כרטיסים!
- אורן האדום
- Title: כן..זה אני!
כרטיסים!
כפי שכולם יודעים לונה טורס עדיין תקועה בשנות ה90 ללא אפשרות קניית כרטיסים באינטרנט אז כתושב חולון פיניתי יום חופשי והגעתי לבאר שבע..לרוע מזלי כרטיסים לשער 5 לא נשארו ומבחינתי אין אופציה לשבת בשער אחר ! לעניין..האם יש כאן מישהו שמוכר כרטיס לשער 5??? תודה לעוזרים
Re: כרטיסים!
ככה בדיוק המועדון מפסיד קהל אוהדים פוטנציאלי. פשוט חבל שעושים צעד קדימה ועשר אחורה כל פעם.
30/01 - היום שהבנו שהכל זה שקרים
אוהדים לוקחים יום חופש בשביל פעולה כל כך פשוטה כמו רכישת כרטיס. פשוט מביך מבחינת המועדון. אחרי זה יאשימו את האוהדים שהם לא באים.
בפייסבוק של אדום מהדרום מישהו כתב שיש כרטיסים לשער חמש ב: "חנות השעונים בקניון הנגב".
אם אתה עדיין באזור תנסה לקפוץ לשם.
אתה מוזמן להצטרף ליושבי שער שתיים. אני מבטיח להציג לך טרם המשחק את הפרסונות הדומיננטיות כדי שלא תרגיש מחוץ לעניינים.
אתה מוזמן להצטרף ליושבי שער שתיים. אני מבטיח להציג לך טרם המשחק את הפרסונות הדומיננטיות כדי שלא תרגיש מחוץ לעניינים.
מועדון פח !!!ושלא יבוא ויגידו תרכשו כרטיסים אנחנו בצמרת אין קשר 18 שנה אני מנוי מעולם לא הרגשתי שהמועדון רוצה להגדיל את כמות האוהדים שלו לא רק שנותנים לאוהדי קבוצות אחרות שער יותר טוב מחלק מהאוהדים שלנו שישבו בשער שלוש עוד לא מורידים מחירים לשערים שמאחורי השערים שלא רואים כלום מועדון פח אני מאוכזב ,זה שי !

אתה ממש בכיין, איך אתה לא עוזב את העבודה ונוסע שעה וחצי בשביל לקנות כרטיס ב- 88 שקל?
הא שכחתי ומבזבז 50 שקל דלק?
ממש בכיין אתה אחי.
הא שכחתי ומבזבז 50 שקל דלק?
ממש בכיין אתה אחי.

- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מה זה חנות השעונים בקניון הנגב, איפה נמצאת והאם ידוע שנשארו כרטיסים ל 5?
אם אני לא טועה זה הדוכן שמול באג 2000.clark kent כתב:מה זה חנות השעונים בקניון הנגב, איפה נמצאת והאם ידוע שנשארו כרטיסים ל 5?
- אורן האדום
- Title: כן..זה אני!
.אריאל2 כתב:בפייסבוק של אדום מהדרום מישהו כתב שיש כרטיסים לשער חמש ב: "חנות השעונים בקניון הנגב".
כנראה זה מה שיקרה ואבוא ביום המשחק ואקנה כרטיס ממישהו בחוץ...נמאס לי לדבר על הנושא הזה ונמאס לי להתלונן פשוט שיעשו עם זה משהו!!
דרך אגב , גם כשמכרו מנויים היה את אותו סיפור, הייתי צריך להגיע פיזית לבאר שבע על מנת לקבל מנוי.אורן האדום כתב:.
כנראה זה מה שיקרה ואבוא ביום המשחק ואקנה כרטיס ממישהו בחוץ...נמאס לי לדבר על הנושא הזה ונמאס לי להתלונן פשוט שיעשו עם זה משהו!!
חבל שמאז עדיין לא ניסו לשפר את הנושא, הבלעדיות של לונה טורס שפועלת איך שבא לה ..זה פשוט מרגיז.

מחפש כרטיס לשער 2...
תודה מראש
תודה מראש
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

ושוב תודה למועדון שמוקיר את אוהדיו וזורק אותם ב-80 ₪ לשער 3, בעוד הצהובים ממוקמים
בשער 9 ברואים בצורה נורמלית. מסתבר שהמכירה המוקדמת היתה של הביתיות, לא של כרטיסים.
בשער 9 ברואים בצורה נורמלית. מסתבר שהמכירה המוקדמת היתה של הביתיות, לא של כרטיסים.
בגראנד קניון מודיעים שיש ברשותם כרטיסים לשער 6.
הפעם הם העלו את מחיר הקנייה ל-300 ובחרו חנויות ספציפיות שהמבצע תקף לגביהן.
אולי די לפארסה הזו עם הקניון?
סתם כרטיסים מיותרים שהולכים לפח.
הפעם הם העלו את מחיר הקנייה ל-300 ובחרו חנויות ספציפיות שהמבצע תקף לגביהן.
אולי די לפארסה הזו עם הקניון?
סתם כרטיסים מיותרים שהולכים לפח.