רשמי: מאור מליקסון שחקן הפועל ב"ש | חתם ל-5 שנים.
Re: מליקסון..
אתם כלכך בטוחים שהוא יהיה איתנו ואני מבין מאיפה הביטחון הזה.
אמרו שהייתה פגישה בין אלונה למליקסון ולסוכן,מאז הפגישה יש שקט..איך אתם כלכך בטוחים שהוא יהיה אצלנו אני לא יודע.
וזה לא ייתכן שלא הייתה כבר פגישה ביניהם,הוא נחת כבר אתמול בבוקר אז בטוח הייתה פגישה.
אמרו שהייתה פגישה בין אלונה למליקסון ולסוכן,מאז הפגישה יש שקט..איך אתם כלכך בטוחים שהוא יהיה אצלנו אני לא יודע.
וזה לא ייתכן שלא הייתה כבר פגישה ביניהם,הוא נחת כבר אתמול בבוקר אז בטוח הייתה פגישה.
מאיפה אנחנו בטוחים?דירה כבר יש , סגר תנאים יש , מאור רוצה מאוד לשחק פה , אלונה רוצה מאוד שהוא ישחק פה , אתם סתם חוששים יתר על המידה , אני לא זוכר שארבייטמן סיכם תתנאים ואנשים כל כך פחדו שידפוק סיבוב פרסה בדקה ה90 ולא יחתום.RoiHad2 כתב:אתם כלכך בטוחים שהוא יהיה איתנו ואני מבין מאיפה הביטחון הזה.
כי עם כל הכבוד לארבייטמן זה לא אותו סדר גודל של שחקן. ארבייטמן חלוץ בסדר לליגה שלנו לא יותר לדעתי,שתפס עונה אחת טובה של גולים בדחיקות חוץ מזה לא עשה שום דבר משמועתי לדעתי לפחות וגם בבלגיה לא הצליח למרות שגם בוזגלו לא הצליח ואיך בוזגלו היום..גיא חניה כתב: מאיפה אנחנו בטוחים?דירה כבר יש , סגר תנאים יש , מאור רוצה מאוד לשחק פה , אלונה רוצה מאוד שהוא ישחק פה , אתם סתם חוששים יתר על המידה , אני לא זוכר שארבייטמן סיכם תתנאים ואנשים כל כך פחדו שידפוק סיבוב פרסה בדקה ה90 ולא יחתום.
וגם העובדה שיש לנו כבר חלוץ כמו פלט לא עשתה התלהבות גדולה על ההחתמה של ארבייטמן.
לעומת זאת מליקסון זה שחקן שחסר לנו,שחקן יצירתי,שינהל לנו את המשחק,שייתן את הפס החכם,וחוץ מזה,זה מליקסון
אתה לא חושב שזה מוזר קצת שזה מתעקב כלכך הרבה?הוא בטוח נפגש כבר עם אלונה,אז למה אין חתימה עוד? כל יום אומרים מחר,מחר מחר
זאת דעתי אחי הלוואי שאני טועה
הכל סגור עם מאור אחי, הקהל צריך להוריד הילוך במפלס הלחץ.RoiHad2 כתב: כי עם כל הכבוד לארבייטמן זה לא אותו סדר גודל של שחקן. ארבייטמן חלוץ בסדר לליגה שלנו לא יותר לדעתי,שתפס עונה אחת טובה של גולים בדחיקות חוץ מזה לא עשה שום דבר משמועתי לדעתי לפחות וגם בבלגיה לא הצליח למרות שגם בוזגלו לא הצליח ואיך בוזגלו היום..
וגם העובדה שיש לנו כבר חלוץ כמו פלט לא עשתה התלהבות גדולה על ההחתמה של ארבייטמן.
לעומת זאת מליקסון זה שחקן שחסר לנו,שחקן יצירתי,שינהל לנו את המשחק,שייתן את הפס החכם,וחוץ מזה,זה מליקסון
אתה לא חושב שזה מוזר קצת שזה מתעקב כלכך הרבה?הוא בטוח נפגש כבר עם אלונה,אז למה אין חתימה עוד? כל יום אומרים מחר,מחר מחר
זאת דעתי אחי הלוואי שאני טועה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יש לי שאלה ואז אני לא אגיב פה יותר, אם הקבוצה קיבלה את השחרור (מה שלא קרה לדעתי) וסיכמה עם מאור למה אין עוד חתימה? למה אין סיכום?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
כנראה שלא קיבלו את השיחרור..דר אדום בנשמה כתב:יש לי שאלה ואז אני לא אגיב פה יותר, אם הקבוצה קיבלה את השחרור (מה שלא קרה לדעתי) וסיכמה עם מאור למה אין עוד חתימה? למה אין סיכום?
כי כנראה לא רוצים לחתום בשבתדר אדום בנשמה כתב:יש לי שאלה ואז אני לא אגיב פה יותר, אם הקבוצה קיבלה את השחרור (מה שלא קרה לדעתי) וסיכמה עם מאור למה אין עוד חתימה? למה אין סיכום?
נחכה למחר
אם לא קיבלנו את השחרור זאת לא הבעיה לדעתי..דר אדום בנשמה כתב:יש לי שאלה ואז אני לא אגיב פה יותר, אם הקבוצה קיבלה את השחרור (מה שלא קרה לדעתי) וסיכמה עם מאור למה אין עוד חתימה? למה אין סיכום?
נקבל את האישור בהמשך
eyoya פרסמו שקיבלנו את האישור והם אמינים ממש כי זה אתר באר שבעי
אז לדעתי יש בעיה אחרת משום מה
הבעיה היחידה היא אתם שמחפשים משהו שאין. הכל סגור, נשארו אולי פרטים קטנים וכל מיני עניינים פורמליים.RoiHad2 כתב: אם לא קיבלנו את השחרור זאת לא הבעיה לדעתי..
נקבל את האישור בהמשך
eyoya פרסמו שקיבלנו את האישור והם אמינים ממש כי זה אתר באר שבעי
אז לדעתי יש בעיה אחרת משום מה
גם ברדה סגר ולקח לא מעט זמן עד שהגיעה החתימה הרשמית.
מה אתה אומר אחי מחר הוא חותם?CrazyRed7 כתב: הבעיה היחידה היא אתם שמחפשים משהו שאין. הכל סגור, נשארו אולי פרטים קטנים וכל מיני עניינים פורמליים.
גם ברדה סגר ולקח לא מעט זמן עד שהגיעה החתימה הרשמית.
צריך פה כמה אנשים, לקחת אותם לשב"כ, יחפרו לחמאסניקים ימח"ש 25 שעות ביממה, ואין יותר טילים .

אף אחד כאן עוד לא נביא (לדעתי) אבל כול הסימנים מראים שהנושא כבר סגור. הקבוצה נמנעה מלפרסם על משא ומתן עם מאור כול עוד הוא תחת חוזה ואתמול בבוקר פרסמה שהוא בדרך אל מחנה האימון למשא ומתן- כאפשר להסיק מזה שיש אישור מהקבוצה הצרפתית. הקבוצה, כאמור, הטיסה אותו אליה למחנה האימון- סביר להניח שנשארו ממש דברים קטנים כדי לסגור את העניין סופית.
עכשיו דברים תמיד יכולים להשתבש, במיוחד בעסקאות על כלכך הרבה כסף וכשכלכך הרבה ידיים בוחשות, אבל בגדול אני מאמין שהנושא סגור וגם אם ייקח יום, יומיים או שבוע מאור ישחק אצלנו. קשה לי להאמין שאחרת היו עושים כלכך הרבה מאמצים להביא אותו כבר אליהם לפולין.
נקווה לחדשות משמחות הערב או מחר
עכשיו דברים תמיד יכולים להשתבש, במיוחד בעסקאות על כלכך הרבה כסף וכשכלכך הרבה ידיים בוחשות, אבל בגדול אני מאמין שהנושא סגור וגם אם ייקח יום, יומיים או שבוע מאור ישחק אצלנו. קשה לי להאמין שאחרת היו עושים כלכך הרבה מאמצים להביא אותו כבר אליהם לפולין.
נקווה לחדשות משמחות הערב או מחר

אין לי מושג מתי הוא חותם. לא מטיסים שחקן למחנה אימונים בפולין סתם ככה..כנראה שיש דברים חיובייםRoiHad2 כתב: מה אתה אומר אחי מחר הוא חותם?
לדעתי זה עניין של מספר ימים. צריך קצת סבלנות.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אז על פי ספורט 5 השחרור באמת לא הגיע עדיין אני אומר לכם משהו מסריח בכל הקשור לואלנסיין.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- המשוגע האדום
יגיע יפסימי אל תדאג...(למרות שאני חושב שהוא כבר הגיע)דר אדום בנשמה כתב:אז על פי ספורט 5 השחרור באמת לא הגיע עדיין אני אומר לכם משהו מסריח בכל הקשור לואלנסיין.
בכל מקרה מאור יהיה אדום תרגע
אגב eyoya מפרסמים שמאור עוד לא הגיע למלון של הקבוצה ולא צפה במשחק...
אם זה נכון אז עוד לא נערכה פגישה עם אלונה
https://eyoya.co.il/Articles/34426.html" onclick="window.open(this.href);return false;