כמו שלא לוקחים אליפות בעונה שאחרי התמודדות על הישארות בליגה, ככה לא הופכים להיות אימפריית מרצ'נדייז מקמ"ש ל100 קמ"ש בשניה אחת.
יש פה תהליך שנעשה והוא נעשה מאוד לאט ולעתים בצורה מעט מקוממת - עם זאת, אין מקום לכל הטענות הקיצוניות וחסרות השחר.
אני חושב שבמועדון לא חזו הצלחה מקצועית כבירה כל כך וביקוש כרטיסים כל כך גדול. אני בספק בכמה מועדונים במדינה יש מנגנון מסודר של תעדוף
מנויים על פני שאר האוכלוסייה במכירת כרטיסי חוץ - זה נושא שיש להעלות אותו אל מול ההנהלה כלקחים לקראת העונה הבאה.
בכלל, טוב יהיה אם אחת לחודשיים יתקיים מפגש הנהלה - שחקנים - אוהדים כדי לעשות סיעור מוחות ולהבין איך מתקדמים שיווקית ומקצועית ומממשים את הפוטנציאל
העצום שיש למועדון הזה. מהלך כזה,אגב, צריך להגיע ביוזמת ההנהלה.
אירגון מחאה
Re: אירגון מחאה
הבעיה מתחילה מזה שאין ארגון אוהדים שעובד מול המועדון.
האוהדים לא יודעים מה המועדון עושה ולכן מניחים שלא נעשים דברים או נעשים לא נכון.
מניח שיש רצון מצד שני הצדדים אבל אין שיתוף פעולה מסודר.
[align=center]
GIFSoup[/align]

https://www.maccabi-tlv.co.il/iw/news/n ... %94-/1543/" onclick="window.open(this.href);return false;
לראת מה עושים במכבי ת"א למען האוהדים , ולקנא.
לראת מה עושים במכבי ת"א למען האוהדים , ולקנא.
[quote="גיא חניה"]https://www.maccabi-tlv.co.il/iw/news/n ... %94-/1543/
יש דוגמאות ודברים אחרים לא בזה יש מה לקנא...(שווה ערך לבעיטה מהרחבה וזכייה בטלויזיה)
יש דוגמאות ודברים אחרים לא בזה יש מה לקנא...(שווה ערך לבעיטה מהרחבה וזכייה בטלויזיה)
הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
עוד תוצר מבית מדרשה, ״הפרד ומשול״ הדרת אוהדים שלא מצאו חן בעינם, וייצרת אג׳נדה כביכול של נציגי האוהדים, ולא נשכח את סיפור חלוקת כרטיסי הרכבת איך בעטו לכל עבר את נציגות האוהדים שמתמודדת כל שבת עם ההסעות, אז בבקשה אביב אל תצבע את השלכת בירוקאביב כתב:הבעיה מתחילה מזה שאין ארגון אוהדים שעובד מול המועדון.

מת לדעת מה המניע האישי שלך על חלק מההנהלה, אובייקטביות היא ממך והלאה.הסניגור האדום כתב: עוד תוצר מבית מדרשה, ״הפרד ומשול״ הדרת אוהדים שלא מצאו חן בעינם, וייצרת אג׳נדה כביכול של נציגי האוהדים, ולא נשכח את סיפור חלוקת כרטיסי הרכבת איך בעטו לכל עבר את נציגות האוהדים שמתמודדת כל שבת עם ההסעות, אז בבקשה אביב אל תצבע את השלכת בירוק
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
נעים מאוד מישל בשני, מניע אישי? סתם עובדות אם אתה שם לב, שום דבר לא אישי, רק שמשתמשים באהבה הגדולה שלי לאינטרסים אישיים אני מתפחלץ.RedHell כתב:
מת לדעת מה המניע האישי שלך על חלק מההנהלה, אובייקטביות היא ממך והלאה.
חבל שאי אפשר לעשות לך לייק לתגובהאביב כתב: ממחיש יופי את תחושת ה"הכל מגיע לי " שקיימת בקרב חלק מהאוהדים.
השלב הבא הוא הפגנה מול ביתם של אלונה ואלי. אבל בקטע טוב, כן ? מגיע לנו.
אני לא מבין לאיזה כיוון לקחתם את זה?!?!moty1986 כתב:
חבל שאי אפשר לעשות לך לייק לתגובה
הטענה העיקרית היא שיקרה אותו דבר שקורה במקומות אחרים..
לא רשמתי דברים הזויים ולא דברים מפונקים...פשוט יחס לקהל התומך של הקבוצה.
אני לא יודע עם אתם יודעים , אבל אפילו במנצ'סטר יונייטד הגדולה פעם בחודש יש מפגש נציג הנהלה אוהדים.
אני יודע שברגע שאלונה ואסי ישימו לב לעניין הזה , שבוע הבא זה קורה.
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יש מישהו שיכול לשנות את כותרת הנושא, למה אם אלונה תכנס היא עוד עלולה לחשוב שאנחנו רוצים שהיא תעזוב חס וחלילה וזה לא המצב.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!