השחקן הכי חלש במגרש.CrazyRed7 כתב:תורג'מן היה טוב. לא יודע מה אתם רוצים ממנו..
נראה אחלה בנאדם,אבל עם כל הצער ממש ממש לא לרמה הזאת.
השחקן הכי חלש במגרש.CrazyRed7 כתב:תורג'מן היה טוב. לא יודע מה אתם רוצים ממנו..
מסכים.ForeverRed כתב: * אלישע לוי, לא שאפשר לבוא בטענות לאור ההתפתחויות, אבל ההוצאה של דג'אני באה לדעתי מוקדם מידיי ודווקא בדקות שהקבוצה
התייצבה, וההורדה של ברדה למרכז המגרש פוגעת בנו פעמיים - גם אנחנו מפסידים את שחקן ההתקפה הכי טוב שלנו וגם מקבלים
שחקן אמצע שלא מסוגל לבצע את התפקיד ברמה הנדרשת (ולא באשמתו). די עם זה!
OMERREMO כתב:תודה ל dor69 ו zivmay לך תכין חמוצים יא ליצן!!!!! כל הודעה מבקר את אלישע????
מי אתה ומה אתה יא אפס!!!!!!! אלישע מאמן מספר אחת בישראל!
יש לך הוכחה בהודעה למעלה, שאני לא מהחסידים של אלישע.avivgolan כתב:לא ברמה, נכון, בגלל זה הגיע לאן שהוא הגיע עם מכבי חיפה. מה המירוץ הגדול הזה לדבר נגדו אחרי הפסד, למה אתה לא אומר את זה אחרי ניצחון? או אחרי 14 משחקים ללא הפסד?
אתה מדבר על עמידה שערורייתית אבל גבר אל תשכח ששלושה שחקני הגנה שלך פשוט לא ברמה, שיחקת עם הגנת טלאים שפשוט לא מתאימה למעמדים האלה (למעט סוארס) אתה בטוח שמכבי ת"א היו משחקים כ"כ טוב עם שלושה מחליפים בהגנה?
אתם היסטרים ואתם מדברים כאילו זה גמר גביע, קורה ומותר להפסיד, במקום להסתכל על הנקודות החיוביות אתה מסתכל רק על השלילי, קבוצה אחרת, או באר שבע אחרת של שנים קודמות הייתה מקבלת 5-0. לא קיבלנו הזדמנות לפתח משחק כי מראש זה התחיל בטעות שיפוט ואח"כ אדום.
הסיבה אגב לדעתי שדג'אני יצא היא שהוא פשוט לא עושה הגנה. אין סיבה להוציא חלוץ (או שחקן אגף) ולהכניס קשר במצב של 1-0, מה זה בדיוק ייתן לך? הפסד בכבוד? יש לו ביצים שהוא נשאר במערך הזה וצריך למחוא לו כפיים על זה.
לסיכום, אתה ועוד רבים אחרים היסטרים פה ולוקחים פה משחק שהוא לא אינדקציה לכלום והופכים אותו לאסון לאומי. קורה ויקרה ואין מה לעשות, אנחנו בעיצומו של תהליך, תחשבו חיובי ותסתכלו קדימה, גם האליפות לא גמורה, ומי שאומר שהיא כן הוא לוזר.
(ואגב אני רוצה לשמוע אותך מדבר ככה גם אחרי משחק, אם אתה עקבי תהיה עקבי תמיד)
נכון שפתחנו בהגנת טלאים, אבל היה יותר מדי חופש למוסרים של מכבי. כדי לנצח משחקים כאלה חייב ללחוץ באמצע ובאגפים. לחץ על ההגנה של מכבי היה פשוט בזבוז של 'כוח' וכוח אדם. כל עוד אתה לא סוגר טוב את האמצע ואת האגפים גם פאיוביץ אופיר ואילוז לא יעזרו. זכור לך במשחק מסירה אחת שלנו שחתכה את האמצע והגיע לאיזור מסוכן ברחבה של מכבי ? לא, כי מכבי מבצעת את ההוראות בתיאום מצויין.avivgolan כתב:לא ברמה, נכון, בגלל זה הגיע לאן שהוא הגיע עם מכבי חיפה. מה המירוץ הגדול הזה לדבר נגדו אחרי הפסד, למה אתה לא אומר את זה אחרי ניצחון? או אחרי 14 משחקים ללא הפסד?
אתה מדבר על עמידה שערורייתית אבל גבר אל תשכח ששלושה שחקני הגנה שלך פשוט לא ברמה, שיחקת עם הגנת טלאים שפשוט לא מתאימה למעמדים האלה (למעט סוארס) אתה בטוח שמכבי ת"א היו משחקים כ"כ טוב עם שלושה מחליפים בהגנה?
אתם היסטרים ואתם מדברים כאילו זה גמר גביע, קורה ומותר להפסיד, במקום להסתכל על הנקודות החיוביות אתה מסתכל רק על השלילי, קבוצה אחרת, או באר שבע אחרת של שנים קודמות הייתה מקבלת 5-0. לא קיבלנו הזדמנות לפתח משחק כי מראש זה התחיל בטעות שיפוט ואח"כ אדום.
הסיבה אגב לדעתי שדג'אני יצא היא שהוא פשוט לא עושה הגנה. אין סיבה להוציא חלוץ (או שחקן אגף) ולהכניס קשר במצב של 1-0, מה זה בדיוק ייתן לך? הפסד בכבוד? יש לו ביצים שהוא נשאר במערך הזה וצריך למחוא לו כפיים על זה.
לסיכום, אתה ועוד רבים אחרים היסטרים פה ולוקחים פה משחק שהוא לא אינדקציה לכלום והופכים אותו לאסון לאומי. קורה ויקרה ואין מה לעשות, אנחנו בעיצומו של תהליך, תחשבו חיובי ותסתכלו קדימה, גם האליפות לא גמורה, ומי שאומר שהיא כן הוא לוזר.
(ואגב אני רוצה לשמוע אותך מדבר ככה גם אחרי משחק, אם אתה עקבי תהיה עקבי תמיד)