איציק יצחקי: אלישע צפוי לחתום, מליקסון מועמד

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

איציק יצחקי: אלישע צפוי לחתום, מליקסון מועמד

שליחה על ידי maor20094 »

במשדר של וואלה אמר איציק יצחקי שאלישע צפוי לחתום וכבר עכשיו להתחיל בסיכום עם שחקנים לעונה הבאה,
בקבוצה רוצים מאוד מגן ימני במקום אילוז, כאשר שמם של גבאי מחיפה ויובל שפונגין עלו במועדון.
שמו של יקיר אוהדי הפועל ב"ש מאור מליקסון רץ חזק מאוד במועדון, במועדון אמרו שיפנו אליו באופן וודאי. סיכוים גדולים שיגיע במידה וירד ליגה עם קבוצתו בצרפת.
תמונה

סמל אישי של משתמש
azb852

Re: איציק יצחקי: אלישע צפוי לחתום, מליקסון מועמד

שליחה על ידי azb852 »

שמעתי את התכנית בוואלה.
מנחה התכנית אמר,
מאור בוזגלו, ברדה ומליקסון
זו תיהיה התקפה קטלנית ביותר.

אמן שמליקסון יגיע.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אמן שזה יקרה אם זה יקרה ונשאיר את רוב הסגל הקיים אם חיזוקים במקום שחקנים ממורמרים יהיה לנו סגל חזק יותר משל השנה.
מה שכן חייבים להביא קשר יותר התקפי במקום הובר ולהחתים את סוארס ופאיו!!
ואת השחקנים הצעירים קרי לוטם ואלגרבלי להחתים על חוזה ארוך טווח!
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

יובל שפונגין זו אופציה מצויינת!!
כשאילוז וביטון ימשיכו לתת גיבוי מהספסל.

מליקסון באגף ברוטציות באגפים ביחד עם בוזגלו זה חלום בלי ספק, כשבגיבוי יהיה את נאסר וגבאי.

קשר אחורי איכותי(!) במקום אראל שיהפוך לגיבוי מהספסל.
וזו בהחלט קבוצה שצריכה להתחרות על כל התארים. :קופץ:
תמונה

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שפונגין לא יבוא לפה בחיים, אם יחזור לארץ זה יהיה רק למכבי שרודפת אחריו כבר כמה שנים טובות.

סמל אישי של משתמש
gate5

שליחה על ידי gate5 »

מגן ימני מגן ימני מגן ימני!

אם רוצים שנה הבאה לאיים על התואר חייבים מגן ימני.
הייתי הולך על גבאי.. עוד אחד שלא מצא את עצמו במכבי חיפה ויש לו המון להוכיח.. יכול לעשות את עונת הפריצה המחודשת שלו אצלנו.

בנוסף לאלעד גבאי אם יש אפשרות.. להביא את גילי ורמוט. שחקן 50 50 מעולה..יכול מאד להוסיף להנעת הכדור.

סהכ 4 שחקנים הייתי רוצה לראות : אלעד גבאי, ורמוט, מליקסון, נוואקמה!

סמל אישי של משתמש
שי האדום

שליחה על ידי שי האדום »

gate5 כתב:מגן ימני מגן ימני מגן ימני!

אם רוצים שנה הבאה לאיים על התואר חייבים מגן ימני.
הייתי הולך על גבאי.. עוד אחד שלא מצא את עצמו במכבי חיפה ויש לו המון להוכיח.. יכול לעשות את עונת הפריצה המחודשת שלו אצלנו.

בנוסף לאלעד גבאי אם יש אפשרות.. להביא את גילי ורמוט. שחקן 50 50 מעולה..יכול מאד להוסיף להנעת הכדור.

סהכ 4 שחקנים הייתי רוצה לראות : אלעד גבאי, ורמוט, מליקסון, נוואקמה!
בהחלט בגדר חלום.
תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

תשכחו מנוואקמה כל עוד נשמור על 4 הזרים שרוצים לשמור עליהם ונביא קשר יותר התקפי מהובר (שאתמול אראה ניצוצות) ועם אותה יכולת הגנתית של הובר, אז לא צריך להביא את נוואקמה....

אבל לגביי גילי ורמוט ומליקסון מסכים לחלוטין, את אלעד גבאי לא בטוח שהייתי מביא הוא לא הפתרון מגן בינוני מינוס....

לעונה הבאה צריך לשחרר את: סוויסה (רק במידה והוא רוצה לעזוב), דג'אני (הוא יעזוב ככל הנראה), פלצ'וק (יעזוב) ואת הובר (לא בגלל יכולת אלא בגלל עלויות כלכליות וגם אי כדאיות הוא הגנתי מדיי) ואת ביטון להשאיל

במצב הזה אנחנו צריכים 5-6 שחקנים:
מליקסון, שפונגין, קשר זר איכותי במקום הובר שיהיה גם יותר התקפי, קשר במקום דג'אני לרוטציה (צריך להביא את תום מנשרוב, שחקן טוב לדעתי), ובלם ישראלי לרוטציה (לנסות להביא את בן והבה) ואולי במידת הצורך שחקן במקום סוויסה (קנט סייף יכול להתאים).

6 שחקנים כאשר 3 מתוכם צריכים להיות איכותיים, ועוד כישרון אחד כמו סייף או אפילו עגייב, ועוד שניים לסגל הרחב.

סגל לעונה הבאה:
שוערים:
אג'ידה
בן חמו
רחמים

שחקני הגנה:
אילוז
שפונגין
סוארס
פאיוביץ'
אלגרבלי
בלם ישראלי (והבה?)
תורג'מן
דוידזאדה

קישור אחורי:
אראל
קשר ישראלי נוסף לרוטציה
ז'ינו
קשר זר איכותי במקום הובר

קישור התקפי:
מליקסון
בוזגלו
סייף/עגייב/אחר
נסאר
פיראס עוואד

התקפה:
פלט
דובב גבאי
אליה
ויוסף אבולאבן

במידה מסוימת הייתי אפילו משאיר את פלצ'וק או את סוויסה.

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

לא הבנתי למה ורמוט ? למה צריך 200 קשרים התקפיים ? אלא אם כן ורמוט כפליימקר ( מה שלדעתי עדיף למליקסון ) ומליקסון ובוזגלו בצדדים וברדה בחוד,
למרות שלדעתי ורמוט לא יגיע לפה, אלא למכבי חיפה .
תמונה

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

לא נראה שורמוט שחקן שב"כבוד" שלו לשחק בבש...
בטח ישחק בחיפה או אירופה.

הלואי שמליקסון יבוא..

סמל אישי של משתמש
HBS

שליחה על ידי HBS »

דני בונדר אופצייה טובה בתור מגן ימני יציב.
מליקסון בגדר חלום.
לדעתי צריך לוותר על הובר בעונה הבאה, גם בתור קשר אחורי הוא לא עולה על הרמה שיש בקבוצה וחבל כי הוא יושב על משבצת של זר וגם בתור בלם אנחנו מסודרים כבר.

סמל אישי של משתמש
taltal

שליחה על ידי taltal »

ארבייטמן לליגה שלנו הוא יהיה מצויין.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

אני מתפלא על אלה שאומרים שהובר לא טוב?? בואנה הוא פאקינג שחקן שלא היה מגיע לפה גם בחלומות הכי ורודים שלכם, זה שחקן בסדר גודל ליגה אנגלית!! חוצמיזה שהוא גם נראה ככה במשחקים מחלץ מיליון כדורים היחידי שעושה משהו בקישור וכל זה שתמיד משחק לידו קשר ברמה נמוכה מאוד + קיצונים שלא עושים הגנה.
לעונה הבאה צריך להביא מישהו בקליבר שלו לקישור בנוסף לקשר יצירתי סטייל דג'אני אבל יותר תאכלס גם בהגנה וגם בהתקפה.
בנוסף לא להביא שום בלם- לבנות על אלגרבלי שלדעתי מפוצץ בכישרון וגם אתמול היה יותר טוב מפאיוביץ.

על מליקסון אין מה להגיד, הלוואי שיגיע + מגן ימני.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

talb55 כתב:אני מתפלא על אלה שאומרים שהובר לא טוב?? בואנה הוא פאקינג שחקן שלא היה מגיע לפה גם בחלומות הכי ורודים שלכם, זה שחקן בסדר גודל ליגה אנגלית!! חוצמיזה שהוא גם נראה ככה במשחקים מחלץ מיליון כדורים היחידי שעושה משהו בקישור וכל זה שתמיד משחק לידו קשר ברמה נמוכה מאוד + קיצונים שלא עושים הגנה.
לעונה הבאה צריך להביא מישהו בקליבר שלו לקישור בנוסף לקשר יצירתי סטייל דג'אני אבל יותר תאכלס גם בהגנה וגם בהתקפה.
בנוסף לא להביא שום בלם- לבנות על אלגרבלי שלדעתי מפוצץ בכישרון וגם אתמול היה יותר טוב מפאיוביץ.

לאירופה אתה חייב בלם נוסף ובמיוחד שיהיה לנו גם את גביע הטוטו על הראש, חייבים 4 בלמים בסגל, ולא בגלל שאלגרבלי לא טוב, אלא כי ראית מה קרה לנו שאין לנו את סוארס או פאיו, תתאר לך מצב שאין לנו את שניהם?? (הרחקות פציעות וכו')
חייבים בלם נוסף עונה הבאה לרוטציה, מקסימום אם לא נצליח באירופה יהיה אפשר להשאיל את הבלם הנ"ל ולהיות עם סוארז פאיו ואלגרבלי, אבל חייבים עוד בלם לרוטציה לאירופה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

talb55 כתב:אני מתפלא על אלה שאומרים שהובר לא טוב?? בואנה הוא פאקינג שחקן שלא היה מגיע לפה גם בחלומות הכי ורודים שלכם, זה שחקן בסדר גודל ליגה אנגלית!! חוצמיזה שהוא גם נראה ככה במשחקים מחלץ מיליון כדורים היחידי שעושה משהו בקישור וכל זה שתמיד משחק לידו קשר ברמה נמוכה מאוד + קיצונים שלא עושים הגנה.

אני אישית חושב שהובר לא מספיק טוב התקפית, תן לי הובר משודרג מבחינה התקפית וקשר ישראלי ברוטציה במקום דג'אני אבל אחד עם כישרון ויכולת ויכול להיות לנו במצב כזה קישור אחורי לא רע, כאשר אראל ז'ינו והשניים האחרים ילחמו על מקום בהרכב.

והכי הכי חשוב מליקסון ואם ואלנסיין יורדת זה לא יהיה משימה בלתי אפשרית...
מליקסון+בוזי+ברדה+פלט= רבייעיית ההתקפה הכי קטלנית בליגה לא משנה מה המקקים יביאו...

שלח תגובה