ממפגש כפול נגד בית"ר.
ברגע שאנשיה הבכירים של חמאס יצאו מהבונקרים זה אומר שמלחמה כבר לא תיהיה עוד (לפחות עד עוד שנתיים שלוש) ולכן זה אומר שהליגה תחזור בשבת .
ההחלטה תתתקבל הערב כנראה .
ההחלטה תתתקבל הערב כנראה .
לא יודע מה איתכם, לי אין כבר סבלנות לחכות ואני מקוה שיפתחו את הליגה עוד השבת הקרובה.
מבחינת הקבוצה דווקא הייתי מעדיף לחכות עוד שבוע, גם פחות מחזור בלי מליקסון וגם סיכוי יותר גבוה שארבייטמן יהיה כשיר לבייתרדניב כתב:לא יודע מה איתכם, לי אין כבר סבלנות לחכות ואני מקוה שיפתחו את הליגה עוד השבת הקרובה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
עדיף לחכות שבוע, לא יקרה כלום אם יפתחו את הליגה בשבוע הבא כאשר לקבוצות תהיה הכנה אופטימלית...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מקצועית נטו, אנחנו זקוקים לעוד שבוע של פגרה לפחות.
אני מקווה שבשבוע הזה יעלו הילוך בנוגע להחתמת שחקני רכש, כאשר חלוץ וקשר אחורי חייבים להגיע.
הדחייה של המשחק מול בלגיה וההדחה הצפוייה של כל הישראליות מאירופה אמורה לאפשר שבוע נוסף של הכנה אופטימלית לקבוצות.
13:00- קצין צה"ל נפגע מאש סורית, אולי יעבירו את כל משחקי גביע הטוטו לדרום חחח
אני מקווה שבשבוע הזה יעלו הילוך בנוגע להחתמת שחקני רכש, כאשר חלוץ וקשר אחורי חייבים להגיע.
הדחייה של המשחק מול בלגיה וההדחה הצפוייה של כל הישראליות מאירופה אמורה לאפשר שבוע נוסף של הכנה אופטימלית לקבוצות.
13:00- קצין צה"ל נפגע מאש סורית, אולי יעבירו את כל משחקי גביע הטוטו לדרום חחח
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מקווה מאוד שידחה לשבוע הבא. אני בטוח שלא רק אני ועוד אנשים תכננו כבר דברים אחרים לשבת הזאת.. להודיע על שינוי משחק ומיקום שלושה ימים לפני זה אכזרי לאנשים העובדים
- המשוגע האדום
מקווה שיחכו עוד שבוע
ארבייטמן ונאסר בספק,נעלה עם חצי הרכב
וגם נמשוך עוד שבוע בפציעה של מאור.
חיכינו הרבה זמן,לא יקרה כלום אם נחכה עוד שבוע...
ארבייטמן ונאסר בספק,נעלה עם חצי הרכב
וגם נמשוך עוד שבוע בפציעה של מאור.
חיכינו הרבה זמן,לא יקרה כלום אם נחכה עוד שבוע...
- The red one
עוד שעתיים בערך פיקוד העורף אמור לפרסם את ההנחיות החדשות שלו. אם יהיה שינוי ויוסרו המגבלות על התכנסויות בדרום - 97% שהמחזור הראשון ישוחק בשבת.
אם עדיין יהיה איסור על התכנסויות, כדי לראות שהפסקת האש הזו באמת נשמרת, גביע הטוטו ישוחק בצפון.
נחכה ונראה.
אם עדיין יהיה איסור על התכנסויות, כדי לראות שהפסקת האש הזו באמת נשמרת, גביע הטוטו ישוחק בצפון.
נחכה ונראה.