רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.
Re: מליקסון..
https://sport2.thepost.co.il/content/102802" onclick="window.open(this.href);return false;
מה זה לא מספיק אמין רשום שהשחרור הגיע אולי מחכים לרגע הנכון
- המשוגע האדום
הכתבה הזאת מאתמולnoam1976 כתב:https://sport2.thepost.co.il/content/102802
בכללי ספורט 1 מסתמכים על כתבות מידיעות(כמו קובי מויאל)
בכל מקרה אני מאמין שהשחרור הגיע כבר
אני קורא למנהלי הפורום לחסום אותך עד החתימה הרשמית, אתה זורע בהלה ופסימיות בקרב האוהדיםדר אדום בנשמה כתב:אז על פי ספורט 5 השחרור באמת לא הגיע עדיין אני אומר לכם משהו מסריח בכל הקשור לואלנסיין.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
+1 לא משהו אישי חלילה, פשוט נמאס הלחץ הזהTotti כתב: אני קורא למנהלי הפורום לחסום אותך עד החתימה הרשמית, אתה זורע בהלה ופסימיות בקרב האוהדים
נערך לאחרונה על ידי גיא חניה ב 05 יולי 2014, 20:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
- המשוגע האדום
+1 אנחנו בדרך לקמפיין בפייסבוק נגד הבחור הזה,חלאס כברTotti כתב: אני קורא למנהלי הפורום לחסום אותך עד החתימה הרשמית, אתה זורע בהלה ופסימיות בקרב האוהדים
הקבוצה טרם הגיעה לסיכום סופי על חזרתו של הקשר מאור מליקסון שנחת אתמול בפולין על מנת לקדם את המהלך. הקשר לא הגיע למלון בו הקבוצה מתארחת ולא צפה במשחק.
-
ואלה נדבקתי בפסימיות של דר משהו שם לא טוב חחח
מוזר שהוא נחת בבוקר ועוד לא הגיע למלון ולא נפגש עם אלונה ולא כלום זה סתם בזבוז זמן שהוא יכל להתחבר עם הקבוצה..
מוזר לדעתי פשוט
-
ואלה נדבקתי בפסימיות של דר משהו שם לא טוב חחח
מוזר שהוא נחת בבוקר ועוד לא הגיע למלון ולא נפגש עם אלונה ולא כלום זה סתם בזבוז זמן שהוא יכל להתחבר עם הקבוצה..
מוזר לדעתי פשוט
מה מפריע לכם הדיון פה?
לא צריך להסתכל בטופיק, במידה ויהיה חתימה רשמית יפתח דיון בפורום הראשי.
לא צריך להסתכל בטופיק, במידה ויהיה חתימה רשמית יפתח דיון בפורום הראשי.
רק שלא יהיה מחטף ברגע האחרון של לגיה ווארשה...
אני סומך על אלונה ומליקסון.. על דודו דהן קצת פחות
הוא ושלומי 12 מורידים לי אישית את החשק להיכנס ולקרוא כאן בפורום שלא לדבר על להגיב. כל הכבוד לכם שאתם לא מתייאשים וממשיכים להגיב לו ולכוכב השני.Totti כתב: אני קורא למנהלי הפורום לחסום אותך עד החתימה הרשמית, אתה זורע בהלה ופסימיות בקרב האוהדים
- dardasmiley
חלאס! הרגתם את הבן אדם.
איש חכם אמר פעם:
"אני לא מסכים עם דעתך, אבל אני מוכן למות כדי לאפשר לך להשמיע אותה"
איש חכם אמר פעם:
"אני לא מסכים עם דעתך, אבל אני מוכן למות כדי לאפשר לך להשמיע אותה"
זה בדיוק מה שמפחיד אותי,דודו דהאן הזבל הזה שרק מחפש עוד כסף במיוחד שמליקסון כבר יומיים בפולין ולא נפגש עם אלונה עוד..אלדר כתב:רק שלא יהיה מחטף ברגע האחרון של לגיה ווארשה...
בכל האתרים כתוב שעוד לא הגיעו השחרור מוולנסיאן
אין ספק שמשהו מוזר בזה שמליקסון יושן בבית מלון אחר משל הקבוצה, משהו מוזר שבוא לא בא לראות את המשחק אימון(מה כבר יש לו לעשות?) ומשהו מוזר בזה שהוא 36 שעות לפולין ושום דבר לא נסגר.
כמה נקודות למחשבה..
כמה נקודות למחשבה..
וואו תנוחו כבר חלאס!!!! הוא יחתום בבאר שבע הפסימיות שלכם כבר על סף המחלה תירגעו!! אני מציע למנהלים לנעול את הדיון הזה עד להודעה הרשמית כי אחרת זה יימשך בלי פואנטהשמילמיל כתב:אין ספק שמשהו מוזר בזה שמליקסון יושן בבית מלון אחר משל הקבוצה, משהו מוזר שבוא לא בא לראות את המשחק אימון(מה כבר יש לו לעשות?) ומשהו מוזר בזה שהוא 36 שעות לפולין ושום דבר לא נסגר.
כמה נקודות למחשבה..
בהחלט מוזר.שמילמיל כתב:אין ספק שמשהו מוזר בזה שמליקסון יושן בבית מלון אחר משל הקבוצה, משהו מוזר שבוא לא בא לראות את המשחק אימון(מה כבר יש לו לעשות?) ומשהו מוזר בזה שהוא 36 שעות לפולין ושום דבר לא נסגר.
כמה נקודות למחשבה..
מה שמרגיע אותי זה שהמועדון הוא זה שפירסם כי מליקסון טס לפולין על מנת לסכם.
ברגע שתבינו שמליקסון סיכם, ומה שמפריד בינו לבין החתמה רשמית זה משו קטן ופורמלי.