קשה מאוד לדעת האם שחקן צעיר X או Y יצליח, בטח כשבכדורגל מעבר לנושא המקצועי יש גם חשיבות גדולה מאוד לנושא המנטלי וליכולת של שחקן, בטח שחקן הגנה, לעשות את המעבר ממחלקת הנוער לקבוצה הבוגרת.
אבל בכל הנוגע לנתונים הפיזיים, גדל לנו כאן שחקן שיוצא ממחלקת הנוער שלנו פעם בעשרים או שלושים שנה. לא נראה לי שיש בלם ישראלי בגיל שלו, במימדים שלו, שנע במהירות כזו.
מבחינת נתונים, פיזיות, מהירות, משחק הגובה, והשילוב שלהם, מדובר בבלם שבדרך כלל גודל במחלקות נוער אירופאיות, ובוודאי לא במחלקת הנוער שלנו שמייצרת כמעט תמיד שחקנים רזים ורכים.
העובדה שסמכו על אלגרבלי מספיק כדי לשחרר את מרקוביץ', כמו גם העובדה שלמרות האדום בבלומפילד הוא חזר להרכב, מלמדת שגם בצוות המקצועי מבינים שיש כאן חומר גלם מצוין, שעם הליטוש הנכון יכול להתפתח לשחקן הרכב ולסגור לנו עמדה בהרכב להרבה מאוד שנים.
בן אלגרבלי
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: בן אלגרבלי
המצטיין של אתמול!
חייב לעבוד קשה בקיץ עם מאמן אישי. הרבה שחקנים עושים את זה.
לדעתי הוא יהיה בלם העתיד שלנו.
חייב לעבוד קשה בקיץ עם מאמן אישי. הרבה שחקנים עושים את זה.
לדעתי הוא יהיה בלם העתיד שלנו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי הוא פאיוביץ' וסוארס נותנים לנו שלישיית בלמים חזקה מאוד.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא נופל מבן והבה שהיה פה, המבנה גוף שלו באמת משו נדיר במחוזינו, צריך ללמוד מאופיר איך הופכים מכישרון גדול לשחקן ענק. מאמן אישי, השקעה, והתמדה =סוד ההצלחה!
אני אישית מאוד מחזיק ממנו עוד מעונה שעברה בנוער ראיתי שחקן שמתבלט מעל כל השאר.
אין ספק שהוא חומר גלם מאוד נכון, הוא צריך לעבוד קשה, לרצות ללמוד שזה הכי חשוב ולשפר את כל האספקטים של משחק הרגל שלו והיציאה קדימה, שזה מהתכונות הכי חשובות לבלם היום, שכן הבלמים היום הם חלק מרכזי (אולי הכי מרכזי) בהנעת הכדור ובדחיפה קדימה של קבוצה!!
אבל עם ובלי קשר אליו הכי חשוב סבלנות!!
אין ספק שהוא חומר גלם מאוד נכון, הוא צריך לעבוד קשה, לרצות ללמוד שזה הכי חשוב ולשפר את כל האספקטים של משחק הרגל שלו והיציאה קדימה, שזה מהתכונות הכי חשובות לבלם היום, שכן הבלמים היום הם חלק מרכזי (אולי הכי מרכזי) בהנעת הכדור ובדחיפה קדימה של קבוצה!!
אבל עם ובלי קשר אליו הכי חשוב סבלנות!!
מאחר ובאמת הוא בלם כל כל ראשוני, אני הייתי רוצה לראות הרכה שלושה בלמים ביחד איתו סוארס ופאיוביץ.
כמובן במשחקים מול קבוצות שמסתגרות.
כמובן במשחקים מול קבוצות שמסתגרות.

- ForeverRed
מסכים עם כל מילה.Sir Alex Ferguson כתב:קשה מאוד לדעת האם שחקן צעיר X או Y יצליח, בטח כשבכדורגל מעבר לנושא המקצועי יש גם חשיבות גדולה מאוד לנושא המנטלי וליכולת של שחקן, בטח שחקן הגנה, לעשות את המעבר ממחלקת הנוער לקבוצה הבוגרת.
אבל בכל הנוגע לנתונים הפיזיים, גדל לנו כאן שחקן שיוצא ממחלקת הנוער שלנו פעם בעשרים או שלושים שנה. לא נראה לי שיש בלם ישראלי בגיל שלו, במימדים שלו, שנע במהירות כזו.
מבחינת נתונים, פיזיות, מהירות, משחק הגובה, והשילוב שלהם, מדובר בבלם שבדרך כלל גודל במחלקות נוער אירופאיות, ובוודאי לא במחלקת הנוער שלנו שמייצרת כמעט תמיד שחקנים רזים ורכים.
העובדה שסמכו על אלגרבלי מספיק כדי לשחרר את מרקוביץ', כמו גם העובדה שלמרות האדום בבלומפילד הוא חזר להרכב, מלמדת שגם בצוות המקצועי מבינים שיש כאן חומר גלם מצוין, שעם הליטוש הנכון יכול להתפתח לשחקן הרכב ולסגור לנו עמדה בהרכב להרבה מאוד שנים.
עם זאת יש לצנן את ההתלהבות של חלק מהקהל. אלגרבלי שחקן צעיר ודרך ארוכה עוד לפניו, חובת ההוכחה עליו. תנו לילד להתפתח בשקט.
פוטנציאל יש .
ונראה שבעונות כאלה הרבה יותר קל לבשל שחקנים צעירים, לשחקנים הצעירים הרבה יותר קל להיכנס למכונה משומנת שרצה ובנתיים זה עובד טוב מאוד עם זינו ואלגרבלי.
ונראה שבעונות כאלה הרבה יותר קל לבשל שחקנים צעירים, לשחקנים הצעירים הרבה יותר קל להיכנס למכונה משומנת שרצה ובנתיים זה עובד טוב מאוד עם זינו ואלגרבלי.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
זקוק לאימון מנטאלי.
לא שאני טוען שהוא לוקה בזה - אבל חייב לבנות את החוסן המנטאלי שלו לתלפיות.
חוצמזה, נתן משחק טוב, קצת הססני אבל בהחלט מובן - כיף לראות שחקן חדש מהנוער(גם על חשבון טעויות)
לא שאני טוען שהוא לוקה בזה - אבל חייב לבנות את החוסן המנטאלי שלו לתלפיות.
חוצמזה, נתן משחק טוב, קצת הססני אבל בהחלט מובן - כיף לראות שחקן חדש מהנוער(גם על חשבון טעויות)
מרוויח ביושר את עמדת הבלם השלישי.
בלמים ישראלים טובים אפשר לספור על כף היד, עם הנתונים והיכולת שהוא מראה אין סיבה לא לבנות עליו גם לעונה הבאה.
נראה שאלישע והמערכת מאוד מאמינים בו. הייתי בטוח שאחרי האדום בבלומפילד הוא די סיים את הסיפור העונה (בטח כשגם הובר יכול לשחק בלם), היה מפתיע לראות אותו עולה אתמול ב-11.
חוסך לנו הבאה של איזה איציק כהן לעונה הבאה.
גם אם לא יגדל להיות שחקן הרכב, שחקנים משלימים מתוצרת בית שחוסכים ברכש בסופו של דבר משדרגים את הקבוצה ע"י אפשרות להבאה מצומצמת ואיכותית יותר של שחקני רכש.
כן ירבו.
בלמים ישראלים טובים אפשר לספור על כף היד, עם הנתונים והיכולת שהוא מראה אין סיבה לא לבנות עליו גם לעונה הבאה.
נראה שאלישע והמערכת מאוד מאמינים בו. הייתי בטוח שאחרי האדום בבלומפילד הוא די סיים את הסיפור העונה (בטח כשגם הובר יכול לשחק בלם), היה מפתיע לראות אותו עולה אתמול ב-11.
חוסך לנו הבאה של איזה איציק כהן לעונה הבאה.
גם אם לא יגדל להיות שחקן הרכב, שחקנים משלימים מתוצרת בית שחוסכים ברכש בסופו של דבר משדרגים את הקבוצה ע"י אפשרות להבאה מצומצמת ואיכותית יותר של שחקני רכש.
כן ירבו.