הפינה הפסימית למחזור 21

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Marin

Re: הפינה הפסימית למחזור 21

שליחה על ידי Marin »

CrazyRed7 כתב:תורג'מן היה טוב. לא יודע מה אתם רוצים ממנו..
השחקן הכי חלש במגרש.
נראה אחלה בנאדם,אבל עם כל הצער ממש ממש לא לרמה הזאת.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב: * אלישע לוי, לא שאפשר לבוא בטענות לאור ההתפתחויות, אבל ההוצאה של דג'אני באה לדעתי מוקדם מידיי ודווקא בדקות שהקבוצה
התייצבה, וההורדה של ברדה למרכז המגרש פוגעת בנו פעמיים - גם אנחנו מפסידים את שחקן ההתקפה הכי טוב שלנו וגם מקבלים
שחקן אמצע שלא מסוגל לבצע את התפקיד ברמה הנדרשת (ולא באשמתו). די עם זה!
מסכים.
ההוצאה של דג'אני וההכנסה של הובר (זה הובר או הוברט?) לא היה מהלך שתרם לנו.
עם אמצע של הובר ודג'אני זה היה יכול להיות טוב יותר. ברדה ובוזגלו באגפים.

תורג'מן היה בסדר גמור.
ואנחנו אכן קבוצה נחמדה מדי. ביטון היה צריך ליפול, אחרי השער השלישי הופתעתי שאף אחד לא טורח להעיר לקוון שהוא פיספס נבדל ברור.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

השופט הרס את המשחק אין שום דבר אחר !
גול 1 מספרת לפנים של ביטון חובה לשרוק לעבירה
בפנדל אם פריצה נופל מליטוף כזה אז אני יכול לדחוף טנק
גול 3 של מכבי בנבדל ברור , ראדי מסתיר לאג'ידה והוא בנבדל .
שופט גומר את המשחק לבד מתחילתו , כל משחק שלנו מול מכבי כשמשיח שופט נגמר בשערוריה !!!

נקודה פסימית נוספת - בן תורג'מן , לא מגן ! כל ההתקפות של מכבי באו מצד שמאל שלנו , וגם הגול בקרן טעות שלו , במקום להתאבד על הכדור החוזר ולהעיף הוא נשאר קשור לקורה .

עכשיו נותר רק להרים את הראש ולהמשיך את העונה האדירה הזאת !!!

סמל אישי של משתמש
Mordechai
Title: באר שבע בטוב וברע

שליחה על ידי Mordechai »

אני חושב שבדיעבד אלישע טעה שפתח עם שלושה שחקנים לא מנוסים במשחק כזה,היה מסיט את אראל כבלם ,ופותח עם הובר.לצמצם את חוסר הנסיון שהיה לנו בהגנה,ברדה היה אדיר!נלחם כמו אריה,כדורגל זה לא רק גולים ובישולים,בוזי היה חלש מאוד!!
תמונה

סמל אישי של משתמש
הסניגורון...

שליחה על ידי הסניגורון... »

1. תומר סוויסה - אפס אפס אפס . מעולם לא החזקתי ממנו ולעולם גם לא אחזיק ממנו . אגואיסט , כבד ועושה הכל בכאילו . לא מובן לי למה לא בעטו אותו והשאירו את יוסף .

2. נאסר - כלום כלום כלום . בניגוד למה שאני חושב על סוויסה נאסר הוא שחקן , אבל אגואיסט , חושב רק על עצמו ואיך מדברים עליו ביציע העיתונות והוא חושב שכמה גולים עשו ממנו רונאלדו . שיחזור לצניעות שלו ומהר או שמקומו לא איתנו .

אליניב - לא חס וחלילה על המשחק עצמו שמבחינתי הוא היה בין המצטיינים .
אני מדבר על סוף המשחק , יש אנשים שקנו כרטיס ב500 שקל כדי לראות את הגיבורים שלהם , תקבץ אותם ותביא אותם לקהל להרגיש אותם מקרוב ולהודות להם במקום לתת להם לברוח לחדר הלבשה כמו לא קבוצה .
נערך לאחרונה על ידי הסניגורון... ב 10 פברואר 2014, 00:58, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אף אחד לא בפינה הפסימית.
לא קרה כלום!
שחקנים מדהימים. העיקר לחזור ביום רביעי לדרך שלנו ולמטרות שלנו.

המאבק על המקום השני לא סגור בכלל, זה יהיה הישג מדהים! (ואם נצליח להשחיל איזה גביע לידיים של אליה על הדרך...מה טוב)

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

צאו מהסרט, אלישע לוי מאמן נחמד לליגה הישראלית, אבל הוא פשוט לא ברמה של מכבי תל אביב.
אני יודע שמבחינה התקפית, אנחנו יכולים לעקוץ אותם יפה.
אבל עמידה כלכך שערוריתית בפתיחה? איפה הלחץ המינימאלי על מובילי הכדור של מכבי? למה שומרים מרחק ביטחון מהם?
איפה הצמצום מרווחים? שזה דבר קריטי במשחקים כאלה.
למה ב10 שחקני, שחקנים נשארים עמוק ב2 קווים, ורצים ריצה קלה?

למה הובר לא נכנס במקום גבאי? חילוף של עמדה ועמדה? מה הוא ניסה להשיג פה.
היציאה לנבדל שלנו זה פשוט סכנה, זה מה שגרם לפנדל, ולשאר ההזדמנויות של מכבי במשחק.

שלא תבינו לא נכון, הקבוצה שלנו מספיק מאומנת למקום שני, אבל נאי לא רואה אותנו מנצחים השנה בתל אביב לא את מכבי ולא את הפועל.

כדי להתקדם לרמה יותר גבוהה, חיבים להכניס עוד אנשי מקצוע, לבקש עזרה מבחוץ, ללכת להשתלמויות. חבל יש לנו פוטנציאל שלא מנוצל ברמת המשאבים.

הובר ופלט- שחקנים ברמה מאוד מאוד גבוהה, חבל שהובר לא פתח יחד עם דג'אני והראל.
היינו חייבים לצמצם חורים במרכז, כי זה מה שהוביל לגול ולפנדל ההזויים.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

לא קרה כלום מכבי גדולה עלינו עם טעויות שיפוט ובלי טעויות שיפוט אנחנו תמיד גאים בקבוצה שלנו גם ברגעים פחות טובים זה היה הפתיח עכשיו אני אעבור לביקורת יש לנו 2 מגנים חלשים להחריד עם כל הסימפטיה אליהם בן תורג׳מן בנוסף לליקויים הטכניים שלו לא יודע לעמוד כמו מגן לפעמים נדמה שהוא בכלל לא מגן בן ביטון 2 שערים באשמתו בשער הראשון על אף חצי העבירה שבוצעה עליו זה לא היה צריך להסתיים ככה מגן איכותי עוצר את הכדור עם החזה ויוצא להתקפה הוא בעצם בישל את הגול לפריצה בגול השני הוא מסובב ליצחקי את הישבן במקום לצאת באגרסיביות גל אראל לדעתי לא ברמה של ליגת העל שחקן מאוד איטי וגמלוני היה מביך לראות את הריצה האיטית שלו ממרכז המגרש בגול הראשון .דובב גבאי יכול לשחק רק חלוץ הוא לא קשר ובטח שלא קשר שמאלי הוא פשוט מסתבך עם הכדור כי אין לו רגל שמאל
ברדה מאבד את עצמו לדעת בקישור ועכשיו לדברים הטובים פלט חלוץ ברמה מאוד גבוהה והובר הוא חתיכת שחקן רק בלי כושר משחק פשוט תענוג לראות את הנגיעות שלו בכדור

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

תגידו אתם אמיתיים בכלל??
אתה מגיע לבלומפילד למשחק עונה מול הקבוצה הטובה במדינה לכאורה עם הגנה ששווה ליגה לאומית ובדקה השביעית מוצא את עצמך בעשרה שחקנים, נשרק נגדך פנדל ואתה ממילא מפגר 1-0. זו סיטואציה שגומרת קבוצות מנטלית ובשנה שעברה זה נגמר בחמישייה קלילה. אנחנו צריכים להיות גאים בשחקנים שלנו שנלחמו כמו גברים עד הרגע האחרון ולהמשיך קדימה!!! מכבי הראתה היום שהיא ממש לא מעל לליגה אנחנו שווים להם לחלוטין!!!!! הפסדנו 3-1 עם כל הנסיבות שציינתי וכולל השופט האדיוט הזה (היה צפוי) שנתן למכבי את המשחק מתנה עם שתי גולים לא חוקיים בכלל

סמל אישי של משתמש
OMERREMO

שליחה על ידי OMERREMO »

תודה ל dor69 ו zivmay כל הודעה מבקר את אלישע????
אלישע מאמן מספר אחת בישראל!
נערך לאחרונה על ידי RedRock ב 10 פברואר 2014, 01:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: תרגיעו!
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח

סמל אישי של משתמש
avivgolan

שליחה על ידי avivgolan »

לא ברמה, נכון, בגלל זה הגיע לאן שהוא הגיע עם מכבי חיפה. מה המירוץ הגדול הזה לדבר נגדו אחרי הפסד, למה אתה לא אומר את זה אחרי ניצחון? או אחרי 14 משחקים ללא הפסד?
אתה מדבר על עמידה שערורייתית אבל גבר אל תשכח ששלושה שחקני הגנה שלך פשוט לא ברמה, שיחקת עם הגנת טלאים שפשוט לא מתאימה למעמדים האלה (למעט סוארס) אתה בטוח שמכבי ת"א היו משחקים כ"כ טוב עם שלושה מחליפים בהגנה?
אתם היסטרים ואתם מדברים כאילו זה גמר גביע, קורה ומותר להפסיד, במקום להסתכל על הנקודות החיוביות אתה מסתכל רק על השלילי, קבוצה אחרת, או באר שבע אחרת של שנים קודמות הייתה מקבלת 5-0. לא קיבלנו הזדמנות לפתח משחק כי מראש זה התחיל בטעות שיפוט ואח"כ אדום.

הסיבה אגב לדעתי שדג'אני יצא היא שהוא פשוט לא עושה הגנה. אין סיבה להוציא חלוץ (או שחקן אגף) ולהכניס קשר במצב של 1-0, מה זה בדיוק ייתן לך? הפסד בכבוד? יש לו ביצים שהוא נשאר במערך הזה וצריך למחוא לו כפיים על זה.

לסיכום, אתה ועוד רבים אחרים היסטרים פה ולוקחים פה משחק שהוא לא אינדקציה לכלום והופכים אותו לאסון לאומי. קורה ויקרה ואין מה לעשות, אנחנו בעיצומו של תהליך, תחשבו חיובי ותסתכלו קדימה, גם האליפות לא גמורה, ומי שאומר שהיא כן הוא לוזר.

(ואגב אני רוצה לשמוע אותך מדבר ככה גם אחרי משחק, אם אתה עקבי תהיה עקבי תמיד)

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

OMERREMO כתב:תודה ל dor69 ו zivmay לך תכין חמוצים יא ליצן!!!!! כל הודעה מבקר את אלישע????
מי אתה ומה אתה יא אפס!!!!!!! אלישע מאמן מספר אחת בישראל!

אנשים פה חשבו שאנחנו ברמה של מכבי, אבל מה לעשות שהמשחק הזה מוכיח שהם רמה מעל?
אפשר לעקוץ אותם בהתקפה, אבל ההתחלת משחק שלנו הייתה פשוט ביזיונית ובפירוש נתנו לנו להם את המשחק על מגש של כסף.
אנחנו שווים כרגע רק מקום שני, אבל אליפות? עד שלא נשפתר בכמה אספקטים זה עדיין לא זה.
נערך לאחרונה על ידי RedRock ב 10 פברואר 2014, 01:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: תרגיעו!

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

avivgolan כתב:לא ברמה, נכון, בגלל זה הגיע לאן שהוא הגיע עם מכבי חיפה. מה המירוץ הגדול הזה לדבר נגדו אחרי הפסד, למה אתה לא אומר את זה אחרי ניצחון? או אחרי 14 משחקים ללא הפסד?
אתה מדבר על עמידה שערורייתית אבל גבר אל תשכח ששלושה שחקני הגנה שלך פשוט לא ברמה, שיחקת עם הגנת טלאים שפשוט לא מתאימה למעמדים האלה (למעט סוארס) אתה בטוח שמכבי ת"א היו משחקים כ"כ טוב עם שלושה מחליפים בהגנה?
אתם היסטרים ואתם מדברים כאילו זה גמר גביע, קורה ומותר להפסיד, במקום להסתכל על הנקודות החיוביות אתה מסתכל רק על השלילי, קבוצה אחרת, או באר שבע אחרת של שנים קודמות הייתה מקבלת 5-0. לא קיבלנו הזדמנות לפתח משחק כי מראש זה התחיל בטעות שיפוט ואח"כ אדום.

הסיבה אגב לדעתי שדג'אני יצא היא שהוא פשוט לא עושה הגנה. אין סיבה להוציא חלוץ (או שחקן אגף) ולהכניס קשר במצב של 1-0, מה זה בדיוק ייתן לך? הפסד בכבוד? יש לו ביצים שהוא נשאר במערך הזה וצריך למחוא לו כפיים על זה.

לסיכום, אתה ועוד רבים אחרים היסטרים פה ולוקחים פה משחק שהוא לא אינדקציה לכלום והופכים אותו לאסון לאומי. קורה ויקרה ואין מה לעשות, אנחנו בעיצומו של תהליך, תחשבו חיובי ותסתכלו קדימה, גם האליפות לא גמורה, ומי שאומר שהיא כן הוא לוזר.

יש לך הוכחה בהודעה למעלה, שאני לא מהחסידים של אלישע.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

לזכותו של zivmay ייאמר שהוא מתמיד בביקורת על אלישע (וגם מפרגן), ממש לא בגלל הפסד.
ובדברים שהוא רשם אני גם מסכים איתו.
עמדנו גבוהה בפתיחה, בהתחשב בהגנה שלנו זה לא היה אחראי, וכשאתה רואה את זהבי, ראדי ופריצה רצים בחופשיות עם המון שטח מול הגנה של מחליפים אתה יודע שהרע יגיע בקרוב.
היינו צריכים לפתוח בצורה מבוקרת יותר, הרבה דיברו על כמה זה חשוב לעבור את ה15-20 דקות הראשונות בשלום. בזה כשלנו.

גם אני הייתי מוציא את גבאי ולא את דג'אני. אין שום טעם להוריד את ברדה להיות קשר אחורי. פשוט בזבוז.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

avivgolan כתב:לא ברמה, נכון, בגלל זה הגיע לאן שהוא הגיע עם מכבי חיפה. מה המירוץ הגדול הזה לדבר נגדו אחרי הפסד, למה אתה לא אומר את זה אחרי ניצחון? או אחרי 14 משחקים ללא הפסד?

נכון שפתחנו בהגנת טלאים, אבל היה יותר מדי חופש למוסרים של מכבי. כדי לנצח משחקים כאלה חייב ללחוץ באמצע ובאגפים. לחץ על ההגנה של מכבי היה פשוט בזבוז של 'כוח' וכוח אדם. כל עוד אתה לא סוגר טוב את האמצע ואת האגפים גם פאיוביץ אופיר ואילוז לא יעזרו. זכור לך במשחק מסירה אחת שלנו שחתכה את האמצע והגיע לאיזור מסוכן ברחבה של מכבי ? לא, כי מכבי מבצעת את ההוראות בתיאום מצויין.

למה לא להוציא את גבאי? היה עדיף לתגבר את האמצע, כדי שנוכל לפחות להניע את הכדור עם שחקן אחד יותר, זה לא הופך אותנו לפחות התקפיים, להפך - זה היה הופך את המשחק שלנו להרבה פחות מבולגן עם יותר אפשרויות.

שלח תגובה