מודה ועוזב ירוחם
Re: מודה ועוזב ירוחם
אני עם סומסום ...אבל כנראה שהאגו הפגוע של מאות אנשים יגבר על ההגיון הבריא, חבל.... יכלה להיות עונה מדהימה, ממחר תחל הספירה לאחור, נקווה שנשאר בפלי אוף העליון לפחות ואולי ננצח במקרה את כפר סבא בגביע ....שבת שלום .
גיל אתה ממש ממש מאכזב!גיל שגיב כתב:אני עם סומסום ...אבל כנראה שהאגו הפגוע של מאות אנשים יגבר על ההגיון הבריא, חבל.... יכלה להיות עונה מדהימה, ממחר תחל הספירה לאחור, נקווה שנשאר בפלי אוף העליון לפחות ואולי ננצח במקרה את כפר סבא בגביע ....שבת שלום .
אל דאגה נהיה בפלייאוף העליון ושם משחק העונה יעלה לך 900 שקל לכרטיס...(בעצם לא יהיה משחק עונה כי ממחר רק מפסידים ובהכל הקהל אשם.... לשיטתך)
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
אתה נכנס להעלבות אישיות ומקווה מאוד שמישהו יערוך לך את התגובה כי זה ממש לא ראוי.sumsum כתב: סלח לי אני מכיר אותך? אתה מכיר אותי? אתה יודע מי אני בכלל? הייתי בכל משחק חוץ העונה בכוללללם
עמדתי משעה 13:45 בתור כמו כולם ולא הלכתי לעבוד.
אז מי אתה ש'תתרשם'? .
לא יודע אם היית בקופות וממש לא מעניין אותי אם באמת היית בכל משחקי החוץ יש דרך לענות.
ד"א התגובה שלך בהחלט מראה שלא היית, כי אין אחד שהיה שם וירשום את מה שאתה רשמת.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
השאלה שלי ממי אתה קיבלת כרטיס? מחנה רחמים או מחנה חלפון.sumsum כתב: סלח לי אני מכיר אותך? אתה מכיר אותי? אתה יודע מי אני בכלל? הייתי בכל משחק חוץ העונה בכוללללם
עמדתי משעה 13:45 בתור כמו כולם ולא הלכתי לעבוד.
אז מי אתה ש'תתרשם'? .
שאלה רטורית אין טעם לענות
שבת שלום
תלמדו להבדיל,
מחנה חלפון זה שכונה, בית שימוש ציבורי. זה תומכי בחירות, כל הפסולת שבפסולת.
מחנה אסי זה קלאס אחר, עסקנים, קולגות, פיגורות.
מחנה חלפון זה שכונה, בית שימוש ציבורי. זה תומכי בחירות, כל הפסולת שבפסולת.
מחנה אסי זה קלאס אחר, עסקנים, קולגות, פיגורות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]