"הקרב על הבית"

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: "הקרב על הבית"

שליחה על ידי dor69 »

sumsum כתב:אני לא רוצה להיות משבית שמחות...אבל נדמה לי שיצאנו מפרופורציות..
מי שימנע ממכבי תא ואוהדיה לחגוג כאן הם אך ורק השחקנים..
לא מילאנו באוהדינו אף לא פעם אחת את האצטדיון ולכן שהליגה 'גמורה' הזוי לעשות מהמהלך הזה מקרה 'חיים ומוות'
בנוסף כתוב בתורה -"זכור את אשר עשה לך עמלק"
ובנוגע לזה-מכבי תא יש לה 10000 מנויים (הלוואי עלינו) ולכן גם אם רצו לא יכלו להקצות יותר כרטיסים
בנוסף גם אוהדי בש שנכנסו ליציעי מכבי תא-הועברו ליציע אוהדינו למרות שיכלו בקלות להוציאם מהאצטדיון
כמו כן, מכבי תא הייתה היחידה שעמדה לצידנו ברגעינו הקשים שבהם טילים נחתו בעיר ונתנו לנו מקום להתאמן לנו ולמחלקת הנוער שלנו
בנוסף שהיינו ברגעי מצוקה מקצועית השאילו לנו שחקנים
בואו לא נהפוך את העניין לשנאה בין מועדונים, מעולם לא הייתה כזו וחבל שתווצר כזו.
אם יש למישהו להלין זה אך ורק על הקהל שלנו שגם בעונה כזו לא מצליחים למצוא 6000 טרמפיסטים (השאר אוהדים שרכשו מנויים והאמינו בה מהרגע הראשון, וכמעט כולם גם מגיעים לרוב משחקי החוץ)
העונה לא נגמרה זה משחק קריטי למקום השני

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אין פה עניין של שנאה,אני בטח לא שונא אותם כמועדון,אולי אפילו רואה בהם מודל לחיקוי לאיך צריך מועדון להתנהל.
זה שהאוהדים שלהם (לא כולם) שחצנים,רק נותן מוטיבציה לנצח.
העניין פה הוא הכבוד,ב"ש צריכה להוכיח אחת ולתמיד שהיא לא עפר לרגלי מכבי ת"א,ואמרתי גם שאם השחקנים ייתנו את הכל ובסוף יפסידו,אז אין מה לעשות,לפחות הם ניסו,ותאמין לי שאם בסוף הם ינצחו הרבה מאוד יעמדו וימחאו כפיים כי זה חלק מהספורט.
הדוגמא הכי קלאסית היא המשחק בין הפועל ת"א לבית"ר ששם השנאה היא תהומית,גם שם הייתה מלחמה ובסוף הפועל שמו גול דקה 90 ולא קרו שם דברים מיוחדים.
בשורה התחתונה,זה נכון הכל תלוי בשחקנים,ושפעם אחת לעזאזל יראו לנו שהם עשויים מחומר אחר,לפחות כמו האוהדים שלהם.

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

sumsum כתב:אני לא רוצה להיות משבית שמחות...אבל נדמה לי שיצאנו מפרופורציות..
מי שימנע ממכבי תא ואוהדיה לחגוג כאן הם אך ורק השחקנים..
לא מילאנו באוהדינו אף לא פעם אחת את האצטדיון ולכן שהליגה 'גמורה' הזוי לעשות מהמהלך הזה מקרה 'חיים ומוות'
בנוסף כתוב בתורה -"זכור את אשר עשה לך עמלק"
ובנוגע לזה-מכבי תא יש לה 10000 מנויים (הלוואי עלינו) ולכן גם אם רצו לא יכלו להקצות יותר כרטיסים
בנוסף גם אוהדי בש שנכנסו ליציעי מכבי תא-הועברו ליציע אוהדינו למרות שיכלו בקלות להוציאם מהאצטדיון
כמו כן, מכבי תא הייתה היחידה שעמדה לצידנו ברגעינו הקשים שבהם טילים נחתו בעיר ונתנו לנו מקום להתאמן לנו ולמחלקת הנוער שלנו
בנוסף שהיינו ברגעי מצוקה מקצועית השאילו לנו שחקנים
בואו לא נהפוך את העניין לשנאה בין מועדונים, מעולם לא הייתה כזו וחבל שתווצר כזו.
אם יש למישהו להלין זה אך ורק על הקהל שלנו שגם בעונה כזו לא מצליחים למצוא 6000 טרמפיסטים (השאר אוהדים שרכשו מנויים והאמינו בה מהרגע הראשון, וכמעט כולם גם מגיעים לרוב משחקי החוץ)
אני מסכים עם דבריו של אדום זקן.
מכבי נתנה לנו את המינימום הנדרש, אין סיבה שניתן להם משהו שונה.
העזרה שלהם בעמוד ענן ובכלל מוערכת (ויש לבאר שבע המון מה ללמוד ממכבי באופן כללי), אין שנאה בין המועדונים (למרות שחלק מהקהל שלהם שחצן בצורה בלתי נסבלת), אף אחד לא עושה להם דווקא, וכבר הודיעו שלא ישאירו יציעים ריקים באיצטדיון רק כדי לתסכל אותם.
העדיפות היא תמיד לאוהדי הקבוצה הביתית, גם במחיר של 10 ש"ח לכרטיס. מי שלא חושב כך לוקה בעודף הומניות.
אם לא נצליח למכור מראש את יציעים 2-6 שיתנו להם את שער 9 ושיהיה להם לבריאות. אם נצליח שיתכבדו ויראו בטלוויזיה.
בינתיים הקהל שלהם קונה בלי הפסקה כרטיסים לשער שש ורק תורם להשארות שער 9 לאוהדי באר שבע.
נ.ב.
גם לגבי אמצעי עידוד וכדומה צורך להתנהל מולם בצורה הדדית למה שהיה במשחק האחרון.
אם היו, והיו, אוהדים של ב"ש שהוצאו מבלומפילד אז עם כל הצער וההבנה למצוקת הכרטיסים שלהם צריך לנהוג באותה דרך.
כשהם יכבדו את אוהדי היריבה אז היריבות יכבדו את האוהדים שלהם.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ועוד משהו לגבי התלונות והיבבות שאני רואה כאן בנוגע להנהלה.
נכון... הם עקב האכילס שלנו ואמרתי זאת בכל תגובה אפשרית,אבל במקרה הספציפי הזה,אין מה להלין,הם נתנו לנו כאוהדים את האפשרות למלא את האיצטדיון מבלי להיות תלויים במכבי,ושאף אחד לא יהיה לי כאן יפה נפש,וידבר איתי על הורדת מחירים וכל מיני שטויות,שהכסף ייצא מכיסכם אז נשמע אתכם.
וגם תעשו טובה ואל תתנו דוגמאות,בטח לא מהפועל ת"א,ששם בגלל התנהלות של אוהדים ולא של שפיות הם נמצאים בחובות של מליונים.
נתנו לנו את האפשרות למלא את האיצטדיון,עד כה ממה שאני מבין זה אפילו לא קרוב,אז בטח שבמקרה הזה אין מה לבוא בתלונות להנהלה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

"אם עד הערב הכרטיסים לא יימכרו בקצב משביע רצון, תישקל שוב האפשרות לאפשר לאוהדי מכבי תל אביב למלא יציע נוסף. ארגוני האוהדים של הפועל באר שבע פנו בימים האחרונים ברשתות החברתיות לכלל האוהדים לרכוש את הכרטיסים בהקדם, אבל בפועל נמכרו עד הבוקר כ-1,000 כרטיסים בלבד לאוהדי באר שבע (פרט ל-3,300 המנויים)."

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

CrazyRed7 כתב:"אם עד הערב הכרטיסים לא יימכרו בקצב משביע רצון, תישקל שוב האפשרות לאפשר לאוהדי מכבי תל אביב למלא יציע נוסף. ארגוני האוהדים של הפועל באר שבע פנו בימים האחרונים ברשתות החברתיות לכלל האוהדים לרכוש את הכרטיסים בהקדם, אבל בפועל נמכרו עד הבוקר כ-1,000 כרטיסים בלבד לאוהדי באר שבע (פרט ל-3,300 המנויים)."
זה בערך מסכם את הכל, לצערי אנשים פה עם פנטזיות כאלה ואחרות על 10 אלף באר שבעים כשגם בשיא שלנו לא עברנו את ה9.

מסכים ומתחבר מאוד לדבריו של סומסום, מכבי לא עשתה דווקא כשהקצתה לנו רק 1600 כרטיסים אלא מילאה את בלומפילד באוהדים שלה דבר הלגטימי לחלוטין, דבר שתרצו או לא אנחנו כל השנה לא מצליחים ואין קשר לעודף הומניות כלפיי מכבי אלא התחשבות באלונה אין שום סיבה שבמשחק שבו היא יכולה למכור את כל הכרטיסים במחיר מלא היא תפסיד ותמכור ב10 כדיי שהאוהדיפ המפונקים שלנו ירימו את עצמם מכורסא.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

RedHell כתב:
זה בערך מסכם את הכל, לצערי אנשים פה עם פנטזיות כאלה ואחרות על 10 אלף באר שבעים כשגם בשיא שלנו לא עברנו את ה9.

מסכים ומתחבר מאוד לדבריו של סומסום, מכבי לא עשתה דווקא כשהקצתה לנו רק 1600 כרטיסים אלא מילאה את בלומפילד באוהדים שלה דבר הלגטימי לחלוטין, דבר שתרצו או לא אנחנו כל השנה לא מצליחים ואין קשר לעודף הומניות כלפיי מכבי אלא התחשבות באלונה אין שום סיבה שבמשחק שבו היא יכולה למכור את כל הכרטיסים במחיר מלא היא תפסיד ותמכור ב10 כדיי שהאוהדיפ המפונקים שלנו ירימו את עצמם מכורסא.

את הכסף שהיא תרוויח מהאוהדים של מכבי היא תפסיד מהכסף על מקום 2 שאם אנחנו לא מנצחים את מכבי יש סיכוי גדול שגם הוא יברח לנו מהידיים.
במקום לעשות איזה שיווק מעניין לאוהדים , משחק לפני אחרון בבית , מקום 1 נגד 2 , ההנהלה לא עושה שום דבר ומציבה תנאים שרק אם יקנו כרטיסים עד יום רביעי בערב אז לא יתנו לאוהדי מכבי .
מה זה הדרישות האלה ? הרי הסיכוי שיקנו 10 אלף כרטיסים עד היום בערב הוא אפסי ! שתפתח מראש את שער 9 לאוהדים שלנו בלי תנאים , תאמינו לי שיבואו לשער 9 הרבה יותר מאשר יבואו לשער 3 .
לא בושה לפתוח את שער 9 מהתחלה לאוהדים שלנו ואת שער 3 לפתוח לילדים עם חולצה אדומה וכרטיס ב-10 ש"ח . לא בושה לפצות את האוהדים על 2 משחקי העונה שהיה את בזיון הכרטיסים .
אני כבר צופה מה הולך להיות , הרבה אוהדי מכבי קנו כרטיסים לשער 6 , ייתנו להם גם את שער 9 והנה לכם חצי מגרש של מכבי כמו בעונת 1995 , אחלה חגיגות יעשו לנו בפנים .

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

RedHell כתב:

ולגטימי שבאר שבע תנסה למלא את וסרמיל באוהדים שלה. זה משחק בית להזכירך.
יכלנו גם להקצות להם מראש את שערים 7-8-9 ואולי גם את שלוש במחיר של 100 ש"ח לכרטיס וכנראה שהם היו קונים את הכל. עוד 2,000 באר שבעים היו קונים במחיר הזה כרטיסים לשערים 2,5,6 והייתה אוירה דמוקרטית להפליא. כל צד קיבל חצי ואלונה הייתה עושה קופה נאה (ואני לא מזלזל בהכנסה האפשרית).
זה אמנם היה נראה כמו משחק גביע באיצטדיון ניטרלי ולא כמו משחק בית של קבוצה שרוצה להבטיח את המקום השני, קבוצה שנלחמת על הכבוד אחרי רצף משחקי נפל כולל שני הפסדים רצופים מול מכבי בחוץ, הפסד אכזרי בגביע ואיבוד הסיכוי לזכות בתואר אחרי עשרות שנים. אבל מה זה משנה. העיקר שלפאנטיקס יהיה איפה לשבת.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

אנחנו רוצים שיתנו לנו כבוד כמו למועדון 4 הגדולות ואף מחשבים את עצמנו שם אבל אם אנחנו לא ממלאים את וסרמיל במשחק כזה ועוד שקיבל חשיבות של פרידה מלופא אז כנראה אנחנו ממש לא שם.. העיקר יש אוהדים שלא מבינים למה האצטדיון החדש ״רק״ 16000 מקומות. ואני לא חושב שאפשר לבוא בטענות לנושא השיווק כי יש משחקים שמוכרים את עצמם, איפה כל מי שהיה בחצי הגמר בר״ג? איפה כל מי שבא למשחקי הישארות? למה אין להם טירוף של לתת בראש למכבי ולא לתת להם לחגוג פה?

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

הטענות שלהם מגוחכות בעיניי מהסיבה שזה שלא קונים כרטיס ל משחק לא אלונה אשמה אלא הקהל המפונק שלנו שכל הזמן רוצה מבצעים וכרטיס ב10 שקל, כשאתם מבקשים את זה בתקופות קשות אני עוד מבין אבל גם כשהסחורה לוהטת לא טוב לכם ולא התקופה האחרונה לא נקראת תקופה קשה.

אתם גם מעלים פה על ימין ועל שמאל שאין שיווק אבל ראבק מה יש לשווק במשחק כזה?
מצטער אבל הגיע הזמן שאנשים יתפתחו פה לב"ש אין קהל של רבבת אוהדים שמגיעה לכל משחק אלא יותר בכיוון של חצי מזה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ran כתב:

את הכסף שהיא תרוויח מהאוהדים של מכבי היא תפסיד מהכסף על מקום 2 שאם אנחנו לא מנצחים את מכבי יש סיכוי גדול שגם הוא יברח לנו מהידיים.
במקום לעשות איזה שיווק מעניין לאוהדים , משחק לפני אחרון בבית , מקום 1 נגד 2 , ההנהלה לא עושה שום דבר ומציבה תנאים שרק אם יקנו כרטיסים עד יום רביעי בערב אז לא יתנו לאוהדי מכבי .
מה זה הדרישות האלה ? הרי הסיכוי שיקנו 10 אלף כרטיסים עד היום בערב הוא אפסי ! שתפתח מראש את שער 9 לאוהדים שלנו בלי תנאים , תאמינו לי שיבואו לשער 9 הרבה יותר מאשר יבואו לשער 3 .
לא בושה לפתוח את שער 9 מהתחלה לאוהדים שלנו ואת שער 3 לפתוח לילדים עם חולצה אדומה וכרטיס ב-10 ש"ח . לא בושה לפצות את האוהדים על 2 משחקי העונה שהיה את בזיון הכרטיסים .
אני כבר צופה מה הולך להיות , הרבה אוהדי מכבי קנו כרטיסים לשער 6 , ייתנו להם גם את שער 9 והנה לכם חצי מגרש של מכבי כמו בעונת 1995 , אחלה חגיגות יעשו לנו בפנים .
פאתטי להאשים את אלונה בחוסר שיווק למשחק הזה. לחצי הגמר היה שיווק?למשחק בבלומפילד שכל באר שבע עמדה בתור בקופות היה שיווק?
בשביל מה צריך לשווק את המשחק הזה?מקום ראשון נגד מקום שני, הכבוד של המועדון שלנו מונח במשחק הזה. לא מספיק בשביל אוהדי ההצלחות?כנראה שלא. אחרי שנים של אכזבות, מקום באירופה לא מספיק טוב בשבילם, ברגע שסיפור האליפות נסגר, הם מעדיפים לשבת על הכורסא בבית.
יש לנו בסיס של כ4000 אוהדים נפלאים. כל השאר אוהדי הצלחות עלובים וטרמפיסטים.

סמל אישי של משתמש
eylon123

שליחה על ידי eylon123 »

עם כל הכבוד ויש כבוד גדול לקהל שלנו, רוב הקהל זה אוהדי הצלחות. פשוט לא נתפס שלפני שנתיים במשחק ההשארות איכלסנו בקלות את וסרמיל וכאשר נאבקים בצמרת לא מצליחים למלא חצי אצטדיון. לא צריך את התרוץ שמכבי לא ייקחו אליפות, מי חשב שנהיה מקום שני בתחילת העונה ? איך למשחק עונה אנחנו לא מצליחים להביא אפילו 6000 אוהדים? מתי כן נמלא את ווסרמיל?

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

הקרב על הבית נכשל , בגלל אוהדים *** שיש לנו .

המועדון הוציא הודעה רשמית שגם יציע 9 יהיה של מכבי כאשר חלקם הגדול כבר קנה לשער 6

הקהל הכי טוב במדינה , קהל גדול וכו' זה הכל בולשיט וחרטה.
להפועל ב"ש יש 3-4 אלף אוהדים אמיתיים והשאר טרמפיטסים מזדיינים .
תמונה

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

CrazyRed7 כתב: פאתטי להאשים את אלונה בחוסר שיווק למשחק הזה. לחצי הגמר היה שיווק?למשחק בבלומפילד שכל באר שבע עמדה בתור בקופות היה שיווק?
בשביל מה צריך לשווק את המשחק הזה?מקום ראשון נגד מקום שני, הכבוד של המועדון שלנו מונח במשחק הזה. לא מספיק בשביל אוהדי ההצלחות?כנראה שלא. אחרי שנים של אכזבות, מקום באירופה לא מספיק טוב בשבילם, ברגע שסיפור האליפות נסגר, הם מעדיפים לשבת על הכורסא בבית.
יש לנו בסיס של כ4000 אוהדים נפלאים. כל השאר אוהדי הצלחות עלובים וטרמפיסטים.

אל תשווה חצי גמר , באיצטדיון נייטרלי , חוויה אדירה שכל אוהד שלנו לא רוצה לפספס את החגיגה ביום שכזה . או משחק בבלומפילד שאתה מקבל 1400 כרטיסים שבוודאי שיטרפו בתוך 5 דק' .
למשחק בית שצריך להביא 10 אלף איש צריך לעשות שיווק , שיווק עושים כשהקהל רדום , כל העונה הזאת אנחנו רואים רק את הקהל מדליק את עצמו ברשתות החברתיות , לא ראיתי שום קמפיין של המועדון כל העונה ! יש להנהלה שלנו הרבה דברים לשפר בין אם זה בשיווק , בין אם במכירת מוצרי הקבוצה , ועד שגם הדברים ה"קטנים" הללו לא יקרו אנחנו נישאר קבוצה בינונית .
לא צריך להציב תנאים לאוהדים שלנו , תתנו את שער 9 מהתחלה , למה מגיע לאוהד של קבוצה יריבה לשבת ביציע טוב יותר מאשר לאוהדי הקבוצה שלך ?
מה גם שאוהדי הפועל ב"ש נזכרים יומיים לפני משחק לרכוש כרטיסים , אנשים עובדים , לומדים , לא לכולם יש זמן ללכת ללונה טורס לרכוש כרטיס באמצע היום , בסופ"ש יש קצת יותר זמן , או באיצטדיון לפני המשחק , אבל היה לחץ לתת למכבי כרטיסים , הם יותר חשובים מהאוהדים שלנו .
ההנהלה מתנהגת כאילו היא עושה לנו טובה , הקהל לא מטומטם , הם חייבים להבין את זה כבר !!!
עכשיו רק חסר שאלונה תעניק לייני את הצלחת

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

יש הרבה ליקויים לאורך כל העונה ולא עשינו קפיצת מדרגה מבחינת ניהול ושיווק. לגבי זה אני מסכים.
אבל ואבל גדול - התירוץ של האוהדים תמיד היה חוסר הצלחות. אז הנה הצלחנו העונה ו-וסרמיל לא היה מלא אפילו פעם אחת.
עכשיו התירוץ עבר להיות איצטדיון, מחירי כרטיסים וחוסר שיווק?
איצטדיון - אוקיי. נחכה ונראה. אני גם מאמין שאיצטדיון חדש יכול לתת דחיפה רצינית לאוהדים, אבל המנטליות הזאת ומחסור בתרבות ספורט ואהדה לא ישתנה.
מחירי כרטיסים - מחירי הכרטיסים בסה"כ סבירים. יש קבוצות שלוקחות פחות(בני יהודה, קריית שמונה) וקבוצות שלוקחות יותר(מכבי והפועל ת"א) ואנחנו די באמצע.
חוסר שיווק?גם בלי שיווק הצלחנו למלא את וסרמיל בשנים האחרונות נגד הגדולות.
נותר רק לחכות למעבר לאיצטדיון החדש. מקווה באמת שזה יביא לעלייה משמעותית בכמות הקהל(ביחד עם מערך שיווק נורמלי).

שלח תגובה