רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.
Re: מליקסון..
בתור איש תקשורת , לדעתי מה שקורה שפשוט מחכים לעשות מהלך שיווקי שיעלה את המנויים . ומחכים לבוקר על מנת ששפע הפקות יהיו פתוחים...סתם מחשבה
יאלה,סגור.גיא חניה כתב: די ,מתחנן די. פעם זה דר, פעם זה שלומי12, עכשיו אתה אחי? די מספיק עם זה. אם מליקסון לא שחקן שלנו העונה אני תורם אלפייה לשלושתכם
הוא לא יהיה שחקן שלנו ואני חותם על זה(מותר להגיד את דעתנו אני פעם ראשונה חושב ככה אגב),זה כל הזמן מתעקב ואני לא חיי בשום אשליה,אתם חיים פה באשליה וכל פעם אומרים שהוא סגור אצלנו,שכבר שבוע כתוב שהוא חתום אצלנו ובעצם כלום ושום דבר,ושום דבר לא סגור ולא בטיח.
הכל יתפוצץ לכם ולנו בפנים וחבל.
אם לא מוזר לכם למה הוא לא חתם עד עכשיו ואתם חושבים שהוא סגור אצלנו,אתם תמימים.
לא מוזר לכם שיומיים שלמים הוא בפולין ואין שום פגישה בינו לבין אלונה?!?! שבשביל זה הרי הוא טס לפולין!!!! בשביל להיפגש עם אלונה ולסגור את החוזה.
אז דיי אחי,אתם תמימים.
מחזק.. אתם תמימים וכל הידיעות האלה זה מהפסטיבל אופוריה של מליקסוןRoiHad2 כתב: יאלה,סגור.
הוא לא יהיה שחקן שלנו ואני חותם על זה(מותר להגיד את דעתנו אני פעם ראשונה חושב ככה אגב),זה כל הזמן מתעקב ואני לא חיי בשום אשליה,אתם חיים פה באשליה וכל פעם אומרים שהוא סגור אצלנו,שכבר שבוע כתוב שהוא חתום אצלנו ובעצם כלום ושום דבר,ושום דבר לא סגור ולא בטיח.
הכל יתפוצץ לכם ולנו בפנים וחבל.
אם לא מוזר לכם למה הוא לא חתם עד עכשיו ואתם חושבים שהוא סגור אצלנו,אתם תמימים.
לא מוזר לכם שיומיים שלמים הוא בפולין ואין שום פגישה בינו לבין אלונה?!?! שבשביל זה הרי הוא טס לפולין!!!! בשביל להיפגש עם אלונה ולסגור את החוזה.
אז דיי אחי,אתם תמימים.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
חברים. 2 משתמשים שהציפו את הפורום, אחד ותיק והשני שרק נרשם לפורום וכבר רשם ~40 הודעות(בטופיק הזה), נחסמו לשבוע.
הסיבה - הצפת הפורום.
בבקשה, תחסכו מאיתנו את אי הנעימות. הפורום הוא לא צ'אט.
הסיבה - הצפת הפורום.
בבקשה, תחסכו מאיתנו את אי הנעימות. הפורום הוא לא צ'אט.
- המשוגע האדום
נדב דייג הכתב של ידיעות פתאום רשם היום שהקבוצה מחכה לשחרור של מליקסון אחרי שבשישי רשם שהגיע...אף אחד לא יודע מה הולך בקבוצה!!
לדעתי התמונה מתחילה להתבהר בזה שמאור כנראה סיכם הכל וברגע שיגיע השחרור מוולנסיין.רק השחרור מונע חתימה,הכל סגור לדעתי
לדעתי התמונה מתחילה להתבהר בזה שמאור כנראה סיכם הכל וברגע שיגיע השחרור מוולנסיין.רק השחרור מונע חתימה,הכל סגור לדעתי
הפאניקה של כולם כאן מיותרת לחלוטין, תבינו משהו מאור שנה הבאה יהיה שחקן בהפועל ב"ש כלום כבר לא ישנה את זה.
באמת משנה לכם אם זה יהיה רשמית היום או עוד שבוע? העיכוב הוא פורמלי באמת שהלחץ כאן מיותר לגמריי.
באמת משנה לכם אם זה יהיה רשמית היום או עוד שבוע? העיכוב הוא פורמלי באמת שהלחץ כאן מיותר לגמריי.
אז מה הקטע לא לישון במלון של הקבוצה? מה הקטע שלו להיות במלון ליד ולא לבוא למשחק האימון?
סתם יעני תחשוב על זה מהצד ותראה שלכל דבר ישכנראה משהו מאחורי הקלעים...
- ForeverRed
הקטע הוא שמאור כרגע תחת חוזה, ולכן הוא לא יכול להגיע למתחם האימונים של הקבוצה, ובטח שלא להודות בכך בתקשורת.שמילמיל כתב:אז מה הקטע לא לישון במלון של הקבוצה? מה הקטע שלו להיות במלון ליד ולא לבוא למשחק האימון?
אני לא חושב שהקבוצה הייתה מטיסה את מליקסון לפולין באופן כל כך בהול אם הנושא לא היה סגור, או לפחות כך האמינו באותו הרגע.
בהחלט מבין את המודאגים, הרי אנחנו לא באמת יודעים מה קורה ועד שזה לא רשמי תמיד יכולות להיות התפתחויות ודרישות הזויות
חדשות מצד הצרפתים. אבל כמו שזה נראה שום דבר כבר לא אמור להזיז את מאור מהפועל באר שבע בעונה הבאה.
- המשוגע האדום
כל הקטע זה שבלי שיחרור אי אפשר לשבת עם אלונה
ואם אי אפשר לשבת עם אלונה אין טעם להגיע למלון ולשבת עם השחקנים(ברגע שרואים את זה בתקשורת בפולין מדווחים וזה יכול לעשות לא טוב)
קיצור מגיע שיחרור חותים על חוזה ובזה נגמר הסאגה.הכל כבר סגור רק מחכים לשחרור
ואם אי אפשר לשבת עם אלונה אין טעם להגיע למלון ולשבת עם השחקנים(ברגע שרואים את זה בתקשורת בפולין מדווחים וזה יכול לעשות לא טוב)
קיצור מגיע שיחרור חותים על חוזה ובזה נגמר הסאגה.הכל כבר סגור רק מחכים לשחרור
- המשוגע האדום
וואלה מפרסמים שמליקסון עבר בדיקות רפואיות ויחתום על חוזה ל4 שנים תמורת 260 אלף דולר לעונה.יחתום אחרי שיגיע השחרור
לא מחדשים כלום...
https://sports.walla.co.il/?w=/3825/2761759" onclick="window.open(this.href);return false;
סליחה על הדאבל לא שמתי לב...
לא מחדשים כלום...
https://sports.walla.co.il/?w=/3825/2761759" onclick="window.open(this.href);return false;
סליחה על הדאבל לא שמתי לב...
צפירת הרגעה לכל אותם לחוצים , כנראה שעל זה מאור נפגש עם אלונה הוא רצה עוד שנה אחת בחוזה וכמובן קיבל
.
יאללה שולנסיין ישחררו אותו כבר ונגמור עם הסאגה הארוכה הזאת.

יאללה שולנסיין ישחררו אותו כבר ונגמור עם הסאגה הארוכה הזאת.
- המשוגע האדום
https://sport2.thepost.co.il/content/103042" onclick="window.open(this.href);return false;
מאור מליקסון עבר היום בפולין את הבדיקות הרפואיות וסיכם עם הבעלים אלונה ברקת על חוזה ארוך טווח לארבע שנים, בהן יעמוד שכרו על 1.2 מיליון דולר. בקבוצה ממתינים לשחרור מקבוצתו הצרפתית של הישראלי, ולנסיין, הנמצאת בפירוק וקיבלה עבור השחרור 200 אלף יורו.
זה אומר שולנסיין כבר קיבלה את הכסף ויש כבר הבנות על השחרור,רק נותר הטופס חחחחח קיצר שיחתום חחחח
מאור מליקסון עבר היום בפולין את הבדיקות הרפואיות וסיכם עם הבעלים אלונה ברקת על חוזה ארוך טווח לארבע שנים, בהן יעמוד שכרו על 1.2 מיליון דולר. בקבוצה ממתינים לשחרור מקבוצתו הצרפתית של הישראלי, ולנסיין, הנמצאת בפירוק וקיבלה עבור השחרור 200 אלף יורו.
זה אומר שולנסיין כבר קיבלה את הכסף ויש כבר הבנות על השחרור,רק נותר הטופס חחחחח קיצר שיחתום חחחח
ספורט1 זה האתר הכי חלש שיש... יותר מוואן... הם פרסמו שהשחרור כבר הגיע
הם פרסמו שמויאל כבר חתם ופרסמו שדמארי חתם במכבי תל אביב
הם פרסמו שמויאל כבר חתם ופרסמו שדמארי חתם במכבי תל אביב