אמנם זה תואר מכובד אבל אני מעדיף להסתכל בעניין הזה על חצי כוס הריקה.
דווקא בחוץ אנחנו הורגים משחקים ובבית מתקשים מאוד.
אפשר לשייך את זה ל2 דברים.
1.קבוצות באות לפה עם מוטיבציה/פחד ועושות בונקר עם מתפרצות מלחיצות אותנו ובודקות את הסבלנות של השחקנים.
2.קהל - ההבדל אצלנו באיכות הקהל, בין משחקי בית לחוץ היא שמים וארץ. כשבחוץ מתאחד גוש מעודד של 2000 אדומים, ובבית שער 5 יחסית רדום העונה ושער 2 בכלל בית קברות.
כמות הטרמפיסטים העונה, כל אוהדי הכורסא מהדור הישן שפתאום החליט להגיע ולהראות את אהבתו לקבוצה בשריקות בוז אחרי 20 דקות, וצועקים לשבת כשמעודדים גורמים אצלי לתחושה עכורה במשחקי בית האחרונים.
משהו לא טוב קורה לקהל
קבוצת החוץ הטובה בליגה
- המשוגע האדום
Re: קבוצת החוץ הטובה בליגה
אני דווקא יקח בזה את הצד החיובי
בעונה שעברה היינו בין הגרועות בחוץ..השנה פשוט הבדל של 180 מעלות
נכון שבסיבוב השני מחכה לנו קבוצות חוץ יותר קשות כמו התל אביביות וק"ש אבל מצד שני עברנו לא מעט משחקי חוץ קשים כמו חיפה(עדיין קבוצה בבית שלה) סכנין וגם האשדוד הבלתי מנוצחת בבית שלה עם קאמבק מרשים
בעונה שעברה היינו בין הגרועות בחוץ..השנה פשוט הבדל של 180 מעלות
נכון שבסיבוב השני מחכה לנו קבוצות חוץ יותר קשות כמו התל אביביות וק"ש אבל מצד שני עברנו לא מעט משחקי חוץ קשים כמו חיפה(עדיין קבוצה בבית שלה) סכנין וגם האשדוד הבלתי מנוצחת בבית שלה עם קאמבק מרשים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
בעונה שעברה הייתה לנו את קבוצת החוץ הגרועה ביותר והעונה יש לנו את קבוצת החוץ הטובה ביותר, ממש הבדל של שמיים וארץ.
וגם בבית אנחנו עושים את העבודה, הפסד ותיקו אם ננצח את רעננה אז אני אהיה בטוח שהמצב שלנו טוב גם בבית.
וגם בבית אנחנו עושים את העבודה, הפסד ותיקו אם ננצח את רעננה אז אני אהיה בטוח שהמצב שלנו טוב גם בבית.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
הטופיק הזה לא מכוון כתלונה לשחקנים.דר אדום בנשמה כתב:בעונה שעברה הייתה לנו את קבוצת החוץ הגרועה ביותר והעונה יש לנו את קבוצת החוץ הטובה ביותר, ממש הבדל של שמיים וארץ.
להיפך. אלינו האוהדים.
- dardasmiley
ההבדל הוא שבעוד שאצלנו בבית קבוצות בונות על זה שאחרי חצי שעה מאופסת הקהל והלחץ יהיו כמשקולות על רגלי השחקנים שלנו בחוץ זה בדיוק ההיפך, כל קבוצה רוצה יותר בבית שלה, אנחנו למדנו להפוך את זה ליתרון בחוץ...
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
ושימו לב במשחקי הבית שהקהל שלנו עודד ללא הפסקה אז הצלחנו לנצח ובמשחקים כמו מול קריית שמונה ומול רמת השרון שהקהל הלחיץ את הקבוצה איבדנו נקודות...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לדעתי ההבדל המשמעותי ביותר הוא - השנה מרבית המהלכים הטובים שלנו , נבנים בהתקפות מתפרצות .
במשחקי בית קבוצות החוץ בד"כ מסתגרות יותר , מה שגורם למיעוט כמות ההתקפות המתפרצות שלנו.
ובחוץ , שרוב הקבוצות משחקות יותר התקפי המצב הפוך
במשחקי בית קבוצות החוץ בד"כ מסתגרות יותר , מה שגורם למיעוט כמות ההתקפות המתפרצות שלנו.
וכשבבית אנחנו מניעים מאחור כדי לגרום לקבוצות לצאת קצת החוצה הקהל מתלהם. ואז ממהרים קדימה ועוד התקפה אבדה.yakar כתב:לדעתי ההבדל המשמעותי ביותר הוא - השנה מרבית המהלכים הטובים שלנו , נבנים בהתקפות מתפרצות .
- A Chosen One
לדעתי התשובה פשוטה בהרבה.
בבית מול הקהל הביתי, שחקנים נאלצים לצאת קדימה עקב הדחיפה של הקהל, מאחר ואנחנו קבוצה עם מעבריות מהירה ומשחקים טוב על מתפרצות - יתרון הדחיפה של הקהל הביתי הופך לחיסרון.
הפועל חיפה בוסרמיל הייתה מסתגרת הרבה יותר
בבית מול הקהל הביתי, שחקנים נאלצים לצאת קדימה עקב הדחיפה של הקהל, מאחר ואנחנו קבוצה עם מעבריות מהירה ומשחקים טוב על מתפרצות - יתרון הדחיפה של הקהל הביתי הופך לחיסרון.
הפועל חיפה בוסרמיל הייתה מסתגרת הרבה יותר