ואלישע בנוקאאוט על בן שמעון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
פליימיקר

Re: ואלישע בנוקאאוט על בן שמעון

שליחה על ידי פליימיקר »

בן שמעון יכול בזמנו הפנוי להגיע להשתלמויות אצל אלישע, אולי ילמד משהו, אלישע בחצי מהתקציב שלו 15 נקודות ממנו וזה כשאנחנו בים כבר חודש וחצי.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

קודם כל יש לנו תקציב יותר גבוהה מהפועל תל אביב, בוודאות.
הפועל תל אביב שיחקה בלי מגנים, בלי אבוטבול ועם כמה צעירים ועדיין יכלה לתת לנו כמה וכמה שערים עם טיפת יותר ריכוז. השינוי היחידי שאלישע עשה הוא שינוי המערך. חוץ מזה לא ראיתי שינוי ממשי במשחק שלנו בשאר המשחקים בפלייאוף העליון.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

zivmay כתב:קודם כל יש לנו תקציב יותר גבוהה מהפועל תל אביב, בוודאות.
הפועל תל אביב שיחקה בלי מגנים, בלי אבוטבול ועם כמה צעירים ועדיין יכלה לתת לנו כמה וכמה שערים עם טיפת יותר ריכוז. השינוי היחידי שאלישע עשה הוא שינוי המערך. חוץ מזה לא ראיתי שינוי ממשי במשחק שלנו בשאר המשחקים בפלייאוף העליון.
לא תתייאש אה?
הלוואי עלינו ה"לא מגנים" של הפועל תא

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

סליחה, בלי בלמים.
בכל מקרה שנה הבאה אתה תראה את "יכולת פלייאוף העליון" במשך כל השנה. אז תנצח משחק מתוך שבע.
עם חוסר מקצועניות לא מגיעים למקומות גבוהים.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

פשוט מצחיק שאתם מדברים על ההחמצות שלהם, אנחנו אלה שהיינו צריכים לתת פה חמישייה עם קצת יותר ריכוז ומזל.

שמעון א
Title: CrazyRed

Re: ואלישע בנוקאואט על בן שמעון

שליחה על ידי שמעון א »

אלדר כתב:שיטת המשחק השנה היא גאונית
כדורגל שמח ומהיר, הכל תאכלס והחלטי!
ראינו מה השליטה באמצע של רן בן שמעון נתנה להם..

אבל!!
לשנה הבאה כקבוצת צמרת עם יומרות והרתעה שהשגנו השנה
צריך אמצע חזק יותר ושחקנים עם יכולת לפרוץ בונקרים.. שנה הבאה יבואו אלינו קבוצות ויחנו את האוטובוס על הרחבה...
אני מאמין שאלישע ידע לעשות את העבודה ולהתאים את עצמו
אלדר, מה שאתה אומר כאן זה בדיוק מה שכל האוהדים שנגד אלישע אומרים (ואני בינהם). שהכדורגל מגעיל ואנחנו רוצים יותר להנות מכדורגל. ואני חושב שעם סגל השחקנים שלנו יש לנו את האפשרות לעשות את זה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

45 מיליון מול 30-35 זה בהחלט תקציב יותר גבוה אבל לזכןת הפועל תל אביב!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

עזוב אין טעם לנסות, הרוב פה חושבים שתקציב זה רק להביא שחקנים, לא לוקחים בחשבון חובות לספקים, למגרש, הוצאות טיסות(תקציב מכינים לפני השנה והם ציפו להגיע עד לבתים),נוער,צוות,הנהלה וכו׳..תקציב השחקנים שלהם לא היה גבוה והרוב הלך על שכטר וורמוט, שכחו שהם לא עמדו בעומס ושחררו חלוץ שיכל לעזור להם מאוד(נכון לא הצליח בתחילת העונה אבל גם בוזגלו לקח לו זמן, שלא לדבר על פלט) וזה שקיצצו להם 10% מהמשכורת שזה בטוח גרם להם לעודף מוטיבציה..אבל לא בוא נצעק את זה שהתקציב שלנו חצי משלהם.. ועוד יותר אלישע יודע בחצי תקציב מה שרב״ש לא ידע..אבל אפשר להתעלם מזה שרב״ש עם רבע תקציב מאלישע לקח לו אליפות ביותר מ15 נק׳..שורה תחתונה אנחנו באירופה בלי תואר וגם הפועל כנראה וזה בלי אף מילה על ק״ש כי שם פסטורלי

סמל אישי של משתמש
פליימיקר

שליחה על ידי פליימיקר »

בן שמעון קיבל תקציב של 50 מליון !!!! היה לו את שכטר וורמוט דמארי אבוטבול גורנה זגורי ובכל זאת הוא הצליח במיומנות רבה לבנות קבוצה שתעוף בסיבוב הראשון בגביע באירופה ולסיים 15 נקודות מתחתינו ו-30 ממכבי, לא יודע אם עזורי היה מצליח להגיע להישגים כאלה.
מעליב בכלל להגיד את השם שלו עם אלישע, מאמן אדיר הכי טוב שהיה פה בעשרים שנה, שעם התקציב שרן קיבל לקח 3 אליפויות בחיפה(אחת נשדדה ע"י לוזון).

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מה אתם מדברים יש לנו מזל שלא הפסדנו שיחקנו פח

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

dor69 כתב:מה אתם מדברים יש לנו מזל שלא הפסדנו שיחקנו פח
יש להם מזל שהם לא חטפו רביעייה. החמצנו מול שערים ריקים והם לא עשו כלום חוץ מלמסור.

סמל אישי של משתמש
פליימיקר

שליחה על ידי פליימיקר »

red guy כתב: עזוב אין טעם לנסות, הרוב פה חושבים שתקציב זה רק להביא שחקנים, לא לוקחים בחשבון חובות לספקים, למגרש, הוצאות טיסות(תקציב מכינים לפני השנה והם ציפו להגיע עד לבתים),נוער,צוות,הנהלה וכו׳..תקציב השחקנים שלהם לא היה גבוה והרוב הלך על שכטר וורמוט, שכחו שהם לא עמדו בעומס ושחררו חלוץ שיכל לעזור להם מאוד(נכון לא הצליח בתחילת העונה אבל גם בוזגלו לקח לו זמן, שלא לדבר על פלט) וזה שקיצצו להם 10% מהמשכורת שזה בטוח גרם להם לעודף מוטיבציה..אבל לא בוא נצעק את זה שהתקציב שלנו חצי משלהם.. ועוד יותר אלישע יודע בחצי תקציב מה שרב״ש לא ידע..אבל אפשר להתעלם מזה שרב״ש עם רבע תקציב מאלישע לקח לו אליפות ביותר מ15 נק׳..שורה תחתונה אנחנו באירופה בלי תואר וגם הפועל כנראה וזה בלי אף מילה על ק״ש כי שם פסטורלי
תרשום תרשום - דני עמוס, ברנקו איליץ, יורגן קולין, שמעון הרוש, אוראל דגני, בריאן גרזציץ, אבדורחימי- 50 מליון = כישלון מהדהד, קיבל התקפה וקישור מוכנים לאליפות ואירופה, היה צריך להעמיד הגנה ויש לו אליפות, כשהתחילו לקצץ בהפועל אלישע כבר היה צריך משקפת בשביל לראות את רני.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

פליימיקר ברגע שרשמת שמעון הרוש אני לא יודע אם התכוונת ברצינות או לא..אפשר לחשוב שמי שאמרת לי שווה אליפות יותר מכבי אתה באמת חושב שכן? בקשר אלינו זה לא שמשחקים אצלנו שחקנים אלמונים שלא עשו כלום בכדורגל אני מזכיר לך בוזגלו ברדה ופלט (והובר) מהליגה הבלגית, דוידזאזה מגן נבחרת, אג׳ידה שוער נבחרת ניגריה ששנה שעברה היה אמור לפתוח באליפות אפריקה לפני אניימה ונפצע, וסוראז שכולם ידעו שיש לו יכולת אבל לא ידענו אם נשאר לו חשק עפ״י השנתיים האחרונות..מצטער מבחינת שחקנים לא נפלנו מהם, וסתם שתדע 4 אוהדי הפועל ת״א אמרו לי לפני תחילת שנה יש לכם סגל למקום 2-3 ולנו ל5-6 הדשא של השכן תמיד נראה טוב יותר

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אני מסתכל על רבש בצורה אחרת.
הפועל תל אביב הייתה דומיננטית מול כל קבוצה השנה בליגה (גם מול מכבי). ואת זה אני זוקף לזכותו, כי הוא עשה את זה למרות שחקנים הרבה פחות מוכשרים מאשר שיש לנו , למכבי ולקריית שמונה. ואני מדבר כמכלול של הקבוצה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

zivmay כתב:אני מסתכל על רבש בצורה אחרת.
הפועל תל אביב הייתה דומיננטית מול כל קבוצה השנה בליגה (גם מול מכבי). ואת זה אני זוקף לזכותו, כי הוא עשה את זה למרות שחקנים הרבה פחות מוכשרים מאשר שיש לנו , למכבי ולקריית שמונה. ואני מדבר כמכלול של הקבוצה.
מה שווה הדומיננטיות אם בתאכל'ס הוא נכשל? אני לא רוצה לראות את הקבוצה שלי שולטת אופטית ומפסידה עם תקציב של 50 מיליון...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

שלח תגובה