מה שמספיק לסיבוב ראשון לא יספיק לשני! חייבים חיזוק
מה שמספיק לסיבוב ראשון לא יספיק לשני! חייבים חיזוק
סיבוב ראשון מדהים מעל ומעבר לכל הציפיות!
אבל תראו את מכבי תל אביב בעונה שעברה! רק חיזוק מוצלח באמצע העונה של זהבי ופריצה הביא לאליפות ולבריחה משאר היריבות לכתר!
המבחן הגדול של אלישע! להביא רכש משמעותי שיקפיץ את הקבוצה קדימה.
אבל תראו את מכבי תל אביב בעונה שעברה! רק חיזוק מוצלח באמצע העונה של זהבי ופריצה הביא לאליפות ולבריחה משאר היריבות לכתר!
המבחן הגדול של אלישע! להביא רכש משמעותי שיקפיץ את הקבוצה קדימה.
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
Re: מה שמספיק לסיבוב ראשון לא יספיק לשני! חייבים חיזוק
הקבוצה נמצאת היום בצומת קבלת החלטות קריטית להמשך.
מצד אחד אם מדברים על שישייה ראשונה,אין מה להתחזק,מה שיש היום זה מספיק בהחלט גם לרביעייה הראשונה.
מצד שני.... יש הזדמנות אפילו חד פעמית לעשות עונה ענקית.אני חושב שגם ראשי הקבוצה מדברים על זה בחדרי חדרים,או אז ישנה משמעות גדולה למי שיבוא בינואר,כי אז צריך להביא נשק שובר שיוויון,והסקאוטינג במועדון הזה אם קיים היה צריך להביא לאלישע כבר בין 4 ל5 מועמדים תותחים.
ינואר הוא פיקציה,אבל בקבוצות שחושבות על תואר הוא ההבדל בין תואר ובלעדיו,ראה לדוגמא,ק"ש וסולארי,ומכבי עם פריצה וזהבי.
לפי הרכש בינואר נבין לאן פני המועדון.
דעתי האישית למרות כל החששות והעינה בישה,יש הזדמנות חד פעמית ולדעתי גם אלונה ואלישע מבינים את זה,מה הם יעשו עם זה?ההבדל הקטן בין צל"ש לטר"ש!
מצד אחד אם מדברים על שישייה ראשונה,אין מה להתחזק,מה שיש היום זה מספיק בהחלט גם לרביעייה הראשונה.
מצד שני.... יש הזדמנות אפילו חד פעמית לעשות עונה ענקית.אני חושב שגם ראשי הקבוצה מדברים על זה בחדרי חדרים,או אז ישנה משמעות גדולה למי שיבוא בינואר,כי אז צריך להביא נשק שובר שיוויון,והסקאוטינג במועדון הזה אם קיים היה צריך להביא לאלישע כבר בין 4 ל5 מועמדים תותחים.
ינואר הוא פיקציה,אבל בקבוצות שחושבות על תואר הוא ההבדל בין תואר ובלעדיו,ראה לדוגמא,ק"ש וסולארי,ומכבי עם פריצה וזהבי.
לפי הרכש בינואר נבין לאן פני המועדון.
דעתי האישית למרות כל החששות והעינה בישה,יש הזדמנות חד פעמית ולדעתי גם אלונה ואלישע מבינים את זה,מה הם יעשו עם זה?ההבדל הקטן בין צל"ש לטר"ש!
- dardasmiley
ידיעות אחרונות מדווח הבוקר שבקבוצה קצו מפלט ויעשו מאמצים להתיר את חוזהו.
אני חושב שזה קצת מוקדם ויש עוד מה לקבל מהשחקן הזה
מצד שני זה יפנה נתח רציני בתקציב השחקנים לקשר מחונן. דעתכם?
מרקוביץ ופלט אין מקום לשני זרים בספסל כנל אני חושב שניקו לא בא לידי ביטוי בבאר שבע ואפשר להשאיל אותו בכסף הזה לנסות בעל הכוח להביא את מליקסון זה ההזדמנות ,זה שי !

אני באמת חושב שפלט יש לו כדורגל , אבל במידה ואפשר לשחרר אותו ולהביא קשר פליימקר שיהווה את הX פקטור שלנו אני יותר מאשמח.dardasmiley כתב:ידיעות אחרונות מדווח הבוקר שבקבוצה קצו מפלט ויעשו מאמצים להתיר את חוזהו.
עם פלט ישוחרר נקווה שיביאו קשר פליימקר ברמה גבוהה , סוויסה יקבל יותר דקות , ואולי גם יוסף קצת דקות.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
במתכונת הנוכחית בה פלט נזרק ב-20-25 דקות האחרונות כדי להציל את המולדת הוא באמת מיותר... או שמשנים פאזה לגביו והוא פותח לפחות 6-7 משחקים ברציפות או שנפרדים כידידים. אין באמצע
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אורי לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. אני חושב שקודם כל צריך לנסות לפתור את הבעיות הקיימות עם הסגל הקיים, כלומר החלפת גבאי בסוויסה והחלפת אראל בדג'אני.
2. אם זה לא יצליח, ואולי גם אם יצליח, יש מקום בינואר להביא קשר קידמי עם מספרים (את זה בכל מקרה דג'אני לא יתן) במקום מרקוביץ' שישוחרר בינואר.
3. את פלט לא הייתי משחרר, צריך פשוט לתת לו את הביטחון ולשחק כדורגל שמתאים לו (להרים לו כדורי גובה ולא לשלוח לו כדורים נמוכים כשהוא 40 מטר מהשער).
2. אם זה לא יצליח, ואולי גם אם יצליח, יש מקום בינואר להביא קשר קידמי עם מספרים (את זה בכל מקרה דג'אני לא יתן) במקום מרקוביץ' שישוחרר בינואר.
3. את פלט לא הייתי משחרר, צריך פשוט לתת לו את הביטחון ולשחק כדורגל שמתאים לו (להרים לו כדורי גובה ולא לשלוח לו כדורים נמוכים כשהוא 40 מטר מהשער).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בחיי שאני לא מבין אתכם,יש פה הזדמנות השנה לעשות משהו גדול!!!!
כן פלט לא פלט, אם הוא לא פוגע זה הזמן לשלוח אותו הביתה!!,אנחנו לא שפני נסיונות ויש לנו הזדמנות לעשות משהו גדול,ואגב לא בושה להודות בטעות (שהביאו אותו).
נתן פה מישהו דוגמא של ארנשאו,גם אותו עם כל הרזומה שלו חתכו אותו,או שאתה מתחבר או שלא!!!!
ב"ש צריכה לחשוב בגדול,בטח אחרי תוצאות השבת האחרונה שבה מכבי חיפה לא מנצחת את רמה"ש,הפועל מפסידה בדרבי ומכבי לא מגלה יכולת על,די ללוזריות!!!!!!!!!!
ושאף אחד לא יבלבל לי את המוח על קבוצה שנשארה בליגה שנתיים רצוף.
דברים גדולים נוצרים מניצול הזדמנויות לא מתוכננות,וזה הזמן של הפועל ב"ש.
עכשיו דחוף חלוץ אמיתי ולא פלט וקשר עושה משחק ויאללה רצים לאליפות.
אגב התקשורת לא סופרת אותנו ממטר!!!! כולה 4 נקודות,אם מכבי חיפה הייתה במרחק כזה ממכבי היו אומרים שהכל פתוח.
יאללה אלישע מכבי שאננים זה הזמן!!!
כן פלט לא פלט, אם הוא לא פוגע זה הזמן לשלוח אותו הביתה!!,אנחנו לא שפני נסיונות ויש לנו הזדמנות לעשות משהו גדול,ואגב לא בושה להודות בטעות (שהביאו אותו).
נתן פה מישהו דוגמא של ארנשאו,גם אותו עם כל הרזומה שלו חתכו אותו,או שאתה מתחבר או שלא!!!!
ב"ש צריכה לחשוב בגדול,בטח אחרי תוצאות השבת האחרונה שבה מכבי חיפה לא מנצחת את רמה"ש,הפועל מפסידה בדרבי ומכבי לא מגלה יכולת על,די ללוזריות!!!!!!!!!!
ושאף אחד לא יבלבל לי את המוח על קבוצה שנשארה בליגה שנתיים רצוף.
דברים גדולים נוצרים מניצול הזדמנויות לא מתוכננות,וזה הזמן של הפועל ב"ש.
עכשיו דחוף חלוץ אמיתי ולא פלט וקשר עושה משחק ויאללה רצים לאליפות.
אגב התקשורת לא סופרת אותנו ממטר!!!! כולה 4 נקודות,אם מכבי חיפה הייתה במרחק כזה ממכבי היו אומרים שהכל פתוח.
יאללה אלישע מכבי שאננים זה הזמן!!!
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לוזריות? יש כאלה שמאמינים שצריך לתת לשחקן צאנס לאורך זמן, בטח לאחד עם רזומה של כיבוש שערים בליגות כמו הולנד ובלגיה.
פלט פתח בסך הכל במשחק אחד, בשאר המשחקים הוא נכנס כמחליף כשהיינו בלחץ והיה צריך "להציל את המולדת" ולכן לדעתי קשה לקבוע מעכשיו שהוא לא יצליח אצלנו.
מה שכן, אם אלישע לא מתכוון לשחק את סגנון הכדורגל שמתאים לפלט - פלט כחלוץ בעומק הרחבה כשאנחנו משחקים על כדורי גובה, אז באמת אין טעם להשאיר אותו, שכן אם נמשיך לתת לפלט כדורים על הארץ 40 מטר מהשער של היריבה הוא לעולם לא יצליח אצלנו.
פלט פתח בסך הכל במשחק אחד, בשאר המשחקים הוא נכנס כמחליף כשהיינו בלחץ והיה צריך "להציל את המולדת" ולכן לדעתי קשה לקבוע מעכשיו שהוא לא יצליח אצלנו.
מה שכן, אם אלישע לא מתכוון לשחק את סגנון הכדורגל שמתאים לפלט - פלט כחלוץ בעומק הרחבה כשאנחנו משחקים על כדורי גובה, אז באמת אין טעם להשאיר אותו, שכן אם נמשיך לתת לפלט כדורים על הארץ 40 מטר מהשער של היריבה הוא לעולם לא יצליח אצלנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
https://sports.walla.co.il/?w=%2F156%2F2704338" onclick="window.open(this.href);return false;
מכבי ת"א מחפשת חיזוק, מעוניינת בחלוץ בעל שיעור קומה.
תזכירו לי כמה חלוצים יש למכבי בסגל?!
חייבים להתחזק בינואר אם רוצים ללכת עד הסוף.

- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
3 ואחד מתוכם פצוע לחודשיים שלוש.שי האדום כתב:https://sports.walla.co.il/?w=%2F156%2F2704338
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
למכבי יש את באזל. תנשמושי האדום כתב:https://sports.walla.co.il/?w=%2F156%2F2704338