הבלם יואכים דניאל אקסלינג חתם לארבע שנים.
הבלם יואכים דניאל אקסלינג חתם לארבע שנים.
קראתי אתמול שהבלם מכפר סבא- אקסלינג סיכם ויהיה הבלם השלישי אחרי פאיוביץ' וסוארז.
מישהו מכיר אותו? ראה את היכולות?
ואם כבר בלם מליגה שלישית ושבדי, לא עדיף בלם יחסית מוכר ובאר שבעי (אבי מלכה)?
מישהו מכיר אותו? ראה את היכולות?
ואם כבר בלם מליגה שלישית ושבדי, לא עדיף בלם יחסית מוכר ובאר שבעי (אבי מלכה)?
- המשוגע האדום
Re: בלם שלישי
הוא שיחק נגדנו בגביע המדינה.שחקן מעולה לדעתי
מסוג השחקנים שיודעים שעליה לליגת העל זה רק עניין של זמן...
לדעתי אחלה השקעה וטוב שהביאו אותו
מסוג השחקנים שיודעים שעליה לליגת העל זה רק עניין של זמן...
לדעתי אחלה השקעה וטוב שהביאו אותו
דעתו של חבר, אוהד כפר סבא שרוף שליווה אותם כל העונה:
"תראה....בעיקרון יש לבחור כישרון ומשחק ראש מצוין אבל במשחק על הקרקע הוא יחסית חלש ועושה לפחות טעות אחת קשה במשחק...לסיכום, שחקן טוב לליגה-לאומית אבל לא מספיק לליגת העל"
"תראה....בעיקרון יש לבחור כישרון ומשחק ראש מצוין אבל במשחק על הקרקע הוא יחסית חלש ועושה לפחות טעות אחת קשה במשחק...לסיכום, שחקן טוב לליגה-לאומית אבל לא מספיק לליגת העל"
מעט מי מה שהספקתי להתרשם, בלם פיזי מאוד ויודע לרדת לגליצים ולא פוחד ממאבקים אך מעט איטי.
ובן אלגרבלי ממש סופהגיא חניה כתב:מעט מי מה שהספקתי להתרשם, בלם פיזי מאוד ויודע לרדת לגליצים ולא פוחד ממאבקים אך מעט איטי.
אני דיברתי על בן אלגרבלי? בן גם לא יודע להגן מספיק טוב. והוא יותר מהיר מבןdor69 כתב: ובן אלגרבלי ממש סופה
אז כבר יש שדרוג ואם בן עוד התמודד בסדר מול הקטנות אז אסקלינג יוכל להתמודד יותר טוב ממנו מול הבינוניות ואפילו להפציע מול מכבי/חיפה. תלוי בוגיא חניה כתב: אני דיברתי על בן אלגרבלי? בן גם לא יודע להגן מספיק טוב. והוא יותר מהיר מבן
די חושש מההחתמה הזו.
החסרונות בדמות חוסר ניסיון ואי ידיעה אם הוא באמת מתאים לנעליים האלה, ברורים.
מצד שני, זו אמירה ברורה לאלגרבלי- לא הבאנו בלם שיחסום לך את הדרך. תהיה טוב באימונים, תעשה את קפיצת המדרגה ואתה בהחלט יכול להיות האופציה הראשונה מהספסל.
החסרונות בדמות חוסר ניסיון ואי ידיעה אם הוא באמת מתאים לנעליים האלה, ברורים.
מצד שני, זו אמירה ברורה לאלגרבלי- לא הבאנו בלם שיחסום לך את הדרך. תהיה טוב באימונים, תעשה את קפיצת המדרגה ואתה בהחלט יכול להיות האופציה הראשונה מהספסל.
חתם רשמית ל4 שנים. בהצלחה!
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
https://www.hapoelb7.co.il/Pages_Site/C ... px?id=1868" onclick="window.open(this.href);return false;גיא חניה כתב:חתם רשמית ל4 שנים. בהצלחה!
- ForeverRed
Re: הבלם יואכים דניאל אקסלינג חתם לארבע שנים.
מקווה לאכול את הכובע, בהצלחה!
- The red one
לדעתי טעות. קראתי עליו באינטרנט , גם מואהדי כפר סבא הנחמדים, ובאמת שאני לא חושב שהוא מסוגל להיות בלם שלישי בקבוצה שמתיימרת להיות אלופת המדינה.
השחרור של מרקוביץ' עוד אוכל אותי וכולם מתעסקים בקישור, אבל לא שמים לב שיש לנו רק צמד בלמים איכותי ושני המחליפים שלהם לא מתקרבים בכלל לרמה. ברגע שסוארז או פאיוביץ' ייפצעו חס וחלילה יהיה לנו קשה מאוד, בדיוק כמו בעונה שחלפה.
השחרור של מרקוביץ' עוד אוכל אותי וכולם מתעסקים בקישור, אבל לא שמים לב שיש לנו רק צמד בלמים איכותי ושני המחליפים שלהם לא מתקרבים בכלל לרמה. ברגע שסוארז או פאיוביץ' ייפצעו חס וחלילה יהיה לנו קשה מאוד, בדיוק כמו בעונה שחלפה.
הבלם היחידי האיכותי שיש לנו זה סוארס, לפאיוביץ׳ יש חיבור ענק עם סוארס למרבה המזל אבל הוא מסוג הבלמים שתלויים בבלם שלידם. ראינו את ההבדלים ביכולת שלו בעונה שעברה עם סוארס ובלעדיו. בנוגע לאקסלינג, אני סומך על הצוות המקצועי שהוא מספיק טוב בשביל למלא את התפקיד במידה ויעמוד למבחןאדום בלב בנשמהההה כתב:לדעתי טעות. קראתי עליו באינטרנט , גם מואהדי כפר סבא הנחמדים, ובאמת שאני לא חושב שהוא מסוגל להיות בלם שלישי בקבוצה שמתיימרת להיות אלופת המדינה.