ומייצאת אותם לקבוצות בליגת העל/באירופה אם הם מספיק כשרוניים. לא מזמן שחקן באר שבעי בן 16 שעבר ממחלקת הנוער שלנו לטוברוק יצא לאספניול, מה תגיד על זה?CrazyRed7 כתב:הדבר הכי טוב שטוברוק עושה זה לגנוב כישרונות צעירים ממחלקות נוער חלשות(כמו שלנו בתקופת ז'ינו).
משגע אותי שלא מצליחים ליצור המשכיות בנוער
Re: משגע אותי שלא מצליחים ליצור המשכיות בנוער
כי בכל מועדון אחר יש רק שחקני בית בהרכב אה?אם בכל 2-3 שנים שחקן נוער אחד משתלב בהרכב/רוטציה של הקבוצה אז זה בסדר גמור.סתיו רווח!.! כתב: חחח לך לישון על האף .. יצאו עשרות שחקני נוער לבוגרת בעידן של אלונה ורק אחד ראוי להרכב וזה דוידזאדה כל השאר מתאימים לקבוצה תחתית .שהתוצאות יהיו טובות במחלקות נוער אז זה סימן שעושים שם עבודה טובה ..
לא במכבי ת"א, לא בהפועל ת"א, לא בקריית שמונה - באף אחת מהקבוצות האלה שהתמודדו איתנו בצמרת אין יותר מ3-4 שחקני בית בהרכב. ולנו יש 4 שחקני בית בהרכב(2 צעירים ו2 ותיקים).
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
"גניבת דעת"? אריק בנאדו וברק בכר היו שחקני כדורגל מנוסים מאוד ודמויות בכירות (שניהם קפטנים) בקריית שמונה ומכבי חיפה על פני שנים רבות.dor69 כתב: אתה צודק בקטע של בחירת המאמנים אבל להגיד שקריית שמונה ומכבי חיפה משכו ״מאמנים גדולים״ לנוער זו גניבת דעת. מי בכלל שם על בכר ובנאדו (שממילא נכשל בחיפה) לפני שהם קיבלו את הצ׳אנס שלהם כמאמני בוגרים? אנחנו צריכים להביא מנג׳ר מקומי למחלקה אחרת כולם יילכו כמו איווניר
אם אנחנו היינו עושים את אותו הדבר בבאר שבע (מי אמר אופיר חיים?) אז הדברים היו נראים אחרת.
אבל בשביל למשוך דמות כמו אופיר חיים למחלקת נוער (היו דיבורים על כך לאחר שניסו אביטן עזב את תפקיד מאמן הנוער בקיץ שעבר) חייבת להיות השקעה כספית משמעותית שכן דמות כמו אופיר חיים לא תגיע לבאר שבע בשביל משכורת מינימום (וזאת גם הסיבה שבגלל אופיר לא הגיע בקיץ שעבר).
- dardasmiley
טעות בידיך, היה משחק העונה של ק"ש שעל המגרש היו 10 (!!!) שחקני בית.CrazyRed7 כתב: כי בכל מועדון אחר יש רק שחקני בית בהרכב אה?אם בכל 2-3 שנים שחקן נוער אחד משתלב בהרכב/רוטציה של הקבוצה אז זה בסדר גמור.
לא במכבי ת"א, לא בהפועל ת"א, לא בקריית שמונה - באף אחת מהקבוצות האלה שהתמודדו איתנו בצמרת אין יותר מ3-4 שחקני בית בהרכב. ולנו יש 4 שחקני בית בהרכב(2 צעירים ו2 ותיקים).
למכבי בסגל יש קבוע חמישה שחקנים לפחות וזה אחרי העזיבה של דאבור.
גם אצלנו יש חמישה שחקני בית בסגל וגפ היה רגע שבו חמישתם היו ביחד על המגרש. אבל, ופה האבל הגדול, הפועל ב"ש הקבוצה ששיתפה הכי מעט שחקנים בליגה, וזה אומר ששחקני נוער לא מקבלים אצלך הזדמנות אלא אם כן המצב קטסטרופה ויש לך 2 בלמים מורחקים ו-2 פצועים.
מי הם עשרת שחקני הבית של קריית שמונה?דלמוני, אוחיון, חיימוב וכו' הם לא שחקני בית של קריית שמונה.dardasmiley כתב:
טעות בידיך, היה משחק העונה של ק"ש שעל המגרש היו 10 (!!!) שחקני בית.
למכבי בסגל יש קבוע חמישה שחקנים לפחות וזה אחרי העזיבה של דאבור.
גם אצלנו יש חמישה שחקני בית בסגל וגפ היה רגע שבו חמישתם היו ביחד על המגרש. אבל, ופה האבל הגדול, הפועל ב"ש הקבוצה ששיתפה הכי מעט שחקנים בליגה, וזה אומר ששחקני נוער לא מקבלים אצלך הזדמנות אלא אם כן המצב קטסטרופה ויש לך 2 בלמים מורחקים ו-2 פצועים.
תסכים איתי שגם לקהל חלק נכבד מאוד באי שיתוף צעירים. אין פה סבלנות בשיט. אלגרבלי עשה טעות וחצי והאוהדים פשוט שחטו אותו.
חוץ מזה מאמן שמגיע לכאן נמצא בלחץ גדול להצליח. אחרי כל הפסד שורקים פה בוז. איזה מאמן יקח סיכון על הקריירה של עצמו וישתף צעירים?
- dardasmiley
אני לא זוכר את שמות השחקנים, אבל היו להם כמה פצועים, כמה מורחקים, ברק בכר לא התבייש והעלה מהנןער שחקנים להשלמת ההרכב.CrazyRed7 כתב: מי הם עשרת שחקני הבית של קריית שמונה?דלמוני, אוחיון, חיימוב וכו' הם לא שחקני בית של קריית שמונה.
תסכים איתי שגם לקהל חלק נכבד מאוד באי שיתוף צעירים. אין פה סבלנות בשיט. אלגרבלי עשה טעות וחצי והאוהדים פשוט שחטו אותו.
חוץ מזה מאמן שמגיע לכאן נמצא בלחץ גדול להצליח. אחרי כל הפסד שורקים פה בוז. איזה מאמן יקח סיכון על הקריירה של עצמו וישתף צעירים?
איזה מאמן יעשה את זה? מאמן שההנהלה מכתיבה לו שהצלחה נמדדת לא רק במיקום אלא בכמות הצעירים ששולבו. כזה שיבין שלא מספיק לגנוב מקום שני כי הליגה חלשה אלא צריך להשאיר דרך ומורשת ליום שאחרי...
אני מסכים עם קלארק חייבים לקחת את הנושא של הנוער כעדיפות עליונה ואם אין ידע בנושא זו לא בושה להתייעץ או לשכור שירותים של אדם שיהיה אמון רק על הנושא זה.. הצלחה של שחקן זה דבר ראשון בפרטים הקטנים פס , עצירת כדור מושלמת ,הרמות ובעיטות היכולת האישית והכושר הגופני מגיעים בשלב טיפה יותר מאוחר הלוואי שיעשו שינוי קיצוני בנושא כי המצב לא משהו..
שוב גוזרים קופון על חשבונינו, מבלי להתייחס לשאלה האם איווניר היה מוצלח או לא, איך יתכן שבתפקיד כזה לא סוגרים חוזה למינימום 3 שנים ? אלונה נכנסת לשנה השביעית ואם עדיין לא השכילה שעורק החיים המרכזי של קבוצה בריאה הוא מחלקת הנוער שלה לא משנה כמה כסף ישפך על רכש.
* אם אכן נחתם חוזה ארוך טווח אני מקווה שאיווניר שילם קנס יציאה גבוה במיוחד.
צריכים בעל בית בנוער ברמה המקצועית שחי ונושם כדורגל 24/7 ובא לפה לעשות את תפקיד חייו עם תכנית עבודה מסודרת שניתן למדוד בה הישגים שידע לדרוש מכשירים ותנאים ברמה הגבוהה ביותר, מספיק עם החרטות כבר.
* אם אכן נחתם חוזה ארוך טווח אני מקווה שאיווניר שילם קנס יציאה גבוה במיוחד.
צריכים בעל בית בנוער ברמה המקצועית שחי ונושם כדורגל 24/7 ובא לפה לעשות את תפקיד חייו עם תכנית עבודה מסודרת שניתן למדוד בה הישגים שידע לדרוש מכשירים ותנאים ברמה הגבוהה ביותר, מספיק עם החרטות כבר.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

מחלקת נוער טובה בדרך כלל הולכת יד ביד עם הבוגרים
איזה שחקן נוער היה רוצה להיות בקבוצה מדשדשת במשך שנים?
כולם בורחים!
כדי להשאיר שחקני נוער ברמה צריך גם קבוצה טובה, שיהיה להם לאן לשאוף!!
למה הנוער של חיפה ומכבי תל אביב תמיד טוב? כי כולם רוצים לשחק שם!
איזה שחקן נוער היה רוצה להיות בקבוצה מדשדשת במשך שנים?
כולם בורחים!
כדי להשאיר שחקני נוער ברמה צריך גם קבוצה טובה, שיהיה להם לאן לשאוף!!
למה הנוער של חיפה ומכבי תל אביב תמיד טוב? כי כולם רוצים לשחק שם!
התייחסות מעניינת של יוני ספרונוב שעבד במחלקת הנוער עם מוטי איווניר לעזיבתו
https://www.darom-tv.co.il/video.asp?id=728#" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.darom-tv.co.il/video.asp?id=728#" onclick="window.open(this.href);return false;
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד