מוטי איווניר לא אשם.
אבל ברור שאי אפשר להגיד שההחלטות במועדון נכונות.
לפטר אחד כמו יוני סופרנוב על מניעי אגו זה החלטה מהמותן.
וצר לי שמחלקת הנוער בתקופת ויקו היתה יותר גרועה מתקופת זינו, רק שלויקו היה כסף ״לשחק״ איתו.
משחקי מחלקת הנוער 22-02-14 סיום בקרית שמונה 5-1.
- ForeverRed
Re: משחקי מחלקת הנוער 22-02-14 סיום בקרית שמונה 5-1.
!!!!!הסניגור האדום כתב: ניר אני מנסה להבין אותך אבל לצערי לא מצליח, איפה בדיוק הכישלון של מנהל שזו שנתו הראשונה במועדון?
במבחן התוצאה? או במבחן הדרך?
במבחן התוצאה ברור שזה כישלון, אבל למראית עין,ולמה? זו קבוצת ילדים שהתחנכה על ברכי הקומבינה של הניהול הקודם,
אז היכן הכשלון של הניהול החדש? זו לא קבוצת בוגרים שבה אתה מכין רשימת שחקנים שאתה רוצה בהם,מגיש לבעלים ולפיה אתה מכין קבוצה שאתה מאמין בה,
כאן את מקבל את הילדים של העיר לטוב ולרע,
אז כישלון במבחן התוצאה?
בדרך? אז אני אספר לך שכמעט ועדיין לא! הוא נקי מקומבינות,יש עדיין עשבים שוטים שמנסים וקצת מצליחים, להשתמש בקשרים ובעבודתם במועדון למען טובות הנאה כאלה ואחרות,
אני מאמין שמוטי יעלה על זה בסופו של דבר וגם הם ימצאו את עצמם מחוץ למועדון,
נכון להיום אתה יכול להגיע לאימונים וכמעט לרוב המשחקים, ולא להיתקל באותם בעלי שררה והצעקנים והמקללים ששרצו שם לאורך השנים,
אז ניר סבלנות לא תזיק,ותאמין לי יש לנו ילדים נהדרים שבסוף הם ידעו איך לצאת מהמצב הזה.
לא פיטרו, התפטר לבד.אלדר כתב:מוטי איווניר לא אשם.
אבל ברור שאי אפשר להגיד שההחלטות במועדון נכונות.
לפטר אחד כמו יוני סופרנוב על מניעי אגו זה החלטה מהמותן.
וצר לי שמחלקת הנוער בתקופת ויקו היתה יותר גרועה מתקופת זינו, רק שלויקו היה כסף ״לשחק״ איתו.
עם כל הכבוד ליוני ולעבודה המבורכת שלו עם הילדים, זה הרגיש יותר מדי כמו ״ תחזיקו אותי״.

- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. אני חושב שצריך להיות סבלנים עם הילדים.
הם בתקופה לא טובה, אבל יש עוד 11 מחזורים לסוף העונה, מספיק זמן לשנות את הדברים ולסיים את העונה באמצע הטבלה.
אני לא חושב שהשלושה היא משתי הקבוצות החלשות בליגה.
2. יורדת אחת בטוחה כבר יש, רמת השרון עם 9 נקודות.
3. מעל רמת השרון נמצאת רעננה עם 18 נקודות, 2 נקודות מתחת לשלושה, ואחת שבמפגש מול השלושה יצאה מובסת 3-0.
אני מציע לכולם להיות סבלנים, ולא לחפש כבר עכשיו את האשמים בכישלון כשיש עוד מספיק משחקים לשחק.
הם בתקופה לא טובה, אבל יש עוד 11 מחזורים לסוף העונה, מספיק זמן לשנות את הדברים ולסיים את העונה באמצע הטבלה.
אני לא חושב שהשלושה היא משתי הקבוצות החלשות בליגה.
2. יורדת אחת בטוחה כבר יש, רמת השרון עם 9 נקודות.
3. מעל רמת השרון נמצאת רעננה עם 18 נקודות, 2 נקודות מתחת לשלושה, ואחת שבמפגש מול השלושה יצאה מובסת 3-0.
אני מציע לכולם להיות סבלנים, ולא לחפש כבר עכשיו את האשמים בכישלון כשיש עוד מספיק משחקים לשחק.
לגבי יוני סופרנוב, פוטר או התפטר, כשאנחנו רואים עכשיו את ההתפרקות של נערים א' אחרי עזיבתו אפשר עוד יותר להעריך את העבודה שלו. יוני מאמן מוכח שגידל כבר שחקנים לבוגרים, הוכיח שהוא ישר ונקי כפיים, ובעיר שלא שופעת מאמנים כאלה אסור היה לתת לו ללכת.שי האדום כתב:
לא פיטרו, התפטר לבד.
עם כל הכבוד ליוני ולעבודה המבורכת שלו עם הילדים, זה הרגיש יותר מדי כמו ״ תחזיקו אותי״.
שכחתם גם את איברהים אבו רקייק, שתסכימו איתי שלפטר מאמן לפני תחילת העונה על שטות, זו בדיחה עצובה. הוא מאמן מקומי שעבד קשה כדי להגיע לאן שהגיע, אם החליטו למנות אותו, לפחות היו צריכים לתת לו צ'אנס. אני בטוח שהוא היה מצליח כמו בכל הקבוצות שאימן להעמיד קבוצה לוחמת ולא לוזרית כמו הנוער של היום.
אז מה עם איווניר? מצד אחד הוא הציב בראש את המאמנים הכי טובים, מצד שני רב איתם מהר מאוד. בכל זאת אין ספק שהוא איש מקצוע מהשורה הראשונה וזכינו שהוא אחראי על מחלקת הנוער. צריך לתת לו זמן וסבלנות.
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
זמן וסבלנות לעבוד יש לנו
אבל הוא צריך לפתור את בעיית האובר אגו שלו
לסיים על רקע סכסוכים או נסיונות להפוך מאמנים לבובות זה לא מקצועי.
אם לפטר על רקע מקצועי זה עוד מתקבל...
נקווה שהנוער יצליח להתאושש כי הדרך ארוכה והמלאכה מרובה, אוי אלי זינו הרגת אותנו
אבל הוא צריך לפתור את בעיית האובר אגו שלו
לסיים על רקע סכסוכים או נסיונות להפוך מאמנים לבובות זה לא מקצועי.
אם לפטר על רקע מקצועי זה עוד מתקבל...
נקווה שהנוער יצליח להתאושש כי הדרך ארוכה והמלאכה מרובה, אוי אלי זינו הרגת אותנו