כתבה על אלישע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: כתבה על אלישע

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

תמיד רציתי לדעת איך זה מרגיש להיות אוהד של באר שבע בכדורגל ו"אוהד של מכבי בכדורסל" ואז לשמוע "מי שלא קופץ אדום" או "הפועל ...." או "אני מודה לאלוהים, שהוא שונא ת'אדומים" או "לובש אדום הוא בן ...." וכן הלאה וכן הלאה.

מבחינת הדיון על אלישע לוי, כל עוד המשתמש - RoICah, לא מקלל או מסית לאלימות, הוא יכול לכתוב כפי שירצה, גם אם הדברים נראים לכותבים אחרים כאנטי.
לערוך השוואה בין הכתיבה שלו לאוהד שמקלל ביציע זה לא במקום, ומה שאותי דווקא מכעיס אלה אותם כותבים שמחפשים להשתיק כותבים אחרים בכל פעם שהדברים לא נראים להם.

אלישע לוי הוא לא קוזנצוס. הייתה לו עונה אחת נוראית שכמעט הורידה אותנו ליגה והייתה לו עונה מצוינת שכמעט הביאה אותנו לזכייה בתואר. היו לו לאורך הדרך לצד הרבה הצלחות גם הרבה כישלונות. לצד רגעים שנזכור להרבה שנים גם רגעים שיהיה לנו קשה לשכוח הרבה שנים.
בכל הקשור לאירופה, אלישע נכשל, לא משנה איך נסובב את זה, ולכן אפשר להבין את הביקורת עליו בפתיחת העונה.
בכל הקשור לליגה, אנחנו נצטרך לחכות ולראות. השנה היא שנת מבחן אמיתית לאלישע, אחרי שקיבל את מליקסון, וקיבל את ארבייטמן, וקיבל את גורדנה, ולמעשה מחזיק בסגל השני בטיבו בליגה, יש לו את כל הכלים כדי להצליח ולכן חובת ההוכחה עליו.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אין בעיה עם כל מה שאתה אומר, אבל את הכסף סופרים במדרגות.
זה שיבוא אוהד כזה או אחר וימפמפם פה אחרי כל תוצאת תיקו או הפסד שאלישע נכשל וצריך ללכת לא יקדם אותנו לשוםמקום וזו גם ביקורת לא ענינית.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

Totti כתב:אין בעיה עם כל מה שאתה אומר, אבל את הכסף סופרים במדרגות.
זה שיבוא אוהד כזה או אחר וימפמפם פה אחרי כל תוצאת תיקו או הפסד שאלישע נכשל וצריך ללכת לא יקדם אותנו לשוםמקום וזו גם ביקורת לא ענינית.
מי קבע שזאת ביקורת לא עניינית? אתה?
אם יש מישהו שמחזיק בדעה שאלישע הוא מאמן לא איכותי, אז זכותו אחרי תוצאות תיקו והפסדים, בטח כשהם עולים לנו בהדחה בסיבוב הראשון באירופה, להגיד שהמציאות מוכיחה שאלישע לא מספיק טוב לשאיפות שלנו.

אני לא יודע מה איתך, אבל ככל שהזמן עובר עוד ועוד אנשים מבינים שלאלישע יש הרבה מאוד חסרונות כמאמן. ושגם אם מדובר במאמן ליגה טוב, לא בטוח שהוא מסוגל לקחת אותנו עוד צעד קדימה (זכיה בגביע, מאבק עד הסוף על האליפות כנגד מכבי).

אנחנו כבר לא הפועל באר שבע שהיינו. זאת שנאבקה כל עונה נגד הירידה ונלחמה ששחקנים כמו אבירם ברוכיאן ויוסי שבחון יסכימו להגיע אליה.
אלונה מעמידה תקציב מהגבוהים בליגה, החזרה של אליניב פתחה את הדלת לשחקנים בכירים כמו בוזגלו לחתום בקבוצה, ולכן גם השאיפות והמטרות שלנו השתנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב: מי קבע שזאת ביקורת לא עניינית? אתה?
אם יש מישהו שמחזיק בדעה שאלישע הוא מאמן לא איכותי, אז זכותו אחרי תוצאות תיקו והפסדים, בטח כשהם עולים לנו בהדחה בסיבוב הראשון באירופה, להגיד שהמציאות מוכיחה שאלישע לא מספיק טוב לשאיפות שלנו.

אני לא יודע מה איתך, אבל ככל שהזמן עובר עוד ועוד אנשים מבינים שלאלישע יש הרבה מאוד חסרונות כמאמן. ושגם אם מדובר במאמן ליגה טוב, לא בטוח שהוא מסוגל לקחת אותנו עוד צעד קדימה (זכיה בגביע, מאבק עד הסוף על האליפות כנגד מכבי).

אנחנו כבר לא הפועל באר שבע שהיינו. זאת שנאבקה כל עונה נגד הירידה ונלחמה ששחקנים כמו אבירם ברוכיאן ויוסי שבחון יסכימו להגיע אליה.
אלונה מעמידה תקציב מהגבוהים בליגה, החזרה של אליניב פתחה את הדלת לשחקנים בכירים כמו בוזגלו לחתום בקבוצה, ולכן גם השאיפות והמטרות שלנו השתנו.
אם זו היתה השנה הראשונה שלי ביציע וסרמיל הייתי בולע בשקיקה את כל הסיפור שלך על "הפועל באר שבע חדשה".."אנשים מבינים שלאלישע יש הרבה חסרונות"...ועוד.

אבל הקהל שלנו כבר שלח מכאן מאמנים בבושת פנים במחזור הרביעי, אין סיכוי שהאנשים הללו השתנו כל כך מהר. תנו למאמן לעבוד בשקט, בסוף העונה יעשו סיכומים ויחליטו על המשך דרכו על סמך קבלות והישגים.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

Totti כתב:
אם זו היתה השנה הראשונה שלי ביציע וסרמיל הייתי בולע בשקיקה את כל הסיפור שלך על "הפועל באר שבע חדשה".."אנשים מבינים שלאלישע יש הרבה חסרונות"...ועוד.

אבל הקהל שלנו כבר שלח מכאן מאמנים בבושת פנים במחזור הרביעי, אין סיכוי שהאנשים הללו השתנו כל כך מהר. תנו למאמן לעבוד בשקט, בסוף העונה יעשו סיכומים ויחליטו על המשך דרכו על סמך קבלות והישגים.
מה הקשר בין מה שכתבת למה שהוא כתב?
זה שאתה מתסנח בשפה גבוהה זה לא אומר שאתה תמיד צודק,כי לרוב אתה לא.
כל מה שהוא כותב זה אמת,משחק אחרי משחק אני מבין כמה אלישע מאמן חלש
שהשיא היה בחצי שנה שעברה שהיה לנו הזדמנות חד פעמית להביא גביע לבאר שבע.
אבל אתה תמשיך לחיות בסרט שאסור לעביר ביקורת עליו,הוא שנתיים פה ואף פעם לא קראו לו להתפטר ולא צעקו לו,מותר להעביר עליו ביקורת.
רגיעה

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

RoICah כתב: מה הקשר בין מה שכתבת למה שהוא כתב?
אבל אתה תמשיך לחיות בסרט שאסור לעביר ביקורת עליו,הוא שנתיים פה ואף פעם לא קראו לו להתפטר ולא צעקו לו,מותר להעביר עליו ביקורת.
רגיעה
אם היית אומר שמול מכבי ראו תהבדלי רמות בין סוזה לאלישע הייתי מבין ,אבל דווקא משחק חצי הגמר גרם לך לחשוב שאלישע חלש?
גם שיחקנו יותר טוב מהם, גם הגיע לנו פנדל, וגם שיחקנו עם ברדה פצוע ובלי סוארז.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

RoICah כתב: מה הקשר בין מה שכתבת למה שהוא כתב?
רגיעה
את הקשר אין סיכוי שתבין, עוד לא צצו לך שיני בינה.

סמל אישי של משתמש
הפועל אימפריה
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הפועל אימפריה »

בחצי הגמר הצגנו משחק נהדר ואלמלא החטאות של בוזגלו וכו' ואלמלא אראל שמסתבר שבלם הוא לא היינו עולים לגמר ואולי כולכם הייתם מדברים אחרת על אלישע...
מילא היית מביא כדוגמא ליכולת חלשה את המשחק שהפסדנו 3-0 לקריית שמונה אז הייתי מבין אז נו באמת, ההפסד בחצי הגמר היה הכי לא הפסדי שיש ונראנו נהדר במשחק הזה...

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

הפועל אימפריה כתב:בחצי הגמר הצגנו משחק נהדר ואלמלא החטאות של בוזגלו וכו' ואלמלא אראל שמסתבר שבלם הוא לא היינו עולים לגמר ואולי כולכם הייתם מדברים אחרת על אלישע...
מילא היית מביא כדוגמא ליכולת חלשה את המשחק שהפסדנו 3-0 לקריית שמונה אז הייתי מבין אז נו באמת, ההפסד בחצי הגמר היה הכי לא הפסדי שיש ונראנו נהדר במשחק הזה...
כשמבקרים בצורה עיוורת ועל אוטומט, קשה מאוד להבדיל בין טוב לרע.

ואני האחרון שאטען שאלישע מאמן מושלם וגדול, אבל הביקורות מוגזמות.

סמל אישי של משתמש
RoICah

שליחה על ידי RoICah »

גיא חניה כתב: אם היית אומר שמול מכבי ראו תהבדלי רמות בין סוזה לאלישע הייתי מבין ,אבל דווקא משחק חצי הגמר גרם לך לחשוב שאלישע חלש?
גם שיחקנו יותר טוב מהם, גם הגיע לנו פנדל, וגם שיחקנו עם ברדה פצוע ובלי סוארז.
נתתי דוגמא למשחק פז שהיה לנו לעשות משהו מדהים בעונה הזאת ותפסיקו עוד פעם עם השטויות של ששיחקנו נהדר,כי זה משחק 1 ניצחון או הפסד.
אבל בסדר אחי שוב,אני מבקר את אלישע מהעונה הראשונה שלו פשוט לא אוהב את השיטה שלו ואת איזה מאמן שהוא,את גיא לוי אהבתי יותר אפילו.

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

RoICah כתב: נתתי דוגמא למשחק פז שהיה לנו לעשות משהו מדהים בעונה הזאת ותפסיקו עוד פעם עם השטויות של ששיחקנו נהדר,כי זה משחק 1 ניצחון או הפסד.
אבל בסדר אחי שוב,אני מבקר את אלישע מהעונה הראשונה שלו פשוט לא אוהב את השיטה שלו ואת איזה מאמן שהוא,את גיא לוי אהבתי יותר אפילו.
בתור טקטיקן אני מסכים איתך , אלישע ממש לא גדול הטקטיקנים בליגה וההפך הוא הנכון. אבל יש לו המון דברים חיוביים כמו החיבור המדהים שלו עם השחקנים , ושהשחקנים משחקים בשבילו מכל הלב , ויש הרבה שחקנים שפרחו תחתיו.
גיא לוי לדוגמא מבחינת טקטיקה אחד מהמאמנים היותר מבינים שיש לנו בליגה , אבל היחסי אנוש שלו כל כך גרועים שלא פלא שהוא פוטר מהפועל רמת גן שנה שעברה , ועבר לבני סכנין שהיא אחת הקבוצות החלשות בליגה כיום ומנוהלת גרוע.
נערך לאחרונה על ידי גיא חניה ב 03 אוגוסט 2014, 12:23, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

RoICah כתב: נתתי דוגמא למשחק פז שהיה לנו לעשות משהו מדהים בעונה הזאת ותפסיקו עוד פעם עם השטויות של ששיחקנו נהדר,כי זה משחק 1 ניצחון או הפסד.
אבל אף אחד לא הכריח אותך לאוהב או להסכים עם הדרך שלו, רק להתקדם קצת.

יש לי ים של ביקורת כלפי כל אחד בקבוצה, אבל אני מבין שזה לא יעזור.

הקבוצה שלנו תקום או תיפול על תמיכת הקהל ושקט תעשייתי. היו פה לא מעט שנים של סגלים לא רעים בכלל, שרק הלחץ וסביבת העבודה הקשה הולידו כשלונות.

אני מסכים לגמרי שיש הרבה דברים שאלישע לוקה בהם וגם מצליח לקבל ביקורת על הניהול הטקטי שלו שגרם לכמה הפסדים, אבל הוא הבחירה של בעלת הבית ואנחנו צריכים לעודד אותו ואת הקבוצה להצלחות, עד שאלונה תחליט על דרך אחרת(אם בכלל).

העובדה שלא מעט אוהדים שלנו מטפטפים ברשתות החברתיות "***" על אלישע, שרובו לא מוצדק בכלל, תוביל אותנו לאסון מקצועי שעוד נתחרט עליו. כל מה שביקשנו הוא ביקורת מוצדקת, עיניינית ובזמן הנכון, כרגע, זה פשוט לא הזמן. העונה עוד לא החלה ואתם כבר חורצים את גורלה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

גיא חניה כתב: בתור טקטיקן אני מסכים איתך , אלישע ממש לא גדול הטקטיקנים בליגה וההפך הוא הנכון. אבל יש לו המון דברים חיוביים כמו החיבור המדהים שלו עם השחקנים , ושהשחקנים משחקים בשבילו מכל הלב , ויש הרבה שחקנים שפרחו תחתיו.
גיא לוי לדוגמא מבחינת טקטיקה אחד מהמאמנים היותר מבינים שיש לנו בליגה , אבל היחסי אנוש שלו כל כך גרועים שלא פלא שהוא פוטר מהפועל רמת גן שנה שעברה , ועבר לבני סכנין שהיא אחת הקבוצות החלשות בליגה כיום ומנוהלת גרוע.
אין מאמנים מושלמים,לכל אחד יש את הפאק שלו.
כל אחד טוב במשהו אחד ועל הפנים במשהו אחר,צריך לקבל החלטה מי המאמן בהתאם לקבוצה ולאופי שלה,ובב"ש זה לא דבר שאפשר לזלזל בו.
אולי טקטית אלישע לא גאון,אבל ביננו בוא ניקח את כל הגאונים ונראה מה הם עושים:רוני לוי בבית,גיא לוי שאני מחזיק ממנו גאון כדורגל לא מצילח להתרומם ואייל לחמן שהוא פרופסור לכדורגל לא מצליח בשום מקום.
מה שאומר שחיבור לשחקנים ולדעת לדבר לנפש השחקן הם היותר חשובים,מכיוון שכולם אולי גאונים טקטית אבל לוקים בהעברת המידע הזה לשחקנים.
גם הדיבורים כאן על צוות זר צריכים להיות ממוקדים,כי השאלה היא איזה צוות אתה מביא,מאיפוא,ומה הערך המוסף שלו.
בקטע הזה מכבי קלעו בול,ולגבי מכבי חיפה יש לי גם הרגשה שהם קלעו מעבר לעובדה שסטונייביץ הוא מאמן מוכח.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אדום זקן כתב: אין מאמנים מושלמים,לכל אחד יש את הפאק שלו.
כל אחד טוב במשהו אחד ועל הפנים במשהו אחר,צריך לקבל החלטה מי המאמן בהתאם לקבוצה ולאופי שלה,ובב"ש זה לא דבר שאפשר לזלזל בו.
אולי טקטית אלישע לא גאון,אבל ביננו בוא ניקח את כל הגאונים ונראה מה הם עושים:רוני לוי בבית,גיא לוי שאני מחזיק ממנו גאון כדורגל לא מצילח להתרומם ואייל לחמן שהוא פרופסור לכדורגל לא מצליח בשום מקום.
מה שאומר שחיבור לשחקנים ולדעת לדבר לנפש השחקן הם היותר חשובים,מכיוון שכולם אולי גאונים טקטית אבל לוקים בהעברת המידע הזה לשחקנים.
גם הדיבורים כאן על צוות זר צריכים להיות ממוקדים,כי השאלה היא איזה צוות אתה מביא,מאיפוא,ומה הערך המוסף שלו.
בקטע הזה מכבי קלעו בול,ולגבי מכבי חיפה יש לי גם הרגשה שהם קלעו מעבר לעובדה שסטונייביץ הוא מאמן מוכח.
+1

בכל הנוגע לצוותים זרים, אני חייב להזכיר שיש הרבה יותר כשלונות מהצלחות.

בכלל, הנטייה הטבעית לזלזל במאמן הישראלי לא מוצדקת, יש רשימה של מאמנים ישראלים מצויינים שהיו לוקחים במכבי 2 אליפויות בדיוק כמו אוסקר וסוזה, בנינו? עם תקציב בלתי נגמר גם אני הייתי לוקח.

הדשא של השכן תמיד נראה ירוק יותר, אבל סוזה שזוכה כאן לשבחים ולהלל לא היה קונצנזוס בקרב אוהדי מכבי, זה רק ממחיש את מה שהדובר מעליי אומר, אין מאמן מושלם. האחד לוקה טקטית והשני עושה רוטציה נגמרת שהורגת חצי קבוצה, חוץ מזהבי שהיה באנקר וכך זה גם נראה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

מה שמצחיק אצל מעבירי הביקורת הכרוניים, שכאשר הקבוצה מנצחת ומשחקת
פחות טוב הם מתלוננים על היכולת. וכאשר הקבוצה משחקת טוב ומפסידה או
עושה תיקו, הם מתלוננים על התוצאה. אולי תחליטו?

שלח תגובה